sog_eros
کاربر سایت
اونقدری نبوده که فیکس دوربین رو هوادارها ساختن. اونقدری نبوده که دارن با یک آپدیت جدید این نقص عظیم رو برطرف میکنن. و من اونقدری شعورش رو دارم که اگر سوادش رو نداشته باشم از درجهی لنز و ابعاد تصویر حرف نزنم.یعنی میخوای بگی سازنده ها به اندازه منو تو هم حالیشون نبوده؟؟؟![]()
نمیدونستم تو الن ویک رو بازی نکردی! چون اگر کرده بودی همون اول بازی میفهمیدی داری یک کپی از اونو میری. من همون چپتر اول فهمیدم کلیت داستان از چه قراره و به نیما گفتم. اون هم از شباهت بیاندازه با الن ویک! حتی به فانوس دریایی (Lighthouse) که نمادش بود و مدام به سمتش در حرکت، هم رحم نکرد.ضمنا لطفا اسپویل نکن من هنوز بازی رو تموم نکردم! اینجوری که تو داری میگی همه ی اتفاقات فکر و خیال بوده که لذت و هیجان بازی رو نابود کردی برای من ![]()
تو هم نگران نباش! وقتی بازی تموم بشه هنوز سوالهای بیجواب کم نمونده واست.
الآن 7 تا پروژه داخلی توی دست دارم و تا 10 روز دیگه مهلت قرارداد تموم میشه. این بین نشستم EW رو رفتم! دشمنی دارم؟ همیشه میگفتم باید EW بیاد تا RE متحول بشه.
EW رو تجربه کردم، اون هم نه یک تجربهی معمولی! کل فایلها رو خوندم و داستان رو بدجوری کاوش کردم. اما ضریهی بدی خوردم. چون میتونم بدون تعصب به اسمی که حتی توی امضام آوردم به یک عنوان نگاه کنم.
بعد از تجربهی Evil Within گفتم آره، Revelations 2 امیدوار کنندس. اگر با Evil Within دشمنی داشتم مثل تموم دنیا اول از همه، از گرافیکش میگفتم که خیلی جای بحث داره.
دقیقا این نقصهای فنی (مثل دوربین یا موارد بزرگی در گیمپلی) یعنی از دست دادن قسمت عمدهی ارزش و امتیاز متا کریتیک. رزیدنت ایول 5 آشغال بود؟! فقط ترس نداشت! بازی به اون عظمت رو میگی آشغال؟! خب دیگه، به خاطر همین نظرات و سلیقههاست که منتقدهای بزرگ دنیا امتیازی جهانی برای هر عنوان در نظر میگیرن.اگه امتیاز ورژن PC کم شده دلیل بر بی ارزشی بازی نیست اون بهخ اطر نقص های فنی بازی هس
سختی باید معقول باشه. سخت کردن کار شاقی نیست! هر گیمی درجهی سختی قابل تنظیم داره. توی این مورد این درجه حین بازی هم قابل تغییره! چون درجهی آسون هم آسونی نیست که فکر میکنیم!هر چی سخت تر باشه و بازیباز رو بیشتر به چالش بکشه بهتره
من گفتم مطابق تیزر! توی تیزر چنین چیزی هست؟ اصلا زامبی کلاسیک رزیدنت ایول دیگه پاسخگوی این نسل نیست!منظورت هم همون زامبی های تلو تلو خودر کلاسیک هست
تا وقتی آخرین اپیزود نیاد نمیشه نظر قطعی داد.تا وقتی چند تا تریلر دیگه از بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد
متا کریتیک کاری نداره که شما پشیز حسابش کنی یا نه. نظر بزرگترین منتقدهای این صنعته و یک معیار جهانی برای هر عنوان. اگر با دادن آپدیت تغییری تو وضع امتیاز پیش میومد سازندهها یک لحظه هم درنگ نمیکردن.خیلی رو متا حساس نباش و گیمری که به خاطر متا بره سراغ یک بازی اصلا گیمر نیست
البته تآخیر این عنوان رو هم باید در نظر داشت.
معین جان الگو خیلی با تقلید تفاوت داره. چرا من همون لحظهی اول فهمیدم کلیت داستان از چه قراره؟ چون الن ویک رو داشتم جلوی چشام میدیدم. این بازی خیلی کم حس مخصوص به خودش رو پیدا میکنه. مدام یاد عنوانهایی که اسم بردیم میافتیم و خاطرات اوناس که زنده میشه.در ضمن با حرف حمید هم موافقم .این بازی نخواسته تقلید کنه و بلکه خواسته ایده بگیره یا بقول بنده الگو بگیره.چون میکامی اهل تقلید کردن نیست!:dپس با وجود اگو گرفتن از چندین بازی از جمله نسخه های رزیدنت ایولی که خود میکامی ساخته این بازی از لحاظ گیم پلی و محیط و سایر فاکتور ها ضعفی نداره.بعضی وقتا الگو گرفتن لازمه توی صنعت بازیسازی