dark souls
کاربر سایت
تنها شخصيتي كه تو resident evil عاشقش بودم همين جيل ايول 3 بود كه نابودش كردن رفت كجايي ميكامي؟

"Agents received information under the direct control of the President of the United States, Leon Kennedy · S · that the battle has been turned on "BOW" biological weapons in a small country in Eastern Europe and Eastern Republic slab followed by a civil war, local infiltration alone. Shortly thereafter, the U.S. decided to withdraw from the country, also falls Leon exclusion order. However, in order to stave off a chain of tragedy Leon brings BOW approaching the truth, ignore the instruction, and cast Hitorimi to the batle*field. Sun is one of the worst starts the most demanding of Leon." Could be the new plot..
فک کنم همتون خواب باشید![]()
خبر جدید در مورد دمنیشن
کاملا با شماره 6 و outbreak تو اروپای شرقی در ارتباطه !!!!!!!!
پس میشه حدس زد اون کسی که اسلحه رو گرفت سمت لیان کریس بوده یا اون دستیارش !!!
---------- نوشته در 02:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 AM ارسال شده بود ----------
خوب تاریخه عرضه هم تایید شد 27 اکتبر !!!!
همین الاناست که یه تریلر ازش بیاد بیرون !!!!
عشقی که بخواد با بالا رفتنه سن از بین بره، همون بهتر که به وجود نیاد...
من جواب افشین رو دادم. ظاهرا این جیل صاحب زیاد داره![]()
منبع؟ :d اون چند خط اولش که جدید نیست! بقیشم شایعه هست زیاد امیدوار نباش افشین سایت رسمی هیچ آپدیتی نداشته فعلا!
من از بین رفتن عشق صحبت کردم ؟ لیان به خودتم شک داری هامن جواب افشین رو دادم.
یه بار دیگه عشق من به جیل رو زیر سوال ببری میندازمت جلوی Zombie Dogs ها :d
بیچاره کلیرظاهرا این جیل صاحب زیاد داره![]()

اینو پیج دمنیشن فیسبوک زده
ویکیپدیا هم آپدیت کرده صفحه شو و تاریخو تایید کرده
بیچاره کلیر![]()
![]()
اون پیج رو زیاد جدی نگیر! ویکیپدیا تاریخ رو آپدیت کرده فقط!
ضمنا یه خبر! رزیدنت اویل 6 4 تا سناریو داره! فعلا در این مورد سوالی ازم نپرسین! :d
بوشو بوشو...یه بار دیگه عشق من به جیل رو زیر سوال ببری میندازمت جلوی Zombie Dogs ها :d
ظاهرا این جیل صاحب زیاد داره![]()
فرار کنید بابا جفتتون هم...مادر نزائیده کسی .... :d من اول از همه ثبت کردم اسمشو تو شناسنامم.

بوشو بوشو...
تو که دیگه ازش دست شستی رفیق

حمید 4 تا سناریو رو از کجا آوردی ؟ تو خود پیج رسمی اینو نوشته :
Six heroes, three stories and one returning Ada Wong. The countdown is on to October 2nd!
اینم بخشی از متنش...اينو اگه خواستيد ببينيد
It Was All A Dream In New Resident Evil: Retribution Trailer - News - www.GameInformer.com
خو ترجمش كن من حال ندارم ورگنه ترجمش ميكردماینم بخشی از متنش...
Screen Gems just released a new trailer for Resident Evil: Retribution, the fifth (fifth…wow) in the movie series based on the iconic survival horror franchise, and it's a little weird.
It starts out looking more like a romantic comedy that you might see Reese Witherspoon starring in -- until the point when a zombie creature tries to eat someone's face off. While it was a bit hard to tell what the hell was going on with the plot, it appears at least part of it is going for some kind of "it was all a dream/implanted memory/etc" sci-fi trope. Of course, by time the trailer is over, things have returned to normal, with a host of big-budget special effects and stylish violence. Watch for yourself below.
نترکی... خودمم تو فاز ترجمش نبودم... ولی باشه. آخر شب ترجمه میکنمش. قول نمیدما...خو ترجمش كن من حال ندارم ورگنه ترجمش ميكردم