می گم فک کنم قبل از اینکه بازی بیاد کلا داستانشو بدونیم دیگه
می گم به نظرتون داستان بازی یکم سست نمیشه با این حرکات؟
کلون ایدا و پسر وکسر
فردام میگن لیان و کریس 2 برادر بودن که بعد از سال ها همدیگه رو پیدا کردن
به به تریلر جدید هم که اومده، تاپیک دوباره جون گرفته، خوب برم سر اصل مطلب.
کارگردانیه تریلر عالی و بی نقص بود، واقعاً تأثیر گذار بود. صحنه رو در رویی کرس و لیان هم قابل پیش بینی بود. داستان بازی پتانسیل بالایی برای بهترین شدن در سری داره، از همه مهرههای سری تو داستان استفاده کردند. اگر به قول حمید اون ایدا، ایدا کلون شده بوده، پس مشکلی باقی نمیمونه، چون میخواستم تغییراتش رو زیر رادیکال ببرم.
باز هم موافقم شدید، برای آلبرت وسکر کاری نداره که مغزه شوتی مثل استیو رو شستشو بده! یادتون نره IGN گفته بود که این شخصیت رو قبلاً در سری دیده بودیم، پس گول این حرفها رو نخورید، همه چیز رو که قبل از بازی لو نمیدند که!
و من کماکان امید دارم در تریلرهای آتی چهره منور و مبارک کلر ردفیلد رو ببینیم.:d
به به تریلر جدید هم که اومده، تاپیک دوباره جون گرفته، خوب برم سر اصل مطلب.
کارگردانیه تریلر عالی و بی نقص بود، واقعاً تأثیر گذار بود. صحنه رو در رویی کرس و لیان هم قابل پیش بینی بود. داستان بازی پتانسیل بالایی برای بهترین شدن در سری داره، از همه مهرههای سری تو داستان استفاده کردند. اگر به قول حمید اون ایدا، ایدا کلون شده بوده، پس مشکلی باقی نمیمونه، چون میخواستم تغییراتش رو زیر رادیکال ببرم.
میبینم که به راه راست هدایت شدید، خوب خدا رو شکر:d
موافقم شدید.
باز هم موافقم شدید، برای آلبرت وسکر کاری نداره که مغزه شوتی مثل استیو رو شستشو بده! یادتون نره IGN گفته بود که این شخصیت رو قبلاً در سری دیده بودیم، پس گول این حرفها رو نخورید، همه چیز رو که قبل از بازی لو نمیدند که!
و من کماکان امید دارم در تریلرهای آتی چهره منور و مبارک کلر ردفیلد رو ببینیم.:d
سلام بر افشین گل.
حالا در کنار اینکه من این موضوع تأیید کردم و این نظریه از اعتبار افتاد پس چرا اینقدر صداش نخراشیده و نچسبه؟ شاید ایراد از گوشهای ماست؟:d
احتمالا می خوان شکسته شدن و پیرشدن کاراکتر هارو نشون بدن
البته کلا چند وقته پل مرسیر مث سابق برای لیان صحبت نمی کنه و صداش رو کمی بم تر می کنه
در ضمن کلیر هم چه باشه چه نباشه وقتی قابل بازی نیست اصن فایده نداره پس بهتره نباشه
سلام بر افشین گل.
حالا در کنار اینکه من این موضوع تأیید کردم و این نظریه از اعتبار افتاد پس چرا اینقدر صداش نخراشیده و نچسبه؟ شاید ایراد از گوشهای ماست؟:d
خوبی دادا ؟
اسم یوزرم که عوض کردی به به خوبه راضیم
احتمالا می خوان شکسته شدن و پیرشدن کاراکتر هارو نشون بدن
البته کلا چند وقته پل مرسیر مث سابق برای لیان صحبت نمی کنه و صداش رو کمی بم تر می کنه
در ضمن کلیر هم چه باشه چه نباشه وقتی قابل بازی نیست اصن فایده نداره پس بهتره نباشه
از بازیش راضی ام البته امیدوارم تا زمان عرضه بازی بهتر از اینی که هست باشه و فقط دوباره شاهد این نباشیم که با یه اکشن خالص طرف باشیم مثل RE5 که اوایل تریلرش یه نمه نه خیلی جو و اتمسفر ترسناک رو داشت ولی به کل اکشن شد . داستانش هم که خیلی پیچیدست و امیدوارم در کنار این داستان خوب یه بازی واقعا RE تحویل گیمر ها بدن اما بازم نگرانم به خاطر اون مصاحبه که در مورد فروش سری COD اشاره میکردن . اما باز هم سناریو لیان راضی کننده هست گرچه هیچی جای RE های کلاسیک رو نمیگیره که البته اونها تو دوره خودشون خوب بودن .
راستی دوستان بخش داستانی بازی 30 ساعت طول میکشه !:d
هر چی به گیم پلیش امید چندانی ندارم اما با این تریلر اخریه مطمئن هسم با یه داستان پر محتوا طرفیم شاید در کل سری
.....................................................
میگم مگه کاپکام چی گفته که حظور کلیر خیلی زیاد پیش بینی میشه؟
خوب داستان اصلی بازی هم باید سر این C-Virus باشه. یک ویروس جدید که در طی یک عملیات بایوتروریستی تو آمریکا، اروپای شرقی و چین پخش شده، دشمنان جدیدی به نام Chrysalide در بازی داریم که حاصل همین C-Virus هستند. به نظر میرسه J’avo هم از طریق همین C-Virus به وجود اومده. چیزی که هلنا میخواست به لیان نشون بده اطلاعاتی راجع به C-Virus هست.
این صحنه ی درگیری هم من فکرش رو می کردم ، یعنی وقتی لئون برگشت به دختره گفت : We're going to china من قند تو دلم آب میشد :d
در مورده این پسره هم من هم یه جورایی با آقا احد موافقم ، هر چند آقا حمید گفتن که کاپوم تاییدش کرده ولی اینکه کپی ژنتیکیه استیو باشه ، دور از ذهن نیست ، یا شستشو مغزیش دادن
کلا کاراکتره باحالیه ، خیلی دوست دارم باهاش بازی کنم ، شدیدا حس دانته رو منتقل می کنه :d
به به چه مبکنه این برادر کریس:d
خیلی جالب بود تریلره.میگم امکانش هست روزی برای پی سی هم تایید بشه؟:d
میگم این فرضیه که این دختره کلون شده ایداس خیلی غم انگیزه!!!!!
خودش کم بود کلونشم اضافه شد
رزیدنت اویل 6 تایید شده واسه PC تعجب میکنم چرا این سوال رو میپرسید شما! کلو کردن آیدا اصلا ایده ی جالبی نبود اصلا خوشم نیومد. کلو مولون تو رزیدنت اویل! حتما باز 1000 تا بدل داره مثل میلا تو فیلم تو رزیدنت اویل 3.:d
حالا من با دیدن این تریلر چطوری برم REORC بازی کنــــــــــــــــــــــــــــــــــم ؟ اصلا میتونم؟:d
جیل و کلر شاید بمونه واسه re 7 زیادی فنها پررو میشن دیگه.. مثلا تو سریه 7 جیل و کلر دوتاشون همدیگه رو ملاقات کنن .. چه باحال بشه واقعا
البته اگه دوتاشون تو همین یکی هم باشن خوبه ها چون مثلا جیل و آیدا به جون هم بیفتن بعدش جیل دهنه آدا رو سرویس کنه یا به فرض مثال آدا از طرف کلر و حضورش احساس خطر کنهو کلر رو تهدید کنهو کلر و آدا سر لیون با هم جبهه بگیرن سر پیری خون و خونریزی
بچه ها ولی جدا این تریلر ها داره داستان رو خراب می کنه
بعد از هر تریلر هم من اشتیاقم برای بازی بیشتر میشه نمی تونم صبر کنم
پایه هستین درباره صحبت درباره داستان بازی تو تاپیک یکم قوانین بزاریم
چون در غیر این صورت من یکی دیگه جرات نمی کنم بیام تو این تاپیک
---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------
از بازیش راضی ام البته امیدوارم تا زمان عرضه بازی بهتر از اینی که هست باشه و فقط دوباره شاهد این نباشیم که با یه اکشن خالص طرف باشیم مثل RE5 که اوایل تریلرش یه نمه نه خیلی جو و اتمسفر ترسناک رو داشت ولی به کل اکشن شد . داستانش هم که خیلی پیچیدست و امیدوارم در کنار این داستان خوب یه بازی واقعا RE تحویل گیمر ها بدن اما بازم نگرانم به خاطر اون مصاحبه که در مورد فروش سری COD اشاره میکردن . اما باز هم سناریو لیان راضی کننده هست گرچه هیچی جای RE های کلاسیک رو نمیگیره که البته اونها تو دوره خودشون خوب بودن .
راستی دوستان بخش داستانی بازی 30 ساعت طول میکشه !:d
رزیدنت اویل 6 تایید شده واسه PC تعجب میکنم چرا این سوال رو میپرسید شما! کلو کردن آیدا اصلا ایده ی جالبی نبود اصلا خوشم نیومد. کلو مولون تو رزیدنت اویل! حتما باز 1000 تا بدل داره مثل میلا تو فیلم تو رزیدنت اویل 3.:d
حالا من با دیدن این تریلر چطوری برم REORC بازی کنــــــــــــــــــــــــــــــــــم ؟ اصلا میتونم؟:d
یه نفرشون 100% تو رزیدنت اویل 6 هست! و اون یه نفر جیل هست.
حمید من می گم اصن نرو سمتش باور کن چیزی از دست نمی دی مطمئن باش اگر بازی کنی ناراحتی عصبی می گیری من که بر عکس همه بچه ها که بازی رو تموم کردن
ولش کردمو اهمیتی بش ندادم چون واقعا آزارم میداد
---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------
راستی بچه ها من هرچقدر فک می کنم نمی تونم رابطه وسکر با زن ها رو هضم کنم چون یه دید دیگه نسبت به وسکر داشتم مخصوصا رفتار همیشگیش با زن ها
در ضمن این بخش داستان منو خیلی یاد dmc میندازه
---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها نمی دونم این عکس هارو دیدین یا نه
تو این عکس Hud بازی رو می بینین دیگه نیازی به توضیح نیست یکم مدرن تر شده البته مثل بازی های اول شخص objective و مسافتی که باهاش داریم با یه علامت نشون داده شده
البته نمیشه دقیق گفت ولی با توجه به آیکانی که تو تصویر هست میشه دوتا اسلحه همزمان حمل کرد
لوکیشن های بخش لیان واقعا مث سری کلاسیک ساخته شده عالیه واقعا گرافیک بازی نسبت به تریلر اول عالی شده معلومه حسابی دارن روش کار می کنن
این دختر بچه پرو هم که باباش همه دنیا رو به گند کشید خیلی پرو شده
شیطونه می گه یه دونه بزنم نتونه از جاش پاشه