بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مرگ بعضی از کاراکترهای فرعی نظیر پیرز واسه افرادیکه تازه با رزیدنت اویل اشنا شده بودن یک تراژدی بود.هر چند شاید واسه افرادیکه مدتی زیادی هس این سری رو دنبال میکنن مرگ پیرز چندان تاثیر گذار نبوده بدلیل اینکه پیرز یه شخصیت پاتنر و تازه وارد بوده و مسلما هنوز اون شناخت و اهمیت رو نداشته واسه گیمرها و در نتیجه کاراکتری که تازه وارد باشه نمیتونه با مرگش چندان شوکی رو به گیمرها وارد کنه.
وای نه به نظر من مرگ پیرس خیلی هم غم انگیز بود. من واقعا بغض کرده بودم :d خیلی فداکاری کرد :( من از همون اول ازش خیلی خوشم اومد. خیلی با جذبه بود :d خیلی هم باهوش بود به نظرم و اینکه خیلی به ماموریتشون اهمیت میداد. به نظر من لیاقت فرماندهی را داشت.
دوست دارین در اینده شاهد مرگ یکی از کاراکترهای اصلی باشیم؟کدوم یک تاثیر زیادی داره؟ احتمال مرگ کدوم کاراکتر زیداه؟اگه مایلین نظر خودتونا بگین
یک درصد فکر کن لیون :x بمیره :-o فکر کنم نصف دنیا سیاه پوش بشن :))

من دوست دارم کلر بمیره تو re7
چون وقتی کلر رو دوست دارم مرگش هم میتونه بازی رو تاثیر گذار کنه برام:d
ببخشید شما خونتون کجاست اونوقت :-/ هر وقت آدرس دادی منتظر یه موشک بالیستیک هم باش که بلافاصله بیاد بخوره توی سرت :d

کلیر هم مثل خیلی دیگه از کاراکتر های پتانسیل بالای بازی، قربانی یه مشت چلمن و بی مغز(
23.gif
) شدش
دلم میخواد این سازنده های اویل 5 به بعد رو تیکه تیکه کنم
11.gif

کلیر هم مثل خیلی دیگه از کاراکتر های پتانسیل بالای بازی، قربانی یه مشت چلمن و بی مغز(
23.gif
) شدش
دلم میخواد این سازنده های اویل 5 به بعد رو تیکه تیکه کنم
11.gif
من فتواش رو میدم !!
بر تمام امت RE باز واجب است در هر جای دنیا که کوبایاشی و ساساکی رو دیدن , فل فر بکشنشون b-)>:)
پ ن : البته کوبایاشی فقط تو RE6 زایید !! باقی بازیهاش خوب بودن

وای نه به نظر من مرگ پیرس خیلی هم غم انگیز بود. من واقعا بغض کرده بودم :d خیلی فداکاری کرد :( من از همون اول ازش خیلی خوشم اومد. خیلی با جذبه بود :d خیلی هم باهوش بود به نظرم و اینکه خیلی به ماموریتشون اهمیت میداد. به نظر من لیاقت فرماندهی را داشت. :d
کلا پیرز طرفداراش همه دخترن:)
ماشالا

- - -ویرایش - - -

یک درصد فکر کن لیون :x بمیره :-o فکر کنم نصف دنیا سیاه پوش بشن :))
نه باو مگه لیون کیه؟:d

چقدر ساکته اینجا :|
کلا پیرز طرفداراش همه دخترن:)
ماشالا
نخیر آقا اشتباه نکنید. الکی هم به پیرس بیچاره گیر ندین. خب وقتی کارش قشنگ بود آخر بازی معلومه خیلیا خوششون میاد دیگه. فقط همین هم نیست. کلا به نظر من کاراکتر خیلی خوبی بود. چهره و قیافه فقط یه جنبه ش بود. جنبه های خوب دیگه هم خیلی داشت. همین که حواسش به کریس بود، کمک میکرد کریس یادش بیاد که کی بوده و اصلا اومد دنبال کریس و نشون داد که خیلی وفاداره........................

چقدر ساکته اینجا :|

نخیر آقا اشتباه نکنید. الکی هم به پیرس بیچاره گیر ندین. خب وقتی کارش قشنگ بود آخر بازی معلومه خیلیا خوششون میاد دیگه. فقط همین هم نیست. کلا به نظر من کاراکتر خیلی خوبی بود. چهره و قیافه فقط یه جنبه ش بود. جنبه های خوب دیگه هم خیلی داشت. همین که حواسش به کریس بود، کمک میکرد کریس یادش بیاد که کی بوده و اصلا اومد دنبال کریس و نشون داد که خیلی وفاداره........................
چرا شما همش دارین حرفای منو بد برداشت میکنی؟

چرا شما همش دارین حرفای منو بد برداشت میکنی؟
:d
سو تفاهم بود ;)

سلام
ایول رولیشنز منو کمی امیدوار کرد به این سری
اینم نمرات من به به این سری
re1=17
re2=19
re3=19.9
re4=18
re5=13
reor=7
re6=8
rer=15
یعنی code veronica را بازی نکردید :-/ وای وای وای وای :d

انصافا شخصیت پردازی و جذابیت وسکر تو ریمیک از کد ورونیکا و RE5 خیلی بهتر بود من به ریمیک نمره 20 میدم
خب شما فکر کردین دارم ارزش پیرز رو پایین میارم؟ نه باو پیرز شخصیتش خیلی از هلنا بهتره
به نظر من هم ریمیک واقعا بازی قشنگی بود و به نظرم بهترین بازی سری بود .
========
میگم من یه پیشنهاد دارم. اینجا هم از این سوت و کوری در میاد
yahoo_4.gif
توی فروم xbox games بخش re: rev همش میپرسن این باس آخر را چجوری میشه کشت یا خیلی سخته و از این حرفا. میگم به نظرتون این نورمنه سخترین باس کل سری رزیدنت اویل نبود؟
یا باید خیلی خوب جاخالی میدادی مگرنه خیلی سخت میشد. مخصوصا جایی که 2 تایی ظاهر میشد.

آخرین ویرایش:
به نظر من هم ریمیک واقعا بازی قشنگی بود و به نظرم بهترین بازی سری بود .
========
میگم من یه پیشنهاد دارم. اینجا هم از این سوت و کوری در میاد :d توی فروم xbox games بخش re: rev همش میپرسن این باس آخر را چجوری میشه کشت یا خیلی سخته و از این حرفا. میگم به نظرتون این نورمنه سخترین باس کل سری رزیدنت اویل نبود؟
یا باید خیلی خوب جاخالی میدادی مگرنه خیلی سخت میشد. مخصوصا جایی که 2 تایی ظاهر میشد.
راستشو بخوای من چون از RE REV و RE6 خوشم نیومد اونا رو حوصله نمیکردم بازی کنم با ترینر رفتم جلو و اون باس اخر هم واقعا سرسخته قبول دارم ولی مهم جذابیته که از نظر من هیچ کدوم به ترسناکی نمسیس اقا نبود که ول کنت نبود
راستی بهتون بگم وسکر رو جزو باس حسابش نکنین که ارزششو میارین پایین وسکر جزو شخصیتهای مهم و کلیدی محسوب میشه

معین،من با همه ی حرفات موافقم.به جز اینکه پیرز از هلنا بهتر بود.پیرز فقط د حد یک پارتنر بود که هیچ دخلی در داستان نداشت و فقط برای این بود که کریس یک پارتنر داشته باشه.در واقع مثل شوا بود که فقط سایه ی کریس بود و تمام بار داستانی اون سناریو،روی دوش کریس بود.حتی مرگ پیرز هم نشون دهنده ی همین مطلبه.چون از بین تمام کاراکترهای بازی،پیرز کمترین بار داستانی رو داشته و برای همین هم اون رو کشتن،چون دیگه لازم نبوده توی نسخه های بعد حضور داشته باشه و یکی دیگه از اعضای B.S.A.A رو میتونن به جاش بیارن.به نظر من پیرز فقط به خاطر آرتیست بازی هاش و بعضی عناصر ظاهری محبوب شده.
در حالی که هلنا ببه تنهایی،بخشی از بار داستانی سناریوی خودش و لیون رو به دوش می کشه.یعنی کلا با شخصیت منفی داستان یعنی سیمونز گره داستانی داره.هلنا قبل از لیون با سیمونز رابطه داشته و در واقع کسی که به دستور سیمونز،باعث شیوع ویروس در شهر شده بود هم خود هلنا بوده.یعنی مثل شوا و پیرز نبوده که هر کاری که کریس میکرده انجام میدادن.بلکه خودش داستان مستقلی داره و کارهایی رو کرده که به لیون مربوط نمیشه.اصلا این هلنا بود که هویت سیمونز رو برای لیون فاش کرد و بهش گفت که به کلیسا بیاد و وارد آزمایشگاه سری سیمونز بشه.وگرنه لیون هیچوقت نمیدونست که توی کلیسا چه خبره و بعد از کشتن رئیس جمهور باید چیکار کنه.فوقش از شهر فرار می کرد.ولی دیگه نمیتونست بفهمه که ماجرا از چه قرار بوده و سیمونز چیکاره بوده.علاوه بر اینکه هلنا یک شخصیت تک بعدی نداره و روی بعد احساسی عاطفیش هم کار شده.من صحنه ی مبارزه ی هلنا با خواهرش و مرگ اون رو خیلی احساسی تر و مهم تر از صحنه ی مرگ پیرز میدونم.این باعث شد همونطور که انگیزه ی لیون گرفتن انتقام رئیس جمهور بوده،انگیزه ی هلنا هم مرگ خواهرش باشه.یعنی بازم یک داستان مستقل داره.به نظر من،هلنا بعد از ایدا بهترین شخصیت پردازی بازی رو داره!
البته این فقط نظر منه.خواهشا باز جنگ و دعوا راه نندازید! :d

خب نیما عزیز اولا کی جرئت داره جنگ و دعوا راه بندازه؟مگه اینجا شهر هرته؟ نخیر اینجا فرومه و واسه این تاسیس شده تا همه نظرات خودشونو بگن و بقیه هم استفاده کنن پس کسی نمیتو نه به نظرات فرد دیگه بی احترامی کنه
بنا براین نظر شما هم درسته هلنا یه بار داستانی داره اصلا میشه گفت فراتر از یه پاتنر معمولی بود ولی خب شخصیت پردازی کلا چند جور میتونه باشه
در واقع این نوع شخصیت پردازی که شما بهش اشاره کردی مربوط به داستان میشه یا بهتر بگم شخصیت پردازی جزوی از داستان محسوب میشه.ولی بعضیا هم حتما نمیان تو تحلیل شخصیت و کاراکتر افراد به نقش و تاثیر کاراکترا تو روند و روایت داستان نگاه کنن مثلا واسه بعضی افراد رفتار و اخلاق کاراکتر هم میتونه جزو شخصیت پردازی محسوب بشه که پیرز با این حساب میشه گفت شخصیت و کاراکتر خوبی حتی نسبت به کریس ا ز خود نشون داد.مثلا کریس با این که کاپیتان B.S.A.A بود ولی تو این بازی بد جور شخصیت و اخلاقش به خاطر مرگ افرادش تغییر کر ده بود و کلا خیلی احساسی و بی فکر شده بود ولی برعکس پیرز با سن و تجربه کمتری نسبت به کریس چندین بار جوون اونو نجات میده و اخرش با استفاده از اون سرنگ از خود گذشتگی قشنگی به نمایش میزاره .که خب البته از دید بعضیا این صحنه مرگ پیرز میتونه احساسی تر از صحنه مبارزه هلنا با خواهرش باشه در کل نظر منم همینه
و یا مثلا تو RE5 دیدیم که جیل با از خود گذشتگی مانع مرگ کریس توسط وسکر میشه در حالیکه جیل به تو RE5 از نظر داستانی نقش زیادی نداشت .یعنی داستان بیشتر رو دوش کریس و وسکر بود ولی با وجود این شخصیت پردازی جیل تو RE5قشنگ بود البته بازم از نظر من جیل تو RE3 , REMAKE نقش و کاراکتر جذابتری داشت

معین جان،کاملا درسته.هلنا رو من بیشتر از لحاظ داستانی قبول دارم.ولی خب پیرز هم در مقایسه با خیلی از پارتنرها و حتی از این لحاظ که می خواست در کنار کریس باشه،واقعا خوب کار شده بود.در مورد جیل هم قبول دارم.فقط اینو بگم که به نظر من جیل نقش خیلی مهمی توی 5 داره.اصلا به نظر من شخصیتهای اصلی داستان 5 کریس و جیل بودن،نه کریس و شوا.چون شوا فقط پارتنر بود و داستان درباره ی اون نبود.در حالی که 5 کلا ادامه ی سرگذشت کریس،جیل و وسکر بود.حتی اول قرار بوده که بازی با کریس و جیل شروع بشه و Lost in Nighmares اولین مرحله ی بازی باشه.ولی بعدا به خاطر جذابتر شدن بازی و همچنین شروع DLC ها،اومدن این سناریو رو حذف کردن تا جیل از اول بازی لو نره.اون موقع حتی اصلا قرار نبوده که شوا توی بازی باشه.در کل درسته که جیل در 3 حضور فیزیکی پر رنگ تری داشت،ولی به نظر من نقشش توی 5 مهمتر و تاثیرگذارتر بود.چون توی خط اصلی داستان بود و در واقع داستانی که از واقعه ی عمارت شروع شده بود رو تموم کرد.مثلث (کریس،جیل و وسکر) هم در بازی حضور داشتند.کلا از لحاظ داستانی،1 و کد ورونیکا و 5 مهمترین داستان ها رو داشتند.در واقع این سه بازی،یک داستان ادامه دار رو دنبال می کردند و خط اصلی داستان رو تشکیل می دادند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or