sog_eros
کاربر سایت
نظرت قابل احترام هست عزیز.
صد بار نسبت به بقیه شماره ها بی داستانه و الا به طور مستقل شاید داستان اولیه ساده باشه ولی با پیچیدگی های بعدی جذاب میشه.
نمیدونم از نظر تو تم چیه ولی تم داستانی RE5 فرق میکرد UMBRELLA به TRICELL تبدیل شد S.T.A.R.S به B.S.A.A تبدیل شد فضا از راکون و حوالی اش جاش رو به غرب آفریقا داد فقط شخصیت ها ثابت موندن و چند شخصیت جدید مثل اروینگ و اکسلا اضافه شدند ( مثل RE4)
RE6 بحث راجبش اینجا زیاد شد و درسته که قصد روبرو کردن کریس و لیان رو داشته ولی با جدا کردن اون از سری اصلی داستان خوبی داره چهار داستانی که به هم کاملا مربوطند و در آخر به یکجا میرسند.
ببخشید مگه RE 6 هم تمش فرق نداشت پس اونموقع از ضعف هاش تو سری غافل بشیم از تناقصاتش غافل بشیم؟
من هم شخصا RE 4 واسم قابل احترامه نه بخاطر داستانش یا RE بودنش بخاطر خدماتی که به صنعت گیم کرده و گیم پلیی که هنوز تو این زمان هم قدیمی نشده.
از نظر من تم چیه؟! دارم میگم در ادبیات تم یعنی درون مایه! یه تحقیق کوچک راجع به درون مایه بکن تا ببینی چیزی که میگم فقط در مورد رزیدنت ایول 4 متفاوت بود - احد هم به خوبی روشن کرد! عوض شدن لوکیشن و فضا و نامها و ارتباطات هیچ ربطی به تغییر درون مایه نداره.
داستان RE6 به سادهترین شکل ممکن نوشته شده بود و جز بار سیاسی هیچی نداره.
آخرین ویرایش: