آقا محمد ممنونم.شما الان چندمین نفری هستید که دارید کمک میکنید.امیدوارم الان درست بشه.
(خیلی گیجم نه؟)
راستی اینجا چه دعوایی سر وسکر.جدا این وسکر اسنقدر مهم بود؟من که همش فکرم کشتنش بود و بس.اصلا فکرشم نمیکردم یه شخصیت منفی اینقدر بتونه محبوب باشه.
---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------
سلام آقا نیما.پس بالاخره مغز متفکر پشت اون نوشته ها شما هستید؟واقعا میخواستم ازتون حضوری تشکر کنم.جدا نوشته های شما و آقا احد برای من خیلی مفید بودند.
یه سوال؟منظورتون از تریلر همون دمو هست؟من فقط یه دمو از رزیدنت اویل 6 دیدم.
بنفشه دیدی کمک من یه چیز دیگس؟!(طرح تمجید از خود!!!):d
جدا وسکر خیلی مهمه.همونجوری که دوستمون گفتن رزیدنت اویل=آلبرت وسکر!اینو واقعا نمیشه انکار کرد.
حالا ببین اونی که اشک وسکرو دراورده چقدرمهمه!

شما اگه نیمارو حضوری ببینی تشکر میکنی ازش؟!من که حضوری ببینمش دست و پاشو میبندم میندازمش تو انباری RPD!به جای اینکه بشینه کتابو کامل کنه،میشینه بازی میکنه!

------------------------------
نیما بدجوری گیر دادی به کرس!چرا به لیون گیر نمیدی؟!:dحالا صبر کن شاید یه خبری از کلر شد.مطمئن باش اگرم نشه،همونطوری که اسفندیار گفت میخوان یه شماره ی سوا براش بسازن.مثه کدورونیکا.
شاید بعداز6،یه عنوان از اویل بیاد که موازی همین6 باشه و کلر نقش اولش باشه!اینقدر روضه نخون!به نظر من هم اینجوری بهتره.چون ببین تو این بازی نقش اول کرسه.بعد لیونه.بقیه ریزه میزه ان.کلر اگه میومد یا بیاد تو این بازی میره زیر سایه ی این دوتا و به نظر من درحقش اجحاف میشه.
در ضمن من همونطوری که تو اس ام اسهامونم بهت گفتم و اینجا هم گفتم،کاملا با این حرف که داستان کرس و جیل تموم شده و پروندشون بسته شده مخالفم.بارها هم گفتم.وقتی میتونیم این حرفو بزنیم که کلا تمام شرکت های B.O.W نابود بشن.ماهنوز نمیدونیم که وسکر پروندش بسته شده یا نه!پطور میتونیم بگیم کار کرس و جیل تموم شده؟!
من مطمئنم تو این داستان پای وسکر وسطه،که کرسو اوردن تو بازی.وگرنه اصلا کرسو نمیوردن.حتما یه گره کوری هست که مجبور شدن کرسو بیارن.کرس به خاطر فن ها نیومده.اینقدر نزن تو سر هیروی بازی.چون
خوشبختانه کرس خواسته ی فن ها نیست.این لیونه که خواسته ی فن هاست.ببین بخش ترسناک و معمایی بازی،طبق شواهد و قراین مربوط به لیونه.و این بخش دقیقا همون چیزیه که کپکام ازش به عنوان بازگشت به گذشته ی اویل و خواسته ی فن ها یاد میکنه.پس اگر قرار باشه کسی رو زورکی و به خاطر فشار فن ها اورده باشن تو بازی لیونه،نه کرس!چون رزیدنت اویل تنها بازییه که قهرمانش شخصیت محبوب فن ها نیست!
هرچند نظر خود من اینه که اوردن کاراکترها تو بازی ربطی به خواسته ی فن ها نداره و اون چیزی رو که کپکام میگه احترام به خواسته ی فنها منظورش ایجاد بخش معمایی تو اویل6هستش،نه اوردن کاراکتر خاصی تو بازی.
یه نکته ی دیگه اینکه من اینجوری فکر میکنم که از اویل5 داستان بازی جوری شده که کرس باید تو هربازی باشه.یعنی اینکه فکر میکنم از این به بعد ما شاهد مقابله ی رو در روی کرس و وسکر تو هر شماره خواهیم بود.(این یه نظریه است و خودم هم زیاد مطمئن نیستم.فقط حدس میزنم.)
البته امیدوارم اینجوری نباشه.چون واقعا دوست ندارم این رو در رو شدن کرس و وسکر تکراری و به قول خودمون خَز بشه.
من خودم از حضور عمو کرس تو این شماره ی6،همچین خوشحالم نیستم.چون میگم هنر اینه که شما قهرمان داستان رو تکراری نکنی.
ببین ما از اویل1تا کدورونیکا کرسو ندیدیم.اصن هیچی راجع بهش نشنیدیم.وقتی تو ورونیکا دیدیم اومد تو بازی چه قدر هیجان زده شدیم؟!(منظورم از ما اوناییه که مثه خودم از1 شروع کردن و هی منتظر نسخه های بعدی بودن نه اونایی که یهو همه ی شماره های رزیدنت اویل روی میزشون بود!)
خود من اگر تصمیم گیرنده بودم قطعا روند بازی در شماره های قبلی رو پیش میگرفتم و کلر و لیون رو در این شماره قرار میدادم.
ولی اصلا اینو قبول ندارم که حضور کرس تو این شماره به خاطر فشار فن ها باشه.چون همونطور که دربالا گفتم اگر قراره فشاری از سوی فن ها باشه روی لیونه،نه کرس.
همچنین اینکه میگی داستان کسی تموم شده رو اصلا قبول ندارم.مگر اینکه کل این داستان ریبوت بشه.که این کارهم واقعا نشون دهنده ی ضعف نویسنده های کپکامه.