بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کات سنس زیبایی از جیل ولنتاین در Resident Evil: Operation Raccoon City Spec- Ops DLC

این کجاش زیباست حمید؟!:| شبیه به آواره‌های آفریقایی شده قیافش:d خداوکیلی ORC حتی ارزش یک دقیقه فکر کردن بهش هم نداره چه برسه به اینکه بخوای برای DLCایش انتظار بکشی!

نظرسنجی هم که عوض شد، آخرشم حرف احد شد:d نتیجشم که خیلی جالبه.

کدوم عکس ها ؟ منظورت همینا که بالای ویدئو ها میزارم ؟ نه اینا معمولا از همون تریلر که لینک دانلودشو میزارم گرفته شده.
ببخشید اشتباه تایپی بود
این ویدیو هایی که میزاری
ما که هنوز عذاداریم
با ابنکه بازی نکردیم

این کجاش زیباست حمید؟!:| شبیه به آواره‌های آفریقایی شده قیافش:d خداوکیلی ORC حتی ارزش یک دقیقه فکر کردن بهش هم نداره چه برسه به اینکه بخوای برای DLCایش انتظار بکشی!

نظرسنجی هم که عوض شد، آخرشم حرف احد شد:d نتیجشم که خیلی جالبه.

باز بالاخره یاد گذشته میفتیم. یاد وقتی جیل جوون بود نمسیس قبل مرگ . شری .... :x خداییش اصلا نمسیس با این کله گوسفندی تو رزیدنت اویل 6 اصلا قابل مقایسه نیست. سناریو کرس اکشن رو رد کرده دیگه فقط کم مونده هانتر ها دستشون اسلحه بگیرن تو رزیدنت اویل6 . بابا گیرز آو وار شده سناریو کرس . حالا سبک کلاسیک نمیسازین این کارارو که دیگه نکنید خیلی دلم میخواد نظر شینجی میکامی رو در مورد رزیدنت اویل 6 بدونم. من فقط به خاطر داستان و سناریو لیان رزیدنت اویل 6 رو بازی میکنم اون بازی که من انتظارشو داشتم نیست. حالا ببینیم چی پیش میاد تغییراتی میدن یا اصلا باز کنسلش میکنن.

آخرین ویرایش:
درود
باز بالاخره یاد گذشته میفتیم. یاد وقتی جیل جوون بود نمسیس قبل مرگ . شری .... :x
میخوام نیفتیم:| این RC:-& فقط گند میزنه به خاطرات خوشمون از سری.

حمید چی شد نظرت راجع به RE6 عوض شد؟ خیلی ناامید شدی؟ قبلاً هایپ می‌کردی حالا هایپ زدایی می‌کنی؟:d

پ.ن: آقا خیلی تاپیک خلوت شده! نظر سنجی هم عوض شده ولی بازم گرد یتیمی رو تاپیک نشسته، درسته ORC حالمون رو گرفته ولی نباید سنگر رو ول کنیم که!:d

وای.باورم نمیشه.نظر سنجی درباره ی کلیره.اینطور که معلومه،خیلی ها منتظر کلیر هستند!
راستی،چرا کسی درباره ی رولیشن حرف نمی زنه و داستانش رو نقد نمی کنه؟ناسلامتی رولیشن آغازگر داستان رزیدنت اویل 6 (سناریوی کریس) است.اصلا به نظر من تنها علت ساخت رولیشن،رزیدنت اویل 6 بوده.چون با مرگ وسکر در رزیدنت اویل 5،کلا سناریوی کریس و جیل تموم شد.ولی از اونجایی که فن ها اصرار کردند که کریس و لیون در رزیدنت اویل 6 حضور داشته باشند،کپکام مجبور شد رولیشن رو بسازه تا یک داستان جدید رو برای کریس شروع کنه.چون پس از رزیدنت اویل 5،کریس و جیل دیگه هیچ داستان ناتمومی نداشتند.تازه احتمالا جسیکا هم در رزیدنت اویل 6 حضور داره!

درود

میخوام نیفتیم:| این RC:-& فقط گند میزنه به خاطرات خوشمون از سری.

حمید چی شد نظرت راجع به RE6 عوض شد؟ خیلی ناامید شدی؟ قبلاً هایپ می‌کردی حالا هایپ زدایی می‌کنی؟:d

پ.ن: آقا خیلی تاپیک خلوت شده! نظر سنجی هم عوض شده ولی بازم گرد یتیمی رو تاپیک نشسته، درسته ORC حالمون رو گرفته ولی نباید سنگر رو ول کنیم که!:d

اولش آره ولی هر چی بیشتر خبر میاد راجع بهش اونم خبرای بد حالم گرفته میشه یکیش مثلا وقتی شنیدم که جاوو تفنگ دستش میگیره . دوم وقتی گفتن که به موفقیت های کال آو دوتی فکر میکنن و میخوان با اون رقابت کنن فکر میکنم دیگه آرزوی دیدن رزیدنت اویل کاملا ترسناک رو باید به گور بببرم. خدا کنه حداقل سبک رولیشنز رو زنده نگه دارن. مطمعنا اکشنش نسبت به RE6 خیلی کمتره. حالا قراره تو همین چند روز یه تریلر جدید از رزیدنت اویل 6 بیاد باید صبر کنیم ببینیم چی چطوره! ظاهرا بازی آماده بازی کردن بوده تو Captivate.

خب ...
از فردا پیشنهادی که حامد ارائه کرد رو شروع میکنیم :دی به تبع اون شرایطش رو هم توی تاپیک اعلام میکنم:دی
احد میخوام یه سوالایی بزاری که گریه همه در بیاد ها!:d >:)
مخم سوت میکشید تو زمان کمبت سوالات مطرح میشد یادش بخیر!

آخی خوب شد شما گذاشتی ! من دیگه نزارم !
تریلر رو به سرعت دانلود کنید حاوی اطلاعات زیادی
اون دختره هم شری هست . اون Bitch هم مشخص شد
ویروس C پدید اومده و آلبرت وسکر میراثش ...............

آخرین ویرایش:
تریلر دوم Resident Evil 6 بالاخره اومد همونطور که گفتم این تریلر مربوط به Captivate 2012 هست و نکته مهم این هست که کپکام تاریخ ریلیز بازی رو به جلو انداخته قبلا گفته شده تاریخ عرضه بازی 20 نوامبر 2012 هست اما کپکام تاریخ عرضه بازی رو به 2 اکتبر 2012 تغییر داده. منتظر اطلاعات و اسکرین شات های جدید باشید.

آخی خوب شد شما گذاشتی ! من دیگه نزارم !
تریلر رو به سرعت دانلود کنید حاوی اطلاعات زیادی
اون دختره هم شری هست . اون Bitch هم مشخص شد
ویروس C پدید اومده و آلبرت وسکر میراثش ...............

من خواب بودم وقتی تریلر اومد البته از 6 ساعت قبلش میدونستم تو پیجم هم گذاشتم که 6 ساعت مونده . بهر حال شرمنده وظیفه ی من بوده که تریلر رو بزارم بچه ها :">

آخرین ویرایش:
تریلر دوم Resident Evil 6 بالاخره اومد همونطور که گفتم این تریلر مربوط به Captivate 2012 هست و نکته مهم این هست که کپکام تاریخ ریلیز بازی رو به جلو انداخته قبلا گفته شده تاریخ عرضه بازی 20 نوامبر 2012 هست اما کپکام تاریخ عرضه بازی رو به 2 اکتبر 2012 تغییر داده. منتظر اطلاعات و اسکرین شات های جدید باشید.

من خواب بودم وقتی تریلر اومد البته از 6 ساعت قبلش میدونستم تو پیجم هم گذاشتم که 6 ساعت مونده . بهر حال شرمنده وظیفه ی من بوده که تریلر رو بزارم بچه ها :">

میشه جای دیگه آپ کنین من از طریق این سایت نمی تونم دان کنم ، لطفا کمک کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or