بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تریلر گیم پلی بازی رو دیدم و با توجه به ان دید چندان مثبتی به بازی ندارم.محیط بازی جالب طراحی نشده و شبیه محیط هایی هست که تو سناریو لیان RE6دیده میشه.کپکام فکر میکنه تنها کافیه که محیط رو تاریک طراحی کنه تا ترسناک باشه!اولا اگه بازی بخواد ترسناک بشه باید المانهای شبیه به نسخه کلاسیک داشته باشه که ظاهرا این بازی نداره در ضمن این بازی اکشن زیاد داره و با یه شلیک هم دشمنا از پا در میان.تو بعضی جاها دشمنا بصورت دسته جمعی حمله میکنن که ایده خیلی بدیه.وجود پاتنر هم که تو این نسخه همچنان حس میشه حالا همیشگی یا نه رو هنوز معلوم نیس.از نظر داستانی هم فعلا نمیشه چیزی گفت ولی مسلما مثل شماره 1 داستان جدیده با ایده های تکراری.من احساس میکنم شماره 1 حال و هوای بهتری داشته چون حد اقل سعی شده به بعضی ویژگی های کلاسیک از جمله محیطهای تنگ تر وجود دشمنا بصورت تکی نه گروهی و سخت تر بودن بازی اشاره کرد

تو طول این همه سال ، بعد از حضور موثر تو فروم های مختلف به این نتیجه رسیدم که بعضی ها بیخود و بی جهت میخواهند نشان بدند که مثلا متفاوت هستند! بعد از این همه سال درس خوندن و کتاب خوندن به این نتیجه رسیدم که خیلی ها کلماتی که استفاده میکنند بزرگتر از دهنشان هست!

مثلا طرف میاد میگه فرهنگ و جامعه مون مشکل داره. یک سری صحبت های کلیشه ای ، یا مثلا به نظر من یا مثلا سفسطه یا مثلا توصیف داستان بر اساس یک سری مفاهیم از پیش تعریف شده! یادم هست طرف به من میگفت تم سیاسی مذهبی! برای کی این حرف را میزنه! برای کسی که سال ها راجع به این مسایل خونده

حقیقتا مدت ها بود که با یکی از دوستان اقای محمد کاشفی راجه به بحث های این فروم صحبت کردیم و دیدی سطحی بعضی ها را نسبت به داستان سری فهمیدیم!

طرفداری که کل داستان سری را تو چند شخصیت خلاصه میکرد! اه من چه دیدی نسبت به داستان سری رزیدنت داشتم و دارم! از مطرح کردن مفاهیم قدرتمندش گرفته تا نظریات هربرت مارکوزه راجع به تکنولوژی. از روابط بین شخصیت ها گرفته تا شخصیت پردازی های قدرتمندش!

1236708_527121794034466_1584615330_n.jpg

موضوعی که میخوام امروز بهش بپردازیم، ماموریت لیان در رزیدنت اویل 4 هست، تعدادی از دوستان (اغلب ضد لیان ها
21.gif
) به داستان این بازی ایراد گرفتن که چرا آمریکا با اون همه دم و دستگاه برای نجات دختر رئیس جمهور فقط یک مامور رو تک و تنها فرستاده به اسپانیا ! ممطئنا این مسئله هرچی باشه ضعف داستانی نیست، چون حتی تو خود بازی هم بهش اشاره میشه ! وقتی که لیان به دو مامور اسپانیایی ماموریتش رو توضیح میده یکی از اون ها با طعنه میپرسه "خودت تنهایی میخوای این کار رو بکنی؟؟" که خوب این مسئله نشون میده نویسنده بازی کاملا از این موضوع اطلاع داشته.
حالا دلایل اینکه چرا لیان خودش تنهایی فرستاده شده میتونه زیاد باشه و توی بازی هم بهش اشاره نشده اما غیر منطقی نیست !

1- در ابتدای بازی لیان خودش توضیح میده تعدادی از افراد محلی ادعا کردن دختری که بسیار به اشلی شباهت داشته رو در منطقه دیدن، خوب پس موضوع تایید شده نیست، بلکه باید بررسی بشه و نمیشه بر روی صحبت یه سری روستایی یه ارتش رو فرستاد توی منطقه.

2- اسپانیا کشوری مثل عراق یا افغانستان نیست که حکومتش هر دم بیلی بچرخه و آمریکا بتونه راحت اونجا نیرو بریزه، درسته که اروپا و آمریکا متحد به حساب میان اما به هیچ وجه مقامات کشور اجازه نمیدن آمریکا یه ارتش تو خاکش خالی کنه.

3- رسوایی سیاسی ! شاید اصلا رئیس جمهور نمیخواد این موضوع عمومی بشه و براش رسوایی سیاسی به بار بیاره، یعنی انقدر وضعیت حفاظت خرابه که به راحتی دختر رئیس جمهور رو توی خاک آمریکا میدزدن و به اسپانیا میبرن؟

4- در چپتر دوم، بعد از مرحله ای که با کمک لوییس دسته بزرگی از گانادو ها رو شکست میدید، از کلبه بیاید بیرون و به سمت مرچنت برید، در کنار مرچنت کلبه کوچک تری مشاهده میکنید که در اون فایلی وجود داره، کمی قبل تر هانیگان به لیان گزارش میده بالگردی که براش فرستاده بودن در راه منهدم شده، اون فایل توی کلبه درمورد همین مسئله ـست و اگه با دقت بخونیدش متوجه میشید که اون ها در دولت فردی از خودشون دارن و اون فرد داره به نفع سدلر کار میکنه !

متن این نامه به شرح زیر هست:
"مدتی قبل، ارباب سدلر به من اطلاع داد که افرادمان هلیکوپتر ارتش آمریکا را منهدم کرده اند.
تا مدتی احتمالا خبری از دخالت خارجیان نخواهد بود.
تا زمانی که دولت آمریکا نتواند خائن را تشخیص دهد، فقط میتواند عملیات های کوچک و پنهانی انجام دهد.
ما باید از این مدت زمانی به عنوان مزیت برای خودمان استفاده کرده و دوباره دختر را دستگیر کنیم."

بقیه نامه ربطی به موضوع نداره.

5- بعد از اینکه دولت بالگرد دوم رو میفرسته ارتباط لیان با هانیگان به وسیله سالازار قطع میشه و خوب مطمئنا دولت نمیدونه این هلیکوپتر رو اصلا کجا بفرسته که لیان پیداش کنه ! و بعد وقتی هم که ارتباط دوباره وصل میشه، لیان دختر رئیس جمهور رو از دست داده ! و باید دوباره برای نجاتش اقدام کنه، اینجاست که دولت بالاخره برای لیان نیروی کمکی میفرسته.

6- نکته آخر اینکه شاید بعضیا بگن چطور توی رزیدنت اویل 5 کرور کرور پشتیبانی برای کریس فرستاده میشد؟ علاوه بر این موضوع که کریس همیشه پشتیبانی نیاز داره (
4.gif
) ، سازمان BSAA سازمانی هست که زیر نظر سازمان ملل داره کار میکنه و وابسته به کشور خاصی نیست، بخاطر همین در اکثر نقاط کره زمین شعبه های مخصوص به خودش رو داره، برای همین هماهنگی و فرستادن نیرو برای سرباز هاش به شدت راحت تر از سازمانی مثل DSO یا FOS هست که فقط میتونن توی خاک آمریکا به راحتی فعالیت کنن و برای کشور های دیگه مجبور به هزاران هماهنگی هستن.

18 دقیقه از ویدئوی گیم پلی بازی RE Revelations 2 قرار داده شد .
WTF حدود 130 مگه :|

وجود پاتنر هم که تو این نسخه همچنان حس میشه حالا همیشگی یا نه رو هنوز معلوم نیس.
وجود پارتنر توی این شماره، به نظرم البته، مثل شماره های 5 و 6 نیست! یه چیزی مثل شماره 4 میمونه. توی شمار های 5 و 6 پارتنرت خودش قدرت داشت تا از خودش محافظت کنه و حتا بعضی جاها هم جون تو را نجات میداد. اما توی شماره 4، لیون وظیفخ محافظت از اشلی را به عهده داشت که این خودش استرس زاست. توی رویلیشنز 2 هم فکر کنم همینطوری باشه، چون مویرا به نظر نمیاد که بتونه زیاد از خودش محافظت کنه و این وظیفه به عهده کلیر هستش :d

- - -ویرایش - - -

1- در ابتدای بازی لیان خودش توضیح میده تعدادی از افراد محلی ادعا کردن دختری که بسیار به اشلی شباهت داشته رو در منطقه دیدن، خوب پس موضوع تایید شده نیست، بلکه باید بررسی بشه و نمیشه بر روی صحبت یه سری روستایی یه ارتش رو فرستاد توی منطقه.

2- اسپانیا کشوری مثل عراق یا افغانستان نیست که حکومتش هر دم بیلی بچرخه و آمریکا بتونه راحت اونجا نیرو بریزه، درسته که اروپا و آمریکا متحد به حساب میان اما به هیچ وجه مقامات کشور اجازه نمیدن آمریکا یه ارتش تو خاکش خالی کنه.

3- رسوایی سیاسی ! شاید اصلا رئیس جمهور نمیخواد این موضوع عمومی بشه و براش رسوایی سیاسی به بار بیاره، یعنی انقدر وضعیت حفاظت خرابه که به راحتی دختر رئیس جمهور رو توی خاک آمریکا میدزدن و به اسپانیا میبرن؟
WOW :d این 3 تا دلیل خیلی باحال بود، مخصوصن اولیه :d
We Love SIR LEON S. KENNEDY
:d
شما چطور؟ :d
:d

هم سخت و از همه مهمتر هزینه بر

حالا که قرار بر این شد که سری رولیشنز مخصوص هواداران کلاسیک باشه، می‌شد اقدامی برای این‌کار کرد. البته احتمال به شدت قوی به اضافه شدن دوربین ثابت در این نسخه می‌دم.
همون‌طور که دوست‌مون گفت اکشن رولیشنز 2 از قبلی هم بیشتر شده. کلیر دویدن سریع داره و جا خالی که هر لحظه می‌تونه استفاده کنه. تو نسخه قبل جا خالی دادن هنر می‌خواست و باید سر بزنگاه استفاده می‌شد وگرنه عمل نمی‌کرد - نمی‌شد الکی تو هر حالتی جا خالی داد یا حداقل امتحانش کرد. نمی‌دونم چرا اکشن شده اما این بازی اتمسفر گیرایی داره. به علاوه از یک لوکیشن نمی‌شه راجع به کل عنوان قضاوت کرد.
پالیگن‌های بسیار کمی در طراحی به کار رفته و طراحی خیلی ضعف داره؛ قراره کل انرژی و سرمایه روی هوادارهای مدرن و نسخه‌های شماره دار گذاشته بشه.

- - -ویرایش - - -

تو طول این همه سال ، بعد از حضور موثر تو فروم های مختلف به این نتیجه رسیدم که بعضی ها بیخود و بی جهت میخواهند نشان بدند که مثلا متفاوت هستند! بعد از این همه سال درس خوندن و کتاب خوندن به این نتیجه رسیدم که خیلی ها کلماتی که استفاده میکنند بزرگتر از دهنشان هست!

مثلا طرف میاد میگه فرهنگ و جامعه مون مشکل داره. یک سری صحبت های کلیشه ای ، یا مثلا به نظر من یا مثلا سفسطه یا مثلا توصیف داستان بر اساس یک سری مفاهیم از پیش تعریف شده! یادم هست طرف به من میگفت تم سیاسی مذهبی! برای کی این حرف را میزنه! برای کسی که سال ها راجع به این مسایل خونده

حقیقتا مدت ها بود که با یکی از دوستان اقای محمد کاشفی راجه به بحث های این فروم صحبت کردیم و دیدی سطحی بعضی ها را نسبت به داستان سری فهمیدیم!

طرفداری که کل داستان سری را تو چند شخصیت خلاصه میکرد! اه من چه دیدی نسبت به داستان سری رزیدنت داشتم و دارم! از مطرح کردن مفاهیم قدرتمندش گرفته تا نظریات هربرت مارکوزه راجع به تکنولوژی. از روابط بین شخصیت ها گرفته تا شخصیت پردازی های قدرتمندش!

بهزاد جان کاش یه مقدار روشن‌تر صحبت می‌کردی. حداقل بدونیم روی صحبت به کدوم عزیزان هست. هیچ چیزی نیست که با منطق حل نشه، مسئله‌ای هست، بذار راجع بهش بحث می‌کنیم.

- - -ویرایش - - -

WTF حدود 130 مگه :|
شرط می‌بندم گیم پلی اولی رو که دو دقیقه بود با 327mb حجم، دانلود نکردی!:d

آخرین ویرایش:
حالا که قرار بر این شد که سری رولیشنز مخصوص هواداران کلاسیک باشه، می‌شد اقدامی برای این‌کار کرد. البته احتمال به شدت قوی به اضافه شدن دوربین ثابت در این نسخه می‌دم.
همون‌طور که دوست‌مون گفت اکشن رولیشنز 2 از قبلی هم بیشتر شده. کلیر دویدن سریع داره و جا خالی که هر لحظه می‌تونه استفاده کنه. تو نسخه قبل جا خالی دادن هنر می‌خواست و باید سر بزنگاه استفاده می‌شد وگرنه عمل نمی‌کرد - نمی‌شد الکی تو هر حالتی جا خالی داد یا حداقل امتحانش کرد. نمی‌دونم چرا اکشن شده اما این بازی اتمسفر گیرایی داره. به علاوه از یک لوکیشن نمی‌شه راجع به کل عنوان قضاوت کرد.
پالیگن‌های بسیار کمی در طراحی به کار رفته و طراحی خیلی ضعف داره؛ قراره کل انرژی و سرمایه روی هوادارهای مدرن و نسخه‌های شماره دار گذاشته بشه.

- - -ویرایش - :d

آره متاسفانه گرافیک بازی با اون گیم پلی که در ویدئو ها بود بسیار پایین و graphics engine ضعیف و خیلی رو گرافیک بازی کار نکردن و به قولت مایه را گذاشتن برا نسخه‌های شماره دار :d

اینم دیگه شماره دار شد :|

من که فکر نمیکنم بتونه نسبت به شماره قبلی موفقيت زیادی کسب کنه/:)

تو تاپيکهاو چیز توپ تو کامنتها هم بعد از tgs نظرات خیلی خوب نبوده به خصوص گرافیکی ميگفتن گرافیک در حد همون کنسول دستی

شماره یک هست که خیلی هم بیراه نگفتن :))
هر چند واقعا گرافیک نسخه اول بسیار خوب کار شده بود که تونستن پورتش کنن برای کنسولها :)

آخرین ویرایش:
خب اینکه کپکام رسما اعلام کرده که از این پس،سری شماره دار رو واسه ی فن های جدید میسازه و سری رولیشنز رو واسه ی فن های کلاسیک،معنیش اینه که کپکام عرضه نداره یک بازی بازی که ترکیبی از هر دو سبک باشه و تعادل بین اکشن و ترس توش رعایت بشه.همونطور که توی RE6 سعی کرد،ولی موفق نشد و شکست وحشتناکی هم خورد!به نظر من درستش هم همینه.وقتی نمیتونه کاری رو بکنه،نباید قدمهای گنده برداره.باید کاری رو انجام بده که میتونه ازپسش بربیاد.اینطوری دیگه طرفداران هر سبک،با بازی هایی روبرو میشن که فقط خواسته های خودشون در اون رعایت شده.علاوه بر اینکه دیگه کپکام هم هیچ بهانه ای برای اکشن کردن رولیشنزها نداره و اگه اینکارو بکنه،یعنی برای حرف خودش احترامی قائل نیست!
حداقل خوبه که این سری رولیشنز رو واسه فنهای کلاسیک ساختن وگرنه از دست کپکام و اون سریهای شماره دار اکشنش میترکیدیم
با این توصیفات،RE7 یک بازی کاملا اکشن صرف خواهد بود با داستانی که فقط خوشایند فن های جدید سری هست.احتمالا رابطه ی هندی لیون و ایدا و یک داستان مسخره برای یک شخصیت مسخره تر مثل جیک.من که دیگه به هیچ عنوان،منتظر RE7 نیستم.چون میدونم که برای من و امثال من ساخته نمیشه.درست برعکس سری رولیشنز که هم از لحاظ آتمسفر و هم از لحاظ داستانی،کاملا من رو ارضاء خواهد کرد.تا همینجاش هم داستان رولیشنز 2 از کل داستان RE6 مهمتره.اگه اون فرضیه ای که در موردش مطرح کردم هم درست از دربیاد که دیگه محشره!
دقیقا
سرهم بذاریم داستان شماره 6 یه موضوع کاملا فرعی بود که هیچ ربطی به سریهای اصلی نداشت و حتی کمی از ابهامات رو برطرف نکرد فقط چند تا شخصیت جدید و اضافی وارد بازی کرد و برای جلب نظر طرفدارای سطحی نگر و جدید چهارتا ترفند الکی مثل موتور سواری جیک و جت سواری کریس و مبارزه کریس و لیان و عشق لیان و ایدا و... رو تو بازی اورد
اصن یه نگاهی به کل re6بندازین حتی اگه فن بازی نباشین کلی اشکال توش میبینین
  • گرافیک که چی بگم:| بازی های سال 2008 کپکام گرافیک بهتر از این داشت
  • دوربین بازی افتضاح بود مرتبا تغییر جهت میداد و تو موقعیت دویدن تو خطر میفتی
  • داستان که دیگه جای حرف زدن نداره دوستان میدونن
  • سبک بازی هم کاملا اکشن بود بطوریکه سناریو کریس کاملا شبیه کال اف دوتی بود
البته نیما جان کاملا مشخص بود شماره دارها دیگه مثه قبل نمیشن وقتی یه کارگردان تازه کار که از بازی ترسناک چیزی نمیدونه میارن سری اصیل و موفق اویل رو بسازه معلومه دیگه نتیجه این میشه...این بازی این سرمایه گذاری های کپکام میتونست بهترین بازی سال میشد اگه یه کارگردان پخته ای مثه میکامی رو برایساخت میذاشتن
شخصا بگم من اویلرو از 1 شروع نکردم اما با مقایسه ای که میکنم اویل6 گند زد که اینطوری که بوش میاد اول 7گند تره...:|

یه چیزهم درباره ایدا
اصلا دقت کردین برعکس سری های قبلی گند زده بودند به تیپ شخصیت ایدا! ایدا جاسوس بازی محسوب میشد و بیشتر به فکر اهداف خودش بود اما تو سری 6 نقش ناجی رو بیشتر بازی کرد و شخصیت + به نظر میومد

آره متاسفانه گرافیک بازی با اون گیم پلی که در ویدئو ها بود بسیار پایین و graphics engine ضعیف و خیلی رو گرافیک بازی کار نکردن و به قولت مایه را گذاشتن برا نسخه‌های شماره دار :d

تو تاپيکهاو چیز توپ تو کامنتها هم بعد از tgs نظرات خیلی خوب نبوده به خصوص گرافیکی ميگفتن گرافیک در حد همون کنسول دستی

شماره یک هست که خیلی هم بیراه نگفتن :))
هر چند واقعا گرافیک نسخه اول بسیار خوب کار شده بود که تونستن پورتش کنن برای کنسولها :)

حالا شماره 6 که اینقدر به قول خودشون روش سرمایه گذاریکردن گرافیکش چی شد؟

فقط یکی از واضحاشو مینویسم
کپتر 3 سنارو کریس اونجاییکه دنبال ایدا هستن فرمون دو دست ایدا رو دیدین؟ چند ضلعی تا دایره خود ماشین شبیه قوطی کبریت بود
گرافیک بازی برام زیاد مهم نیس اما وقتی داستان و همه چی رو سرت خراب میشه گرافیک هم به چشمت میاد رولیشنز حتی اگه گرافیک 128 مگ هم داشته باشه قبول ولی همون جو اویل کلاسیک رو داشته باشه
براتون عجیب نشده باشه که طرفدار 10 ساله باز نیستمو اینقدر دارم سنگ اویل کلاسیک رو به سینه میزنم:d
از اون موقعی که اویل1 و 2 و3 و کد ورنیکا و زیرو رو بازی کردم تازه فهمیدم اویل واقعی چیه و و واقعا بگم شیفته اویل شدم وگرنه قبلا تفریحیبازی رو میرفتم ولی الان واقعا اویل و رمزو رازهاش برام حیاتی شده

دقیقن :d یه concept teaser داشت که اونو با کیفیت بالا گرفتم ولی گیم پلی ش را با حجم 21 مگ گرفتم :d

در مورد گرافیک گرافیک این عنوان یه چیزی بگم: تو اون گیم پلی پرحجم که خیلی‌ها دانلود نکردن، گرافیک به شدت بهتری دیده می‌شه. تقریبا قابل قیاس با بقیه نیست؛ به خصوص نور پردازی. حتی ذرات معلق توی هوا هم به نور واکنش نشون می‌دن و حرکت نور در فضا رو بسیار جذاب می‌کنن.
محیط هم به هیچ وجه به تاریکی بقیه گیم پلی‌ها نیست - مخصوصا گیم پلی 18 دقیقه‌ای.
طبیعی هم هست! تمام این فیلم‌ها با یک دوربین دستی از صفحه‌ی LED گرفته شده! کیفیت بی‌نهایت بالایی می‌خواد تا بشه چیزی که در نمایشگاه تجربه شده رو دید.
سه تصویر رو از گیم پلی حجیم دو دقیقه‌ای کپچر کردم و در مقایسه با همون لوکیشن‌ها در گیم‌پلی 18 دقیقه‌ای قرار می‌دم:

1:

2:

3:

با بهترین تصویربرداری از صفحه نمایش، باز هم نمی‌شه در مورد گرافیک صحبت کرد. پالیگان‌ها کمن، درست؛ اما در مورد سایر جزئیات هنوز خیلی مونده تا بشه قضاوت کرد که این عنوان برای کنسول دستی مناسبه.
این دمو به زودی در دسترس همه قرار می‌گیره. اون‌جا باید بشینیم و راجع بهش بحث کنیم.
این صحبتا باعث شد منی که از کمبود پالیگان‌هاش می‌رنجیدم در دفاعش بلند شم!:d

در مورد گرافیک گرافیک این عنوان یه چیزی بگم: تو اون گیم پلی پرحجم که خیلی‌ها دانلود نکردن، گرافیک به شدت بهتری دیده می‌شه. تقریبا قابل قیاس با بقیه نیست؛ به خصوص نور پردازی. حتی ذرات معلق توی هوا هم به نور واکنش نشون می‌دن و حرکت نور در فضا رو بسیار جذاب می‌کنن.
محیط هم به هیچ وجه به تاریکی بقیه گیم پلی‌ها نیست - مخصوصا گیم پلی 18 دقیقه‌ای.
طبیعی هم هست! تمام این فیلم‌ها با یک دوربین دستی از صفحه‌ی LED گرفته شده! کیفیت بی‌نهایت بالایی می‌خواد تا بشه چیزی که در نمایشگاه تجربه شده رو دید.
سه تصویر رو از گیم پلی حجیم دو دقیقه‌ای کپچر کردم و در مقایسه با همون لوکیشن‌ها در گیم‌پلی 18 دقیقه‌ای قرار می‌دم:

1:

2:

3:

با بهترین تصویربرداری از صفحه نمایش، باز هم نمی‌شه در مورد گرافیک صحبت کرد. پالیگان‌ها کمن، درست؛ اما در مورد سایر جزئیات هنوز خیلی مونده تا بشه قضاوت کرد که این عنوان برای کنسول دستی مناسبه.
این دمو به زودی در دسترس همه قرار می‌گیره. اون‌جا باید بشینیم و راجع بهش بحث کنیم.
این صحبتا باعث شد منی که از کمبود پالیگان‌هاش می‌رنجیدم در دفاعش بلند شم!:d

خوت آتیش میکنی بعد روش آب میریزی؟؟؟ از اول آتیش نکن خو :|

-----------------------------------------------------------------------------------------
بحث جدید

تو رزیدنت ایول های مدرن یک مشکل نسبتا مهم البته به نظر من وجود داره منظورم سبکش نیست به عنوان مثال بعد از مجروح شدن شخصیت بازی حالا یا گاز گرفتن بوسیله زامبی یا تیر خوردن تغییری تو نحوه ی راه رفتنش حس نمیشه این مورد تو رزیدنت ایول های کلاسیک 1 2 3 و ریمیک بهش پرداخته شده و میدیدم که وقتی شخصیت زخمی میشد به زحمت میتونست راه بره و زمانی که دنجر میشد دیگه عملا فرار کردن غیر ممکن بود. تو بازی The Evil Within هم مورد توجه قرار گرفته وبهش پرداخته شده! البته اگه اون صحنه کات سین نباشه! همونطور که ما تو تریلر ها دیدیم وقتی سباسیتین زخمی شد نمیتونست درست راه بره و بدوه. این یک نمونشه مورد بعدی اینه که وقتی شخصیت بازی حالا زخمی میشه چه تیر میخوره چه توسط هیولا و زامبی ها ما هیچ خونریزی یا اثر زخم و جراحتی رو مشاهده نمیکنیم. حتی یک لکه خون هم دیده نمشه امروز داشتم تریلر TGS رو با دقت نگاه میکردم کلیر دو سه بار توسط یکی از افلکتد ها گاز گرفته شد اما بعدش نه تغییری تو راه رفتنش ایجاد شد نه آثاری از زخم و جراحت روی بدنش بود !

zvaeljd0se7jd9k7v6db.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------
بحث جدید

تو رزیدنت ایول های مدرن یک مشکل نسبتا مهم البته به نظر من وجود داره منظورم سبکش نیست به عنوان مثال بعد از مجروح شدن شخصیت بازی حالا یا گاز گرفتن بوسیله زامبی یا تیر خوردن تغییری تو نحوه ی راه رفتنش حس نمیشه این مورد تو رزیدنت ایول های کلاسیک 1 2 3 و ریمیک بهش پرداخته شده و میدیدم که وقتی شخصیت زخمی میشد به زحمت میتونست راه بره و زمانی که دنجر میشد دیگه عملا فرار کردن غیر ممکن بود. تو بازی The Evil Within هم مورد توجه قرار گرفته وبهش پرداخته شده! البته اگه اون صحنه کات سین نباشه! همونطور که ما تو تریلر ها دیدیم وقتی سباسیتین زخمی شد نمیتونست درست راه بره و بدوه. این یک نمونشه مورد بعدی اینه که وقتی شخصیت بازی حالا زخمی میشه چه تیر میخوره چه توسط هیولا و زامبی ها ما هیچ خونریزی یا اثر زخم و جراحتی رو مشاهده نمیکنیم. حتی یک لکه خون هم دیده نمشه امروز داشتم تریلر TGS رو با دقت نگاه میکردم کلیر دو سه بار توسط یکی از افلکتد ها گاز گرفته شد اما بعدش نه تغییری تو راه رفتنش ایجاد شد نه آثاری از زخم و جراحت روی بدنش بود !
[/SPOILER]

درسته ،فقط اطراف صفحه قرمز میشه اما کلر می دود مثل ... :d

یکم خون فقط گويا رو پیراهنش اضافه میشه :|

تو این ویدئو کاملا مشخص هست:)

دانلود RESIDENT EVIL REVELATIONS DEMO TGS 2014 Gameplay Prison low mp4

خوت آتیش میکنی بعد روش آب میریزی؟؟؟ از اول آتیش نکن خو :|

بحث جدید

zvaeljd0se7jd9k7v6db.jpg
من از ابتدا هم از کمبود پالیگان ها گفتم که میتونی بری ببینی. هیچوقت این موارد دیگه منظورم نبوده. صحبتم فقط طراحی بود و اینو با شکل هم نشون دادم! من آتیش به پا کردم؟!

دقیقا این موضوع تو یک بحث بزرگتر از مفاهیم ژانر ترس بقاست. این که تو شرایط بد نتونی بدوی نه اینکه مثل کلیر گازشم بگیری! سبک رولیشنز 2 به نسخه 6 نزدیک شده متاسفانه! هرچه امکانات دفاعی کمتر، ترس بیشتر.
سباستین بهترین مثال در این مورده. ایول ویتین بیرون میاد و با فروشش خیره کنندش کپ کام رو یاد ریشه ی RE میندازه! هوادارها رو هم همینطور. یک ترس بقای اصیل و به روز. (البته ریشه های گیم پلی منظورم.)

بازگشت به ریشه ها!!! نمیدونم داریم مسخره میشیم واقعا؟ خب این حرفو نزنن تا ما هم کنار بیایم و از این عنوان لذت ببریم.

آخرین ویرایش:
من از ابتدا هم از کمبود پالیگان ها گفتم که میتونی بری ببینی. هیچوقت این موارد دیگه منظورم نبوده. صحبتم فقط طراحی بود و اینو با شکل هم نشون دادم! من آتیش به پا کردم؟!

دقیقا این موضوع تو یک بحث بزرگتر از مفاهیم ژانر ترس بقاست. این که تو شرایط بد نتونی بدوی نه اینکه مثل کلیر گازشم بگیری! سبک رولیشنز 2 به نسخه 6 نزدیک شده متاسفانه! هرچه امکانات دفاعی کمتر، ترس بیشتر.
سباستین بهترین مثال در این مورده. ایول ویتین بیرون میاد و با فروشش خیره کنندش کپ کام رو یاد ریشه ی RE میندازه! هوادارها رو هم همینطور. یک ترس بقای اصیل و به روز. (البته ریشه های گیم پلی منظورم.)

بازگشت به ریشه ها!!! نمیدونم داریم مسخره میشیم واقعا؟ خب این حرفو نزنن تا ما هم کنار بیایم و از این عنوان لذت ببریم.

آتیش یک زنبور عسل بود خخخخخ شوخی بود منظورم این بود که زود قضاوت نکن خو:)) اویل ویدین رزیدنت ایول 4 بتای احیا شده هست یک جورایی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or