فکر کنم با دیدن چند تا ویدئو از یوتیوب به همین نتیجه برسین.
هوادارها این ریمیک رو ساختن! خیلی هم زحمت کشیدن؛ اما بازیسازی به این سادگیها نیست.
- - -ویرایش - - -
توی ویدئوی اخیر گیماینفورمر بحث میشه که شاید صدای زنی که توی بازی میشنویم "انت بیرکین" باشه!
بحث روی چنین نکتهای کم چیزی نیست!اتفاقا امروز داشتم به همین فکر میکردم ولی گفتم اون که مرد تو RE2 اگه باشه خیلی خوب میشه!
من ترجیح میدم مثل دو ماه پیش نسخه اورجینالش رو دوباره برم! RE2 بیپایانه؛ آنچنان نیازی به ریمیک هم نداره!در ضمن،ریمیک 2 هم قطعا خوی از آب درنمیاد.6 که کپکام ساخت اون شد.دیگه چه برسه به اینکه فن ها میسازن.البته من شخصا بازی میکنم.ولی فقط به صرف اینکه هر چیزی که اسمش رزیدنت اویل هست رو باید بازی کنم.همه بازی می کنیم!
گیم اینفورمر پا شده تمام RE ها رو از 1 تا 20 رده بندی کرده. اولی رو پاشین خودتون ببینین:d
Ranking The Entire Resident Evil Series - Features - www.GameInformer.com
گیم اینفورمر پا شده تمام RE ها رو از 1 تا 20 رده بندی کرده. اولی رو پاشین خودتون ببینین:d
جایی که تابلوی قرمز از یک اسکلت وجود داره. آژیر به صدا میاد.اون عکس مال رزیدنت ایول کد ورونیکا رو یادم نمیاد کوم صحنه هست دقیقا؟ :/
Resident Evil 2 بهترین عنوانی هست که تو این صنعت تجربه کردم.رتبه بندیش خوبه.فقط کاش re2 اول بود(نظر شخصی):d

یعنی بقیه چیزی انچنانی نیستن؟