بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

فک کنم همتون خواب باشید :)
خبر جدید در مورد دمنیشن
"Agents received information under the direct control of the President of the United States, Leon Kennedy · S · that the battle has been turned on "BOW" biological weapons in a small country in Eastern Europe and Eastern Republic slab followed by a civil war, local infiltration alone. Shortly thereafter, the U.S. decided to withdraw from the country, also falls Leon exclusion order. However, in order to stave off a chain of tragedy Leon brings BOW approaching the truth, ignore the instruction, and cast Hitorimi to the batle*field. Sun is one of the worst starts the most demanding of Leon." Could be the new plot..

کاملا با شماره 6 و outbreak تو اروپای شرقی در ارتباطه !!!!!!!!
پس میشه حدس زد اون کسی که اسلحه رو گرفت سمت لیان کریس بوده یا اون دستیارش !!!

---------- نوشته در 02:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 AM ارسال شده بود ----------

خوب تاریخه عرضه هم تایید شد 27 اکتبر !!!!
همین الاناست که یه تریلر ازش بیاد بیرون !!!!

فک کنم همتون خواب باشید :)
خبر جدید در مورد دمنیشن

کاملا با شماره 6 و outbreak تو اروپای شرقی در ارتباطه !!!!!!!!
پس میشه حدس زد اون کسی که اسلحه رو گرفت سمت لیان کریس بوده یا اون دستیارش !!!

---------- نوشته در 02:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 AM ارسال شده بود ----------

خوب تاریخه عرضه هم تایید شد 27 اکتبر !!!!
همین الاناست که یه تریلر ازش بیاد بیرون !!!!

منبع؟ :d اون چند خط اولش که جدید نیست! بقیشم شایعه هست زیاد امیدوار نباش افشین سایت رسمی هیچ آپدیتی نداشته فعلا!

عشقی که بخواد با بالا رفتنه سن از بین بره، همون بهتر که به وجود نیاد...

من از بین رفتن عشق صحبت کردم ؟ لیان به خودتم شک داری ها :-/ من جواب افشین رو دادم.

یه بار دیگه عشق من به جیل رو زیر سوال ببری میندازمت جلوی Zombie Dogs ها :d

آخرین ویرایش:
منبع؟ :d اون چند خط اولش که جدید نیست! بقیشم شایعه هست زیاد امیدوار نباش افشین سایت رسمی هیچ آپدیتی نداشته فعلا!

من از بین رفتن عشق صحبت کردم ؟ لیان به خودتم شک داری ها :-/ من جواب افشین رو دادم.

اینو پیج دمنیشن فیسبوک زده
ویکیپدیا هم آپدیت کرده صفحه شو و تاریخو تایید کرده

ظاهرا این جیل صاحب زیاد داره :دی
بیچاره کلیر :دی :))

اینو پیج دمنیشن فیسبوک زده
ویکیپدیا هم آپدیت کرده صفحه شو و تاریخو تایید کرده

بیچاره کلیر :دی :))

اون پیج رو زیاد جدی نگیر! ویکیپدیا تاریخ رو آپدیت کرده فقط!

ضمنا یه خبر! رزیدنت اویل 6 4 تا سناریو داره! فعلا در این مورد سکوت میکنم و چیزی نمیگم :d تو Summer jam معلوم میشه!

آخرین ویرایش:
اون پیج رو زیاد جدی نگیر! ویکیپدیا تاریخ رو آپدیت کرده فقط!

ضمنا یه خبر! رزیدنت اویل 6 4 تا سناریو داره! فعلا در این مورد سوالی ازم نپرسین! :d

ولی من سوال دارم حمید جون! یعنی میشه نیمای بدبخت درست گفته باشه؟:d

بوشو بوشو...
تو که دیگه ازش دست شستی رفیق. اون روز یادت نیست پشت تلفن چی بهم گفتی؟
:d
ظاهرا این جیل صاحب زیاد داره :دی

مادر نزائیده کسی .... :d من اول از همه ثبت کردم اسمشو تو شناسنامم.
فرار کنید بابا جفتتون هم...
:p
من Jill رو دوست دارم ولی عمراً عاشق دل خسته ی یه دختر پخمه و بچه مثبت نمیشم.... (ببخشیدا حمید جون) خُب راست میگم دیگه. خیلی الکی مظلوم بود...
تا وقتی Ada با اون خصلت وحشی و هارش هست... Jill و Clair بچه مثبت 3 تا نقطه
:d

بوشو بوشو...
تو که دیگه ازش دست شستی رفیق

من به قبرم خندیدم اگه ازش دست شسته باشم.:-$ :))

حمید 4 تا سناریو رو از کجا آوردی ؟ تو خود پیج رسمی اینو نوشته :

Six heroes, three stories and one returning Ada Wong. The countdown is on to October 2nd!

نمدونم یه لحظه احساس کردم Christian Svensson
گفت Four campaigns شاید هم اشتباه کردم.

ببینید تو فیسبوک پیج رسمی رزیدنت اویل حدود 800 کامنت در مورد حضور جیل و کلر در رزیدنت اویل 6 هست! خیلی از فن ها در مورد حضور جیل و کلر تو رزیدنت اویل 6 از کپکام سوال کرده بودن! کپکام یا باید بگه بله جیل و کلر تو رزیدنت اویل 6 هستند یا باید بگه نه متاسفانه اینا تواین بازی نیستند چرا میاد میگه ما هنوز کرکتر های بزرگ بیشتری رو در رزیدنت اویل 6 خواهیم دید؟!!!! این به نظر شما چه معنی میتونه داشته باشه به غیر از اینکه یک روز کپکام با نشون دادن یک تریلر همرو هایپ میکنه که فقط بگه بله جیل یا کلر یا هر دو ت ورزیدنت اویل 6 هستند ضمنا من تو فروم کپکام یونیتی خوندم که یکی گفته بود میخواد پیش خرید بازی رو به خاطر نبودن جیل و کلر کنسل کنه! :d اما نظریه دیگه که وجو کلر رو تو بازی رد میکنه!
اگه RE:Downfall حقیقت داشته باشه و همینطور که قبلا هم شایعه شده بود کرکتر اصلیش و قابل بازیش کلر بوده باشه و چون این بازی مربوط به حوادث بین رزیدنت اویل 5 و6 هست پس سرگذشت کلر رو نشون میده و خیلی بعید هست باز این وجود باز هم کلر رو تو رزیدن تاویل 6 ببینیم! مگه اینکه بصورت یک فلاشبک کوتاه یا یه صحنه خیلی زودگر.

آخرین ویرایش:
اینم بخشی از متنش...
Screen Gems just released a new trailer for Resident Evil: Retribution, the fifth (fifth…wow) in the movie series based on the iconic survival horror franchise, and it's a little weird.
It starts out looking more like a romantic comedy that you might see Reese Witherspoon starring in -- until the point when a zombie creature tries to eat someone's face off. While it was a bit hard to tell what the hell was going on with the plot, it appears at least part of it is going for some kind of "it was all a dream/implanted memory/etc" sci-fi trope. Of course, by time the trailer is over, things have returned to normal, with a host of big-budget special effects and stylish violence. Watch for yourself below.

اینم بخشی از متنش...
Screen Gems just released a new trailer for Resident Evil: Retribution, the fifth (fifth…wow) in the movie series based on the iconic survival horror franchise, and it's a little weird.
It starts out looking more like a romantic comedy that you might see Reese Witherspoon starring in -- until the point when a zombie creature tries to eat someone's face off. While it was a bit hard to tell what the hell was going on with the plot, it appears at least part of it is going for some kind of "it was all a dream/implanted memory/etc" sci-fi trope. Of course, by time the trailer is over, things have returned to normal, with a host of big-budget special effects and stylish violence. Watch for yourself below.
خو ترجمش كن من حال ندارم ورگنه ترجمش ميكردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or