بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

پس پیش بینی احد درست از آب در نیومد! آون استیو نبود . پسر آلبرت وسکر جک مولر بود. میدونستم به imdb نمیشه زیاد اعتماد کرد :d پیش بینی من هم درست از اب در نیومد اون بچ جسیکا نبود . اما جسیکا واسه آیدا کار میکنه. صحنه ی احساس بود به خاطر آیدا لیان رو کرس اسلحه کشید!!! داستان فوق العاده هست دقیقا عین فیلم سینمایی همون چیزی که سازنده اش گفتن دراماتیک هارور دقیقا همونجوریه. کار به سناریو کرس ندارم که اکشن. خیلی خوشم اومد از این تریلر . محشر بود.:x

آرت ورک های رسمی جدید رزیدنت اویل 6

Sherry Birkin

Jake Muller پسر آلبرت وسکر

Chris Redfield

Piers Nivans

آخرین ویرایش:
پس پیش بینی احد درست از آب در نیومد! آون استیو نبود . پسر آلبرت وسکر جک مولر بود. میدونستم به imdb نمیشه زیاد اعتماد کرد :d پیش بینی من هم درست از اب در نیومد اون بچ جسیکا نبود . اما جسیکا واسه آیدا کار میکنه. صحنه ی احساس بود به خاطر آیدا لیان رو کرس اسلحه کشید!!! داستان فوق العاده هست دقیقا عین فیلم سینمایی همون چیزی که سازنده اش گفتن دراماتیک هارور دقیقا همونجوریه. کار به سناریو کرس ندارم که اکشن. خیلی خوشم اومد از این تریلر . محشر بود.:x

آرت ورک های رسمی جدید رزیدنت اویل 6

Sherry Birkin

Jake Muller پسر آلبرت وسکر

Chris Redfield

Piers Nivans

الان سوال اینه که این پسر از کیه؟پسره جیله؟پسره ایداست؟پسر اون زنه اسپانیاییه تو اویل پنجه؟!:d
حال میده این از لیزا ترئور یا مادرش باشه!!!:-o:d

الان سوال اینه که این پسر از کیه؟پسره جیله؟پسره ایداست؟پسر اون زنه اسپانیاییه تو اویل پنجه؟!:d
حال میده این از لیزا ترئور یا مادرش باشه!!!:-o:d

دیدین گفتم دیدین گفتم !!! یعنی الان شیطونه میگه برم اون پستم رو پیدا کنم که گفتم این پسره ، پسره وسکره کلی منو مسخره کردین !!!!! دیدین :>
از نظر من پسره مادری نداره ، شاید درون یه رحم اجاره ای رشد کرده و متولد شده ، و شاید هم آزمابشگاهی بوده ، آلبرت وسکر کبیر رو چه به این حرفا lol :d
چقدر ذوق مرگ شدم با دیدن این تریلر و اینکه هنوز لئون اینقدر ابلهه که از ایدا دفاع می کنه ! امیدوارم کریس مغزش رو بترکونه :d

دیدین گفتم دیدین گفتم !!! یعنی الان شیطونه میگه برم اون پستم رو پیدا کنم که گفتم این پسره ، پسره وسکره کلی منو مسخره کردین !!!!! دیدین :>
از نظر من پسره مادری نداره ، شاید درون یه رحم اجاره ای رشد کرده و متولد شده ، و شاید هم آزمابشگاهی بوده ، آلبرت وسکر کبیر رو چه به این حرفا lol :d
چقدر ذوق مرگ شدم با دیدن این تریلر و اینکه هنوز لئون اینقدر ابلهه که از ایدا دفاع می کنه ! امیدوارم کریس مغزش رو بترکونه :d

یه نفر بود سنگ لیان رو به سینه میزد نمیدونم کی بود. شما که احیانا نبودی نه ؟ :d

ن از صدای لیان اصلا خوشم نیومده . Paul Mercier خیلی خوب بود

حالا گیر نده تو سینا دیگه . داستانو بچسب :d. دیگه نمیتوتم واسه بازی کردن رزیدنت اویل 6 صبر کنم. سناریو کرس هم داستانش فوق العاده خواهد بود.

تریلر رو دیدم.
خب اینطور که مشخص شد،داستان در بازه زمانی درازی رخ میده.چون هانیگان به لیون می گه که B.S.A.A 6 ماه پیش درگیر همچین حوادثی میشن.حضور شری هم که تایید شد.(قابل توجه اونایی که می گفتن اون اشلیه!) ویروس اصلی داستان هم اسمش ویروس C هست.در کل داستانش باید جالب باشه.به خصوص که اون یارو هم پسر وسکره.البته شاید استیو باشه و چون وسکر بزرگش کرده،ایدا میگه تو پسر وسکری.یعنی شاید منظورش پدر خونده باشه!

ایدا چقدر زشت شده.چشماش تنگ شده.حالم بهم خورد.دیگه از لباس قرمزش هم خبری نیست! :d

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

راستی،این یارو نمسیس کله گوسفندیه با ایدا کاری نداره!پس باید توسط سازمان ساخته و فرستاده شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or