بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

وقتی اینا سر ناک اوت کردن نمسیس تو حیاط RPD با ذخیره کردن یه گلوله بیشتر از hand gun کل کل میکردن واقعا،،،،،،،تاریخی بود اون لحظه:x

من یادمه 10 -12 سال پیش تو کلوب ها حرفه ای ها با هم کل مینداختن سر اینکه هرکس زودتر نمسیس رو با چاقو بکشه. سلاح گرم که دیگه بچه بازی بود:d

واقعا ممنون از لطفت.
بله.به دموی تبلیغاتی که صحنه های قسمت های مختلف یک بازی رو نشون میده میگن تریلر.از رزیدنت اویل 6 هم دو تا تریلر اومده.حمید برات لینکشون رو می ذاره.

شرمنده،حمید جان.جبران می کنم! :d

در ضمن،فکر منی کنم برات جالب باشه که بدونی.شاید هم خودت می دونی.من در حال حاضر در حال نوشتن یک دایره المعارف رزیدنت اویل هستم.یک کتاب که توی اون داستان کامل با دیالوگ ها،بیوگرافی تمام شخصیت ها و B.O.W ها،کلید واژه ها و روزشمار رزیدنت اویل رو به طور کامل و دقیق نوشتم.4 ساله که دارم روش کار می کنم.به زودی چاپ میشه.امیدوارم مورد پسند همه واقع بشه.
هر سوالی هم که در مورد رزیدنت اویل داشتی،من شخصا در خدمتم!

چطوری می خواستی حضوری ازم تشکر کنی؟من در مشهد زندگی می کنم. :d این دیگه از اون حرف ها بود!

واقعا ممنون از لطفت.
بله.به دموی تبلیغاتی که صحنه های قسمت های مختلف یک بازی رو نشون میده میگن تریلر.از رزیدنت اویل 6 هم دو تا تریلر اومده.حمید برات لینکشون رو می ذاره.

شرمنده،حمید جان.جبران می کنم! :d

در ضمن،فکر منی کنم برات جالب باشه که بدونی.شاید هم خودت می دونی.من در حال حاضر در حال نوشتن یک دایره المعارف رزیدنت اویل هستم.یک کتاب که توی اون داستان کامل با دیالوگ ها،بیوگرافی تمام شخصیت ها و B.O.W ها،کلید واژه ها و روزشمار رزیدنت اویل رو به طور کامل و دقیق نوشتم.4 ساله که دارم روش کار می کنم.به زودی چاپ میشه.امیدوارم مورد پسند همه واقع بشه.
هر سوالی هم که در مورد رزیدنت اویل داشتی،من شخصا در خدمتم!

چطوری می خواستی حضوری ازم تشکر کنی؟من در مشهد زندگی می کنم. :d این دیگه از اون حرف ها بود!

سلام . قربونت برم نیما جان. چشم اینم لینک تریلر ها

تریلر اول رزیدنت اویل 6

تریلر دوم رزیدنت اویل 6 CAPTIVATE 2012

خب برید بخونید :دی
فقط اون مسائل لازم رو بررسی کردم. مثلا توی تربلز لباس لیان عوض میشه. دیگه به این مسائل نپرداختم. فقط بگم حمید بهتر از هر کسی میدونه که خیلی بیخوابی کشیدم تا این رو آماده کنم.

آقا سینا این الان شوخی بود دیگه.ولی مثل اینکه وسکر جدی جدی خیلی مهمه.جذاب هم که هست.
یکم واضح تر بگو , چی شوخی بود ؟؟؟
بعضی وقت ها واقعا تکرار کردن و یادآوری بعضی از حرف ها لازمه.چون آدم بیشتر به صحتشون پی می بره.
بیشتر وقتها باعث آُق زدن میشه ( تگری )

آقا محمد ممنونم.شما الان چندمین نفری هستید که دارید کمک میکنید.امیدوارم الان درست بشه.
(خیلی گیجم نه؟)
راستی اینجا چه دعوایی سر وسکر.جدا این وسکر اسنقدر مهم بود؟من که همش فکرم کشتنش بود و بس.اصلا فکرشم نمیکردم یه شخصیت منفی اینقدر بتونه محبوب باشه.

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام آقا نیما.پس بالاخره مغز متفکر پشت اون نوشته ها شما هستید؟واقعا میخواستم ازتون حضوری تشکر کنم.جدا نوشته های شما و آقا احد برای من خیلی مفید بودند.
یه سوال؟منظورتون از تریلر همون دمو هست؟من فقط یه دمو از رزیدنت اویل 6 دیدم.
بنفشه دیدی کمک من یه چیز دیگس؟!(طرح تمجید از خود!!!):d
جدا وسکر خیلی مهمه.همونجوری که دوستمون گفتن رزیدنت اویل=آلبرت وسکر!اینو واقعا نمیشه انکار کرد.
حالا ببین اونی که اشک وسکرو دراورده چقدرمهمه!:x
شما اگه نیمارو حضوری ببینی تشکر میکنی ازش؟!من که حضوری ببینمش دست و پاشو میبندم میندازمش تو انباری RPD!به جای اینکه بشینه کتابو کامل کنه،میشینه بازی میکنه!:|
------------------------------
نیما بدجوری گیر دادی به کرس!چرا به لیون گیر نمیدی؟!:dحالا صبر کن شاید یه خبری از کلر شد.مطمئن باش اگرم نشه،همونطوری که اسفندیار گفت میخوان یه شماره ی سوا براش بسازن.مثه کدورونیکا.
شاید بعداز6،یه عنوان از اویل بیاد که موازی همین6 باشه و کلر نقش اولش باشه!اینقدر روضه نخون!به نظر من هم اینجوری بهتره.چون ببین تو این بازی نقش اول کرسه.بعد لیونه.بقیه ریزه میزه ان.کلر اگه میومد یا بیاد تو این بازی میره زیر سایه ی این دوتا و به نظر من درحقش اجحاف میشه.
در ضمن من همونطوری که تو اس ام اسهامونم بهت گفتم و اینجا هم گفتم،کاملا با این حرف که داستان کرس و جیل تموم شده و پروندشون بسته شده مخالفم.بارها هم گفتم.وقتی میتونیم این حرفو بزنیم که کلا تمام شرکت های B.O.W نابود بشن.ماهنوز نمیدونیم که وسکر پروندش بسته شده یا نه!پطور میتونیم بگیم کار کرس و جیل تموم شده؟!
من مطمئنم تو این داستان پای وسکر وسطه،که کرسو اوردن تو بازی.وگرنه اصلا کرسو نمیوردن.حتما یه گره کوری هست که مجبور شدن کرسو بیارن.کرس به خاطر فن ها نیومده.اینقدر نزن تو سر هیروی بازی.چون خوشبختانه کرس خواسته ی فن ها نیست.این لیونه که خواسته ی فن هاست.ببین بخش ترسناک و معمایی بازی،طبق شواهد و قراین مربوط به لیونه.و این بخش دقیقا همون چیزیه که کپکام ازش به عنوان بازگشت به گذشته ی اویل و خواسته ی فن ها یاد میکنه.پس اگر قرار باشه کسی رو زورکی و به خاطر فشار فن ها اورده باشن تو بازی لیونه،نه کرس!چون رزیدنت اویل تنها بازییه که قهرمانش شخصیت محبوب فن ها نیست!
هرچند نظر خود من اینه که اوردن کاراکترها تو بازی ربطی به خواسته ی فن ها نداره و اون چیزی رو که کپکام میگه احترام به خواسته ی فنها منظورش ایجاد بخش معمایی تو اویل6هستش،نه اوردن کاراکتر خاصی تو بازی.
یه نکته ی دیگه اینکه من اینجوری فکر میکنم که از اویل5 داستان بازی جوری شده که کرس باید تو هربازی باشه.یعنی اینکه فکر میکنم از این به بعد ما شاهد مقابله ی رو در روی کرس و وسکر تو هر شماره خواهیم بود.(این یه نظریه است و خودم هم زیاد مطمئن نیستم.فقط حدس میزنم.)
البته امیدوارم اینجوری نباشه.چون واقعا دوست ندارم این رو در رو شدن کرس و وسکر تکراری و به قول خودمون خَز بشه.
من خودم از حضور عمو کرس تو این شماره ی6،همچین خوشحالم نیستم.چون میگم هنر اینه که شما قهرمان داستان رو تکراری نکنی.
ببین ما از اویل1تا کدورونیکا کرسو ندیدیم.اصن هیچی راجع بهش نشنیدیم.وقتی تو ورونیکا دیدیم اومد تو بازی چه قدر هیجان زده شدیم؟!(منظورم از ما اوناییه که مثه خودم از1 شروع کردن و هی منتظر نسخه های بعدی بودن نه اونایی که یهو همه ی شماره های رزیدنت اویل روی میزشون بود!)
خود من اگر تصمیم گیرنده بودم قطعا روند بازی در شماره های قبلی رو پیش میگرفتم و کلر و لیون رو در این شماره قرار میدادم.
ولی اصلا اینو قبول ندارم که حضور کرس تو این شماره به خاطر فشار فن ها باشه.چون همونطور که دربالا گفتم اگر قراره فشاری از سوی فن ها باشه روی لیونه،نه کرس.
همچنین اینکه میگی داستان کسی تموم شده رو اصلا قبول ندارم.مگر اینکه کل این داستان ریبوت بشه.که این کارهم واقعا نشون دهنده ی ضعف نویسنده های کپکامه.

سینا این مصاحبه‌ای که گپیم اسپات کرد کل محاسباتم رو ریخت به هم. واسه همین همه چیز رو از اول نوشتم. :دی
چند روزم افسرده بودم. این بچه‌ی وسکر ... :دی
بچه‌ها مقاله رو بخونید که باهاتون خیلی کار دارم. مجبور بودم طوری بنویسم که همه ازش سردر بیارن. زیاد تخصصی ننوشتم. واسه همین یک سری از مسائل رو اینجا مطرح میکنم :دی

پ.ن: تا یادم نرفته پیشنهاد حامد رو هم از ساعت 23:59 اعمال میکنم. یه سوالی میکنم و شما پاسخش رو میفرستین به حامد.

آخرین ویرایش:
خب برید بخونید :دی
فقط اون مسائل لازم رو بررسی کردم. مثلا توی تربلز لباس لیان عوض میشه. دیگه به این مسائل نپرداختم. فقط بگم حمید بهتر از هر کسی میدونه که خیلی بیخوابی کشیدم تا این رو آماده کنم.
احد ممنون از مقالت.
یا این مقالت خیلی حال کردم.نسبت به مقاله ی قبلی که راجع به 6نوشتی خیلی پرمغزتره.
چندتا نکته رو لازمه در جهت تکمیل صحبت هات بگم.
اول اینکه بعضی از موارد مقالت رو من قبلا یهش اشاره کردم ولی کسی اهمیتی نداد بهش!(نمیدونم چرا؟!)مثل شباهت حرکات و رفتار جیک به آلبرت وسکر یا همون ویروس C!(خوب اشکال نداره!حداقل خوشحالم از اینکه حرفهام بی مورد نبوده!)

*راجع به قرنطینه بودن وسکر در آزمایشگاه اسپنسر:فکرنمیکنم اسپنسر همچین قدرتی رو داشته که بتونه روی وسکر تسلط داشته باشه.

اول اینکه وسکر فقط توی آزمایشگاه مشغول نبوده.وسکر رو به عنوان یه مامور پلیس خوب میشناختن.توی شهرداری نفوذ داشته.
توی آر پی دی اتاقی داشته که دفتر استارز بوده و کاملا مستقل از آرپی دی کار میکرده.یعنی حتی به رئیس پلیس و شهردار هم باج نمیداده.
دراصل وسکر نفوذیه آمبرلا توی شهرداری و پلیس بوده.(هرچندکه بعدا فهمیدیم وسکر نفوذی سازمان توی آمبرلا بوده!)
و مهمتر از اینا اینکه وسکر استارزو از کلیه نقاط کشور گلچین کرده.هرکدوم از اعضارو از جایی اورده و اینا یه مدت طولانی در کنار هم بودن و شناخت کافی داشتن از هم.اینطوری نبوده که فقط به خاطر اتفاقات راکون جمع شده باشن.پس فکرنمیکنم که قرنطینه بودن وسکر درست باشه.

*اگر فرضیاتت راجع به سیمونز درست باشه،ما الان یه چیزی داریم مثل خود وسکر ولی خیلی قویتر(چون وسکر هم تو شهرداری و پلیس نفوذ داشته و یه آدم معتبری بوده تو دولت).
پس اینبار جنگ خیلی سخت تره و این احتمال هست که وسکر مرده باشه(یا خود سیمونز نسخشو پیچیده باشه!) و از این به بعد کرس رو در روی سیمونز قرار بگیره!

*نکته ی بعدی راجع به اون عکس که وسکر تو آتیشه و سروکلش سوخته:اگر اون وسکر باشه،نظر من اینه که اون عکس مربوط به آخر بازی کدورونیکاس.جایی که کلر تیرآهنو آزاد میکنه و میفته روسر وسکر و کلر و جیل موفق میشن به موقع از اونجا فرار کنن و وسکر توی آتیش میمونه و میخنده!(محیط عکس یه جای بستس و کاملا شبیه همون جاییه که وسکر و کرس توی ورونیکا با هم درگیر میشن)

*راجع به شری و جیک هم خیلی خوب گفتی.اینکه بچه های دوتا از بدترین آدمای این داستان اومدن و دارن به نجات بشر کمک میکنن.میدونم که کسی به این نکته توجه نمیکنه.پس اینو من نوشتم تا ازت به خاطر این ریزبینیت تشکر کنم!;)

*بعد راجع به اون ترکیب ویروس ها:من قبلا همون موقع که تریلرو دیدم سوال کردم که این ویروس C چیه؟ولی خوب بچه ها سرشون به بحثهای حیاتی گرم بود و طبق معمول نوشته های من به چشمشون نیومد!

به هرحال به نظر من بهترین و کلیدی ترین بخش مقالت توضیحاتت راجع به ویروس C هستش.موردی که اصلا راجع بهش صحبت نشد!البته فکرمیکنم بحث های بسیار مهمتری هست که اجازه نمیده راجع به این چیزا صحبت بشه!

خیلی خوبه که اینقدر ریزبین هستی!فکرکنم من و تو باید یه دیدار دیپلماتیک با هم داشته باشیم!:d
واقعا از این توجهت به بازی لذت میبرم.جاداره واقعا ازت تشکر کنم و بهت خسته نباشید بگم.
(فعلا اینا تو دفعه ی اول خوندن مقالت به ذهنم اومد.اگر موارد بیشتری به ذهنم اومد حتما مینویسم و بحثو بازتر میکنم.اگرم خودت چیزی تو ذهنته که من از قلم انداختم بهم بگو و مغزمو قلقلک بده!:d)

درود بر همه

@نیما

بزرگواری، ببخش که زود قضاوت کردم.
باز هم تأکید می‌کنم، نسخه ششم بزرگترین داستان رو در سری داره، یعنی بلند پروازانه ترین نسخه این سری محسوب میشه، کپکام می‌خواد با این شماره دوباره محبوبیتش رو بین تمامی طرفدارانش بدست بیاره، مطمئناً ردپایی از کلر هم تو بازی وجود داره، داستان این سری دست روی همه شخصیت‌ها‌ گذاشته.

@احد

یه خسته نباشید مخصوص برای احد عزیز که میدونم برای نوشتن این تحلیل خیلی زحمت کشیده، دست مریزاد، معرکه بود، همین که میخوندم هایپ میشدم(البته میدونم این رفتارم نسبت به یک بازی ساخت کپکام نامعقوله:d)، این احتمالاتی که مطلوب طرفدارهاست، امید به این بازی رو بیشتر میکنه. امیدوارم یک داستان درگیر کننده ببینیم چون میدونم از لحاظ جو و اتمسفر بازی دیگه هیچ وقت نسخه‌های جدید این سری به ریشه‌هاش برنمی‌گرده.

سینا این مصاحبه‌ای که گپیم اسپات کرد کل محاسباتم رو ریخت به هم. واسه همین همه چیز رو از اول نوشتم. :دی
چند روزم افسرده بودم. این بچه‌ی وسکر ... :دی
بچه‌ها مقاله رو بخونید که باهاتون خیلی کار دارم. مجبور بودم طوری بنویسم که همه ازش سردر بیارن. زیاد تخصصی ننوشتم. واسه همین یک سری از مسائل رو اینجا مطرح میکنم :دی

پ.ن: تا یادم نرفته پیشنهاد حامد رو هم از ساعت 23:59 اعمال میکنم. یه سوالی میکنم و شما پاسخش رو میفرستین به حامد.
آره اونو منم دیدم , شکه شدم ! نقد IGN رو هم خوندم . هی بالا پایین میکردم , رو کاغذ نمودار میکشیدم ولی ...........
احد به نظرت این جیک مولر اسمش همینه یا تو بازی میخوان ما با این اسم بشناسیمش ؟؟؟! به نظرت آلبرت وسکر کبیر خودش رو با فامیلی مولر قبلا مطرح کرده بود ( جدا از فرصیه اینکه , آلبرت تو شعبه کاراموزی آمبرلا با کسی آشنا شده باشه و صاحب فرزند باشه )
یا این اسمی هست که خود جیک برای خودش انتخاب کرده و سازمان هم ازش خبر داره

آخرین ویرایش:
alfisisili
لطف داری محمد :دی
وسکر توی اون زمان توی آزمایشگاه آمبرلا بوده. سال 1996 استارز تشکیل شده و وسکر از اون موقع وارد اداره ی پلیس شده. بین اون بازه‌ی زمانی وسکر توی آزمایشگاه آمبرلا بود و اونجا هم کاملا قرنطینه بود. اون موقع وسکر کاملا زیر نظر اسپنسر بود و هر کاری که میکرد مطابق دستورات اون بود.
توی اون عکس هم وسکر با یه پیراهن رکابی دیده میشه :دی اون صحنه‌ای که میگی لباس شخصی خودش رو پوشیده بود :دی
در مورد شخصیت سیمونز هم فعلا سکوت میکنم تا ببینیم چی پیش میاد :دی فعلا نمیتونم کسی رو با آلبرت وسکر جایگزین کنم :دی

Little John
اتفاقا یکی از مسائلی که میخواستم مطرح کنم همین بود. اگه جیک پسر وسکر باشه باید بشه جیک وسکر. حدس من این هست که این سیمونز از گذشته‌ی وسکر اطلاع داشته. در واقع خود آلبرت وسکر هم از وجود این بچه خبری نداره. خب این کیه که تونسته از همچین چیزی خبر داشته باشه. توی رزیدنت ایول 5 مطرح شد که اسپنسر از کل کارهای وسکر با خبر بوده و هر کاری رو که انجام میداده مطلع میشده. نایب اسپنسر همین الکس بود. تنها فردی که میتونه از چنین کاری با اطلاع باشه خود الکس هست. حتی ممکنه این اتفاق از پیش تعیین شده باشه. یعنی کسی خواسته تا همچین پسری رو به دنیا بیاره تا در آینده ازش استفاده کنه. از اون طرف رابطه‌ای که با ایدا داره و کلونی که از ایدا ساخته ثابت میکنه که به سازمان هم مربوط میشه.
از اون طرف چرا ایدای کلون شده باید اسمی متفاوت داشته باشه؟ توی اون گزارش آزمایش، در قسمت Subject اسم Carla Radames رو اورده. این یعنی چی؟ یعنی اسم شخصی که روش آزمایش شده Carla Radames هست. این هم یعنی اسم واقعی ایدا همینه. یادمون نره که ایدا جاسوس هست. جاسوس نمیاد اسم اصلیش رو بگه :دی حقیقت چیزی جز این نیست. مگه اینکه کپکام توهم بزنه و بگه یکی شبیه ایدا بود و روش آزمایش انجام دادن تا از نظر خصوصیات اخلاقی هم بشه ایدا :دی

الان سوال اصلی من اینه ... ویروس C خوف تر هست یا اوربورس؟ :دی

صحیح است صحیح است . تق تق تق
آلبرت باید یه چند دقیقه دیر تر اسپنسر رو میکشت
هیچکدوم ویروس G از همه بدتر بود . شوخی شوخی
متاسفانه به ویروس G زیاد نپرداختن !!!

راستی دوستان احتمال وجود Hunk رو میدید یا نه ؟؟؟؟ یعنی میارنش تو بازی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها این مولر فامیل یه نفر دیگه هم نبود؟ توی سایت فارسی رزیدنت مطلب در موردش بود.اونم توی آمبرلا کار میکرد.
نمیدونم والا! معلوم نیست خبر مرگش کجا رفته.

اون موقع وسکر کاملا زیر نظر اسپنسر بود و هر کاری که میکرد مطابق دستورات اون بود.
آخه بدبختی اینه که همین موضوع آدم رو به شک میندازه! آدم تو قرنطینه و تحت نظارت باشه بعد تشکیل خانواده بده، تازه اونم کی، وسکر!:d

در مورد شخصیت سیمونز هم فعلا سکوت میکنم تا ببینیم چی پیش میاد :دی فعلا نمیتونم کسی رو با آلبرت وسکر جایگزین کنم :دی

حدس من همون الکسه، اصلاً به سن و سالش هم میخوره. ولی خوب مگه این سیمونز شرور نیست؟ فکر کنم الکس تو این خطا نبوده! (خودم میگم خودم نقض میکنم:d)

اتفاقا یکی از مسائلی که میخواستم مطرح کنم همین بود. اگه جیک پسر وسکر باشه باید بشه جیک وسکر.

خوب شاید به دلیل اینکه پدر جیک(وسکر) ناشناخته بوده، فامیلیه مادرش یا چیز دیگه‌ای رو گذاشتن روش. به نظر من خود وسکر از این ماجرا بی خبره و تنها کسی که از وجود جیک خبر داشته و زیر پرو بالش رو گرفته همین سیمونزه (الکس!)

از اون طرف چرا ایدای کلون شده باید اسمی متفاوت داشته باشه؟ توی اون گزارش آزمایش، در قسمت Subject اسم Carla Radames رو اورده. این یعنی چی؟ یعنی اسم شخصی که روش آزمایش شده Carla Radames هست. این هم یعنی اسم واقعی ایدا همینه. یادمون نره که ایدا جاسوس هست. جاسوس نمیاد اسم اصلیش رو بگه :دی

منم میگم اسم واقعی ایدا همین Carla هست، در بقیه نظریه‌ها قضیه یکم چیپ میشه.

الان سوال اصلی من اینه ... ویروس C خوف تر هست یا اوربورس؟ :دی
با توجه به چیزهایی که تا الآن دیدیم و شنیدیم، C-Virus خفن تر میزنه، تقریباً ترکیبی از هر کوفتیه که تا الآن دیدیمشون:d

فکر نکنم! هانک شخصیت در سایست و روش مانور چندانی ندادند، هر چند به نظر من اشتباه بزرگیه، حضور پررنگ هانک در سری می‌تونست نقطه قوتی برای داستان بازی باشه، پتانسیل این کرکتر برای شخصیت کلیدی شدن زیاده، از نظر ابهت هم چیزی کمتر از آلبرت نداره:d

احد گفته که جیک از ویروس c قدرتش رو میگیره...حالا اینجا چند سوال دیگه مطرح میشه: جیک کی به ویروس آلوده میشه؟ چه جوری آلوده میشه؟ اصلا چرا جیک؟ مگر اینکه جیک از روز اول خونش مهم بوده باشه

اسفندیار خان، احیاناً دوست ندارید یک چیزایی هم بذاریم خود بازی برامون تعریف کنه؟:d کلاً یه درخواست بدیم کپکام نسخه ششم رو لغو کنه، ما اینجا راجع به داستانش تصمیم بگیریم:d

آخرین ویرایش:
الان یک سوالی...این جیک مولر یک خون خاص داره که برای بشریت مهمه! زمانی هم که احد برای به دنیا اومدنش تخمین زده بر میگرده به قبل از مرگ اول وسکر توسط تایرنت...پس اگه وسکر اون زمانی که تو شرکت کار میکرده بچه دار شده قاعدتا بچه اش بچه ی معمولی هست...
حالا سوال من:
جیک مولر به چه ویروسی آلوده هست که خونش رو مهم میکنه؟یا شاید خونش حاوی یک آنتی ویروس باشه جای ویروس..
احد گفته که جیک از ویروس c قدرتش رو میگیره...حالا اینجا چند سوال دیگه مطرح میشه: جیک کی به ویروس آلوده میشه؟ چه جوری آلوده میشه؟ اصلا چرا جیک؟ مگر اینکه جیک از روز اول خونش مهم بوده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or