Little John
کاربر سایت
جمله های من و علی رو 1 بار دیگه بخون . ما چی میگیم تو چی میگی !!!!در مورد کشتی سومیه ای وااااااااااااااای یادم نبود. همونی که تو آب غرق شده بود دیگهآره دسته. غول آخر بازی هم همونجا بود. چقدر هم سخت بود خاک بر سر :d
اولا که فقط ورودی شبیه هم نیست. البته باز هم میگم شباهت نه، عینیت. دوما، شما مثل اینکه عکس هایی را که من گذاشتم را ندیدیدبه غیر از ورودی، اون ترن، اون آسانسور و حتی اون اتاقی که شری توش میخوابه و ورودی آسانسورهای اونجا و و و و عین همه. یعنی خود همونجاست.
ای بابا، آقای safety and peace عزیز، اگر شما بازی را انجام داده باشید و خاطرتون باشه ما وقتی به اینجا میرسیم
![]()
اگه از این دری که من به سمتش نشونه رفتم و شری اونجا خوابیده بود و کلیر ژاکتش را بهش داد به سمت در روبرویی برید، میبینید که انریکو میاد و بعدش بازی اجازه نمیده که ما وارد اونجا بشیم. میگه شما قبلا اینجا را جستجو کردید. اگر هم به راهروی سمت چپ بریم که توی رزیدنت اویل 2 به اون 3 راهی که آقای لیتل جان توی پست پایینی عکسش را گذاشته منتهی میشه، بریم، بازی میگه که نیازی نیست اینجا را بگردیم. فکر کنم شما دقیق یادتون نمونده.
ای وای خدای من، یا عیسی مقدس، آخه من به چه زبونی به شما بگم. اولا که ما انفجار آزمایشگاه را ندیدیم و انفجار اون شعبه کارآموزی را دیدیم. از همون شعبه کار آموزی یه مسافتی را با ترن طی باید کرد تا به آزمایشگاه رسید. یادتووووووون نییییییست؟ تو رزیدنت اویل 2 هم از راکون سیتی و مسیر فاضلاب و بعدشم یه مسیر دیگه اگه یادتون باشه، باز هم با ترن باید یک مسیری را طی کرد تا به اون آزمایشگاه رسید. این انفجار هیچ تاثیری روی اونجا نداشتهههههههههههه.
بله این آزمایشگاه همون آزمایشگاه هستش اما انفجاری در اونجا صورت نگرفته طبق توضیحات بالام و اصلا بازسازی نشده. اونجا دست نخورده باقی مونده. نمیدونم شما فیلم تئوری آشوب (chaos theory) را دیدید یا نه ولی حتما ببینید. احساس میکنم شما دچار اشتباهی شدید که ناخواسته و با ملکه شدن یک موضوع کاملا پیش پا افتاده، ذهنتون نمیتونه حقیقتی به این واضحی را قبول کنه.
من هم باید به شما بگم که حداقل نوشته های اونجا بیشتر مورد تایید هستش تا اینجا. هر چی باشه به عنوان یک سایت مرجع استفاده میشه و چون قابلیت ویرایش داره، اگر این موضوع اشتباه بود تا به الان هزارن بار کارشناسی میشد و مورد بحث قرار میگرفت و ویرایش میشد.
OH MY GOOOOOOOD
یعنی شما واقعا عکس های من را ندیدید؟ مطمئنم که دیدید چون خودتون بهم گفتید عکس ها را بند انگشتی کنم. ولی یادمه که در جواب اون پستم و دیدن اون عینیت چیزی نگفتید.
من توی پست اولم توضیح دادم که امکان دسترسی به اینجاها توی بازی گرفته شده. اما این را چی میگید
رزیدنت اویل زیرو - شخصیت ربکا چیمبرز - مکان: آزمایشگاه زیرزمینی
![]()
رزیدنت اویل 2 - شخصیت لیون اس. کندی - مکان: آزمایشگاه زیرزمینی
![]()
قابل توجه آقایان لیتل جان و safety and peace که میگن یا فقط ورودی شبیه همه و یا جاهای دیگه را نشان بدیم، طبق توضیحاتم اولا که اینجا همونجاییه که شری توش استراحت میکنه و متاسفانه توی رزیدنت اویل زیرو دسترسی به جاهای دیگه مقدور نیست. اما بهتر نیست یک بار دیگه دقیق به این عکس ها نگاه کنید یا نوشته های من و اون دوست عزیزمون آقای seg_eros را بخونید و یا حتی دانسته های خودتون از بازی را یه مرور دیگه بکنید؟
در ورودی رو چکار دارم !!!
تو اون عکس هم کلیر هست نه لیان !! تشخیص کلیر از لیان انقدرها هم سخت نیست

آره دسته. غول آخر بازی هم همونجا بود. چقدر هم سخت بود خاک بر سر :d
و توی رزیدنت اویل زیرو هم انریکو از توش میاد بیرون.......... باز هم البته اگه یادتون باشه.