Little John
کاربر سایت
نمی خوایم![]()
ارزونی کپکام![]()
بچه ها ولی جدا این تریلر ها داره داستان رو خراب می کنهکلیر ردفیلد ولی قابل بازی
بعد از هر تریلر هم من اشتیاقم برای بازی بیشتر میشه نمی تونم صبر کنم
پایه هستین درباره صحبت درباره داستان بازی تو تاپیک یکم قوانین بزاریم
چون در غیر این صورت من یکی دیگه جرات نمی کنم بیام تو این تاپیک
---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------
در مورد ملیتش چیزی نگفتن ؟؟؟؟؟
البته اون جِیک نه جک![]()
دقیقا بیشترین اشتیاق من بخش ترسناک بازی که بیشتر مربوط به لیان
من از بخش این یارو جیک مولر می ترسم
حمید من می گم اصن نرو سمتش باور کن چیزی از دست نمی دی مطمئن باش اگر بازی کنی ناراحتی عصبی می گیری من که بر عکس همه بچه ها که بازی رو تموم کردن
ولش کردمو اهمیتی بش ندادم چون واقعا آزارم میداد
---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------
راستی بچه ها من هرچقدر فک می کنم نمی تونم رابطه وسکر با زن ها رو هضم کنم چون یه دید دیگه نسبت به وسکر داشتم مخصوصا رفتار همیشگیش با زن ها
در ضمن این بخش داستان منو خیلی یاد dmc میندازه
---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها نمی دونم این عکس هارو دیدین یا نه
تو این عکس Hud بازی رو می بینین دیگه نیازی به توضیح نیست یکم مدرن تر شده البته مثل بازی های اول شخص objective و مسافتی که باهاش داریم با یه علامت نشون داده شده
البته نمیشه دقیق گفت ولی با توجه به آیکانی که تو تصویر هست میشه دوتا اسلحه همزمان حمل کرد
![]()
لوکیشن های بخش لیان واقعا مث سری کلاسیک ساخته شده عالیه واقعا گرافیک بازی نسبت به تریلر اول عالی شده معلومه حسابی دارن روش کار می کنن
این دختر بچه پرو هم که باباش همه دنیا رو به گند کشید خیلی پرو شده
شیطونه می گه یه دونه بزنم نتونه از جاش پاشه![]()

به شخصه هیچ اهمیتی به اسپویل داستان نمیدم، اتفاقاً هر چی بیشتر از داستان سر در بیارم بیشتر هایپ میشم و در ادامه بیشتر حال میکنم>:d<بچه ها ولی جدا این تریلر ها داره داستان رو خراب می کنه
بعد از هر تریلر هم من اشتیاقم برای بازی بیشتر میشه نمی تونم صبر کنم
پایه هستین درباره صحبت درباره داستان بازی تو تاپیک یکم قوانین بزاریم
چون در غیر این صورت من یکی دیگه جرات نمی کنم بیام تو این تاپیک
دقیقا بیشترین اشتیاق من بخش ترسناک بازی که بیشتر مربوط به لیان
من از بخش این یارو جیک مولر می ترسم

دقیقاً برای همینه میگم این اطلاعات هر چقدر هم رسمی باشه کشکه! آخه وسکر و این حرفا!
راستی بچه ها من هرچقدر فک می کنم نمی تونم رابطه وسکر با زن ها رو هضم کنم چون یه دید دیگه نسبت به وسکر داشتم مخصوصا رفتار همیشگیش با زن ها
در ضمن این بخش داستان منو خیلی یاد dmc میندازه![]()
این جیک فرزندخوانده وسکره، حالا ببین کی گفتم:dبچه ها نمی دونم این عکس هارو دیدین یا نه
تو این عکس Hud بازی رو می بینین دیگه نیازی به توضیح نیست یکم مدرن تر شده البته مثل بازی های اول شخص objective و مسافتی که باهاش داریم با یه علامت نشون داده شده
البته نمیشه دقیق گفت ولی با توجه به آیکانی که تو تصویر هست میشه دوتا اسلحه همزمان حمل کرد.
به احترام دکتر برکین به دخترش چیزی نگید !
حمید من با افشین موافقم. بهت قول میدم اگر ORC رو از نزدیک نبینی خیلی به نفعته، این بازی اصلاً ارزش نداره که در کنار نسخههای دیگه قرارش بدی! از همین الآن اولین پستت رو بعد از بازی کردن ORC میتونم ببینم که اینجوری شروع میشه:نه من رزیدنت اویل orc رو حتما بازی میکنم. دوست ندارم هیچ رزیدنت اویلی رو از دست بدم هر چند تا حالا 2 تا شو از دست دادم. به خاطر نداشتن کنسول.
.
:d) باشه داستان جالب میشه، اون وقت میتونیم بگیم قضیه آلبرت بزرگ هم همین بوده! البته یکم داستان زیادی چیپ و تخیلی میشه که زیاد جالب نیست!من گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت !!!به نظرتون این کیه ؟؟؟ رئیس سازمان , الکس وسکر یا ....
اینا کین ؟؟ اینجا کجاس ؟؟!!![]()
![]()
یکم درباره قوانینی توضیح بده افشین جان !
به احترام دکتر برکین به دخترش چیزی نگید !

از من گفتن بود حالا اگر دوست داری بازی کنافشین حالا جیک . خوب .من بین جیک و جک شک داشتم.
نه من رزیدنت اویل orc رو حتما بازی میکنم. دوست ندارم هیچ رزیدنت اویلی رو از دست بدم هر چند تا حالا 2 تا شو از دست دادم. به خاطر نداشتن کنسول. در مورد گرافیک خیلی عالیه .و کات سنس های بازی فوق العده طراحی شدند.
در مورد hud چیز جالبی هست بازی مدرن شده و این هود کاملا مناسب بازی هست در مورد اون دختر چیزی نگو دارم روش حساب باز میکنم.:d
سینا اون عکس آیدا جونت نیست به خدا :d بدلشه.
به شخصه هیچ اهمیتی به اسپویل داستان نمیدم، اتفاقاً هر چی بیشتر از داستان سر در بیارم بیشتر هایپ میشم و در ادامه بیشتر حال میکنم>:d<
من از بخش کرس میترسم! فکر کنم همه عقدههاشون رو سر سناریوی کرس بدبخت خالی کنند، به نحوی که دیگه کرس رو از captain Price تشخیص ندیم
دقیقاً برای همینه میگم این اطلاعات هر چقدر هم رسمی باشه کشکه! آخه وسکر و این حرفا!این جیک فرزندخوانده وسکره، حالا ببین کی گفتم:d
و اما در مورد HUD، به نظرم بیشتر این HUD به درد بازیهای شوتر آنلاین میخوره! اصلاً یک بازی سبک وحشت برای هر چه بیشتر سینمایی و طبیعیتر شدنش نیاز به HUD نداره! ولی حالا مسئله چندان مهمی هم نیست، میشه تحمل کرد.
مگه حالا دکتر برکین کی بوده که دخترش کی باشه؟ جفتشون بدرد نخورند.:d
حمید من با افشین موافقم. بهت قول میدم اگر ORC رو از نزدیک نبینی خیلی به نفعته، این بازی اصلاً ارزش نداره که در کنار نسخههای دیگه قرارش بدی! از همین الآن اولین پستت رو بعد از بازی کردن ORC میتونم ببینم که اینجوری شروع میشه:.
در مورد ایدا: اگر این نسخه کلون شده این B***h (ببخشید سینا جون:d) باشه داستان جالب میشه، اون وقت میتونیم بگیم قضیه آلبرت بزرگ هم همین بوده! البته یکم داستان زیادی چیپ و تخیلی میشه که زیاد جالب نیست!
در مورد گرافیک: مشخص نشده که بازی با چه انجینی ساخته میشه؟ اگر با Mt Framework بسازند تو شاهکار بودنش لحظهای شک نمیکنم.

خودت چی حدس می زنی سینا ؟؟؟؟من گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت !!!
همه گرمه لیان کریسن !
تریلر رو دیدم یکم امیدوار شدم ولی احتمال بگیرم بازیش کنم خیلی کمه
بسه دیگه چقدر بازی کنیم :d
اصلا از ایدا خوشم نیومد نسخه اصلیش خیلی بهتر بود:d
ببینم کی میگه لیان از کریس کتک خورد )x
من که چیزی ندیدم فقط یه مبارزه برای چند لحظه بود )x
حالا برام یه سوال پیش اومده چرا تاریخ رو جلو انداختن معمولا که تاخیر می خوره :-b
تریلر رو دیدم یکم امیدوار شدم ولی احتمال بگیرم بازیش کنم خیلی کمه
بسه دیگه چقدر بازی کنیم :d
اصلا از ایدا خوشم نیومد نسخه اصلیش خیلی بهتر بود:d
ببینم کی میگه لیان از کریس کتک خورد )x
من که چیزی ندیدم فقط یه مبارزه برای چند لحظه بود )x
حالا برام یه سوال پیش اومده چرا تاریخ رو جلو انداختن معمولا که تاخیر می خوره :-b
همش یه مشت دروغه:dجوش نیار!اگه خوب نگاه کنی میبینی که کرس خیلی با مهارت با زانو میزاره تو شیکم لیون!!!!:smoke:
واقعا؟!!!!!!!!!!چه عالی.ببخشید من واقعا نمیدونستم.خوش خبر باشید همیشه:dرزیدنت اویل 6 تایید شده واسه PC تعجب میکنم چرا این سوال رو میپرسید شما!