بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

در مورد کشتی سومیه ای وااااااااااااااای یادم نبود. همونی که تو آب غرق شده بود دیگه :-/ آره دسته. غول آخر بازی هم همونجا بود. چقدر هم سخت بود خاک بر سر :d

اولا که فقط ورودی شبیه هم نیست. البته باز هم میگم شباهت نه، عینیت. دوما، شما مثل اینکه عکس هایی را که من گذاشتم را ندیدید :-/ به غیر از ورودی، اون ترن، اون آسانسور و حتی اون اتاقی که شری توش میخوابه و ورودی آسانسورهای اونجا و و و و عین همه. یعنی خود همونجاست.

ای بابا، آقای safety and peace عزیز، اگر شما بازی را انجام داده باشید و خاطرتون باشه ما وقتی به اینجا میرسیم

01912144741081724010.jpg

اگه از این دری که من به سمتش نشونه رفتم و شری اونجا خوابیده بود و کلیر ژاکتش را بهش داد به سمت در روبرویی برید، میبینید که انریکو میاد و بعدش بازی اجازه نمیده که ما وارد اونجا بشیم. میگه شما قبلا اینجا را جستجو کردید. اگر هم به راهروی سمت چپ بریم که توی رزیدنت اویل 2 به اون 3 راهی که آقای لیتل جان توی پست پایینی عکسش را گذاشته منتهی میشه، بریم، بازی میگه که نیازی نیست اینجا را بگردیم. فکر کنم شما دقیق یادتون نمونده.

ای وای خدای من، یا عیسی مقدس، آخه من به چه زبونی به شما بگم. اولا که ما انفجار آزمایشگاه را ندیدیم و انفجار اون شعبه کارآموزی را دیدیم. از همون شعبه کار آموزی یه مسافتی را با ترن طی باید کرد تا به آزمایشگاه رسید. یادتووووووون نییییییست؟ تو رزیدنت اویل 2 هم از راکون سیتی و مسیر فاضلاب و بعدشم یه مسیر دیگه اگه یادتون باشه، باز هم با ترن باید یک مسیری را طی کرد تا به اون آزمایشگاه رسید. این انفجار هیچ تاثیری روی اونجا نداشتهههههههههههه.

بله این آزمایشگاه همون آزمایشگاه هستش اما انفجاری در اونجا صورت نگرفته طبق توضیحات بالام و اصلا بازسازی نشده. اونجا دست نخورده باقی مونده. نمیدونم شما فیلم تئوری آشوب (chaos theory) را دیدید یا نه ولی حتما ببینید. احساس میکنم شما دچار اشتباهی شدید که ناخواسته و با ملکه شدن یک موضوع کاملا پیش پا افتاده، ذهنتون نمیتونه حقیقتی به این واضحی را قبول کنه.

من هم باید به شما بگم که حداقل نوشته های اونجا بیشتر مورد تایید هستش تا اینجا. هر چی باشه به عنوان یک سایت مرجع استفاده میشه و چون قابلیت ویرایش داره، اگر این موضوع اشتباه بود تا به الان هزارن بار کارشناسی میشد و مورد بحث قرار میگرفت و ویرایش میشد.

OH MY GOOOOOOOD
یعنی شما واقعا عکس های من را ندیدید؟ مطمئنم که دیدید چون خودتون بهم گفتید عکس ها را بند انگشتی کنم. ولی یادمه که در جواب اون پستم و دیدن اون عینیت چیزی نگفتید.

من توی پست اولم توضیح دادم که امکان دسترسی به اینجاها توی بازی گرفته شده. اما این را چی میگید :-/

رزیدنت اویل زیرو - شخصیت ربکا چیمبرز - مکان: آزمایشگاه زیرزمینی

52280692251187552618.jpg

رزیدنت اویل 2 - شخصیت لیون اس. کندی - مکان: آزمایشگاه زیرزمینی

48395402641094251006.jpg

قابل توجه آقایان لیتل جان و safety and peace که میگن یا فقط ورودی شبیه همه و یا جاهای دیگه را نشان بدیم، طبق توضیحاتم اولا که اینجا همونجاییه که شری توش استراحت میکنه و متاسفانه توی رزیدنت اویل زیرو دسترسی به جاهای دیگه مقدور نیست. اما بهتر نیست یک بار دیگه دقیق به این عکس ها نگاه کنید یا نوشته های من و اون دوست عزیزمون آقای seg_eros را بخونید و یا حتی دانسته های خودتون از بازی را یه مرور دیگه بکنید؟
جمله های من و علی رو 1 بار دیگه بخون . ما چی میگیم تو چی میگی !!!!
در ورودی رو چکار دارم !!!
تو اون عکس هم کلیر هست نه لیان !! تشخیص کلیر از لیان انقدرها هم سخت نیست

جمله های من و علی رو 1 بار دیگه بخون . ما چی میگیم تو چی میگی !!!!
در ورودی رو چکار دارم !!!
تو اون عکس هم کلیر هست نه لیان !! تشخیص کلیر از لیان انقدرها هم سخت نیست
عه آره :d اون کلیره. از ژاکتش معلومه.
در ورودی را که آقای safety and peace گفتن.
ولی آقای لیتل جان من که توی این پستتون هیچ دلیل و مدرکی نمیبینم، حتی نمیبینم که حرفای من را رد کنید. این را هم به عنوان تیر خلاص داشته باشید آقای محترم:

20579977242786691827.jpg

و

79575655639115558225.jpg

شماره 1- نوشته روی دیوار را ببینید. دقیقا همونجایی که به 3 راهی که آقای لیتل جان عکسش را گذاشتند منتهی میشه. حتما سازنده ها و معمارهای اون ساختمان حتی نخواستن نوشته ها را تغییر بدن. واقعا که چه حس نوستالژیک جالبی.
شماره 2- این همون دریه که به اون یکی آسانسور منتهی میشه که یه طبقه اضطراری هم داشت توی رزیدنت اویل 2 البته اگه یادتون باشه ;) و توی رزیدنت اویل زیرو هم انریکو از توش میاد بیرون.......... باز هم البته اگه یادتون باشه.
شماره 3- حتی معمارهای محترم، زحمت نکشیدن که مهتابی ها را توی ساختن این لوکیشن هایی که شما میگید مثلا شبیه هستن، عوض کنند. واقعا که چقدر این سازنده های این ساختمون وفادار به سازه های قبلیشون بودند :))
شماره 4 - عه چه جالب، حتی اون آسانسور ترن هم توی هر دو عکس است. البته فکر کنم ما اشتباه میکنیم. مگه نه؟ مگه میشه این دو جا عین هم باشن. حتما شبیه هم هستن :d من حتما اشتباه میکنم یا چشمام نمیتونه خوب تشخیص بده :d
5- بدون شرح :d
همون اتاقی که شری وقتی حالش بد شد، توش استراحت کرد.
واقعا حیف که دیگه عکسی از بقیه لوکیشن های رزیدنت اویل 2 ندارم که بتونم این عینیت را کاملتر به شما نشون بدم. اما باور کنید اگه شده دوباره رزیدنت اویل 2 را بازی کنم و به اینجا برسم تا به شماها ثابت کنم که دارید اشتباه میکنید، دوباره بازیش میکنم.

واقعا حیف که دیگه عکسی از بقیه لوکیشن های رزیدنت اویل 2 ندارم که بتونم این عینیت را کاملتر به شما نشون بدم. اما باور کنید اگه شده دوباره رزیدنت اویل 2 را بازی کنم و به اینجا برسم تا به شماها ثابت کنم که دارید اشتباه میکنید، دوباره بازیش میکنم.
احتیاجی نسیت تا همینجا که گذاشتی کافیه !!
من یکی به مرحله بعد از اووردوز رسیدم
میشه بفرمایید از کدوم در به راهتون ادامه دادید ؟؟
شماره 4 - عه چه جالب، حتی اون آسانسور ترن هم توی هر دو عکس است. البته فکر کنم ما اشتباه میکنیم. مگه نه؟ مگه میشه این دو جا عین هم باشن. حتما شبیه هم هستن :d من حتما اشتباه میکنم یا چشمام نمیتونه خوب تشخیص بده :d
تو وقتی کلیر رو با لیان اشتباه میگیری تو عکس خودت , بعید نیست این اشتباه رو هم کنی

احتیاجی نسیت تا همینجا که گذاشتی کافیه !!
میشه بفرمایید از کدوم در به راهتون ادامه دادید ؟؟
واااااااااااای پس قشنگ معلوم شد که شما رزیدنت اویل زیرو را بازی نکردید و یا اگر هم بازی کردید اصلا یادتون نیست آقایی که میگید رزیدنت اویل انگشت کوچیکه شماست و شما به کمال رسیدید. مثل اینکه یادتون رفته که دقیقا روبروی اینجا دیوار خراب شده و یه آسانسور هم هست که وقتی آسانسور را سوار میشید یه تایرانت بهتون حمله میکنه.
حالا جدا بازیش نکردید یا یادتون نیست؟
تو وقتی کلیر رو با لیان اشتباه میگیری تو عکس خودت , بعید نیست این اشتباه رو هم کنی
صرفا جهت اطلاعتون باید بگم که این عکس را خانم devil gril توی پروفایلم گذاشتن. (چون پروفایل یه جای عمومیه فکر نکنم ایشون ناراحت بشن که من اینو گفتم) و حتی گفتند که مثل اینکه اشتباه کردن. حداقل ایشون اونقدر صداقت داشتند که به اشتباهشون اعتراف کنند.
راستی آقای لیتل جان، چرا همش به جای دلیل آوردن و یا رد دلایل من، موضوع صحبت را عوض میکنید :-/

واااااااااااای پس قشنگ معلوم شد که شما رزیدنت اویل زیرو را بازی نکردید و یا اگر هم بازی کردید اصلا یادتون نیست آقایی که میگید رزیدنت اویل انگشت کوچیکه شماست و شما به کمال رسیدید. مثل اینکه یادتون رفته که دقیقا روبروی اینجا دیوار خراب شده و یه آسانسور هم هست که وقتی آسانسور را سوار میشید یه تایرانت بهتون حمله میکنه.
حالا جدا بازیش نکردید یا یادتون نیست؟
آورین آورین
گفتم شاید دری , گیتی , سوراخی چیزی برای شما تو بازیتون باشه که برای من نبوده باشه
میخواستم به همینجا برسی
این دیوار خراب رو میتونی تو RE2 هم نشون بدی ؟؟؟ حتی اگه دوباره با ماسه سیمان هم ساخته باشن و بتونه هم کرده باشن من قبول میکنم
صرفا جهت اطلاعتون باید بگم که این عکس را خانم devil gril توی پروفایلم گذاشتن. (چون پروفایل یه جای عمومیه فکر نکنم ایشون ناراحت بشن که من اینو گفتم) و حتی گفتند که مثل اینکه اشتباه کردن. حداقل ایشون اونقدر صداقت داشتند که به اشتباهشون اعتراف کنند.
راستی آقای لیتل جان، چرا همش به جای دلیل آوردن و یا رد دلایل من، موضوع صحبت را عوض میکنید :-/
یعنی چیزی رو که میزاری یا مینویسی نه نگاه میکنی و نه میخونی ؟؟؟ پس مشکل پیدا شد

خب عکس رو ببین و نوشتت رو بخون
دلیل هم 3 4 بار نوشتم و مثل شما نیستم که بخوام تعداد پستم رو ببرم بالا . میتونی به 3 4 صفحه پیش رجوع کنی
من برای هرکسی 1 بار نهایت 2 بار چیزی رو توضیح میدم ولی برای شما 3 4 بار نوشتم . شاید با خط یا فونتی نوشتم که شما باهاش آشنایی ندارید

کمال رسیدید
نگفتی بالاخره حسودی ؟؟؟

آورین آورین
گفتم شاید دری , گیتی , سوراخی چیزی برای شما تو بازیتون باشه که برای من نبوده باشه
میخواستم به همینجا برسی
این دیوار خراب رو میتونی تو RE2 هم نشون بدی ؟؟؟ حتی اگه دوباره با ماسه سیمان هم ساخته باشن و بتونه هم کرده باشن من قبول میکنم
حالا باشه اشکال نداره :d ولی خیلی تابلو بود ;)):-"/:)
به این خاطر هم که شده میرم دوباره رزیدنت اویل 2 را بازی میکنم. اینکه کاری نداره. تازه چی بهتر از این که دوباره با لیون بازی کنیم :d اما شنیدم قراره یه ریمیک هم از رزیدنت اویل 2 بیاد. شاید صبر کنم تا همون موقع که با گرافیک بالاتر بازی کنمش :))
مثل شما نیستم که بخوام تعداد پستم رو ببرم بالا
:)) ببخشیدا ولی شما علم غیب دارید آقای محترم :-/ چرا به جای اینکه به اشتباهتون اعتراف کنید بحث را منحرف میکنید؟
شاید با خط یا فونتی نوشتم که شما باهاش آشنایی ندارید
^#(^:-@:-?
نگفتی بالاخره حسودی ؟؟؟
من همش دارم دلایل محکم میارم اما شما همچنان اندر خم یک کوچه اید. من را باش که فکر میکردم حداقل اونقدر وجود دارید یا به قول خودتون به کمال رسیدید که بخوایید به اشتباهتون اعتراف کنید.

به این خاطر هم که شده میرم دوباره رزیدنت اویل 2 را بازی میکنم. اینکه کاری نداره. تازه چی بهتر از این که دوباره با لیون بازی کنیم :d اما شنیدم قراره یه ریمیک هم از رزیدنت اویل 2 بیاد. شاید صبر کنم تا همون موقع که با گرافیک بالاتر بازی کنمش
اون ریمیک که فعلا در حد حرفه:دی

گفتم قبلا هم , اشتباهی نکردم و حرف اشتباهی هم نزدم
تمام حرفام بر اساس داستان بازی هست
رفتن به آرکلی و بعد به راکون سیتی و دوباره برگشتن به آرکلی هیچ جایی ذکر نشده حتی تو همون ویکی شما که ( منبعتون هست ) !!!!
تو هم سعی کن با شکلک های بیشتر پستات رو وزن دار کنی
نوشته هات که هیچ مگر اینکه این شکلک هات چاره ای باشن برات
نمیخواد بازی کنی خود م برات عکسش رو میزارم
:)) ببخشیدا ولی شما علم غیب دارید آقای محترم :-/ چرا به جای اینکه به اشتباهتون اعتراف کنید بحث را منحرف میکنید؟
علم غیب رو تو این تایپیک بدست آوردم . با بحث کردن با شما و چندتای دیگه
خط و فونت هم که دیگه ......
من همش دارم دلایل محکم میارم اما شما همچنان اندر خم یک کوچه اید. من را باش که فکر میکردم حداقل اونقدر وجود دارید یا به قول خودتون به کمال رسیدید که بخوایید به اشتباهتون اعتراف کنید.
من اندر خم 1 کوچه ام چون کوچه دیگه ای نیست !! یعنی بن بست هست .
شما ثابت کن _اعتراف با من
کلیر _ ک ل ی ر _ Claire _ c l a i r e
http://www.uploadtak.com/images/1846_1.bmp
لیان _ ل ی ا ن _ Leon _ l e o n
http://www.uploadtak.com/images/t5329_2.bmp

گفتم قبلا هم , اشتباهی نکردم و حرف اشتباهی هم نزدم
تمام حرفام بر اساس داستان بازی هست
رفتن به آرکلی و بعد به راکون سیتی و دوباره برگشتن به آرکلی هیچ جایی ذکر نشده حتی تو همون ویکی شما که ( منبعتون هست ) !!!!
عه اتفاقا اگه به لینکی که من گذاشتم برید و بخونید میبینید که تو همون ویکی دقیقا بر خلاف این را نوشته. این هم متنش و لینکش مجددا. راستی فقط شما نیستید که حرفای اشتباهتون را هی تکرار میکنیدا. من هم هی دارم دلایلم را براتون تکرار میکنم. خب یه کم توجه کنید آقای محترم :d

اول اینجا را ببینید لطفا
Panel Room - Resident Evil Wiki - The Resident Evil encyclopedia
ببینید چی نوشته. دقیقا همون عکسی که من انداختم را گذاشته و نوشته این اتاق محتوی صندوق و ماشین سیو در هر دو بازی رزیدنت اویل زیرو و رزیدنت اویل 2 است.
و آخرین لینک
این را با دقت بخونید لطفا
Raccoon City Underground Laboratory - Resident Evil Wiki - The Resident Evil encyclopedia
میبینید؟ توی قسمت history نوشته که اول ربکا وارد اینجا میشه و بعدش توی پاراگراف پایینیش نوشته که در 30 سپتامبر 5 آدم نجات یافته که لیون - کلیر - شری - آنت بیرکین و ایدا وانگ هستن به اینجا راه پیدا میکنن.

خواهش میکنم این دفعه کمی با دقت بخونید :d
تو هم سعی کن با شکلک های بیشتر پستات رو وزن دار کنی
نوشته هات که هیچ مگر اینکه این شکلک هات چاره ای باشن برات
:d
من اندر خم 1 کوچه ام چون کوچه دیگه ای نیست !! یعنی بن بست هست .
شما ثابت کن _اعتراف با من
کلیر _ ک ل ی ر _ Claire _ c l a i r e
http://www.uploadtak.com/images/1846_1.bmp
لیان _ ل ی ا ن _ Leon _ l e o n
http://www.uploadtak.com/images/t5329_2.bmp
اولا که آقای عزیز از کجا معلوم که شما هنوز اون بالا این عکس را ننداخته باشید و هنوز پایین نیومدید.
دوما من این همه عکس گذاشتم و حالا شما واقعا فکر میکنید با گذاشتن این یه دونه عکس چیزی را ثابت کردید؟ سخت در اشتباهید آقای محترم.
سوما طبق گفته دوست خودتون آقای saftey and peace
اینم بگم توی 2 تا بازی های کپکام اینجور قضایا همیشه مطرحه. سوالاتی پیرامون این چیزا پیش میاد و در آخر سر با یه توجیه فوق العاده مسخره از جانب سازنده تموم میشه.
باید بگم که به جای اینکه به استدلال ها و دلایل درست من گیر بدید، بهتر نیست به این فکر کنید که این میتونه یکی از همون موارد باشه :-/

آقای لیتل جان محترم، میدونم که ممکنه سخت باشه شمایی که با این همه سابقه در اینجا و کسی که به قول خودش رزیدنت اویل را به کمال رسونده، توسط یه شخص تازه وارد و کم سن سال به اشتباهش پی ببره. اما بهتره حداقل با خودتون روراست باشید. حداقل به خودتون دروغ نگید. دلایل من کاملا واضحه و یه هیچ وجه نمیشه ایرادی بهش وارد کرد. اما شما مشخصه که کاملا به دنبال بهونه های واهی و الکی میگردید تا شاید بتونید کمی از این شرایط را به نفع خودتون تغییر بدید. واقعا به چه قیمتی؟

دوما من این همه عکس گذاشتم و حالا شما واقعا فکر میکنید با گذاشتن این یه دونه عکس چیزی را ثابت کردید؟ سخت در اشتباهید آقای محترم.
من احتیاج به ثابت کردن چیزی ندارم !! تو خیلی پافشاری میکنی
عه اتفاقا اگه به لینکی که من گذاشتم برید و بخونید میبینید که تو همون ویکی دقیقا بر خلاف این را نوشته. این هم متنش و لینکش مجددا. راستی فقط شما نیستید که حرفای اشتباهتون را هی تکرار میکنیدا. من هم هی دارم دلایلم را براتون تکرار میکنم. خب یه کم توجه کنید آقای محترم :d
اولا که هیچ کسی ویکی رو منبع معتبر نمیدونه , الا شما
چیزی که تو بهش میگی اشتباه , دلیل محکم من هست که بر اساس داستان هست و چیزی که تو بهش میگی درست 4 تا عکس هست
هر وقت فرق داستان با 4 تا تشابه رو درک کردی فرق درست اشتباه رو هم درک میکنی
اولا که آقای عزیز از کجا معلوم که شما هنوز اون بالا این عکس را ننداخته باشید و هنوز پایی نیومدید.
توهم توطئه یا توطعه ( هرجور که راحتی ) میزنی ؟؟ برو خودت عکس بیار
باید بگم که به جای اینکه به استدلال ها و دلایل درست من گیر بدید، بهتر نیست به این فکر کنید که این میتونه یکی از همون موارد باشه :-/
اولا که درست نیست
دوما هر وقت خود کپکام اومد گفت شما هم بیا اطلاع رسانی کن
مثل نرو که بعد از 1 سال گفتن پسر ورجیل هست
آقای لیتل جان محترم، میدونم که ممکنه سخت باشه شمایی که با این همه سابقه در اینجا و کسی که به قول خودش رزیدنت اویل را به کمال رسونده، توسط یه شخص تازه وارد و کم سن سال به اشتباهش پی ببره. اما بهتره حداقل با خودتون روراست باشید. حداقل به خودتون دروغ نگید. دلایل من کاملا واضحه و یه هیچ وجه نمیشه ایرادی بهش وارد کرد. اما شما مشخصه که کاملا به دنبال بهونه های واهی و الکی میگردید تا شاید بتونید کمی از این شرایط را به نفع خودتون تغییر بدید.
4 تا دونه عکس آوردی میگی دلیل مدرک !!! بنده خدا من دارم داستان رو میگم ( د ا س ت ا ن ) تو منکرش میشی !!!
میگم که توهم میزنی !! فکر میکنی این تایپیک رو خریدیم کسی رو هم راه نمیدیم توش
حالا واقعا چند سالت هست ؟؟؟ ننرس نمیخندم , شکلک هم نمیزارم ( چون خنده دار نیست )

من احتیاج به ثابت کردن چیزی ندارم !! تو خیلی پافشاری میکنی
مثل اینکه یادتون رفته این بحث را شما شروع کردید نه من.
چیزی که تو بهش میگی اشتباه , دلیل محکم من هست که بر اساس داستان هست
پس توصیه میکنم بهتون که حتما دوباره داستان را مرور کنید آقای محترم. چون فعلا که مشخص شد چیز زیادی هم از داستان نمیدونید.
توهم توطئه یا توطعه ( هرجور که راحتی ) میزنی ؟؟ برو خودت عکس بیار
بالاخره عکس بذارم یا نذارم :-/ یه جا میگی عکس نیار یه جا میگی برو خودت عکس بیار. فکر کنم شما بهتره اول تکلیفتون را با خودتون مشخص کنید.
اولا که درست نیست
دوما هر وقت خود کپکام اومد گفت شما هم بیا اطلاع رسانی کن
اولا: خیلی جالبه. وقتی شما و دوستتون میگه درسته، اما وقتی من میگم درست نیست؟ واقعا که. این نوع قضاوت را از کجا یاد گرفتید؟ نکنه این هم از مزایای به کمال رسیدنه؟
دوما: شما هم میتونید هر وقت کپکام حرف های شما را تایید کرد بیاید و اینجا بگید، شاید از این شرایط خلاصی پیدا کنید که خودتون را همه چیز دان داستان رزیدنت اویل میدونستید اما توسط یه شخصی که هیچ ادعایی نداره مشخص شد که تمام ایییییییییین مدت در اشتباه بودید.
میگم که توهم میزنی !! فکر میکنی این تایپیک رو خریدیم کسی رو هم راه نمیدیم توش
توهم؟ جالبه. من وقتی صفحات قبل را میخوندم میدیدم که شما به هویت همه شک دارید حالا من دارم توهم میزنم. چه جالب واقعا. این هم نمونه دیگه اش
حالا واقعا چند سالت هست ؟؟؟
در ضمن:
فکر میکنی این تایپیک رو خریدیم کسی رو هم راه نمیدیم توش
من چنین فکری نمیکنم. اما اگه خودتون این را میگید حتما هم که همینجوریه. هر چند که کم هم از اطرافیان و فروم های دیگه و دیگر کاربران وصف حال به خصوص شخص شما را کم نشنیدم. اما شما راحت باشید آقای محترم. من از اون دست دخترای لوس نیستم که با اخلاقیات افرادی مثل شما از میدون به در بشم.
و در آخر
هنوز هم نتوستید چیزی را ثابت کنید. لطفا به جای طفره رفتن، یا به اشتباهتون اعتراف کنید و یا به دنبال دلیل محکم تری باشید و یا سعی کنید از این به بعد داستان را بهتر متوجه بشید. لطفا اینقدر هم داستان داستان نکنید. ظرف مدت یک روز همه میتونند داستان را خیلی خیلی کاملتر و دقیق تر از شما از اینترنت و سایت ها معتبر (حالا نه ویکی) متوجه بشن.

مثل اینکه یادتون رفته این بحث را شما شروع کردید نه من.
من اشتباهت رو گفتم و تو ادامش دادی و پا فشاری کردی !
پس توصیه میکنم بهتون که حتما دوباره داستان را مرور کنید آقای محترم. چون فعلا که مشخص شد چیز زیادی هم از داستان نمیدونید.
آره تو راست میگی . تو که میدونی بگو تو کدوم فایل تو کدوم دیالوگ یا کجای بازی گفته شده , ربکا از آرکلی رفته راکون سیتی و دوباره برگشته آرکلی _____ یا______ کلیر لیان از آرکلی اومدن راکون سیتی و از آرکلی هم فرار کردن
بالاخره عکس بذارم یا نذارم :-/ یه جا میگی عکس نیار یه جا میگی برو خودت عکس بیار. فکر کنم شما بهتره اول تکلیفتون را با خودتون مشخص کنید.
تو که عکس رو منکر میشی ( چیزی که خودت بهش مینازی ) عکس گذاشتم گفتم شاید قانع بشی ول انگار نشدی !!! تکلیفت با خودت هم مشخص نیشت !>!
توهم؟ جالبه. من وقتی صفحات قبل را میخوندم میدیدم که شما به هویت همه شک دارید حالا من دارم توهم میزنم. چه جالب واقعا. این هم نمونه دیگه اش
هویت کی ؟؟ تو که هنوز فرق لیان رو با کلیر نمیدونی آخه .........
دوما: شما هم میتونید هر وقت کپکام حرف های شما را تایید کرد بیاید و اینجا بگید شاید از این شرایط خلاصی پیدا کنید که خودتون را همه چیز دان داستان رزیدنت اویل میدونستید اما توسط یه شخصی که هیچ ادعایی نداره مشخص شد که تمام ایییییییییین مدت در اشتباه بودید.
تا همین الان که چیزی نگفته و من هم بر اساس این میگم => پس درسته دیگه => چون تغییرش نداده
من چنین فکری نمیکنم. اما اگه خودتون این را میگید حتما هم که همینجوریه. هر چند که کم هم از اطرافیان و فروم های دیگه و دیگر کاربران وصف حال یه خصوص شخص ما را کم نشنیدم. اما شما راحت باشید آقای محترم. من از اون دست دخترای لوس نیستم که با اخلاقیات افرادی مثل شما از میدون به در بشم.
پست #10162
نمیخواستم ولی خودت خواستی
واقعاً برای همتون متاسفم که از شکستن دل آدما هیچی نمیفهمید. شماها باعث شدید تا منی که تنها راه فرار کردن از منت زندگی کردن با خاله و شوهرخالم را تو بازی کردن و علاقه داشتن شاید از نظر شما کودکانه به لیون میدونستم از آرامش شکننده ای که برای خودم ساخته بودم دور باشم. من داشتم از بودن توی اینجا لذت میبردم و حتی توی سخت ترین شرایط درس و امتحانات که دوست داشتم بیام اینجا الان این قسمت برای من تبدیل به لکه سیاه و هولناکی شده که حتی با دیدن اسم اینجا توی دلم آشوب میافته.
شماها به نظرم هیچی از
ولش کن
امیدوارم پستت رو پاک نکنی
هنوز هم نتوستید چیزی را ثابت کنید. لطفا به جای طفره رفتن، یا به اشتباهتون اعتراف کنید و یا به دنبال دلیل محکم تری باشید و یا سعی کنید از این به بعد داستان را بهتر متوجه بشید. لطفا اینقدر هم داستان داستان نکنید. ظرف مدت یک روز همه میتونند داستان را خیلی خیلی کاملتر و دقیق تر از شما از اینترنت و سایت ها معتبر (حالا نه ویکی) متوجه بشن.
ثابت شده تو نمیخوای قبول کنی و با جملات بازی میکنی
آره خب امیدوارم تو هم بتونی
امیدوارم اونایی رو هم که میگی بتونن و به کمال برسن

متاسفانه باید برم و تا 9 10 هم نیستم !! تا اون موقع وقت داری هرچقدر که میخوای فکت صادر کنی تا بیام و آنتی فکت بزنم

جهت پایان دادن به این بحث :دی
متاسفانه هر 2 تا آزمایشگاه(رزیدنت ایول 2 و زیرو) یکین :دی و این یکی از اشکالات RE0 محسوب میشه :دی

پست #10162
نمیخواستم ولی خودت خواستی
واقعاً برای همتون متاسفم که از شکستن دل آدما هیچی نمیفهمید. شماها باعث شدید تا منی که تنها راه فرار کردن از منت زندگی کردن با خاله و شوهرخالم را تو بازی کردن و علاقه داشتن شاید از نظر شما کودکانه به لیون میدونستم از آرامش شکننده ای که برای خودم ساخته بودم دور باشم. من داشتم از بودن توی اینجا لذت میبردم و حتی توی سخت ترین شرایط درس و امتحانات که دوست داشتم بیام اینجا الان این قسمت برای من تبدیل به لکه سیاه و هولناکی شده که حتی با دیدن اسم اینجا توی دلم آشوب میافته.
شماها به نظرم هیچی از
ولش کن
امیدوارم پستت رو پاک نکنی

متاسفانه باید برم و تا 9 10 هم نیستم !! تا اون موقع وقت داری هرچقدر که میخوای فکت صادر کنی تا بیام و آنتی فکت بزنم
آقای محترم من ناراحت نمیشم و اون پستم را هم پاک نمیکنم. ولی این پستتون را نقل قول میکنم که برای همه هم ثابت بشه که برای اثبات حرف اشتباهتون حاضرید به هر کاری دست بزنید. خوشبختانه چون شخصیت به کمال رسیده شما را شناختم ناراحت نمیشم. در ضمن ارجاعتون میدم به پست این آقا که گویا خودشون این فروم را ایجاد کردند و مثل اینکه شما و دوستانتون خیلی به حرف های ایشون اعتماد دارید.

جهت پایان دادن به این بحث :دی
متاسفانه هر 2 تا آزمایشگاه(رزیدنت ایول 2 و زیرو) یکین :دی و این یکی از اشکالات RE0 محسوب میشه :دی
واقعا خوشحالم که یه نفر دیگه هم پیدا شد و حرف من را تایید کرد و از شما هم ممنونم که بدون جانبداری حقیقت را گفتید.

آخرین ویرایش:
آقای محترم من ناراحت نمیشم و اون پستم را هم پاک نمیکنم. ولی این پستتون را نقل قول میکنم که برای همه هم ثابت بشه که برای اثبات حرف اشتباهتون حاضرید به هر کاری دست بزنید. خوشبختانه چون شخصیت به کمال رسیده شما را شناختم ناراحت نمیشم. در ضمن ارجاعتون میدم به پست این آقا که گویا خودشون این فروم را ایجاد کردند و مثل اینکه شما و دوستانتون خیلی به حرف های ایشون اعتماد دارید.

واقعا خوشحالم که یه نفر دیگه هم پیدا شد و حرف من را تایید کرد و از شما هم ممنونم که بدون جانبداری حقیقت را گفتید.

البته حرف‌های سینا درسته و کاملا منطقیه. اما مشکل اینجاست که کپکام با منطق جلو نمیره. اگر من خودم از جریانات اطلاع نداشتم، مطمئنا حرف سینا رو قبول میکردم، چون از نظر منطق ، هیچ مشکلی توش نیست. ولی متاسفانه کپکام بارها و بارها ثابت کرده که به ریزه‌کاری‌ها توجهی نمیکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or