بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اساتید...درمورد یکی از بخش های رزیدنت اویل3 سوال داشتم..
این دختره جیل مسموم میشه توسط نمسیس "یه چیز فرومیره تو بدنه جیل" بعد لنگان لنگان راه میره..من هرکاری میکنم نه راه فراری هست نه میشه به سمت نمسیس شلیک کرد..شلیک هم که بی فایده س..Rpg درمیاره میزنه ک ر میکنه مارو..!! چطوری ردش کنم؟؟تو راهنماش نوشته بود بعد از مبارزه با نمسیس شخصیت کارلوس رو باید هدایت کنیم تا بره برای جیل آمپول پیدا کنه...کسی هست کمک کنه؟؟کسی یادشه؟:|
تو اون نسخه رمز موفقیت واسه تازه کارا ترکیب مواد شیمیایی وگل هاست
یاد بگیرید که کدوم ترکیب گلوله نارنک انداز انفجاری رو داره
اینجوری خیلی مواقع میتونیذ از خجالت نمسیس در بیاید {هرچند اسلحه مورد علاقم نه بازوکا 4 لول بود نه مسلسل شارژیه،فقط مگنوم عزیزم مثل مرد مینداخت زمین فیل کش بود)
همینجورم که برادر گقتن باید موقتا نفلش کنی تا نوبت کارلوس بشه از بیمارستان واست پادزهر بیاره (شما تو یه صومعه دراز کشیدین)
در ضمن نا سلامتی رزیدنت اولیله اصلیه ها بایدم ناجور و سخت باشه
دود از کنده بلند میشه چاوکم

آخرین ویرایش:
تو اون نسخه رمز موفقیت واسه تازه کارا ترکیب مواد شیمیایی وگل هاست
یاد بگیرید که کدوم ترکیب گلوله نارنک انداز انفجاری رو داره
اینجوری خیلی مواقع میتونیذ از خجالت نمسیس در بیاید {هرچند اسلحه مورد علاقم نه بازوکا 4 لول بود نه مسلسل شارژیه،فقط مگنوم عزیزم مثل مرد مینداخت زمین فیل کش بود)
همینجورم که برادر گقتن باید موقتا نفلش کنی تا نوبت کارلوس بشه از بیمارستان واست پادزهر بیاره (شما تو یه صومعه دراز کشیدین)
در ضمن نا سلامتی رزیدنت اولیله اصلیه ها بایدم ناجور و سخت باشه
دود از کنده بلند میشه چاوکم
میشه بپرسم راز موفقیت کهنه کارها تو اون نسخه چیه؟؟:|

2تا کتاب اول بازی هست یکی قرمز یکی آبی.
یکیشون یه سری ترفندها و به طور کلی یه سری توضیحات پیرامون گیم پلی بازی میده.
دومی ترکیب پودرهای اسلحه رو برای ساخت انواع و اقسام گلوله ها میده.

نکته اینجاست هیچکس این 2تا کتاب رو نمیخونه (بالای 99%)

یادت باشه گیاه آبی برای رفع سمی شدن هست. قرمز به تنهایی جواب نمیده و باید با سبز ترکیب بشه و سلامتی رو به طور کامل برمیگردونه.
اگر مسلسل داری، با اون نمسیس رو بزن اصلا توقف نکن. باقی مسائل به عهده خودته.

اینجا یه سری نکات که به ذهن حقیر بنده میرسه رو میگم خدمتتون
شاید فقط واسه بار دوم یا سوم به اینکه چجوری بکشید قبل اینکه کشته شید دقت کنید اما بعد اون مهم واستون فهمیدن اصل ماجراست کنار هم گذاشتن معماها
توی بازی ما با هر بار تموم کردن بازی با داستان یکی از کارکترهای این سری آشنا میشیم (فک کنم واسه دیدن همشون 8 بار باید بازی رو میرفتیم مطمئن نیستم)
leon.jill.cris,clare...
اگه خواستید هر دوتا پایان بازی رو ببینید راهش اینه:تی 1 سوم پایانی بازی فک کنم وقتی دارید از پارک شهر میرید سمت آزمایشگاه آمبرلا میرید روی یه پل نمسیس میاد اونجا دوتا راه دارید یا اون رو پرت کنید یا خودتون رو!
انتخاب اینجا روند صحنه های ادامه بازی تا پایان رو عوض میکنه
اسلحه های مخفی بازی رو هم موقع تموم کردن بازی واسه اولین بار توی مود mercenery میتونید 4 تاشون رو آزاد کنید بسته به پوینتی که میگیرید و میمونه یه دونه کلت M37 که اونم توی حالت HARD اگه نمسیس رو بتونید 5 بار شکست بدید توی روند بازی بدست میارید تو 2 مرحله.شما از همون اول بازی هم بهترین اسلحه رو دارید فقط باید قدرش رو بدونید کلت مگنوم !!! (یه نوع از ریوولوره)
اما جواب سوال شما (البته من ادعا نمیکنم که خبره ام فقط اون چیزایی رو که یاد گرفتم میگم جسارت نشه یه وقت براکم)
باید این اصول رو رعایت کنی:
همیشه اسلحه ها رو توی inventory تون لود کنید چون خیلی سریع تره (جعبه آیتم هاتون)
گلو له هاتون رو خرج کلاغا یا کرما یا بعضی وقتا زامبیای معمولی و چاقالا نکنید
گلوله های با ارزش اسلحه های قویتون رو هم خرج دشمنای معمولی نکنید (زامبیا سگ ها)
همیشه قبل باز کردن درا یادتون باشه پر باشه اسلحتون
پودرهای ساخت مهمات رو 3 تایی استفاده کنید تا مهمات خیلی بیشتری بهتون بده نسبت به حالت ترکیب 2 پودر
تلاش نکنید همه رو بکشید هرجا شد فرار کنید قرار نیست لول آپ کنید!!
سرتون رو درد نیارم دیگه بحث راجب به هر کدوم از ویژگی های این بازی (مخصوصا نسخه 2 و 3) خودش یه کتاب قطوره ولی خوب ما هم ورقی گفتیم
(اگه جایی هم اشتباه گفتم و یا کم گفتم معذرت میخوام از اساتید)

jii4_resident-evil-nemesis2.jpg

آخرین ویرایش:
کسی سایتی سراغ داره که از شماره 1 تا 3 این بازی رو واسه دانلود داشته باشه

خدمت شما برادر اینجا همشون جمعا
دانلود فارسی | دانلود نرم افزار - دانلود Resident Evil Anthology مجموعه بازی های رزیدنت اویل 1 2 3 4 5 6 7 برای کامپیوتر
7؟؟؟ دستش گرم شده بود همینجور داشته میرفته
منظورش از 7 احتمالا operation Raccoon City

آخرین ویرایش:
بعد یه سوال دیگه..دقیقا چه موقعی Leon رو تو نسخه ی 3 ملاقات میکنیم؟؟بعد از اتمام بازی باز میشه؟؟میشه باهاش بازی رو رفت؟؟

توی نسخه 2 leon خودشو برای اولین بار بعنوان یک افسر پلیس نشون میده.فقط ما اینجا راجب اتفاقاتی که واسش میافته بعد شماره 2 مطلع میشیم اون هم با 5 بار تموم کردن بازی و بدست آوردنEpilogue File مربوط بهش

خب دوستان اطلاعات نسبتا کاملی رو در مورد نسخه ی سوم مطرح کردن و منم چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.فقط اینکه توی این نسخه،قابلیت جا خالی دادن سریع هم وجود داره که مخصوصا در مبارزه با دشمنان سریع و هانترها خیلی به درد میخوره.در ضمن،برای مبارزه با نمسیس هم قوی ترین اسلحه گرید لانچر و گلوله ی یخی اونه که باید دو تا پودر C رو با هم مخلوط کنی.تاثیرش روی نمسیس حتی از مگنام هم بیشتره.
لیون هم همونطور که بهرام گفت،حضور فیزیکی توی بازی نداره.فقط بعد از 4 بار تموم کردن بازی،یک فایل بهت میده که میگه بعد از فرار از راکون سیتی،لیون به استخدام دولت دراومده،فقط همین.در ضمن،این فایل ها که بهشون اپیلوگ میگن رو فقط در صورت تموم کردن بازی در حالت سخت میگیری.این اپیلوگ ها عدد و به ترتیب مربوط به جیل،کریس،بری،لیون،کلیر،شری،ایدا و هانک هستند.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.

حالا من یک سوال بپرسم.RE4 جدید رو بخرم یا نه؟ارزش بازی کردن رو داره یا نه؟از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نه.

حالا من یک سوال بپرسم.RE4 جدید رو بخرم یا نه؟ارزش بازی کردن رو داره یا نه؟از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نه.

دروود بر برادر نیما
جاخالی دادن توی این نسخه اضافه شد به بازی اما فرقش توی حالت hard و normal این بود که توی دومی اتومات بود و هارد دستی
در مورد مگنوم حرفتون درسته اما من کلا خراب این اسلحه ام ;)
خرید نسخه 4 هم برای کسی که میخواد مجموعه RE شخصیش ناقص نباشه امریست واجب در غیر این صورت به قول همون دوستتون ارزش نداره!!

به به تو این چند صفحه عجب عکسا و مطالبی جالب قرار دایدنا;)
نیما به نظر منم نخری بهتره.چون من الان خریدمش و یخوردشو بازی کردم به نظر میاد کیفیت بعضی تکسچرها هنوزم که هنوزه از نسخه گیم کیوب پایینتره. و فقط فریمش 60 شده تازه من شنیدم کمی باگ هم داره البته دقیق نمیدونم .البته بازم بیشتر تحقیق کن چون خود منم هنوز یه چپترشو هم کامل نرفتم.کپ کام واسه سودش اومده مثلا این نسخه رو HD کرده(و در کل از نظر کیفیت فرق انچنانی با نسخه PS2 نداره) ولی اگه خوب فروش کنه احتمالا کپ کام ترغیب بشه که نسخه سوم و کد ورنیکا رو هم واسه PC نسخه HD بزنه و با توجه به اینکه که دو نسخه 3و کد ورنیکا گرافیک قدیمی دارن HD کردنشون خیلی عاقلانه تر هستش

آخرین ویرایش:
گلو له هاتون رو خرج کلاغا یا کرما یا بعضی وقتا زامبیای معمولی و چاقالا نکنید
تلاش نکنید همه رو بکشید هرجا شد فرار کنید قرار نیست لول آپ کنید!!
به نظرم اگه خوب بازی میکردی هم میتونستی همه را بکشی و هم کلی تیر اضافی میاوردی :d حتی تیرهای مگنوم!
پودرهای ساخت مهمات رو 3 تایی استفاده کنید تا مهمات خیلی بیشتری بهتون بده نسبت به حالت ترکیب 2 پودر
نه، اینجوری تیر بیشتر نمیداد که :d وقتی از یه تیر خاصی مثلا شات گان زیاد میساختی، به دلیل کسب تجربه تو سااخت اون مدل تیر، دفعات بعدی تیر بیشتری میداد. توی همون کتاب های قرمز و آبی (که 99% نمیخونن ;)) ) نوشته بود ;)
(اگه جایی هم اشتباه گفتم و یا کم گفتم معذرت میخوام از اساتید)
اشتباه که نگفتید فقط به نظرم یه کم زیادی گندش کردی :d

یعنی دیدن لیون :x با کیفیت ultimate HD سوال داره :d

جاخالی دادن توی این نسخه اضافه شد به بازی اما فرقش توی حالت hard و normal این بود که توی دومی اتومات بود و هارد دستی
توی نرمال هم دستی بود :|

اشتباه که نگفتید فقط به نظرم یه کم زیادی گندش کردی

بلا بلا بلا !!!
دروود هم وطن
به بقیه نکاتی که گفتید کار ندارم و در جای خودش محترم و از بعضی جهات درست آما...
من گندش نکردم برعکس اصلا وارد نکات و جزئیات زیر و زیباش نشدم اگه شما اینجور برداشت کردید هم تقصیر شما نیست این عنوان خود بخود آدرنالین بالا بره!!!
بژیت براکم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or