فکر نکنم دیگه کسی منتظر سری شماره دار بعدی باشه با این شایعه ای میگن دوباره بازی بصورت سناریو هستاز اونجا که این عنوان قابل بازی بود، تو یوتیوب پر از گیم پلی هست که زمان بعضی تا 18 دقیقه هم میرسه!
- - -ویرایش - - -
این میتونه جالب باشه، اما من دوس دارم چیز ناتمومی که در CV وجود داشت تموم بشه: سرانجام استیو! دوس دارم افشاگری در این مورد باشه!
با حرف های کپ کام دیگه منتظر شماره دارها نیستم! (هرچند بعد 6 دیگه نبودم) امیدوارم نقص داستانی لااقل نداشته باشه!
افلکتدها جدید و پرکار بودن و زودتر به بازی میان اما با توجه به تیزر زامبی قطعا وجود داره! دختره به یک زامبی اشاره میکنه!
راستی، حالا که شماره دارها برای هوادارهای جدید و رولیشنز برای کلاسیک هست چرا گیم پلی Rev2 باید ترکیبی از 6 و Rev باشه!؟
نیما نظرت فوق العاده ست و منم کاملا موافقم... البته فکر میکنم پای استیو هم در انتخاب کلیر در میون باشه!
منم از این لحاظ موافقم که استیو ممکنه در این سری باشه
---------------------------------------------------------
بچه ها بحث ماورایی بودن رو صفحه قبل خوندم و نظرم رو اینجا مینویسم
DNA نوعی مولکول زیستیه که تغییر دادن اون کار خیلی سختیه و تحت شریط خاص جهش هایی پیدا میکنه (اونم به ندرت) و وقتی جهش در اون ایجاد شد سلول سعی میکنه اون جهش رو از بین ببره ولی برای سیمونز...بچه ها بحث ماورایی بودن رو صفحه قبل خوندم و نظرم رو اینجا مینویسم

نه جهشی اینقدر سریع رخ میده و نه اصلاح جهش به همین سرعته که شیرشه بعدش دوباره انسان شه...به نظرم البرت وسکر خیلی منطقی تر ساخته شده بود چون مدتهابود که روی ویروسها کار میکرد (هرچند به عینه غیرممکنه ولی تصورش بازم ممکنه)