Little John
کاربر سایت
آره از نظر سال تولید درسته ! من از رو داستان بازی گفتم چون نزدیک به RE4 بود
میکامی گفته آخرین پروژه ای هست که کار میکنه .
میکامی گفته آخرین پروژه ای هست که کار میکنه .
ببین یه چیزی باید باشه که اینا هنوز نشون ندادن.مطمئن باشین.من چند روزی نبودم.الآن چند صفحه ی آخر رو خوندم.کاملا با افشین موافقم.اتفاقا چند روز پیش با احد درباره ی همین مسئله صحبت می کردیم.داستان باید با مرگ وسکر تموم میشد.نه اینکه اول وسکر بمیره،بعد برن سراغ سازمان.اینجوری رابطه ی وسکر با ایدا و شری هم لنگ در هوا می مونه!کریس هم که خداییش فقط به خاطر اصرار فن ها بوده.وگرنه بعد از مرگ وسکر،حضور کریس توی بازی هیچ مفهومی نداره.مگه اینکه بخوان وسکر رو زنده کنن که احتمالش زیر صفره!الآن هم می بینیم که برای کریس یک داستان کاملا جدید و بی ربط به قسمت های قبلی درست کردند.به علاوه واقعا دیدن شخصیتی که در شماره ی قبلی هم حضور داشته چه جذابیتی داره؟تازه شخصیت پردازیش هم نسبت به RE5 خیلی ضعیف تره.توی RE5،من احساس می کردم که دارم با یک قهرمان بازی می کنم.ولی اینجا خودش شده مثل شخصیت های منفی!کسی که برقراری امنیت و آرامش رو وظیفه ی خودش می دونسته،حالا مثل این آدم های عیاش،همش از سیگار و مشروب استفاده می کنه و سر کوچکترین مسئله ای،با مردم درگیر میشه.وقتی یک شخصیت رو به زور بیارن توی داستان،همین میشه دیگه!حداقل اگه کلیر رو میاوردن،بعد از 11 سال می دیدیمش!تازه به لیون و شری هم ربط داشت.چند روز پیش هم گفتم.از بین 4 شخصیت اصلی RE2،فقط کلیر حضور نداره.واقعا خاک بر سر کپکام با این سلیقش!در حالی که اگه از بین این 4 نفر می خواستن فقط یک نفر رو به عنوان شخصیت اصلی قابل بازی انتخاب کنند،مسلما اون یک نفر حق کلیر بود!به نظر من که داستان رزیدنت اویل،توی همون RE5 تموم شد.این RE6،فقط ترکیبی از چند داستان مسخره و آب بندیه!فقط خدا کنه که جیل و کلیر برن توی RE7.چون اگه توی RE6 باشن،به هر کدومشون 10 دقیقه هم نقش نمیرسه و حقشون ضایع میشه!
خو پَ من برای PC گفتم!:dتونی جان،بازی 11 مهر میاد!چی رو آبان آذر می فهمیم؟:d
ولی باهت موافقم.کپکام 100 درصد یک برگ برنده در RE6 داره.مثل ایدا در RE4 و جیل در RE5 که تا زمان عرضه ی بازی لو ندادن.وگرنه کپکام دیگه اینقدر احمق نیست که از همون اول،کل شخصیت ها رو لو بده!
کی برگزار میشه داداش سینا؟TGS![]()
حالا مثل این آدم های عیاش،همش از سیگار و مشروب استفاده می کنه
کرس افرادش رو 6 ما پیش از دست داده. شاید به علت کثرت و صمیمیتش با اون ها به همچین روزی افتاده باشه. فکر نکنم پای جیل و کلر این وسط باشه.
:dمگه فقط گرافیک مهمه ! اگه برای تو گرافیک مهمه پس برو خوش باش !

حالا...همون قلعه سالازار یا آزمایشگاه فقط راه رفتن توش داشت هر 1 وجب هم راهب های قرمز سیاه میومدن
تو عمارت آشفورد رو با قلعه سالازار یکی میدونی !!! ( CV آخرین RE کلاسیک خوب بود )
Green Herb هم بعد از ترکیب یکدفعه تبدیل میشد به اسپری

پس من جزء اون 1% هستم...کسایی هم که از RE 4 دفاع میکنن مطمئنا این افراد سری 4 رو به نسخه های کلاسیک ترجیح میدن .. خوب طبیعیه چون 99% شونRE رو از سری 4 به بعد بازی کردن ...

منم با حمید موافقم...احد من مطمعنم پای کلر و جیل این وسط هست اون گردنبند زنونه تو گردن کرس هیچ معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه! توش هم عکس جیل هستهر چقدر هم که با اونا صمیمی بوده باشه به خاطر مرگ اونا الکلی نمیشه!!!!! نه تنها کرس هیچ آدمی به خاطر مرگ افرادش حتی نزدیک ترین دوستش یا دوستاش الکلی نمیشه! ریچارد تو رزیدنت اویل ریمیک فداکاری کرد جون کرس رو نجات داد و خودش کشته شد کرس فقط سرشو تکون داد :d ولی وقتی پای رابطه ی شدید عاطفی حالا یا با جیل یا از اون بیشتر با خواهرش در میون باشه و اونا مرده باشن این اتفاق اصلا جای تعجب نداره حالا مشخص میشه!

ولی اگه جیل توی بازی باشه،کلیر هم هست یا برعکس!اگر هم نباشن،هر دوشون توی RE7 با هم هستند.به نظر من حضور جیل و کلیر در یک بازی (چه RE6 و چه RE7) قطعیه.چون همونطور که به خاطر فن ها کریس و لیون رو با هم آوردن،حالا هم به خاطر همون فن ها باید جیل و کلیر رو بیارن.دیر و زود داره.ولی سوخت و سوز نداره!دومین بار متوالی چیه نیما؟ این بار اگه بمیره واقعنیه واقعنی ترکیده... دیگه توهم و خیال باطل نیست...مرگ جیل رو هم در حد یک فرضیه قبول دارم.گرچه فکر نمی کنم یک شخصیت برای دومین بار متوالی بمیره!
پس Jill کجاست...کلیر خواهرشه که مرده اینجوری بهم ریخته
تو دنیا فقط خواهرشو داره اونم از دست داده