بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

واسه همینه که این بازی رایگانه چون یه عده فن رزیدنت ایول اونو میسازن و خب اون هزینه که شایسته هست رو برای ساختش صرف نمیکنن بنابراین بازی شاقی از اب در نمیاد
ولی برای ارزیابی بد نیست اقلا یه بار تجربه بشه

آخرین ویرایش:
فکر کنم با دیدن چند تا ویدئو از یوتیوب به همین نتیجه برسین.
هوادارها این ریمیک رو ساختن! خیلی هم زحمت کشیدن؛ اما بازی‌سازی به این سادگی‌ها نیست.

- - -ویرایش - - -

توی ویدئوی اخیر گیم‌اینفورمر بحث می‌شه که شاید صدای زنی که توی بازی می‌شنویم "انت بیرکین" باشه!

اتفاقا امروز داشتم به همین فکر میکردم ولی گفتم اون که مرد تو RE2 اگه باشه خیلی خوب میشه!

اتفاقا امروز داشتم به همین فکر میکردم ولی گفتم اون که مرد تو RE2 اگه باشه خیلی خوب میشه!
بحث روی چنین نکته‌ای کم چیزی نیست!
اگر این‌طور باشه داستان این شماره به شدت مهم می‌شه.
شاید همین بزرگیه داستان هست که نخواستن کلش یه جا رو بشه.

یک منولوگ جالب از مویرا تو همین ویدئو:
Fu*ck me! I need to warn Claire!

بله.حضور آنت فرضیه ی بسیار خوبیه.ولی فکر نکنم کپکام اینقدر نبوغ داشته باشه که این چیزا به عقلش برسه.احتمالا یک واسطه هست.گفتم واسطه چون مطمئنم شخصیت منفی اصلی بازی نیست.مشابه نقشی که اکسلا داشت.احتمالا در ادامه می فهمیم که خودش هم یک زیردست یا حتی مهره بوده.این قانون رزیدنت اویله که اتفاقا قانون جالبی هم هست!

در ضمن،ریمیک 2 هم قطعا خوی از آب درنمیاد.6 که کپکام ساخت اون شد.دیگه چه برسه به اینکه فن ها میسازن.البته من شخصا بازی میکنم.ولی فقط به صرف اینکه هر چیزی که اسمش رزیدنت اویل هست رو باید بازی کنم.همه بازی می کنیم!

در ضمن،ریمیک 2 هم قطعا خوی از آب درنمیاد.6 که کپکام ساخت اون شد.دیگه چه برسه به اینکه فن ها میسازن.البته من شخصا بازی میکنم.ولی فقط به صرف اینکه هر چیزی که اسمش رزیدنت اویل هست رو باید بازی کنم.همه بازی می کنیم!
من ترجیح می‌دم مثل دو ماه پیش نسخه اورجینالش رو دوباره برم! RE2 بی‌پایانه؛ آن‌چنان نیازی به ریمیک هم نداره!

- - -ویرایش - - -

گیم اینفورمر پا شده تمام RE ها رو از 1 تا 20 رده بندی کرده. اولی رو پاشین خودتون ببینین:d

Ranking The Entire Resident Evil Series - Features - www.GameInformer.com

همین الان قرار داد اینو!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or