fosil
کاربر سایت
تریلری جدید از ایول 6 اومده؟؟اگه اومده لطفا برای دانلود بزارید.میشه جای دیگه آپ کنین من از طریق این سایت نمی تونم دان کنم ، لطفا کمک کنین
تریلری جدید از ایول 6 اومده؟؟اگه اومده لطفا برای دانلود بزارید.میشه جای دیگه آپ کنین من از طریق این سایت نمی تونم دان کنم ، لطفا کمک کنین
میشه جای دیگه آپ کنین من از طریق این سایت نمی تونم دان کنم ، لطفا کمک کنین

میشه جای دیگه آپ کنین من از طریق این سایت نمی تونم دان کنم ، لطفا کمک کنین
پس پیش بینی احد درست از آب در نیومد! آون استیو نبود . پسر آلبرت وسکر جک مولر بود. میدونستم به imdb نمیشه زیاد اعتماد کرد :d پیش بینی من هم درست از اب در نیومد اون بچ جسیکا نبود . اما جسیکا واسه آیدا کار میکنه. صحنه ی احساس بود به خاطر آیدا لیان رو کرس اسلحه کشید!!! داستان فوق العاده هست دقیقا عین فیلم سینمایی همون چیزی که سازنده اش گفتن دراماتیک هارور دقیقا همونجوریه. کار به سناریو کرس ندارم که اکشن. خیلی خوشم اومد از این تریلر . محشر بود.
آرت ورک های رسمی جدید رزیدنت اویل 6
Sherry Birkin
Jake Muller پسر آلبرت وسکر
Chris Redfield
Piers Nivans
![]()
![]()
![]()
![]()
الان سوال اینه که این پسر از کیه؟پسره جیله؟پسره ایداست؟پسر اون زنه اسپانیاییه تو اویل پنجه؟!:d
حال میده این از لیزا ترئور یا مادرش باشه!!!:-o:d

دیدین گفتم دیدین گفتم !!! یعنی الان شیطونه میگه برم اون پستم رو پیدا کنم که گفتم این پسره ، پسره وسکره کلی منو مسخره کردین !!!!! دیدین
از نظر من پسره مادری نداره ، شاید درون یه رحم اجاره ای رشد کرده و متولد شده ، و شاید هم آزمابشگاهی بوده ، آلبرت وسکر کبیر رو چه به این حرفا lol :d
چقدر ذوق مرگ شدم با دیدن این تریلر و اینکه هنوز لئون اینقدر ابلهه که از ایدا دفاع می کنه ! امیدوارم کریس مغزش رو بترکونه :d
ن از صدای لیان اصلا خوشم نیومده . Paul Mercier خیلی خوب بود
همچنان میگم استیوه ... حتی اگه اسمش هم استیو نباشه