بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

همه ی شماره ها (به جز 6) عالی بودن.حالا بعضیا مثل 4 فقط از لحاظ گیم پلی و بعضیا مثل 5 بیشتر از لحاظ داستان.ولی کد ورونیکا تنها شماره ای بود که هم از لحاظ داستان و هم از لحاظ گیم پلی و آتمسفر عالی بود.حتی 2 و ریمیک هم بیشتر از لحاظ گیم پلی و آتمسفر مطرح بودن.داستانشون گرچه خوب بود،ولی بازم اصلا به کد ورونیکا نمیرسید!

محمد رضا جان،رولیشنز 2 داره میاد دیگه.البته اسم اصلیش Enhanced Veronica بوده.این نسخه ی جدید محسوب نمیشه؟:d

و اما اخبار جدید:

اخیرا مصاحبه ای با Michiteru Okabe تهبه کننده ی بازی Enhanced Veronica یا همان رولیشنز 2 انجام شده است (چه اسم بی ربطی).طبق گفته های ایشون دشمنان اصلی بازی با عنوان Afficted اصلا زامبی نیستند.یعنی با وجود شباهت این موجودات با زامبی ها ولی باز هم این موجودات اصلا ویروسی در بدن خود ندارند و اصلا B.O.W حساب نمی شوند.

این موجودات توسط شکنجه های پی در پی به جنونی خیلی بد دچار شده اند. به احتمال زیاد این موجودات زندانی های این زندان بوده اند که توسط زندان بان ها مورد حمله قرار می گرفتند.

این موجودات خیلی شبیه به زامبی ها هستند یکی از کار هایی که خیلی شباهت به کار های زامبی ها است گاز گرفتن آنها است البته با گاز گرفتن آنها نمی توانند ویروسی را به کلیر و مویرا یا کسان دیگه ای وارد کنند.چون در اصل آنها خودشان هم ویروسی نیستند!(این دیگه آخر تخیله.همشون باهم دیوونه شدن.اون هم با ویژگی های رفتاری و
شرایط مشترک.در مورد گاز گرفتنشون که دیگه چیزی نمیگم.واقعا تاسف باره!)

آخرین ویرایش:
همه ی شماره ها (به جز 6) عالی بودن.حالا بعضیا مثل 4 فقط از لحاظ گیم پلی و بعضیا مثل 5 بیشتر از لحاظ داستان.ولی کد ورونیکا تنها شماره ای بود که هم از لحاظ داستان و هم از لحاظ گیم پلی و آتمسفر عالی بود.حتی 2 و ریمیک هم بیشتر از لحاظ گیم پلی و آتمسفر مطرح بودن.داستانشون گرچه خوب بود،ولی بازم اصلا به کد ورونیکا نمیرسید!

محمد رضا جان،رولیشنز 2 داره میاد دیگه.البته اسم اصلیش Enhanced Veronica بوده.این نسخه ی جدید محسوب نمیشه؟:d

و اما اخبار جدید:

اخیرا مصاحبه ای با Michiteru Okabe تهبه کننده ی بازی Enhanced Veronica یا همان رولیشنز 2 انجام شده است (چه اسم بی ربطی).طبق گفته های ایشون دشمنان اصلی بازی با عنوان Afficted اصلا زامبی نیستند.یعنی با وجود شباهت این موجودات با زامبی ها ولی باز هم این موجودات اصلا ویروسی در بدن خود ندارند و اصلا B.O.W حساب نمی شوند.

این موجودات توسط شکنجه های پی در پی به جنونی خیلی بد دچار شده اند. به احتمال زیاد این موجودات زندانی های این زندان بوده اند که توسط زندان بان ها مورد حمله قرار می گرفتند.

این موجودات خیلی شبیه به زامبی ها هستند یکی از کار هایی که خیلی شباهت به کار های زامبی ها است گاز گرفتن آنها است البته با گاز گرفتن آنها نمی توانند ویروسی را به کلیر و مویرا یا کسان دیگه ای وارد کنند.چون در اصل آنها خودشان هم ویروسی نیستند!(این دیگه آخر تخیله.همشون باهم دیوونه شدن.اون هم با ویژگی های رفتاری و
شرایط مشترک.در مورد گاز گرفتنشون که دیگه چیزی نمیگم.واقعا تاسف باره!)

کل رزیدنت ایول بر پایه ویروسه.اونوقت اینا حتی ویروسی هم نیستن:|:)):((

می‌خواستم مطلبی از Evil Within توی تاپیک مربوط به خودش بنویسم اما بهتر دونستم این‌جا باشه! چرا که اگر شینجی میکامی در کپ کام بود این عنوان تنها با تغییر دو کاراکتر، رزیدنت ایول بعدی می‌شد.
داستان پیچیده‌ی این بازی به طور مستقیم از فیلم Inception گرفته شده و چه داستان، چه گیم‌پلی، مخلوطی از سری Silent Hill و Alan Wake و RE هست.

فانوس دریایی، جنگل و رخ دادن اتفاقات عجیبی که باید رد پای واقعیت رو از روشون دنبال کرد. همه چیز توی مغز. شاخص‌های Alan Wake:

مانکن‌ها کوچک‌ترین مورد در شباهت با سری Silent Hill هستن:

هرچه از RE4 به بعد به یاد داریم مثل:
اول از همه، از نظر من یک ترس سایکو لاجیکال مثل Alan Wake هیچ‌وقت نمی‌تونه ترسی مثل Silent Hill یا حتی چیزی که در Resident Evil تجربه شد رو به همراه بیاره. با توجه به شباهت فوق‌العاده‌ی داستان و گیم پلی در چپترهای اول به Alan Wake، اگر این عنوان رو تجربه کرده باشیم کاملا می‌دونیم تمام اتفاقات بازی، در سر کاراکتر رخ می‌ده. همین قسمت اعظم ترس رو از بین می‌بره. شباهت فوق‌العاده‌ی آینه‌هایی که بازی رو برای ذخیره به تیمارستان برمی‌گردونن بی‌اندازه شبیه به سوراخ‌های Silent Hill 4 هست که با بازگشت به آپارتمان قابلیت ذخیره و کمی استراحت رو فراهم می‌کرد.

تا سه چپتر اول بازی ترس وجود داره، اما بعد به علت سختیه زیاد، با بارها و بارها تکرار یک صحنه، جاش رو به یک آزار ذهنی می‌ده. این‌جا می‌فهمیم چقدر تصویری که داره ناخن روی دیوار می‌کشه به جا طراحی شده!
متأسفانه، عرض تصویر کم شده (کمتر از 16:9) و در بیشتر از 95% مونیتورها، دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر داریم. این‌کار برای حس سینمایی بیشتر شده اما... بدبختانه فقط عرض کم شده و (برعکس هر فیلم واید) خبری از بالا بردن درجه ی واید لنز نیست! ساده‌تر این‌که ما فقط بخشی از تصویر رو از دست دادیم. در لحظه‌های حساس که باید یک منطقه رو در نظر داشت، نیمی از همون تصویر به جا مونده هم شونه‌های عریض سباستین و اسلحه‌شه.
دوربین آزار دهنده‌ترین عامل این بازیه. که البته مردم براش فیکس‌هایی درست کردن و با همونا بود که تونستم بازی رو به اتمام برسونم.
حالت نرمال:
فیکس دوربین:

شباهت بی‌اندازه‌ی داستان و گیم‌پلی به عناوین دیگه باعث شد این بازی برای من حس مخصوص به خودش رو نداشته باشه. از اواسط بازی تا دو چپتر آخر، از وقتی زامبی‌های اسلحه به دست شورش رو در میارن و روی قلعه‌ی نیمه ویران با رایفل باید سر اون‌هایی رو که با دستگاه نیزه پرتاب می‌کنن و راه رو سد کردن، هدف گرفت، کاملا می‌فهمیم با یک RE4 یا RE5 با تم سایلنت هیل طرفیم. و اگر فیلم Inception رو دیده باشیم، همون‌جا تا آخر داستان رو می‌فهمیم. نو آوری چه در داستان و چه گیم‌پلی، وچود نداشت. درست برخلاف RE4.

حالا چرا این حرف‌ها رو این‌جا نوشتم؟
از این نماد آشنا:
تا این لحظه‌ی آشنا:
باس‌های آشنا: (باس آخر)
آهنگ آرام اتاق‌های با سوراخ (در این‌جا آینه!) به سمت جای سیو، گرفته تا بدست آوردن راکت لانچر برای باس آخر!

اما جالب‌تر از تمام این‌ها صحبت از سازمان و یک جاسوس هست!
قسمتی از داستان رو می‌نویسم. خیلی خلاصه می‌نویسم اما شاید بازم مایل باشین طی بازی بفهمین (در حالی که اگر بازی رو بی‌توجه تموم کنین باز هم چیزی نفهمیدین):
روویک، آنتاگونیست اصلی داستان، اتفاقات بزرگ و بدی رو در کودکی پشت سر گذاشته. خونوادش همیشه به بیمارستان روانی بیکن کمک می‌کرده و تو زندگی همیشه با دکتر جیمنز سرو کار داشته. بعدِ از بین رفتن پدر و مادر، روویک سال‌ها تحقیقاتی رو در این زمینه انجام می‌ده و با کمک دکتر جیمنز یک اختراع بزرگ می‌کنه: دستگاهی به نام Stem که می‌تونه مغز افراد رو به هم متصل کنه. دکتر جیمنز تمام مدت برای جایی به نام سازمان کار می‌کرده و این سازمان همیشه مردم شهر رو برای تحقیقات روی مغز می‌دزدیده! طی این مدت تحقیقات زیادی رو مستقیم رو مغز روویک هم انجام داده و در نهایت هم نتایج کارهای اونو به نام خودش ثبت می‌کنه و درست در لحظه‌ی تحقق اختراع روویک، روابط این دو بهم می‌خوره و سازمان این اختراع و مغز روویک رو بر می‌داره. کاراکترهای بازی جز یکی، از افراد دزدیده شده‌ان و تمام مدت توی این Stem هستن!
آخر می‌فهمیم که یکی از اون‌ها برای سازمان کار می‌کنه! یکی از اون‌ها به قصد توی Stem قرار گرفته.
کاراکتر اصلی به راحتی می‌تونه لیان کندی باشه و جاسوسی که برای سازمان کار می‌کنه، ایدا ونگ! Evil Within به راحتی می‌تونست در ادامه‌ی RE4 باشه. همون‌طور که RE4 می‌تونست یک IP جدا باشه.

با توجه به گفته‌های دوستان، خیلی از چیزهایی که در RE4 Beta منتظر بودیم هم، این‌جا بود! حتی در داستان!
من Evil Within رو شماره‌ی بعد از Resident Evil 4 می‌بینم و اینه که این‌جا در موردش نوشتم.

آخرین ویرایش:
می‌خواستم مطلبی از Evil Within توی تاپیک مربوط به خودش بنویسم اما بهتر دونستم این‌جا باشه! چرا که اگر شینجی میکامی در کپ کام بود این عنوان تنها با تغییر دو کاراکتر، رزیدنت ایول بعدی می‌شد.
داستان پیچیده‌ی این بازی به طور مستقیم از فیلم Inception گرفته شده و چه داستان، چه گیم‌پلی، مخلوطی از سری Silent Hill و Alan Wake و RE هست.
اول از همه، از نظر من یک ترس سایکو لاجیکال مثل Alan Wake هیچ‌وقت نمی‌تونه ترسی مثل Silent Hill یا حتی چیزی که در Resident Evil تجربه شد رو به همراه بیاره. با توجه به شباهت فوق‌العاده‌ی داستان و گیم پلی در چپترهای اول به Alan Wake، اگر این عنوان رو تجربه کرده باشیم کاملا می‌دونیم تمام اتفاقات بازی، در سر کاراکتر رخ می‌ده. همین قسمت اعظم ترس رو از بین می‌بره. شباهت فوق‌العاده‌ی آینه‌هایی که بازی رو برای ذخیره به تیمارستان برمی‌گردونن بی‌اندازه شبیه به سوراخ‌های Silent Hill 4 هست که با بازگشت به آپارتمان قابلیت ذخیره و کمی استراحت رو فراهم می‌کرد.

تا سه چپتر اول بازی ترس وجود داره، اما بعد به علت سختیه زیاد، با بارها و بارها تکرار یک صحنه، جاش رو به یک آزار ذهنی می‌ده. این‌جا می‌فهمیم چقدر تصویری که داره ناخن روی دیوار می‌کشه به جا طراحی شده!
متأسفانه، عرض تصویر کم شده (کمتر از 16:9) و در بیشتر از 95% مونیتورها، دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر داریم. این‌کار برای حس سینمایی بیشتر شده اما... بدبختانه فقط عرض کم شده و (برعکس هر فیلم واید) خبری از بالا بردن درجه ی واید لنز نیست! ساده‌تر این‌که ما فقط بخشی از تصویر رو از دست دادیم. در لحظه‌های حساس که باید یک منطقه رو در نظر داشت، نیمی از همون تصویر به جا مونده هم شونه‌های عریض سباستین و اسلحه‌شه.
دوربین آزار دهنده‌ترین عامل این بازیه. که البته مردم براش فیکس‌هایی درست کردن و با همونا بود که تونستم بازی رو به اتمام برسونم.
حالت نرمال:
فیکس دوربین:

شباهت بی‌اندازه‌ی داستان و گیم‌پلی به عناوین دیگه باعث شد این بازی برای من حس مخصوص به خودش رو نداشته باشه. از اواسط بازی تا دو چپتر آخر، از وقتی زامبی‌های اسلحه به دست شورش رو در میارن و روی قلعه‌ی نیمه ویران با رایفل باید سر اون‌هایی رو که با دستگاه نیزه پرتاب می‌کنن و راه رو سد کردن، هدف گرفت، کاملا می‌فهمیم با یک RE4 یا RE5 با تم سایلنت هیل طرفیم. و اگر فیلم Inception رو دیده باشیم، همون‌جا تا آخر داستان رو می‌فهمیم. نو آوری چه در داستان و چه گیم‌پلی، وچود نداشت. درست برخلاف RE4.

حالا چرا این حرف‌ها رو این‌جا نوشتم؟
از این نماد آشنا:
تا این لحظه‌ی آشنا:
باس‌های آشنا: (باس آخر)
آهنگ آرام اتاق‌های با سوراخ (در این‌جا آینه!) به سمت جای سیو، گرفته تا بدست آوردن راکت لانچر برای باس آخر!

اما جالب‌تر از تمام این‌ها صحبت از سازمان و یک جاسوس هست!
قسمتی از داستان رو می‌نویسم. خیلی خلاصه می‌نویسم اما شاید بازم مایل باشین طی بازی بفهمین (در حالی که اگر بازی رو بی‌توجه تموم کنین باز هم چیزی نفهمیدین):
روویک، آنتاگونیست اصلی داستان، اتفاقات بزرگ و بدی رو در کودکی پشت سر گذاشته. خونوادش همیشه به بیمارستان روانی بیکن کمک می‌کرده و تو زندگی همیشه با دکتر جیمنز سرو کار داشته. بعدِ از بین رفتن پدر و مادر، روویک سال‌ها تحقیقاتی رو در این زمینه انجام می‌ده و با کمک دکتر جیمنز یک اختراع بزرگ می‌کنه: دستگاهی به نام Stem که می‌تونه مغز افراد رو به هم متصل کنه. دکتر جیمنز تمام مدت برای جایی به نام سازمان کار می‌کرده و این سازمان همیشه مردم شهر رو برای تحقیقات روی مغز می‌دزدیده! طی این مدت تحقیقات زیادی رو مستقیم رو مغز روویک هم انجام داده و در نهایت هم نتایج کارهای اونو به نام خودش ثبت می‌کنه و درست در لحظه‌ی تحقق اختراع روویک، روابط این دو بهم می‌خوره و جایی به نام سازمان این اختراع و مغز روویک رو بر می‌داره. کاراکترهای بازی جز یکی، از افراد دزدیده شده‌ان و تمام مدت توی این Stem هستن!
آخر می‌فهمیم که یکی از اون‌ها برای سازمان کار می‌کنه! یکی از اون‌ها به قصد توی Stem هست.
کاراکتر اصلی به راحتی می‌تونه لیان کندی باشه و جاسوسی که برای سازمان کار می‌کنه، ایدا ونگ! Evil Within به راحتی می‌تونست در ادامه‌ی RE4 باشه. همون‌طور که RE4 می‌تونست یک IP جدا باشه.

با توجه به گفته‌های دوستان، خیلی از چیزهایی که در RE4 Beta منتظر بودیم هم این‌جا بود! حتی در داستان!
من Evil Within رو شماره‌ی بعد از Resident Evil 4 می‌بینم و اینه که این‌جا در موردش نوشتم.

کارکتر اصلی اگر منظور سباستین که کلا اره شخصیت پردازیش دقیقا مثل لئون , شخصیتی مثل کیدمن هم قبلا گفتم شخصیت پردازیش بسیار بسیار به ایدا وانگ شباهت داره
و اما در مرود داستان و گیم پلی شاید داستان بازی شاید مثل فیلم اینسپشن باشه ولی واقعا داستان بازی فوق العاده قوی نوشته شده نواوری نداره ولی همون رو هم به شکل عالی نوشته نویسنده , در مورد گیم پلی هم نواوری نداره و هیچکسی هم انتظار نواوری نداشت حتی خود میکامی هم گفته که من بدنبال نواری در tew نیستم! در مورد ادامه re4 هم کاملا موافقم به نظر من هم شخصت هایی مثل سباستین و کیدمن بسیار به لئون و ایدا شباهت دارن و مطمئنم این ایده داستانی رو از قبل داشته و میخواسته در re5 پیاده سازی بکنه ولی بخاطر برون رفتن از کپکام نتونست ایده شو عملی بکنه در نهایت مجبور شد همون ایده داستانی رو با شخصیت هایی شبیه به re بسازه حتی همون زامبی ها هم شباهت هایی به re4 همانطور که گفتین داره , مکان ها و محیط ها هم بسیار به re4 شباهت داره و میکامی یه هدفی داشته به نظرم از این کار که فقط خودش میدونه چون از شخصیت هایی مثل re استفاده کرده از محیط ها و زامبی هایی مثل re4 استفاده کرده خدامیدونه منظورش از این کار چی بوده:d حتی اون مرحله درون روستا بسیبار به مرحله اوایل re4 شباهت داره

البته افلیکتد ها تنها دشمنای رولیشنز2 نیستن و منم احتمال میدم ویروس توی این بازی باشه
درسته افلکتدها به ویروسی مبتلا نیستن اما ظاهرشون خیلی شبیه زامبی و BOW هست.چطور شکنجه ای بوده که اینا رو به چنین روزی انداخته رو هنوز نمیدونیم ولی اگه در این باره چیزی نگن بازی از یه تخیل بی منطق رنج خواهد برد که به داستان بازی صدمه میزنه.البته امیدوارم اینطور نباشه
البته اینکه افلکتدها گاز میگیرن و رفتاری شبیه زامبی دارن چیز خوبیه و باید خوشحالم بود
در واقع سازندگان ننخواستن از دشمنان تکراری استفاده کنن

کارکتر اصلی اگر منظور سباستین که کلا اره شخصیت پردازیش دقیقا مثل لئون , شخصیتی مثل کیدمن هم قبلا گفتم شخصیت پردازیش بسیار بسیار به ایدا وانگ شباهت داره
و اما در مرود داستان و گیم پلی شاید داستان بازی شاید مثل فیلم اینسپشن باشه ولی واقعا داستان بازی فوق العاده قوی نوشته شده نواوری نداره ولی همون رو هم به شکل عالی نوشته نویسنده , در مورد گیم پلی هم نواوری نداره و هیچکسی هم انتظار نواوری نداشت حتی خود میکامی هم گفته که من بدنبال نواری در tew نیستم! در مورد ادامه re4 هم کاملا موافقم به نظر من هم شخصت هایی مثل سباستین و کیدمن بسیار به لئون و ایدا شباهت دارن و مطمئنم این ایده داستانی رو از قبل داشته و میخواسته در re5 پیاده سازی بکنه ولی بخاطر برون رفتن از کپکام نتونست ایده شو عملی بکنه در نهایت مجبور شد همون ایده داستانی رو با شخصیت هایی شبیه به re بسازه حتی همون زامبی ها هم شباهت هایی به re4 همانطور که گفتین داره , مکان ها و محیط ها هم بسیار به re4 شباهت داره و میکامی یه هدفی داشته به نظرم از این کار که فقط خودش میدونه چون از شخصیت هایی مثل re استفاده کرده از محیط ها و زامبی هایی مثل re4 استفاده کرده خدامیدونه منظورش از این کار چی بوده:d حتی اون مرحله درون روستا بسیبار به مرحله اوایل re4 شباهت داره
کاملا درسته!;)

quote_icon.png
نوشته شده توسط darkdn49

quote_icon.png
نوشته شده توسط
sog_eros

کاملا درسته!;)

منم موافقم

سلام .. هادی هستم از فن های قدیمی رزیدنت ... هرروز پست هاتون رو میخونم اما هیچ وقت نظری ندادم.. تا این که بالاخره یه نفر حرف درستو زد ... (پست 11394)
دقیقا ... بازی تکراری ... شخصیتهای کلیشه ای ... قهرمان هایی که زمانی آدم های عادی( مثل کلیر) و یا سرباز تازه کار (لیون) و یاحتی نظامی های کارکشته( کریس) بودن، اما به هر حال قصد survive و زنده موندن و تلاش برای فرار داشتن (منظور تا شماره ی 3 و سری کلاسیک) حالا تبدیل به سوپر من و ابر قهرمان شدن وراه میفتن دنبال غول ها تا بکشنشون! زمانی آدم از دو سه تا زامبی تو کوچه ی تاریک سری کلاسیک می ترسید ولی الان با این بی مزه بازی های سری های مدرن RE که شبیه کال شده معلومه ترسی نداره. داستان با این اوضاع سال هاست کشش ادامه دادن نداره و شخصیت ها هم که در قالب این داستان عمل می کنند(چه جدید چه قدیم)هم همینطور
یاد رزیدنت ترسناک، پیچیده و مبهم فدیم(1.2.3) به خیر

- - -ویرایش - - -

این پست قرار بود در جواب پست 11394 باشه .. شرمنده اشتباهی اومد اینجا .. تو اون قسمت میذارمش مجددا !

آخرین ویرایش:
بچه ها میدونم فروم tew نیستش ولی منم وقتی بازی را تموم کردم همش حس میکردم که این بازی چقدر شبیه رزیدنت 4هه :d علی به نکات خیلی خوبی اشاره کرد! یکی دیگه از شباهت های بازی با re4 همون لوکیشن های بازی بود. قسمت ابتدایی بازی مثل re4 توی روستا بود و بعدش وارد عمارت روویک میشه و سرداب و زیرزمین هاش. tew واقعن وحشتناک بود :d منکه تیک گرفتم :d

آخرین ویرایش:
دارم The Evil Within بازی میکنم میتونم بگم بهترین بازی ترسناکی که تو کل عمرم انجام دادم همینه! هر قدمی که بر میداری با ترس و دلهره هست فلاشبک هایی که میزنه اون افکت های نویز داری که میده مو رو به تن آدم سیخ میکنه رزیدنت ایول سگش به رزیدنت ایول های مدرن می ارزه! میکامی با الهام گرفتن از بازیهای ترسناک دیگه و ایجاد یک سری تغییرات تونسته بهترین بازی survival horror این نسل رو ارائه بده! با اوردن استادانه ی Throwback هایی از بازیهایی مثل رزیدنت ایول و سایلنت هیل خاطرات اون بازیها رو هم در قالب این بازی شاهکار تونشته برای فن هاش زنده کنه. تو این بازی اگه بدون استراتژی بخوای بری جلو 100% تیر کم میاری داستان دراماتیک پارتنر های بازی هم به جذابیت این بازی اضافه کرده من اول فکر میکردم چون این بازی ترسش از نوع مدرن نیست خوشم نمیاد ولی حالا به طرز بدی عاشق این بازی شدم. تنوع محیط های بازی یکی دیگه از جذابیت های بازیه به قدری طبیعی طراحی شده که آم فکر میکنه همونجاس مخصوصا اون چپتر 5 که تو ساحل هست و پرنده ها دور برج ها پرواز میکنن . ترس این بازی واقعا با تمام بازی های ترسناک فرق میکنه حتی با سایلنت هیل! سیستم آپگرید اسلحه ها و مهمات بازی هم عالی و متنوع هست و مبارزات با باس هم میشه گفت سخته! تو این بازی جزئیات بیداد میکنه مثلا چپتر 6 وقتی اون یارو از تو برج با اوت دستگاه تیربارونت میکنه تیر که به سباسیت ن میخورده میره تو بدنش و خون میاد و ممکنه شانسی یک تیر بخوره تو سرش و در جا بمیره این جزئیات شاید به ظاهر مهم نباشن اما بازی رو طبیعی تر جلوه میدن .فقط اونایی که بازی کردن میدونن من چی میگم. هدشات کرد هانتد ها مثل رزیدنت ایول نیست که با مگنوم یک تیر برتی سریع هدشات شه باید اون میزان صدمه با هدشات رو بالا ببری و رست بزنی وسط جمجمه طرف تا هدشات شه اگه نه نصف کلش میره ولی بازم زندست. من دموی رزیدنت ایول رولیشنز 2 رو که دیدم تا حدودی از این بازی نا امید شدم بازی توی یک فضای بسته و زندان رخ میده تا پایان و فقط داستانشه که مهمه دشمنای بازی هم که ویروسی نیستن و اصلا زامبی تو بازی نیست قابل توجه علی عزیز که گفت چون تو تیزر زامبی بوده تو اینم هست! در کل امیدتون به رزیدنت ایول 7 باشه اگه اونم اکشن بشه کلا باید با رزیدنت ایول خداحافظی کرد چون حتی بعید میدونم رولیشنز ها هم بتونن به اندازه کلاسیک ها موفق باشن.

حمید جان با نظر 54 تا بزرگ‌ترین منقدهای این صنعت، این بازی نمره‌ی 76 گرفته. حتی روی PC متای 66 داره(!!!). حتما دلیلی در کار هست. و کاش تمجیدها رو می‌بردی به تاپیک مخصوص خودش.
هر چقدر ما بترسیم یا لذت ببریم، باز این عنوان مطلقا همه چیزش رو از عناوین دیگه داره. ایرادات بزرگی هم در گیم‌پلی داره مثل دوربین. ترس این بازی در مقابل سختی بیش از اندازه و اعصاب خراب‌کن رنگ می‌بازه و تصویر امضات به وقوع می‌پیونده.
چیزهایی هست که متا کریتیک رزیدنت ایول 4 میشه 96 و این 66.
مثلا شخصیت پردازی که این عنوان بویی ازش نبرده بود.
من بازی رو تموم کردم و فایل‌ها رو هم مو به مو خوندم. همه چیزش رو از الن ویک، اینسپشن و سایلنت هیل داره. اون هم به طرزی غریب!
اگر فقط ترس مهم بود، سایلنت هیل با وجود افولِ اخیر، هیچ‌وقت توی ترس کم نگذاشته! چیزای خیلی مهم‌تری هست. چیزایی که متای Resident Evil 5 رو 86 می‌کنه.
اتفاقا من بعد از این تجربه فهمیدم چیزایی وجود داره که پیش‌تر متوجه نبودم؛ خیلی مهم‌تر و بزرگ‌تر و منظورم فقط داستان نیست. کافیه یک عنوان رمدی مثل Alan Wake رو در نظر گرفت. اینه که به شدت به Revelations 2 امیدوار شدم.

بازی توی یک فضای بسته و زندان رخ میده تا پایان و فقط داستانشه که مهمه دشمنای بازی هم که ویروسی نیستن و اصلا زامبی تو بازی نیست قابل توجه علی عزیز که گفت چون تو تیزر زامبی بوده تو اینم هست!
تا پایان!؟ برای لوث نشدن حتی از لوکیشن اولین تصویری که ازش اومد هنوز یک قدم بیرون نرفته! تا آخر ماه عرضه هم پایانش رو نمی‌شه فهمید و این از عظمت داستان هست.
در قصه‌ها و افسانه‌ها ده‌ها نوع زامبی داشتیم و اخیرا ویروس به اون اضافه شده. مگر زامبی‌های ایول ویتین ویروسی هستن؟

- - -ویرایش - - -

یک پادکست یک ساعته از Revelations 2 و ریمیک از Game Informer پخش شده. شاید حرفای جالبی داشته باشه. دارم می‌شنوم فعلا!

حمید جان با نظر 54 تا بزرگ‌ترین منقدهای این صنعت، این بازی نمره‌ی 76 گرفته. حتی روی PC متای 66 داره(!!!). حتما دلیلی در کار هست. و کاش تمجیدها رو می‌بردی به تاپیک مخصوص خودش.
هر چقدر ما بترسیم یا لذت ببریم، باز این عنوان مطلقا همه چیزش رو از عناوین دیگه داره. ایرادات بزرگی هم در گیم‌پلی داره مثل دوربین. ترس این بازی در مقابل سختی بیش از اندازه و اعصاب خراب‌کن رنگ می‌بازه و تصویر امضات به وقوع می‌پیونده.
چیزهایی هست که متا کریتیک رزیدنت ایول 4 میشه 96 و این 66.
مثلا شخصیت پردازی که این عنوان بویی ازش نبرده بود.
من بازی رو تموم کردم و فایل‌ها رو هم مو به مو خوندم. همه چیزش رو از الن ویک، اینسپشن و سایلنت هیل داره. اون هم به طرزی غریب!
اگر فقط ترس مهم بود، سایلنت هیل با وجود افولِ اخیر، هیچ‌وقت توی ترس کم نگذاشته! چیزای خیلی مهم‌تری هست. چیزایی که متای Resident Evil 5 رو 86 می‌کنه.
اتفاقا من بعد از این تجربه فهمیدم چیزایی وجود داره که پیش‌تر متوجه نبودم؛ خیلی مهم‌تر و بزرگ‌تر و منظورم فقط داستان نیست. کافیه یک عنوان رمدی مثل Alan Wake رو در نظر گرفت. اینه که به شدت به Revelations 2 امیدوار شدم.

تا پایان!؟ برای لوث نشدن حتی از لوکیشن اولین تصویری که ازش اومد هنوز یک قدم بیرون نرفته! تا آخر ماه عرضه هم پایانش رو نمی‌شه فهمید و این از عظمت داستان هست.
در قصه‌ها و افسانه‌ها ده‌ها نوع زامبی داشتیم و اخیرا ویروس به اون اضافه شده. مگر زامبی‌های ایول ویتین ویروسی هستن؟

- - -ویرایش - - -

یک پادکست یک ساعته از Revelations 2 و ریمیک از Game Informer پخش شده. شاید حرفای جالبی داشته باشه. دارم می‌شنوم فعلا!

متأسفانه، عرض تصویر کم شده (کمتر از 16:9) و در بیشتر از 95% مونیتورها، دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر داریم. این‌کار برای حس سینمایی بیشتر شده اما... بدبختانه فقط عرض کم شده و (برعکس هر فیلم واید) خبری از بالا بردن درجه ی واید لنز نیست! ساده‌تر این‌که ما فقط بخشی از تصویر رو از دست دادیم.

یعنی میخوای بگی سازنده ها به اندازه منو تو هم حالیشون نبوده؟؟؟ :))

ول از همه، از نظر من یک ترس سایکو لاجیکال مثل Alan Wake هیچ‌وقت نمی‌تونه ترسی مثل Silent Hill یا حتی چیزی که در Resident Evil تجربه شد رو به همراه بیاره. با توجه به شباهت فوق‌العاده‌ی داستان و گیم پلی در چپترهای اول به Alan Wake، اگر این عنوان رو تجربه کرده باشیم کاملا می‌دونیم تمام اتفاقات بازی، در سر کاراکتر رخ می‌ده.

ضمنا لطفا اسپویل نکن من هنوز بازی رو تموم نکردم! اینجوری که تو داری میگی همه ی اتفاقات فکر و خیال بوده که لذت و هیجان بازی رو نابود کردی برای من :|

شباهت فوق‌العاده‌ی آینه‌هایی که بازی رو برای ذخیره به تیمارستان برمی‌گردونن بی‌اندازه شبیه به سوراخ‌های Silent Hill 4 هست که با بازگشت به آپارتمان قابلیت ذخیره و کمی استراحت رو فراهم می‌کرد.

هیچ کس منکر ایده گرفتن از روی بازیهای رزیدنت ایول و سایلنت هیل نیست کلا مورف شدن محیط از ویژگی های منحر بفرد بازی سایلنت هیل هست و اوردن اینتو بازی هیچ مشکلی نداره!

نه شما ایده گرفتن رو با تقلید اشتباه گرفتی اگه امتیاز ورژن PC کم شده دلیل بر بی ارزشی بازی نیست اون بهخ اطر نقص های فنی بازی هست که تو آپیت برطرف شده این سگش به رزیدنت ایول 5 آشغال می ارزه رزیدنت ایول 5 به غیر از داستان هیچی نداشت! اتفاقا سختی بیش از اندازه خوبه نباید بازی مثل ماریو باشه هر چی سخت تر باشه و بازیباز رو بیشتر به چالش بکشه بهتره این که بازی انقدر آسون باشه مثل رزیدنت ایول 4 یا 5 که هر کسی 60 70 دور بتونه تمومش کنه به 2 قرون نمی ارزه! ر مورد رزیدنت ایول رولیشنز 2 بازی تا پااینش توی زندان رخ میده و اصلا پایان بازی وقتیه که اینا بتونن از اون زندان خراب شده و جزیره فرار کنن حالا بازی میکنی خودت به حرف من میرسی من نمیدونم چه دشمنی بازی این بازی داری و حرفات رو در مورد تقلید از بازیهای سایلنت هیل و الان ویک قبول ندارم به نظر مرزیدنت ایول رولیشنز 2 تقلید بیشتری از بازیها برده تا این! من نگفتم زامبی های TEW ویروسی هستن حرف من در مورد اصرار تو که گفتی توی این بازی زامبی وجود داره هست منظورت هم همون زامبی های تلو تلو خودر کلاسیک هست حالا باز چون دیدی زامبی نیست میگی در افسان هها 10 نوع زامبی داشتیم باشه :d ریمیک رو بیخیالش شو فقط یکم زرق و برقش زیاد شده چی میخوای در مورد ریمیک بشنوی ؟:)))) همون اورجینالشه ولی کیفیت گرافیک و صدا بهبود پیدا کرده و روشون کار شده! حالا رولیشنز بازی یه چیزهای جدید برای گفتن داره والا به نظر من اون تیمی که TEW رو ساختن خیلی بیشتر از این تیم سازنده REV2 تو ترسوندن مهارت دارن اتفاقا ترس خیلی مهمه اگه نه رزیدنت ایول رولیشنز 2 هم اکشن میشد و یک آشغالی مثل بقیه باز همون یک ذره ترسی که تو بازی هست همه رو امیدوار کرده و حضور کلیر و احتمال بری و بقیه دوستان. من به نظر بقیه کاری ندارم متا برای پیزی ارزش نداره الان متای رزیدنت ایول 6 74 شده و این 76 ولی اون بازی آشغال کجا و این کجا؟؟؟!!! خیلی رو متا حساس نباش و گیمری که به خاطر متا بره سراغ یک بازی اصلا گیمر نیست! ترس این بازی یک نوع ترس خاصه با یک ایده ی کاملا تازه من هنوز به معماهای بازی نرسیدم ولی فکر میکنم معماهاشم جالب باشه هر چند به رزیدنت ایول های کلاسیک نمیرسه معماهاش! یادت باشه تقلی با ایده گرفتن از زمین تا آسمون فرق داره انقدر این بازی رو هم نکوب حالا خوشت نمیاد سلیقه ی هست و تو همین بازیسنتز اگه بازی اون مشکلات فنی رو نداشت مثلا نیاز به سیستم های آنچنانی یا چمدیونم فرم رین مطمعن باش این بازی خیلی بیشتز از اینا طرفدار پیدا میکرد. من نیمخواستم راجع بعهش توی یا نتاپیک صحبت کنم ولی دیدم خیلی در حق این بازی ظلم شد با اون حرفهای کوبنده ای که به بازی زدی خودت هم اول گفتی رزیدنت ایول رولیشنز 2 به درد نیموره باز بعدا گفت نه من منظورم گرافییکش بود باز بعد گفتی من نا امید شدم باز حالا که داری مصاحبه هارو میخونی میگی خیلی امیدوار کننده هست :d من فکر میکنم تا وقتی چند تا تریلر دیگه از بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد ولی تا با این چیزهایی که تا حالا دیدیم بازی از نظر جذابیت و تنوع 1/10 TEW هم نیست! TEW تو همون تریلر گیم پلی اول ترکوند این اگه کلیر نبود مطمعن باش کسی نگاه هم نمیکرد به بازی! با اون B.O.W هایی که روی هوا اسکی میرن :))

آخرین ویرایش:
سباستین شخصیت جالبیه
بعضیا فکر میکنن به کریس و لیان توی رزیدنت ایول شباهت داره اما این طور نیست.
کلا داره ازش خوشم میاد چهره مصمم و خشنی داره .و اینکه میبینم اکثر افرادیکه این بازی شیطان درون رو تموم کردن از باز راضین
البته نمیشه منکر شد که این بازی از سایلنت هیل الن ویک و رزیدنت ایول الگو گرفته
مثلا همین بازی در رزیدنت ایول از ریمیک و نسخه 4 الگو برداری کرده ولی خیلی قشنگ کارشو انجام داده و مثل رولیشنز نیست که از ریمیک الگو گرفته بود ولی اصلا به چشم چندان جالب نیومد:d
من احساس میکنم میکامی سعی خودشو کرده بازی رو خوب بسازه فقط توی بخش داستان افرادیکه کامل بازی رو تمام کردن اعتقاد دارن داستان بازی چندان غنی نیست
من فعلا این بازی رو درست نرفتم نه میتونم بگم عالیه نه میتونم بگم بدرد نمیخوره
درسته میکامی این بازی رو کارگردانی کرده(من خودم در بین شخصیته های بازیساز به میکامی عشق و ارادت ابدی دارم چون اگه نبود اصلا رزیدنت ایولی به مهنای واقعی نداشتیم)ولی تنها چون میکامی این بازی رو ساخته نمیتونم چشم بسته و بدون بازی کردن بگم بازی خوبی و راضی کننده هست حتی ممکنه وقتی بازیش رو هم کامل تموم کنم بازم از بازی زیاد خوشم نیاد ولی بعد از گذشت مدت زمانی از بازی کردنم نظرم عوض بشه و از بازی خوشم بیاد!;)
در هر صورت همین میکامی از ترس عدم فروش نسخه 4 اومد بازی RE4 اکشن کرد. نسخه 4 تماما نو اوری بود و از چیزی الگو نگرفته بود و به بازی های دیگه هم تاثیر زیادی وارد کرد اما من ازRE4 زیاد خوشم نیومد.واسه همین میکامی به تنهایی دلیل کافی نیست تا با اطمینان بگم شیطان درون هم بازی ای هست که طرفدرای سبک کلاسیک رزیدئنت ایول رو راضی کنه.
در ضمن با حرف حمید هم موافقم .این بازی نخواسته تقلید کنه و بلکه خواسته ایده بگیره یا بقول بنده الگو بگیره.چون میکامی اهل تقلید کردن نیست!:dپس با وجود اگو گرفتن از چندین بازی از جمله نسخه های رزیدنت ایولی که خود میکامی ساخته این بازی از لحاظ گیم پلی و محیط و سایر فاکتور ها ضعفی نداره.بعضی وقتا الگو گرفتن لازمه توی صنعت بازیسازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or