بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

)x
1-من اصلا اینجا رو نمیشناختم.رزیدنت اویلو دوست داشتمو به پیشنهاد پسرداییم اومدم اینجا.
2-به من گفتن که سایلنت هیل مثل رزیدنت اویله و برای همین به اونجا رفتم.من اصلا این leon.fox که میگید نمیشناسم که بدونم کجا میره یا نمیره.
3-من به هرکسی که جوابمو بده به لیست دوستانم اضافه میکنم و این مسئله هیچ ربطی به کسی نداره.
4-من صدبار گفتم که اهل اینجورکارا نبودم.راستشم اگه بخواید خودمم اینجا عضو نشدم و با کمک پسرداییم تونستم عضو بشم اینجا.
و 5-دیگه لزومی نمیبینم خودمو برای شما توضیح بدم آقای محترم.اما بدونید قضاوت بیجا کردن اصلا درست نیست و مثل اینکه شما و چند نفر از دوستانتون کارشون اینجا فقط هیمن کاره.بهتره یه ذره از دیگران مثل آقا حامد و آقا اسفندیار یاد بگیرید که هدفشوون فقط کمکه و کاری به کار کسی ندارن.)x

---------- نوشته در 12:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------

اسمش بِری بورتون هست.یکی از اعضای استارز.درسته که خیانت میکنه ولی درلحظات آخر بر میگرده.اون خیانت رو هم به تهدید وسکر کرده بود.
بچه ها این جریان L.Fox رو بیخیال شین! اصلا منم احتمال میدم داداش سینا همون احد باشه!!!!=))
داداش سینا غلط کردم! نزنی ها!:-s
مرسی آقای تونی المیدا.

---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 PM ارسال شده بود ----------

باشه با کمال میل قبول میکنم که شما راست میگی . به عنوان یک هموطن.
رسما عذر خواهی خودم رو از wild-violet اعلام میکنم . باشد که بادی بیاید و بدبینی را از من بزداید

بحث همین جا تمام میشود !!!

کسی درباره عکسی که صفحه پیش گذاشتم نظری نداره !!!
)xشما هنوزم تو نوشته هاتون دارید کنایه میزنید و این اصلا قابل تحمل نیست.اما دیگه مهم نیست.ولی آشنا شدن با شما و آقای dgamir به من ثابت کرد که چقدر جو اینجا مسمومه.منم ترجیح میدم دیگه به بحث ادامه ندم.ولی آبی که بریزه را دیگه نمیشه جمع کرد آقا سینا.

---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

)xشما هنوزم تو نوشته هاتون دارید کنایه میزنید و این اصلا قابل تحمل نیست.اما دیگه مهم نیست.ولی آشنا شدن با شما و آقای dgamir به من ثابت کرد که چقدر جو اینجا مسمومه.منم ترجیح میدم دیگه به بحث ادامه ندم.ولی آبی که بریزه را دیگه نمیشه جمع کرد آقا سینا.

باشه با کمال میل قبول میکنم که شما راست میگی . به عنوان یک هموطن.
رسما عذر خواهی خودم رو از wild-violet اعلام میکنم . باشد که بادی بیاید و بدبینی را از من بزداید
خب پس بزار بریزه چون ما کشور بی آبی هستیم !

چرا شما تند تند نوشته هاتونو عوض میکنی
برای اینکه بلدم پستم رو ویرایش کنم . بیخودی تعدادش رو نبرم بالا
اول عذرخواهی میکنید و بعد از اون دوباره حرفاتونو عوض میکنید
الان پشیمونم از عذر خواهیم . آدم دیگه , اشتباه میکنه !!!
به نظر من شما از بیماری توهم رنج زیادی میبرید آقا سینا.
آخ آخ نمیدونی چه دردی داره !
بحث همین جا تمام میشود !!!
من دیگه چیزی نمینویسم . شما هر چی که دوست داری بنویس . در ضمن باز هم میگم " پروفایل من پذیرای شماست "

کسی درباره عکسی که صفحه پیش گذاشتم نظری نداره !!!

آخرین ویرایش:
چرا شما تند تند نوشته هاتونو عوض میکنی؟حالا هم به ساعتهای اومدنم گیر میدید.اول عذرخواهی میکنید و بعد از اون دوباره حرفاتونو عوض میکنید.به نظر من شما از بیماری توهم رنج زیادی میبرید آقا سینا.

سینا بنفشه خانم بس کنید با جفتتونم یا برید تو پروفایل همدیگه جواب همو بدید یا کوتاه بیایید
جاش اینجا نیست ادامه بدید خدایی نکرده مدیرا بهتون اخطار میدن

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 PM ارسال شده بود ----------

تا الان 6 نفر جواب دادن

نه جایزه نداره فقط سرگرمیه منم تاحالا شرکت نکردم ولی شانس خودمو امتحان می کنم
بچه ها یه سوال احد تو مقالش گفت که لیان قراره ترور بشه این با داستان راکون ارتباطی داره
بچه ها راستی دارم از رو شماره leon.fox ردشو میزنم می دونم شماره جدید نگرفته فعلا یه سری اطلاعات کم ازش پیدا کردم مثل حدود ادرس اگه کسی هست که میتونه کمک کنه تا شناسایش کنیم بگه تا پیداش کنیم ببینیم مشکلش چیه که دیگه نمی اد بی سی

یک سوالی احد: این شخصیت بایدتو بازی حضور فیزیکی میداشته یا اگه تو فایل ها راجع بهش گفته باشن هم قبوله؟؟
چون بعضی ها که میشناسیم اصلا تو بازی دیده نشدن!تهه تهش یه عکسی ازشون بوده
اسم نمیبرم تا مسابقه خراب نشه

فعلا این کار رو انجام میدیم تا ببینیم چقدر استقبال میشه :دی

سوال اول: اولین شخصی که در طول بازی از اون استفاده‌ی ایزاری شد چه کسی بود؟

پاسخ‌هاتون رو تا ساعغت 23:59 امشب به حامد بفرستیذ :دی

یه کم سوالو باز کن.منظورت از استفاده ی ابزاری چیه؟چندتا گزینه هست ولی نوع استفاده ازشون با هم فرق داره.

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

آقا محمد ممنونم.بالاخره یاد گرفتم.راستی من با اون حرف آقا محمد موافقم که گفتن کریس از این به بعد هستش.مگه اون سازمان بی اس اس ای رو تاسیس نکرده بود؟
.
کرس بی اس اس آ رو تاسیس نکرده،بی اس اس آ به کرس نیاز داشت و ازش خواست که کمکشون کنه.

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

alfisisili
لطف داری محمد :دی
توی اون عکس هم وسکر با یه پیراهن رکابی دیده میشه :دی اون صحنه‌ای که میگی لباس شخصی خودش رو پوشیده بود :دی

الان سوال اصلی من اینه ... ویروس C خوف تر هست یا اوربورس؟ :دی

خوب تو که توقع نداری وقتی تو آتیش داره میسوزه خط اتوی لباسش حفظ بشه؟!:d
به نظر من خوفترین ویروس ورونیکا بود.چون.چون خودش از ترکیب ژن مورچه با ویروس جی درست شده بود.واینکه آشفوردها از نظر علمی خیلی سرتر از بقیه ی شخصیت های بازی بودن و واقعا خقشون یه شماره نیست!
حالا این ویروس C اگر واقعا از ترکیب این چندتا ویروس ساخته شده باشه واقعا خوف تر از اروبروسه.اوربروس اگه اشتباه نکنم نتیجه ی آزمایشات و تخقیقات خود وسکره.وسکر از لحاظ دانش بیولوژیکی ناخن انگشت افرادی مثل آشفورد و اسپنسر هم نیست.

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:32 PM ارسال شده بود ----------

آخه خوبه اسفندیار جلوتر اون تروفی رو نگرفته بود وگرنه خودت میدونی چند بار با مجید باختید تا اینکه من راهشو بهت گفتم برو بزن اینجوری میتونی ببری

حامد جون ما همون دفه ی اول دسر پنیرو خوردیم!منتها اولش با کلت میزدیمش چون تاحالا بازی نکرده بودیم،بعد که تو گفتی باید مشت و مالش بدیم،ما هم مشت و مالش دادیم و تروفی فایترو گرفتیم!اینقدر زدیمش که خودش به زبون اومد گفت دارید اعصاب منو خورد میکنید!چرا تاریخو تخریف میکنی؟!:d
داداش برد همیشه با بروبچه های استارزه!بزن تو کار 10-11!!!:p
احد ببین منو چه سرذوق اوردی!بیا همش از این بحثا بنداز وسط،کسی نیاد خودم تکی پایه ی این بحثام..مخصوصا اگه مربوط به گذشته ها باشه.یعنی زمانی که آشفوردو اسپنسرو اون یکی(اسمش یادم نیست)با هم شروع کردن!

نه جایزه نداره فقط سرگرمیه منم تاحالا شرکت نکردم ولی شانس خودمو امتحان می کنم
بچه ها یه سوال احد تو مقالش گفت که لیان قراره ترور بشه این با داستان راکون ارتباطی داره

لیان هم بالاخره رفیق President بوده، احتمالاً دلیل اصلی اینکه می‌خوان ترورش کنند هم همینه!

پ.ن:
عزیزان دوست ندارم اینو بگم ولی چند وقتیه جو تاپیک خیلی unfriendly شده و اصلاً شبیه به سابق نیست، خواهشاً یکم دوستانه تر با افراد تازه وارد برخورد کنید(حالا طرف هر کسی می‌خواد باشه)، روابط دوستانه‌ی بچه‌ها هم مثل سابق نیست، تاپیک محلی شده برای پست دادن بچه‌ها وقتی حوصلشون از همه چی سر رفته، دیگه شور و اشتیاق گذشته تو تاپیک دیده نمیشه. امیدوارم من اشتباه کرده باشم، به هر حال برای همه دوستان خوبم تو این تاپیک آرزوی سلامتی دارم. ماندگار باشید.

100% با حرفت موافقم Heart Broken جان
من خودم 2 صفحه پیش یه عکس گذاشتم , یه سوال هم مطرح کردم درباره وجود هانک _ فقط تونی نظر داد .
خب این 2 تا کاری که من کردم ایجاد بحث میکنه دیگه ولی خب کسی نمیاد , منم که نمیتونم برم با زور بکشونم بیارمش .
همین کار رو هم احد کرد ولی باز هیچی نشد !!! الان یه مقاله نوشته , 2 3 نفرمون اومدیم بحث کردیم , حرف زدیم , فرضیه دادیم , سوال مطرح کردیم ... ولی تموم شد رفت !!!
خب وقتی کسی نمیاد تقصیر ما چیه !!

Little Johns
سینا معمولا هانک در نقش مرسیناریز ظاهر میشه. البته من معتقدم هانک یک روزی یکی از افراد تاثیرگذار توی بازی میشه.
اون عکس هم احتمالا با وسکر در ارتباطه. سعی کنیم روی وسکر توی این بازی صحبت کنیم. گنگ ترین قسمت تریل هم همونجایی هست که ایدا در مورد وسکر حرف میزنه.

Safety & Peace
اونی که میگی شخص خاصی نیست. یکی از شخصیت‌های RE: Outbreak که یکی از محققین آمبرلا مسحوب میشد. ثمره‌ی تحقیقاتش هم تایرنت Thanatos بود. آخر سر هم مغزش توسط نیکلای داغون شد :دی

Heart Broken
سعی کن Uroboros Aheri رو به یاد بیاری تا به خوفناکی این ویروس پی ببری :دی

T.M.D.B.B
اسفندیار از اون جای که وسکر یکی از بازمانده‌های پروژه‌ی بچه‌های وسکر هست، خونش مهمه. توی اون آزمایش اسپنسر همه مردن بجز آلبرت و الکس.
اون شخصیت توی بازی حضور فیزیکی داره :دی

{The Phenom}

حامد باید یه مقاله‌ای نوشته بشه و در ضمیمه ی اون مقاله چنین تاپیکی زده بشه. :دی

wild-violet
سلام ... من هستم همیشه :دی

alfisisili
استفاده‌ی ابزاری یعنی یک فردی از اون شخصیت به نفع خودش استفاده کرده :دی
در مورد ویروس هم بگم که ویروس C ترکیب همه چیزه، ولی اوروبوروس ثمره ی تحقیقاتی هست که منجر به ساخت ویروس شده.
اون حرفت در مورد وسکر هم درسته. وسکر درسته دانشمند بوده ولی در برابر دانشمندان تراز اول چیزی برای گفتن نداشت. اما زمانی که اوروبوروس رو ساخت نشون داد دانشمند پرمغزی هم هست :دی

آخرین ویرایش:
بر و بچ وقتشه سطح تاپیک رو بکشیم بالا!
الان سوال اصلی من اینه ... ویروس C خوف تر هست یا اوربورس؟ :biggrin1:
هیچکدوم! فقط ویروس T!!!حالا چرا:
ویروس T تقریبا فقط دو حالت داشت.یکیش زامبیا بودن و دیگریش تایرانت ها بودن.تایرانت ها برای استفاده نظامی بهترین گزینه محسوب میشن.
G اصلا خوب نیست چون همش تغییر میکنه و بسیار کند هست
بقیه ویروس ها هم کثافت کاری داشتن.منظورم از اوروبوروس گرفته تا ورونیکا! چون هر دوتاشون به جای اینکه طرف رو قوی کنه بدتر ضعیف میکرد.نمونه-ش الکسیا بود که که تبدیل به یه نیمه ملکه مورچه شد و کشتنش بسی آسون بود.اوروبوروس هم همینطور.
قانون چهارم RE-بند سوم-ماده چهارم!:
هر گونه موجود آلوده شده ای توسط هر ویروس،در صورتی که از حالت اولیه خود خارج شده و به جونوری کری المنظر و تخیلی تبدیل شود،نابود کردن آن بسیار آسان تر از کشتن یه زامبی هست
نمونه هاش:
ویلیام بیرکین وقتی توسط G الوده شد و از شمایل انسانیش فاصله گرفت
اوسموند سدلر وقتی که تبدیل به اون جونور عنکبوت مانند شد
السیا اشفورد وقتی تبدیل به مورچه شد
و
و
و
ولی نمسیس و بقیه برو بچ که وقتی دیده میشدن اونوقت میباستی چهار نعل فقط فرار کنی!!!!

البته ویروس T احتیاج به یه شک الکتریکی هم داشت که جزء نقصهاش بود .
درسته ولی توی تایرانت ها، نمسیس و MR.X خیلی باهوش بودن.T.A.L.O.S هم که دیگه جای خود دارد! من اولین بار که تالوس رو دیدم وحشت کردم! اندازه تانک بود!!!:-o
c66stb8k364y5jbud971.jpg
s9mt61zfppcchskyk0ce.jpg
bjfgnsa243o71atkfm.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or