نه باو چی میگی داداش بردیا! جاش دقیقا همینجاست!:d
ببین اگر میخوای بترسی که مسلما شماره سوم!
ولی اگر میخوای بفهمی RE یعنی چی صد در صد شماره اول! یعنی همون RESIDENT EVIL DIRECTOR CUT!
به ترتیب برو جلو که بفهمی RE یعنی چی!
خو من اصن شماره 1 رو توصیه نمی کنم :ndسلام بچه ها ببخشید دوباره یک سوال داشتم میترسم مربوط به تاپیک نباشه گزاشتم توی اسپویل o:-)
بچه ها من میخوام از psn یکی از موارد زیر رو دانلود کنم کدام رو دانلود کنم که برا اولین بار مزه ی اصلی resident evil رو بچشم
RESIDENT EVIL 2
REIDENT EVIL 3 NEMISIS
RESIDENT EVIL DIRECTOR CUT
RESIDENT EVIL CODE VERONICA X

دقیقا افشین جون! من میگم آدم به جاش بره ریمیک رو بازی کنه خیلی بهتره چون کاملتره و گرافیک بهتری داره! از نظر داستانی اگر شماره اول رو بازی کنه یه سری تکات مبهم میمونن ولی اگر ریمیک رو بازی کنه خیلی نکات دستگیرش میشهخو من اصن شماره 1 رو توصیه نمی کنم :nd
چون ممکنه به خاطر گرافیک افتضاحش از بازی زده بشی
همشون خوبن
ولی اگه می خوای بدونی Re از کجا پا گرفت و شد سرور بازی ها شماره 2 رو بازی کن بهترین داستان رو هم تو سری داره
کد ورونیکا رو از دست نده
COme on
هیچ اتفاق خاصی نیفتاده
تنها ممکن کریس باعث مرگ تعداد زیادی از سربازاش شده
اگه دو تا تریلر اولو یادتون باشه تمام افراد کریس به دست ایدا جلوش پکیدن

شماره 3 بازی بود که سازنده ها تمرکزشون رو گذاشتن رو ترسدقیقا افشین جون! من میگم آدم به جاش بره ریمیک رو بازی کنه خیلی بهتره چون کاملتره و گرافیک بهتری داره! از نظر داستانی اگر شماره اول رو بازی کنه یه سری تکات مبهم میمونن ولی اگر ریمیک رو بازی کنه خیلی نکات دستگیرش میشه
بعدش بره شماره دوم بهتره چون کم کم وارد ماجرا میشه! شماره سوم هم که جای خود دارد!:d

حنای کپکام دیگه برام رنگی نداره از شماره 4 همین وعده ها بوده و همین داستان ها بودهحالا میبینی افشین![]()

دقیقا! اصلا قیافه-ش ذره ای به شماره سوم شباهت نداشت! مثل این آدما که از بیماری نا شناخته ای رنج میبرن!شماره بازی بود که سازنده ها تمرکزشون رو گذاشتن رو ترس
از المان های رزیدنت ایولی که حسرتشون رو می خوریم حسابی استفاده کردن
آخر سر هم با نو آوری ابدی به اسم نمسیس ترس رزیدنت ایولی رو به اوجش رسوندن
اون بازی معرکه است
بیچاره جییل چه برو بیایی داشت گند زدن به شخصیتش تو شماره 5
---------- نوشته در 10:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------
حنای کپکام دیگه برام رنگی نداره از شماره 4 همین وعده ها بوده و همین داستان ها بوده
یادش بخیر سرویس شدیم تا شماره 4 بیاد بعدم اونجوری ...![]()
دقیقاً همون بلایی که سر من اومد...دقیقا افشین جون! من میگم آدم به جاش بره ریمیک رو بازی کنه خیلی بهتره چون کاملتره و گرافیک بهتری داره! از نظر داستانی اگر شماره اول رو بازی کنه یه سری تکات مبهم میمونن ولی اگر ریمیک رو بازی کنه خیلی نکات دستگیرش میشه
بعدش بره شماره دوم بهتره چون کم کم وارد ماجرا میشه! شماره سوم هم که جای خود دارد!:d
همون شماره 1 هست ولی کاملتر و با گرافیک بالاترسلام بچه ها دوباره یک سوال داشتم این REMAKE کدوم نسخه است ؟
من تا حالا نشنیدم !
خب طبیعیه سنت که زیاد بشه دیگه اون جذابیت سابق رو نداری!
مگه حالا چند سالشهخب طبیعیه سنت که زیاد بشه دیگه اون جذابیت سابق رو نداری!