بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نمی خوایم :دی
ارزونی کپکام :دی
کلیر ردفیلد ولی قابل بازی
بچه ها ولی جدا این تریلر ها داره داستان رو خراب می کنه
بعد از هر تریلر هم من اشتیاقم برای بازی بیشتر میشه نمی تونم صبر کنم
پایه هستین درباره صحبت درباره داستان بازی تو تاپیک یکم قوانین بزاریم
چون در غیر این صورت من یکی دیگه جرات نمی کنم بیام تو این تاپیک

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

در مورد ملیتش چیزی نگفتن ؟؟؟؟؟
البته اون جِیک نه جک :دی

دقیقا بیشترین اشتیاق من بخش ترسناک بازی که بیشتر مربوط به لیان
من از بخش این یارو جیک مولر می ترسم

حمید من می گم اصن نرو سمتش باور کن چیزی از دست نمی دی مطمئن باش اگر بازی کنی ناراحتی عصبی می گیری من که بر عکس همه بچه ها که بازی رو تموم کردن
ولش کردمو اهمیتی بش ندادم چون واقعا آزارم میداد

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها من هرچقدر فک می کنم نمی تونم رابطه وسکر با زن ها رو هضم کنم چون یه دید دیگه نسبت به وسکر داشتم مخصوصا رفتار همیشگیش با زن ها
در ضمن این بخش داستان منو خیلی یاد dmc میندازه :دی

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها نمی دونم این عکس هارو دیدین یا نه
تو این عکس Hud بازی رو می بینین دیگه نیازی به توضیح نیست یکم مدرن تر شده البته مثل بازی های اول شخص objective و مسافتی که باهاش داریم با یه علامت نشون داده شده
البته نمیشه دقیق گفت ولی با توجه به آیکانی که تو تصویر هست میشه دوتا اسلحه همزمان حمل کرد

tnr9y9oaqh9cqi241f57.jpg

لوکیشن های بخش لیان واقعا مث سری کلاسیک ساخته شده عالیه واقعا گرافیک بازی نسبت به تریلر اول عالی شده معلومه حسابی دارن روش کار می کنن

این دختر بچه پرو هم که باباش همه دنیا رو به گند کشید خیلی پرو شده
شیطونه می گه یه دونه بزنم نتونه از جاش پاشه :دی

افشین حالا جیک . خوب .من بین جیک و جک شک داشتم.:)

نه من رزیدنت اویل orc رو حتما بازی میکنم. دوست ندارم هیچ رزیدنت اویلی رو از دست بدم هر چند تا حالا 2 تا شو از دست دادم. به خاطر نداشتن کنسول. در مورد گرافیک خیلی عالیه .و کات سنس های بازی فوق العده طراحی شدند.
در مورد hud چیز جالبی هست بازی مدرن شده و این هود کاملا مناسب بازی هست در مورد اون دختر چیزی نگو دارم روش حساب باز میکنم.:d:))

سینا اون عکس آیدا جونت نیست به خدا :d بدلشه.

بچه ها ولی جدا این تریلر ها داره داستان رو خراب می کنه
بعد از هر تریلر هم من اشتیاقم برای بازی بیشتر میشه نمی تونم صبر کنم
پایه هستین درباره صحبت درباره داستان بازی تو تاپیک یکم قوانین بزاریم
چون در غیر این صورت من یکی دیگه جرات نمی کنم بیام تو این تاپیک
به شخصه هیچ اهمیتی به اسپویل داستان نمیدم، اتفاقاً هر چی بیشتر از داستان سر در بیارم بیشتر هایپ میشم و در ادامه بیشتر حال میکنم>:d<

دقیقا بیشترین اشتیاق من بخش ترسناک بازی که بیشتر مربوط به لیان
من از بخش این یارو جیک مولر می ترسم

من از بخش کرس می‌ترسم! فکر کنم همه عقده‌هاشون رو سر سناریوی کرس بدبخت خالی کنند، به نحوی که دیگه کرس رو از captain Price تشخیص ندیم:|

راستی بچه ها من هرچقدر فک می کنم نمی تونم رابطه وسکر با زن ها رو هضم کنم چون یه دید دیگه نسبت به وسکر داشتم مخصوصا رفتار همیشگیش با زن ها
در ضمن این بخش داستان منو خیلی یاد dmc میندازه :دی
دقیقاً برای همینه میگم این اطلاعات هر چقدر هم رسمی باشه کشکه! آخه وسکر و این حرفا!:)) این جیک فرزندخوانده وسکره، حالا ببین کی گفتم:d

بچه ها نمی دونم این عکس هارو دیدین یا نه
تو این عکس Hud بازی رو می بینین دیگه نیازی به توضیح نیست یکم مدرن تر شده البته مثل بازی های اول شخص objective و مسافتی که باهاش داریم با یه علامت نشون داده شده
البته نمیشه دقیق گفت ولی با توجه به آیکانی که تو تصویر هست میشه دوتا اسلحه همزمان حمل کرد.

و اما در مورد HUD، به نظرم بیشتر این HUD به درد بازی‌های شوتر آنلاین می‌خوره! اصلاً یک بازی سبک وحشت برای هر چه بیشتر سینمایی و طبیعی‌تر شدنش نیاز به HUD نداره! ولی حالا مسئله چندان مهمی هم نیست، میشه تحمل کرد.

به احترام دکتر برکین به دخترش چیزی نگید !

مگه حالا دکتر برکین کی بوده که دخترش کی باشه؟ جفتشون بدرد نخورند.:d

نه من رزیدنت اویل orc رو حتما بازی میکنم. دوست ندارم هیچ رزیدنت اویلی رو از دست بدم هر چند تا حالا 2 تا شو از دست دادم. به خاطر نداشتن کنسول.
حمید من با افشین موافقم. بهت قول میدم اگر ORC رو از نزدیک نبینی خیلی به نفعته، این بازی اصلاً ارزش نداره که در کنار نسخه‌های دیگه قرارش بدی! از همین الآن اولین پستت رو بعد از بازی کردن ORC می‌تونم ببینم که اینجوری شروع میشه::|.

در مورد ایدا: اگر این نسخه کلون شده این B***h (ببخشید سینا جون:-s:d) باشه داستان جالب میشه، اون وقت می‌تونیم بگیم قضیه آلبرت بزرگ هم همین بوده! البته یکم داستان زیادی چیپ و تخیلی میشه که زیاد جالب نیست!
در مورد گرافیک: مشخص نشده که بازی با چه انجینی ساخته میشه؟ اگر با Mt Framework بسازند تو شاهکار بودنش لحظه‌ای شک نمی‌کنم.

آخرین ویرایش:
این قضیه کلون ادا باعث شده من تو فکر عمیقی برم !:d ایا البرت وسکر واقعا کشته شده ؟:d
حمید جان درکت میکنم الان اون حسی رو داری که ماها قبل از بازی کردن ORC داشتیم اما بعد از بازی کردنش افسردگی گرفتیم !:d خیلی بازیش مشکل داره و شروع و پایان جالبی نداره و اصلا هیجان خاصی نداره !

اتفاقا همینو می خواستم الان بزارم فردین جان
معمولا شخصیت جدید خوراک کپکام
ولی اگه بخوایم بگیم این شخصیت تو تاریخچه بازی هست میشه گفت این الکس وسکر باشه و به احتمال خیلی زیاد رییس سازمان

یکم درباره قوانینی توضیح بده افشین جان !

به احترام دکتر برکین به دخترش چیزی نگید !

قوانین ینی اینکه هرکی یادش ررفت خطر اسپویل رو بگه و از اسپویلر استفاده نکنه همگی جمع شیم بخوریمش :))

افشین حالا جیک . خوب .من بین جیک و جک شک داشتم.:)

نه من رزیدنت اویل orc رو حتما بازی میکنم. دوست ندارم هیچ رزیدنت اویلی رو از دست بدم هر چند تا حالا 2 تا شو از دست دادم. به خاطر نداشتن کنسول. در مورد گرافیک خیلی عالیه .و کات سنس های بازی فوق العده طراحی شدند.
در مورد hud چیز جالبی هست بازی مدرن شده و این هود کاملا مناسب بازی هست در مورد اون دختر چیزی نگو دارم روش حساب باز میکنم.:d:))

سینا اون عکس آیدا جونت نیست به خدا :d بدلشه.
از من گفتن بود حالا اگر دوست داری بازی کن :دی

به شخصه هیچ اهمیتی به اسپویل داستان نمیدم، اتفاقاً هر چی بیشتر از داستان سر در بیارم بیشتر هایپ میشم و در ادامه بیشتر حال میکنم>:d<

من از بخش کرس می‌ترسم! فکر کنم همه عقده‌هاشون رو سر سناریوی کرس بدبخت خالی کنند، به نحوی که دیگه کرس رو از captain Price تشخیص ندیم:|

دقیقاً برای همینه میگم این اطلاعات هر چقدر هم رسمی باشه کشکه! آخه وسکر و این حرفا!:)) این جیک فرزندخوانده وسکره، حالا ببین کی گفتم:d

و اما در مورد HUD، به نظرم بیشتر این HUD به درد بازی‌های شوتر آنلاین می‌خوره! اصلاً یک بازی سبک وحشت برای هر چه بیشتر سینمایی و طبیعی‌تر شدنش نیاز به HUD نداره! ولی حالا مسئله چندان مهمی هم نیست، میشه تحمل کرد.

مگه حالا دکتر برکین کی بوده که دخترش کی باشه؟ جفتشون بدرد نخورند.:d

حمید من با افشین موافقم. بهت قول میدم اگر ORC رو از نزدیک نبینی خیلی به نفعته، این بازی اصلاً ارزش نداره که در کنار نسخه‌های دیگه قرارش بدی! از همین الآن اولین پستت رو بعد از بازی کردن ORC می‌تونم ببینم که اینجوری شروع میشه::|.

در مورد ایدا: اگر این نسخه کلون شده این B***h (ببخشید سینا جون:-s:d) باشه داستان جالب میشه، اون وقت می‌تونیم بگیم قضیه آلبرت بزرگ هم همین بوده! البته یکم داستان زیادی چیپ و تخیلی میشه که زیاد جالب نیست!
در مورد گرافیک: مشخص نشده که بازی با چه انجینی ساخته میشه؟ اگر با Mt Framework بسازند تو شاهکار بودنش لحظه‌ای شک نمی‌کنم.

1-ببین برای مثال می گم اگه همین صحنه درگیری لیان و کریس رو برای اولین بار تو بازی ببینی خیلی حالش بیشتر جای اینکه وقتی 2000 بار تو تریلر دیدی و دوباره بخوای توبازی ببینیش

یادش بخیر تو رزیدنت ایول 2 بازی رو از اول می رفتیم که فقط دمو تبدیل شدن بریکین به g رو ببینیم

2- بخش کریس اکشن خالص با تفنگ خب این فبلا تو سری بوده و جواب داده خوب یا بد بودنش بر می گرده به سازنده که کپکام کارشو بلده
ولی این hns قبلا فقط تو مرسناریس بود و کسی بش اهمیت نمیداد همین نو آوری ممکنه به شدت باعث بشه متای بازی کم بشه :دی

3- امیدوارم اینجوری باشه چون اگه وسکر عاشق شده باشه :دی
دیگه باید دنبال بچه های وسکر بگردیم تو شماره های بعدی :دی

4- خب احتمالا خواستن یه hud طراحی کنن که به همه بخش های بازی بخوره

5- بریکین ینی راکون سیتی :x

6- این کلون ها خیلی داستان رو چیپ می کنه امیدوارم اطلاعات فیک باشه
عزمت شخصیت مس وسکر به اینه که دیگه تکرار نمیشه وگرنه از فردا باید کلون وسکر بکشیم و ....

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

من گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت !!!
همه گرمه لیان کریسن !
خودت چی حدس می زنی سینا ؟؟؟؟

به شدت با این چنین قوانین موافقم !!
به نطرم یکی از مجریهای طرح باشه چون کپکام به این زودی کاراکترهای کلیدی رو نشون نمیده . ( مثل زمان RE5 )
سینا اون عکس آیدا جونت نیست به خدا بدلشه.
باشه بابا من به همون بدلشم راضیم !!!!

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم یکم امیدوار شدم ولی احتمال بگیرم بازیش کنم خیلی کمه
بسه دیگه چقدر بازی کنیم :d
اصلا از ایدا خوشم نیومد نسخه اصلیش خیلی بهتر بود:d
ببینم کی میگه لیان از کریس کتک خورد )x
من که چیزی ندیدم فقط یه مبارزه برای چند لحظه بود )x
حالا برام یه سوال پیش اومده چرا تاریخ رو جلو انداختن معمولا که تاخیر می خوره :-b

من که کلا از اولش تو کاراکتر های زن بازی از ایدا خوشم میومده حالا چه بخواد کلون شدش باشه چه بخواد اصلیش باشه
کلا خانم هایی که خشن تشریف دارن تو دنیای بازی ها رو من میپسندم:d
به قول سینا من به همون بدلشم راضیم :d

حالا برام یه سوال پیش اومده چرا تاریخ رو جلو انداختن معمولا که تاخیر می خوره :-b

جوش نیار!اگه خوب نگاه کنی میبینی که کرس خیلی با مهارت با زانو میزاره تو شیکم لیون!!!!:smoke:

جوش نیار!اگه خوب نگاه کنی میبینی که کرس خیلی با مهارت با زانو میزاره تو شیکم لیون!!!!:smoke:
همش یه مشت دروغه:d
لیون اتفاقا کتک نمیخوره هیچ کتکشم میزنه:d
رزیدنت اویل 6 تایید شده واسه PC تعجب میکنم چرا این سوال رو میپرسید شما!
واقعا؟!!!!!!!!!!چه عالی.ببخشید من واقعا نمیدونستم.خوش خبر باشید همیشه:d
بله بله همین الان دارم میبینمش.176روز دیگه برای ایکس باکسو پی اس3 و پی سی میاد.چرا تا الان ندیدمش:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or