بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

از اونجا که این عنوان قابل بازی بود، تو یوتیوب پر از گیم پلی هست که زمان بعضی تا 18 دقیقه هم میرسه!

- - -ویرایش - - -

این میتونه جالب باشه، اما من دوس دارم چیز ناتمومی که در CV وجود داشت تموم بشه: سرانجام استیو! دوس دارم افشاگری در این مورد باشه!
با حرف های کپ کام دیگه منتظر شماره دارها نیستم! (هرچند بعد 6 دیگه نبودم) امیدوارم نقص داستانی لااقل نداشته باشه!

افلکتدها جدید و پرکار بودن و زودتر به بازی میان اما با توجه به تیزر زامبی قطعا وجود داره! دختره به یک زامبی اشاره میکنه!
راستی، حالا که شماره دارها برای هوادارهای جدید و رولیشنز برای کلاسیک هست چرا گیم پلی Rev2 باید ترکیبی از 6 و Rev باشه!؟

نیما نظرت فوق العاده ست و منم کاملا موافقم... البته فکر میکنم پای استیو هم در انتخاب کلیر در میون باشه!
فکر نکنم دیگه کسی منتظر سری شماره دار بعدی باشه با این شایعه ای میگن دوباره بازی بصورت سناریو هست

منم از این لحاظ موافقم که استیو ممکنه در این سری باشه

---------------------------------------------------------

بچه ها بحث ماورایی بودن رو صفحه قبل خوندم و نظرم رو اینجا مینویسم

DNA نوعی مولکول زیستیه که تغییر دادن اون کار خیلی سختیه و تحت شریط خاص جهش هایی پیدا میکنه (اونم به ندرت) و وقتی جهش در اون ایجاد شد سلول سعی میکنه اون جهش رو از بین ببره ولی برای سیمونز...:|
نه جهشی اینقدر سریع رخ میده و نه اصلاح جهش به همین سرعته که شیرشه بعدش دوباره انسان شه...به نظرم البرت وسکر خیلی منطقی تر ساخته شده بود چون مدتهابود که روی ویروسها کار میکرد (هرچند به عینه غیرممکنه ولی تصورش بازم ممکنه)

همون طور که دوربین شماره 1 رولیشنز اصلاح شده دوربین نسخه5 بود تو شماره 2 هم لابد دوربین اصلاح شده نسخه 6 هست
کپکام انگاری صلاح نمیبینه دوربین بازی رو به سبک کلاسیک پیاده کنه
اون مدل دوربین دیگه منسوخ شده:-)

اما من دوس دارم چیز ناتمومی که در CV وجود داشت تموم بشه: سرانجام استیو! دوس دارم افشاگری در این مورد باشه!
دقیقن این همون چیزیه که منم منتظرشم تا توی این شماره اتفاق بیافته. ولی اومدن steve به داستان یعنی وارد شدن دو عضو دیگه که تقریبن نشدنیه. یعنی یکیشون که 1000000% نشدنیه.
وسکر و کریس.
این وسکر بود که steve را بردش، پس داستانشون به هم مرتبطه.

اون مدل دوربین دیگه منسوخ شده:-)

به نظر من دوربین بازیهای رزیدنت ایول باید عوض بشه نه ثابت باشه و نه روزی شونه باید تریکبی از این دوتا باشه اینجوری که تا آخر بازی از پشت سر شخصیت رو نشون بده ه داره راه میره یکم کسل کننده هست و اون حالت سینمایی و حساسیت رو نداره اما شما مثلا مجسم کنید دوربین از روبرو از فاصله دور مویرا رو نشون میده مه داره به جلو میاد و جلو دوربین هم یک افلیکتد یا یک جونور مثل سایه رد میشه و میره یه سمت دیگه یا یک چیزی شبیه به این که حالت سینمایی داشته باشه من که این مدلی دوست دارم باشه تنوع داشته باشه بر خلاف اسمش که دوربین کلاسیک رو میگن ثابت به نظر من دوربین کلاسیک اصلا هم ثابت نبود و مدام در حال چرخیدن بود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاسپلی کلیر در رزیدنت ایول رولیشنز 2

yi3zprpegv4ew450m8nb.jpg

آخرین ویرایش:
خب اینکه کپکام رسما اعلام کرده که از این پس،سری شماره دار رو واسه ی فن های جدید میسازه و سری رولیشنز رو واسه ی فن های کلاسیک،معنیش اینه که کپکام عرضه نداره یک بازی بازی که ترکیبی از هر دو سبک باشه و تعادل بین اکشن و ترس توش رعایت بشه.همونطور که توی RE6 سعی کرد،ولی موفق نشد و شکست وحشتناکی هم خورد!به نظر من درستش هم همینه.وقتی نمیتونه کاری رو بکنه،نباید قدمهای گنده برداره.باید کاری رو انجام بده که میتونه ازپسش بربیاد.اینطوری دیگه طرفداران هر سبک،با بازی هایی روبرو میشن که فقط خواسته های خودشون در اون رعایت شده.علاوه بر اینکه دیگه کپکام هم هیچ بهانه ای برای اکشن کردن رولیشنزها نداره و اگه اینکارو بکنه،یعنی برای حرف خودش احترامی قائل نیست!

با این توصیفات،RE7 یک بازی کاملا اکشن صرف خواهد بود با داستانی که فقط خوشایند فن های جدید سری هست.احتمالا رابطه ی هندی لیون و ایدا و یک داستان مسخره برای یک شخصیت مسخره تر مثل جیک.من که دیگه به هیچ عنوان،منتظر RE7 نیستم.چون میدونم که برای من و امثال من ساخته نمیشه.درست برعکس سری رولیشنز که هم از لحاظ آتمسفر و هم از لحاظ داستانی،کاملا من رو ارضاء خواهد کرد.تا همینجاش هم داستان رولیشنز 2 از کل داستان RE6 مهمتره.اگه اون فرضیه ای که در موردش مطرح کردم هم درست از دربیاد که دیگه محشره!

به نظر من دوربین بازیهای رزیدنت ایول باید عوض بشه نه ثابت باشه و نه روزی شونه باید تریکبی از این دوتا باشه اینجوری که تا آخر بازی از پشت سر شخصیت رو نشون بده ه داره راه میره یکم کسل کننده هست و اون حالت سینمایی و حساسیت رو نداره اما شما مثلا مجسم کنید دوربین از روبرو از فاصله دور مویرا رو نشون میده مه داره به جلو میاد و جلو دوربین هم یک افلیکتد یا یک جونور مثل سایه رد میشه و میره یه سمت دیگه یا یک چیزی شبیه به این که حالت سینمایی داشته باشه من که این مدلی دوست دارم باشه تنوع داشته باشه بر خلاف اسمش که دوربین کلاسیک رو میگن ثابت به نظر من دوربین کلاسیک اصلا هم ثابت نبود و مدام در حال چرخیدن بود
درسته دوربین کلاسیک با زاویه‌ها و حالت سینمایی خودش حس ترس و اضطراب بیشتری را منقل میکرد :)

بهترین حالت همونطوری که گفتی ترکیبی از این دو دوربین برای این بازی هست b-)من خودم بارها همین را گفتم :>

که نمونه اون را متاسفانه فقط در نسخه ناتمام 3.5 داشتیم :| ترکیب این دو دوربین فوق‌العاده شده بود :x

این ویدئو که قبلا هم گذاشتم به خوبی ترکیب این دو دوربین را نشون میده که چه شاهکاری شده بوده ;;)

[video=aparat;T6oeg]http://www.aparat.com/v/T6oeg[/video]

لینک مستقیم :)

resident evil 3.5

به نظر من دوربین بازیهای رزیدنت ایول باید عوض بشه نه ثابت باشه و نه روزی شونه باید تریکبی از این دوتا باشه اینجوری که تا آخر بازی از پشت سر شخصیت رو نشون بده ه داره راه میره یکم کسل کننده هست و اون حالت سینمایی و حساسیت رو نداره اما شما مثلا مجسم کنید دوربین از روبرو از فاصله دور مویرا رو نشون میده مه داره به جلو میاد و جلو دوربین هم یک افلیکتد یا یک جونور مثل سایه رد میشه و میره یه سمت دیگه یا یک چیزی شبیه به این که حالت سینمایی داشته باشه من که این مدلی دوست دارم باشه تنوع داشته باشه بر خلاف اسمش که دوربین کلاسیک رو میگن ثابت به نظر من دوربین کلاسیک اصلا هم ثابت نبود و مدام در حال چرخیدن بود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاسپلی کلیر در رزیدنت ایول رولیشنز 2

yi3zprpegv4ew450m8nb.jpg
به نظرت دوربین بتای 4 چه مشکلی داشت که دیگه استفاده نشد؟
قابل پیاده سازی نبود یا صرفا زحمت زیادی داشت؟

نگید دوربین ثابت منسوخ شده یا دوربین مدرن خوب نیست، ترکیب این دو به بهترین نحو ممکن تو نسخه بتای RE4 وجود داشت که متاسفانه نشد تجربه کنیم...

به نظرت دوربین بتای 4 چه مشکلی داشت که دیگه استفاده نشد؟
قابل پیاده سازی نبود یا صرفا زحمت زیادی داشت؟

نگید دوربین ثابت منسوخ شده یا دوربین مدرن خوب نیست، ترکیب این دو به بهترین نحو ممکن تو نسخه بتای RE4 وجود داشت که متاسفانه نشد تجربه کنیم...

نمیدونم چرا باید این ایده رو مطرح کنم تو سایت capcom- unity!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or