توام که خوراکت اینکاراست افشین:dقوانین ینی اینکه هرکی یادش ررفت خطر اسپویل رو بگه و از اسپویلر استفاده نکنه همگی جمع شیم بخوریمش![]()
از کجا معلوم سوپرایزهای بزرگتری در کار نباشه؟ مثلاً دیدن چهره دلربای کلر:d1-ببین برای مثال می گم اگه همین صحنه درگیری لیان و کریس رو برای اولین بار تو بازی ببینی خیلی حالش بیشتر جای اینکه وقتی 2000 بار تو تریلر دیدی و دوباره بخوای توبازی ببینیش
ولی این hns قبلا فقط تو مرسناریس بود و کسی بش اهمیت نمیداد همین نو آوری ممکنه به شدت باعث بشه متای بازی کم بشه![]()
تقریبا جواب همهی سوالاتتون داره آماده میشه![]()
می گم احد تو هنوز عزا داری ؟؟؟؟تقریبا جواب همهی سوالاتتون داره آماده میشه![]()
فقط امیدوارم این همه منتظر کلیر هستیم مث جیل تو re5 ازش استفاده نکنناز کجا معلوم سوپرایزهای بزرگتری در کار نباشه؟ مثلاً دیدن چهره دلربای کلر:d
تقریبا جواب همهی سوالاتتون داره آماده میشه![]()
همین نظر سنجی دیگه که گفته با توجه به اظهارات کپکام؟؟کجا؟؟؟
همین نظر سنجی دیگه که گفته با توجه به اظهارات کپکام؟؟
-----------------------------------------------------------------
یعنی بچه ها همه از دم اویل خورنا:d
ولی اگه باشه که به شدت استقبال میشه...من که کلر رو خیلی دوس دارمکپکام فقط کلر رو هنوز تایید نکرده و صدا پیشش گفته من قراردادی با کپکام نبستم جدیدا واسه رزیدنت اویل 6 اما خدا رو چه دیدی شاید فشار فن ها باعث شده بببنده یا بسته باشه یا اصلا کپکام گفته واسه سورپرایز کردن چیزی رو لو نده صدا پیشه ی کلر.

ولی اگه باشه که به شدت استقبال میشه...من که کلر رو خیلی دوس دارم![]()

خودتم داری پیر میشیامنم دوستش دارم یکم. جیل هم دیگه داره پیر میشه . دارم رو شری حساب خاصی باز میکنم آینده ی درخشانی داره
ویلیام بیرکین قبل از این که U.S.S بهش حمله کنن و قبل از این که بخواد فرار کنه یه نامه به من نوشته بود و گفته بود من دیگه کارم تمومه دیگه و مرگ م نزدیکه تنها چیزی که ازت میخوام اینه که از دخترم مراقبت کنی. شری رو به تو سپردم.
برای من 4 5 روزه که اینجوریه با Firefox اینجوری شد ! Opera بریز راحت سایت میاد بالا !این عکسو ببینید:
فکر میکنم سایت ویروسی شده!![]()
من اینو اینجا مطرح کردم که قدیمیای تاپیک به گوش مسئولان سایت برسونن،چون حتما رابطه دارید با مسئولان سایت.
این خطریه که همه ی کاربران سایتو تهدید میکنه.
سیفعلی هستم! سیفعلی!!!به به حاج علی آقا کم پیدایی؟
مثلث عشقی کدوم بود بابا؟ لیان بدبخت خیلی به ایدا بدهکاره، ایدا حدود 3هزار میلیارد بار جونش رو نجات داده، باید یه جوری از شرمندگیش دربیاد دیگه!