بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یعنی میخوای بگی سازنده ها به اندازه منو تو هم حالیشون نبوده؟؟؟ :))
اون‌قدری نبوده که فیکس دوربین رو هوادارها ساختن. اون‌قدری نبوده که دارن با یک آپدیت جدید این نقص عظیم رو برطرف می‌کنن. و من اون‌قدری شعورش رو دارم که اگر سوادش رو نداشته باشم از درجه‌ی لنز و ابعاد تصویر حرف نزنم.

ضمنا لطفا اسپویل نکن من هنوز بازی رو تموم نکردم! اینجوری که تو داری میگی همه ی اتفاقات فکر و خیال بوده که لذت و هیجان بازی رو نابود کردی برای من
:|
نمی‌دونستم تو الن ویک رو بازی نکردی! چون اگر کرده بودی همون اول بازی می‌فهمیدی داری یک کپی از اونو می‌ری. من همون چپتر اول فهمیدم کلیت داستان از چه قراره و به نیما گفتم. اون هم از شباهت بی‌اندازه با الن ویک! حتی به فانوس دریایی (Lighthouse) که نمادش بود و مدام به سمتش در حرکت، هم رحم نکرد.
تو هم نگران نباش! وقتی بازی تموم بشه هنوز سوال‌های بی‌جواب کم نمونده واست.

الآن 7 تا پروژه داخلی توی دست دارم و تا 10 روز دیگه مهلت قرارداد تموم می‌شه. این بین نشستم EW رو رفتم! دشمنی دارم؟ همیشه می‌گفتم باید EW بیاد تا RE متحول بشه.
EW رو تجربه کردم، اون هم نه یک تجربه‌ی معمولی! کل فایل‌ها رو خوندم و داستان رو بدجوری کاوش کردم. اما ضریه‌ی بدی خوردم. چون می‌تونم بدون تعصب به اسمی که حتی توی امضام آوردم به یک عنوان نگاه کنم.
بعد از تجربه‌ی Evil Within گفتم آره، Revelations 2 امیدوار کنندس. اگر با Evil Within دشمنی داشتم مثل تموم دنیا اول از همه، از گرافیکش می‌گفتم که خیلی جای بحث داره.

اگه امتیاز ورژن PC کم شده دلیل بر بی ارزشی بازی نیست اون بهخ اطر نقص های فنی بازی هس
دقیقا این نقص‌های فنی (مثل دوربین یا موارد بزرگی در گیم‌پلی) یعنی از دست دادن قسمت عمده‌ی ارزش و امتیاز متا کریتیک. رزیدنت ایول 5 آشغال بود؟! فقط ترس نداشت! بازی به اون عظمت رو می‌گی آشغال؟! خب دیگه، به خاطر همین نظرات و سلیقه‌هاست که منتقدهای بزرگ دنیا امتیازی جهانی برای هر عنوان در نظر می‌گیرن.
هر چی سخت تر باشه و بازیباز رو بیشتر به چالش بکشه بهتره
سختی باید معقول باشه. سخت کردن کار شاقی نیست! هر گیمی درجه‌ی سختی قابل تنظیم داره. توی این مورد این درجه حین بازی هم قابل تغییره! چون درجه‌ی آسون هم آسونی نیست که فکر می‌کنیم!
منظورت هم همون زامبی های تلو تلو خودر کلاسیک هست
من گفتم مطابق تیزر! توی تیزر چنین چیزی هست؟ اصلا زامبی کلاسیک رزیدنت ایول دیگه پاسخ‌گوی این نسل نیست!
تا وقتی چند تا تریلر دیگه از بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد
تا وقتی آخرین اپیزود نیاد نمی‌شه نظر قطعی داد.
خیلی رو متا حساس نباش و گیمری که به خاطر متا بره سراغ یک بازی اصلا گیمر نیست
متا کریتیک کاری نداره که شما پشیز حسابش کنی یا نه. نظر بزرگ‌ترین منتقدهای این صنعته و یک معیار جهانی برای هر عنوان. اگر با دادن آپدیت تغییری تو وضع امتیاز پیش میومد سازنده‌ها یک لحظه هم درنگ نمی‌کردن.
البته تآخیر این عنوان رو هم باید در نظر داشت.

در ضمن با حرف حمید هم موافقم .این بازی نخواسته تقلید کنه و بلکه خواسته ایده بگیره یا بقول بنده الگو بگیره.چون میکامی اهل تقلید کردن نیست!:dپس با وجود اگو گرفتن از چندین بازی از جمله نسخه های رزیدنت ایولی که خود میکامی ساخته این بازی از لحاظ گیم پلی و محیط و سایر فاکتور ها ضعفی نداره.بعضی وقتا الگو گرفتن لازمه توی صنعت بازیسازی
معین جان الگو خیلی با تقلید تفاوت داره. چرا من همون لحظه‌ی اول فهمیدم کلیت داستان از چه قراره؟ چون الن ویک رو داشتم جلوی چشام می‌دیدم. این بازی خیلی کم حس مخصوص به خودش رو پیدا می‌کنه. مدام یاد عنوان‌هایی که اسم بردیم میافتیم و خاطرات اوناس که زنده می‌شه.

درست .فقط تا همین قدر بگم این بازی شیطان درون هدفش جذابیت بوده چه از لحاظ داستان چه اتمسفر و محیط چه موسیقی و...
پس هدف نو اوری نبوده برخلاف بازیهای دیگه ساخت میکامی مانند رزیدنت ایول 1 و 4 و..
به همین دلیل با توجه به قدمتی که ساخت بازیهای ترسیناک دارن دیگه عرضه یه بازی بدون هیچ گونه الهام و ایده گرفتن و تنها با یه سری دشمنان کاملا جدیدی فکر میکنین چقدر زمان میخواد؟ پنج سال؟ده سال؟ یا اصلا الان دیگه عرضه چنین چیزی ممکنه؟شایدم ممکن نیست!
بحث الگو و ایده و الهام گرفتن دیگه چیزیه که بهتره باهاش کنار بیایم
خب علی معلومه سابقه خوبی توی انجام بازیهای ترسناک داری .پس ایا طبیعی نیست که این بازی به اندازه اسم قشنگی روش گذاشته شده نتونه تو رو راضی کنه؟
بله چند تا از بازیهای ترسناک خوب و پر طرفدار از قبیل سایلنت هیل و الن ویک و رزیدنت ایول و.. واسه الگو گیری به کمک میکامی اومدن پس نتیجتا ممکنه فردی که سالها با سایر بازیهای ترسناک اشنایی داره بتونه مثل شما حتی داستان بازی رو حدس بزنه.
هدف فقط همون طور که گفتم عرضه یه بازی جذاب بوده .این بازی بدون توجه به اینکه از چه عناوینی الگو یا حتی تقلید کرده یکی از بازیهای شاهکار بحساب میاد حالا بگذریم ازینکه تو گرافیک و بعضی انیمیشنها ضعف هایی داره
خود میکامی هم ادعا کرده داستان بازی عمیقه و لی داستان بیشتر بر روی رمز الود بودن تمرکز کرده.الان شروع داستان این بازی به نظرت شبیه شروع داستان رزیدنت ایول ریمیک نیست؟این در ظاهر تقلید هست ولی یجور از نظر من ایده هست چون داستان طور دیگه بعدا پیش میره
بله دیگه شباهت هایی بین این نسخه با سایر عناوین هست حالا این یا خوبه یا بد بستگی به نظر و سلیقه شخصی گیمر داره

یه چیزی بگم؟
من امیدم خیلی زیاد بود به EW، خیلی
اما بعدا به خودم گفتم قبول کن سبک اویل قدیمی دیگه تموم شده همون بهتر که تو خاطره هات هنوزم قشنگه
این نسخه خیلی شبیه 4 بود بنظرم حتی از لحاظ چینش کارکتر (2 مرد یک زن) جالبه حتی دی ال سی جدیدم دقیقا مثل دی ال سی نسخه چهار قراره با کارکتر کیدمن جلو بره
بازی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه ( دوربین، فقدان معما، عدم چالش برانگیز بودن جز تو حالت NIGHTMARE و abuku (فک کنم اسمش همین بود) و از همهم مهمتر پر از سوال بی جواب ، حداقل تا قبل اومدن دی ال سی )
منکر زیباییهاش نمیشم: طراحی های بی نظیر محیط، موزیک تاثیر گذار و در مجموع افکت ها و فضاسازی خوب محیط بازی
اما داشتم فک میکردم چرا کوجیما بجای ایجاد یه داستان جدید که کلا قالب بندی کلیشه ای و وام گیرنده داره سعی نکرد به نسخه رزینت پر و بال بده یا کار ناتمومشو با نسخه 3.5 کامل کنه؟
ووووو...
هزار تا چرا و اما و حرف نگفته دیگه

بچه ها میگم خب بیاین در مورد tew توی فروم خودش صحبت کنیم. تازه اونجا هم از سوت و کوری در میاد :d

- - -ویرایش - - -

اما داشتم فک میکردم چرا کوجیما بجای ایجاد یه داستان جدید که کلا قالب بندی کلیشه ای و وام گیرنده داره سعی نکرد به نسخه رزینت پر و بال بده یا کار ناتمومشو با نسخه 3.5 کامل کنه؟
منظورت احیانن میکامی نیست؟
:d

درست .فقط تا همین قدر بگم این بازی شیطان درون هدفش جذابیت بوده چه از لحاظ داستان چه اتمسفر و محیط چه موسیقی و...
پس هدف نو اوری نبوده برخلاف بازیهای دیگه ساخت میکامی مانند رزیدنت ایول 1 و 4 و..
به همین دلیل با توجه به قدمتی که ساخت بازیهای ترسیناک دارن دیگه عرضه یه بازی بدون هیچ گونه الهام و ایده گرفتن و تنها با یه سری دشمنان کاملا جدیدی فکر میکنین چقدر زمان میخواد؟ پنج سال؟ده سال؟ یا اصلا الان دیگه عرضه چنین چیزی ممکنه؟شایدم ممکن نیست!
بحث الگو و ایده و الهام گرفتن دیگه چیزیه که بهتره باهاش کنار بیایم
خب علی معلومه سابقه خوبی توی انجام بازیهای ترسناک داری .پس ایا طبیعی نیست که این بازی به اندازه اسم قشنگی روش گذاشته شده نتونه تو رو راضی کنه؟
بله چند تا از بازیهای ترسناک خوب و پر طرفدار از قبیل سایلنت هیل و الن ویک و رزیدنت ایول و.. واسه الگو گیری به کمک میکامی اومدن پس نتیجتا ممکنه فردی که سالها با سایر بازیهای ترسناک اشنایی داره بتونه مثل شما حتی داستان بازی رو حدس بزنه.
هدف فقط همون طور که گفتم عرضه یه بازی جذاب بوده .این بازی بدون توجه به اینکه از چه عناوینی الگو یا حتی تقلید کرده یکی از بازیهای شاهکار بحساب میاد حالا بگذریم ازینکه تو گرافیک و بعضی انیمیشنها ضعف هایی داره
خود میکامی هم ادعا کرده داستان بازی عمیقه و لی داستان بیشتر بر روی رمز الود بودن تمرکز کرده.الان شروع داستان این بازی به نظرت شبیه شروع داستان رزیدنت ایول ریمیک نیست؟این در ظاهر تقلید هست ولی یجور از نظر من ایده هست چون داستان طور دیگه بعدا پیش میره
بله دیگه شباهت هایی بین این نسخه با سایر عناوین هست حالا این یا خوبه یا بد بستگی به نظر و سلیقه شخصی گیمر داره
نه معین جان؛ هنوزم خلاقیت دیده می‌شه. با وجود تمام تقلیدات این سبک، در جایی که فکر نمی‌شد داستان تازه‌ای رو بیاد، رمدی عنوانی رو ساخت که برای فهمش فقط خوندن و شنیدن فایل‌ها کافی نیست! نیاز به کلی بحث وجود داره. برای بدست آوردن چند فایل تو هر چپتر نیاز به بازی در حالت Nightmare وجود داره و این خودش اهمیت داستان این نسخه رو می‌رسونه. داستانی که کلیت Evil Within رو شکل داد: Alan Wake.
نیاز به تجربه‌ی زیاد نیست. کافیه Alan Wake رو تجربه کرده باشی تا کلیت این عنوان همون اول توی دست بیاد و اگر فیلم Inception رو هم دیده باشی، از اواسط کار تمامش توی دسته.
برای من وقتی رد یک داستان به ظاهر پیچیده رو به این راحتی می‌شه زد، جذابیت گیم‌پلی زیر سوال می‌ره. به خصوص که برای فهمیدن هر خط از داستان کلی باید دوید! حالا که ایده‌های به این غلیظی اعمال شده، کاش ریتم تند‌تری در روایت داستان وجود می‌داشت.
به ایده گرفتن‌ها کاری ندارم، از تقلید‌های محض میگم. هر بار که وارد بیمارستان برای سیو می‌شی Silent Hill 4 و سوراخ‌ها رو درست رو به روت می‌بینی!
هنوزم کمپانی‌هایی نظیر رمدی یا ناتی داگ پیدا می‌شه که به خصوص اولی در خلاقیت همیشه حرف اول رو زده و الگوی بازی‌های زیادی شده. مکس پین که درست مثل شابلون عمل کرد!

- - -ویرایش - - -

یه چیزی بگم؟
من امیدم خیلی زیاد بود به EW، خیلی
اما بعدا به خودم گفتم قبول کن سبک اویل قدیمی دیگه تموم شده همون بهتر که تو خاطره هات هنوزم قشنگه
این نسخه خیلی شبیه 4 بود بنظرم حتی از لحاظ چینش کارکتر (2 مرد یک زن) جالبه حتی دی ال سی جدیدم دقیقا مثل دی ال سی نسخه چهار قراره با کارکتر کیدمن جلو بره
بازی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه ( دوربین، فقدان معما، عدم چالش برانگیز بودن جز تو حالت NIGHTMARE و abuku (فک کنم اسمش همین بود) و از همهم مهمتر پر از سوال بی جواب ، حداقل تا قبل اومدن دی ال سی )
منکر زیباییهاش نمیشم: طراحی های بی نظیر محیط، موزیک تاثیر گذار و در مجموع افکت ها و فضاسازی خوب محیط بازی
ووووو...
هزار تا چرا و اما و حرف نگفته دیگه
من امیدم از شما بیشتر بود دوست من. امیدم احیای سری رزیدنت ایول بود!
چه سوالی وقتی فقط دو دقیقه از این بازی توی واقعیت می‌گذره؟ بی‌نهایت سوال هست و هیچ سوالی نیست! وقتی حتی صحنه‌ی ابتدا و انتهایی بازی در واقعیت نیست!

حرف از این بازی رو با بیان این‌که این عنوان در واقع ادامه‌ای بر RE4 بوده رو به میون آوردم. اصلا دوست ندارم کسی که لذت می‌بره با نقد من ناراحت بشه. مهم‌تر از هرچیز لذت شخصیه.

چه سوالی وقتی فقط دو دقیقه از این بازی توی واقعیت می‌گذره؟ بی‌نهایت سوال هست و هیچ سوالی نیست! وقتی حتی صحنه‌ی ابتدا و انتهایی بازی در واقعیت نیست!
چرا؟ اتفاقن تنها بخشهایی که توی بازی توی واقعیت هستش و توی ذهن روویک اتفاق نمیافته همون ابتدای بازی و انتهای بازیه. ابتدای بازی که وقتی سباستین و کیدمن و جوزف وارد تیمارستان بیکن میشن تو واقعیت اتفاق میافته. صحنه پایانی بازی هم که وقتی سباستین از توی اون وان بلند میشه و از در تیمارستان میاد بیرون ولزلی رو میبینه که ذهنش توسط روویک تسخیر شده هم واقعیه دیگه. اصلن هدف روویک همین بود که از طریق ذهن لزلی وارد دنیای واقعی بشه.
حتا به نظر من (در حد فرضیه ست :d ) اون بخش هایی هم که سباستین توی شهر هستش و همه ساختمان ها و خیابون ها خراب شده هم توی دنیای واقعیه! البته زیاد مطمئن نیستم :d

باباااااااااااااااااااااااااا بیاین بریم تو فروم خودش بحث کنیم :d

بچه ها میگم خب بیاین در مورد tew توی فروم خودش صحبت کنیم. تازه اونجا هم از سوت و کوری در میاد :d

- - -ویرایش - - -

منظورت احیانن میکامی نیست؟
:d

خ خ خ
و باز هم خ خ خ
حق با شماست استاد نکته بین (اشتباه لپی شد)
حالا تایپک کجا؟

به هر حال اونا سوادشون از منو و تو بیشتره تو این چیزا اگه نه خودشون مسخره یک ملت نمیکنن! پچ و آپیدت دادن هم یک چیز طبیعی که خیلی از بازی های تاپ دنیا هم این کار و میکنن! تنها مشکل بازی فقط دوربینش بود والسلام! در مورد زامبی های رزیدنت ایول رولیشنز 2 هنوز پست هات هست و بحثمون برو ببین و بخون! رزیدنت ایول 5 آشغال بود؟! از آشغال هم بدتر بود فقط یک داستان خوب داشت هیچی نداشت! اگه TEW برای شما سخت بوده خیلی ها روی مود بدترین کابوس هم تمومش کردن و خود میکامی هم گفته بو دلم میخواد بازی رو انقدر سخت بسازم که تقریبا هیچ کس نتونه تمومش کنه اینو پارسال گفته بود اگه اشتباه نکرده باشم.

نمی‌دونستم تو الن ویک رو بازی نکردی!

بازی کردم تمومش نکردم خوشم نیومد ازش! ولی برام مهم نیست آخر اونو که بگی ولی TEW رو اسپویل نکن خواهشا!

اگر تو رزیدنت ایول رولیشنز 2 حرکت مسخره دویدن اون افلکتد ها رو درست کنن یکم هم به جزئیات گیم پلی بیشتر توجه کنن بازی خوبی میشه داستانش که جالب میزنه!

- - -ویرایش - - -

چرا؟ اتفاقن تنها بخشهایی که توی بازی توی واقعیت هستش و توی ذهن روویک اتفاق نمیافته همون ابتدای بازی و انتهای بازیه. ابتدای بازی که وقتی سباستین و کیدمن و جوزف وارد تیمارستان بیکن میشن تو واقعیت اتفاق میافته. صحنه پایانی بازی هم که وقتی سباستین از توی اون وان بلند میشه و از در تیمارستان میاد بیرون ولزلی رو میبینه که ذهنش توسط روویک تسخیر شده هم واقعیه دیگه. اصلن هدف روویک همین بود که از طریق ذهن لزلی وارد دنیای واقعی بشه.
حتا به نظر من (در حد فرضیه ست :d ) اون بخش هایی هم که سباستین توی شهر هستش و همه ساختمان ها و خیابون ها خراب شده هم توی دنیای واقعیه! البته زیاد مطمئن نیستم :d

موافقم!

آخرین ویرایش:
متوجه نشدم, RE5 آشغاله??
اگه منظور رو درست متوحه شدم باید بگم همین کریس و وسکر که مخصوصا خیلی روش مانور داده میشه نصف ابهت شخصیتشون رو مدیون این نسخه هستن.
پنج گرافیک عالی , شخصیت پردازی خوب, داستان گیرا و گیم پلی معرکه با ارزش تکرار بالا داشت. مشکل این بود که انتظار میرفت اون فاصله ای که چار از ریشه های سری گرفت با این نسخه بر طرف شه که اینطور نشد و به موازات شماره قبل پیش رفت.
از خیلی جهات پنج برای من با ارزش تر از چهار هست.

متوجه نشدم, RE5 آشغاله??
اگه منظور رو درست متوحه شدم باید بگم همین کریس و وسکر که مخصوصا خیلی روش مانور داده میشه نصف ابهت شخصیتشون رو مدیون این نسخه هستن.
پنج گرافیک عالی , شخصیت پردازی خوب, داستان گیرا و گیم پلی معرکه با ارزش تکرار بالا داشت. مشکل این بود که انتظار میرفت اون فاصله ای که چار از ریشه های سری گرفت با این نسخه بر طرف شه که اینطور نشد و به موازات شماره قبل پیش رفت.
این حرف به قدری خنده داره که بهتر می‌بینم ادامش ندیم.
شماره 5 بعد از 4 در حد و اندازه‌ی یک معجزه ظاهر شد. حرفت کاملا درسته، فقط منتظر بودیم گیم‌پلی از فضای 4 فاصله بگیره.

- - -ویرایش - - -

فروم خاصی که نداره، تو پروفایلت نوشتم.

mohsen gt5

مثل اینکه خیلی کیف کردی رفیق ,آره گرافیک تحسین برانگیزی داشت ,داستان هم قضیه اصلی رو به اتمام رسوند ,و اهمیت داستانی برای نسخه های بعدی کم رنگ کرد, این حرفی که برا گیمپلی زدی ,یا نمی دونی معرکه یعنی چی ! یا تعریف خودتو داریو بصورت فکت بیانش میکنی ,که چرت وپرتی بیش نیس .

mohsen gt5

مثل اینکه خیلی کیف کردی رفیق ,آره گرافیک تحسین برانگیزی داشت ,داستان هم قضیه اصلی رو به اتمام رسوند ,و اهمیت داستانی برای نسخه های بعدی کم رنگ کرد, این حرفی که برا گیمپلی زدی ,یا نمی دونی معرکه یعنی چی ! یا تعریف خودتو داریو بصورت فکت بیانش میکنی ,که چرت وپرتی بیش نیس .
دقیقا جای به پایان رسوندن داستان همین‌جا بود. هیچ‌کس دوست نداشت خط اصلی داستان آبکی بشه. الآن می‌تونیم 6 رو ندیده بگیریم اما اگر داستان اصلی به اون وصل می‌شد باید کل رزیدنت ایول رو نادیده می‌گرفتیم.
فکر می‌کنم شما از تحسین‌های کاربران سراسر دنیا بی‌خبری. این عنوان به شدت تحسین برانگیز بود. جز این‌که ترس نداشت، هیچ نقد دیگه‌ای برش نبود.
متأسفانه سیستم فکری هوادارها در ایران با سایر دنیا فرق داره. نمونه‌ای که الان دم دست هست، علاقه و اشتیاق زیاد ایرانی‌ها به شماره‌ی 7 هست. در بقیه دنیا معدود افراد منتظر این نسخه هستن. حتی در پادکست یک ساعته‌ی گیم‌اینفورمر که حتی از ریمیک‌های دو و زیرو حرف می‌شه و حدسو گمان به میون میاد، فقط اسم 7 به زبون میاد بدون هیچ حدسو گمان.

mohsen gt5

منظور شما از چرت و پرت گیم پلی ایول پنج هست یا حرف من?

یا دوستان نمیدونن یا فراموش کردن پرفروش ترین عنوان کپکام چی بوده: این آشغال پرفروش ترین عنوان تاریخ کپکامه! خیلی بالاتر از RE4.
این از مردم و متا کریتیک هم از منتقدها!
Resident Evil 5 با متای 86 برای pc (بیست نمره بالاتر از ew) پرفروش ترین عنوان کپ کام هست.

آخرین ویرایش:
متوجه نشدم, RE5 آشغاله??

من گفتم از داستانش که بگذریم. اگه میگی از خیلی از جهات از پنج با ارزش تره من دیگه حرفی ندارم کجا به موازات این پیش رفت؟؟؟ از موازات اونور تر بود :|

ین حرف به قدری خنده داره که بهتر می‌بینم ادامش ندیم.
شماره 5 بعد از 4 در حد و اندازه‌ی یک معجزه ظاهر شد. حرفت کاملا درسته، فقط منتظر بودیم گیم‌پلی از فضای 4 فاصله بگیره.

نه شما راست میگید 5 آشغال نبود بهترین رزیدنت ایول سری بود من اشتباه کردم ببشخید! رزیدنت ایول 5 یک بازی خوب بود ولی یک رزیدنت ایول آشغال! امیدوارم منظورمو رسونده باشم!

تی در پادکست یک ساعته‌ی گیم‌اینفورمر که حتی از ریمیک‌های دو و زیرو حرف می‌شه و حدسو گمان به میون میاد، فقط اسم 7 به زبون میاد بدون هیچ حدسو گمان.

فقط به این خاطر که جزو رزیدنت ایول های اصلی هست و شایعات زیادی در بارش گفته شده بوده! و رزیدنت ایول رولیشنز 2 هم چنگی به دل نزد به این خاطره!

- - -ویرایش - - -

یا دوستان نمیدونن یا فراموش کردن پرفروش ترین عنوان کپکام چی بوده: این آشغال پرفروش ترین عنوان تاریخ کپکامه! خیلی بالاتر از RE4.
این از مردم و متا کریتیک هم از منتقدها!
Resident Evil 5 با متای 86 برای pc (بیست نمره بالاتر از ew) پرفروش ترین عنوان کپ کام هست.

متاسفانه جمعیت اکشن پسند ها رو به افزایش هست و بازیهای بیشتر اکشن معمولا فروش بیشتری دارن! مطمعن باش اگه رزینت ایول 7 هم اکشن تر از 5 6 باشه بازم فروشش رو. میکنه چون یک عده هستن که هر چی اکشن تر باشه بیشتر می پسندند تعدادشونم کم نیست! اینا کسایی هستند که اصلا نمیدونن رزیدنت ایول چطور رزیدنت ایول شد! در مورد نمرات بازی tew گفتم یک سری مشکلات فنی و تکنیکی بازی داشت که اولین کار شرکت تازه ساخت tango هم بود و کاملا هم طبیعی بود که این مشکلات رو داشته باشه و همین باعث شد نمرات بازی پایین بیاد سایت های معروف مثل gi ign ,gamespot و چند سایت دیگه نمراتی که دادن بالا بوده بقیه سایت ها سرشون از تو .. در میاد! اگه این بازی دنباله داشته باشه قطعا تو شماره های بعدی امتیاازت بالاتری میگیره!

من فعلا امیدم به رزیدنت ایول 7 هست که survival horror باشه! رولیشنز 2 چنگی به دلم نزده تا الان!

چقدر خونها تو این صحنه که کلیر زخمی شده مصنوعی هست انگار با براش فتوشاپ کشیده شده :|

89hdq1o485w5cg3o14cx.jpg

مویرا خیلی بد دهنه :D

3p2e75iavgt0u7xarspe.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or