بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود بر همه

@FaRd!N

فردین عزیز منم فکر می‌کنم که این بنده خدا همون الکس وسکره، محتمل ترین گزینست، در غیر این صورت شخصیت قدیمی‌ای نیست که بشه بهش نسبت داد!

قوانین ینی اینکه هرکی یادش ررفت خطر اسپویل رو بگه و از اسپویلر استفاده نکنه همگی جمع شیم بخوریمش :))
توام که خوراکت اینکاراست افشین:d

1-ببین برای مثال می گم اگه همین صحنه درگیری لیان و کریس رو برای اولین بار تو بازی ببینی خیلی حالش بیشتر جای اینکه وقتی 2000 بار تو تریلر دیدی و دوباره بخوای توبازی ببینیش
از کجا معلوم سوپرایزهای بزرگتری در کار نباشه؟ مثلاً دیدن چهره دلربای کلر:d

ولی این hns قبلا فقط تو مرسناریس بود و کسی بش اهمیت نمیداد همین نو آوری ممکنه به شدت باعث بشه متای بازی کم بشه :دی

افشین جان از نظر من هیچ وقت نوآوری باعث کم شدن امتیازات بازی نمیشه و اتفاقاً این یکی از مهمترین عناصر موفقیت یک بازیه جدید از یک سریه(نمونه خوبش RE4)، تنها چیزی که باعث میشه امتیازات بازی کم بشه استفاده نادرست و نابجا از نوآوری‌هاست.

تقریبا جواب همه‌ی سوالاتتون داره آماده میشه :دی

احد منتظر پیشگویی‌های نوسترآداموسانت هستیم:d

تقریبا جواب همه‌ی سوالاتتون داره آماده میشه :دی
می گم احد تو هنوز عزا داری ؟؟؟؟ :دی

---------- نوشته در 12:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 AM ارسال شده بود ----------

از کجا معلوم سوپرایزهای بزرگتری در کار نباشه؟ مثلاً دیدن چهره دلربای کلر:d
فقط امیدوارم این همه منتظر کلیر هستیم مث جیل تو re5 ازش استفاده نکنن

همین نظر سنجی دیگه که گفته با توجه به اظهارات کپکام؟؟
-----------------------------------------------------------------
یعنی بچه ها همه از دم اویل خورنا:d

کپکام فقط کلر رو هنوز تایید نکرده و صدا پیشش گفته من قراردادی با کپکام نبستم جدیدا واسه رزیدنت اویل 6 اما خدا رو چه دیدی شاید فشار فن ها باعث شده بببنده یا بسته باشه یا اصلا کپکام گفته واسه سورپرایز کردن چیزی رو لو نده صدا پیشه ی کلر.

کپکام فقط کلر رو هنوز تایید نکرده و صدا پیشش گفته من قراردادی با کپکام نبستم جدیدا واسه رزیدنت اویل 6 اما خدا رو چه دیدی شاید فشار فن ها باعث شده بببنده یا بسته باشه یا اصلا کپکام گفته واسه سورپرایز کردن چیزی رو لو نده صدا پیشه ی کلر.
ولی اگه باشه که به شدت استقبال میشه...من که کلر رو خیلی دوس دارم :x

ولی اگه باشه که به شدت استقبال میشه...من که کلر رو خیلی دوس دارم :x

منم دوستش دارم یکم. جیل هم دیگه داره پیر میشه . دارم رو شری حساب خاصی باز میکنم آینده ی درخشانی داره :x

ویلیام بیرکین قبل از این که U.S.S بهش حمله کنن و قبل از این که بخواد فرار کنه یه نامه به من نوشته بود و گفته بود من دیگه کارم تمومه دیگه و مرگ م نزدیکه تنها چیزی که ازت میخوام اینه که از دخترم مراقبت کنی. شری رو به تو سپردم.

منم دوستش دارم یکم. جیل هم دیگه داره پیر میشه . دارم رو شری حساب خاصی باز میکنم آینده ی درخشانی داره :x

ویلیام بیرکین قبل از این که U.S.S بهش حمله کنن و قبل از این که بخواد فرار کنه یه نامه به من نوشته بود و گفته بود من دیگه کارم تمومه دیگه و مرگ م نزدیکه تنها چیزی که ازت میخوام اینه که از دخترم مراقبت کنی. شری رو به تو سپردم.
خودتم داری پیر میشیا :دی
تا وقتی جیل و کلیر هستن اگه مو هاشون رنگ دندوناشونم بشه بهتر از اینن :دی
تازه شخصیتی مث ربکا هنوز جاش خالیه
مخاطب نامه رو ننوشتی :دی

این عکسو ببینید:

70812879193879499301.jpg
فکر میکنم سایت ویروسی شده!
من اینو اینجا مطرح کردم که قدیمیای تاپیک به گوش مسئولان سایت برسونن،چون حتما رابطه دارید با مسئولان سایت.
این خطریه که همه ی کاربران سایتو تهدید میکنه.

این عکسو ببینید:

70812879193879499301.jpg
فکر میکنم سایت ویروسی شده!
من اینو اینجا مطرح کردم که قدیمیای تاپیک به گوش مسئولان سایت برسونن،چون حتما رابطه دارید با مسئولان سایت.
این خطریه که همه ی کاربران سایتو تهدید میکنه.
برای من 4 5 روزه که اینجوریه با Firefox اینجوری شد ! Opera بریز راحت سایت میاد بالا !
دوستان یاران بحثی نیست !؟ سماق بمکیم !

درود!!!
خب منم که طبق روال همیشگی همیشه اخرین نفرم که تریلر نصیبم میشه!
همین اول بگم که ایدا به سایتمون حمله کرده چون از منم همینطوریه!
خب بریم سر اصل مطلب!
چی بگم؟ همه چیو که خودتون گفتین!!!
خب طبق معمول دوباره این لیان بین مثلث عشقی قرار گرفت و ار اونجایی که کریس اونجا بود نتونست درست از عشقش نسبت به ایدا سخن بگه!!!
به به حاج علی آقا کم پیدایی؟

مثلث عشقی کدوم بود بابا؟ لیان بدبخت خیلی به ایدا بدهکاره، ایدا حدود 3هزار میلیارد بار جونش رو نجات داده، باید یه جوری از شرمندگیش دربیاد دیگه!
سیفعلی هستم! سیفعلی!!!
آخه توی تریلر اون دختره هم همراهش بود!
دست خودش نیست که! بدبخت جوونه و عاشق!! شاعر میگه:
اگر دیدی لیانی بر درختی تکیه کرده،خاک بر سرش!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or