داداش اسفندیار پاچیدم به سقف!!!!
"به دست گرفتن نمسیس کلید پیروزیست" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس جیل و اینجا پشم بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

یعنی خیلی آقایی افشین جان، دوست دارم آبکش آبکش:dعلی با آواتارت هلاکم کردی
ای جان
ینی راضیما راضی حالا یه آهنگ درخواست کن از سایلنت هیل یا رزی یا حتی یه آهنگ راک
به خاطر توام که شده من این کارو می کنم
منم خیلی دوس دارم orc نه بفروشه نه امتیاز بگیره فک کن تو بازی لیان و کلیر و جیل و کارلوس وو تمام شخصیت هایی که دوست داریم رو بکشیم
از اینکه 60 دلار هم برای بازی می خوام بدم اصن راضی نیستم
احتمالا بعد از تموم کردنش برای دوره درمانی شروع کنم شماره کلاسیک رو دوباره از زیرو بازی کنم![]()
گفتی تأیید میشه.بابا یه بار به این "اورک" از دید آمبرلا ها نگاه کنین نه از دید شخصیت های اصلی!!!
همه چی با هم جور در میاد!
از دید لیونی=یه آشغال به تمام معنا!!!!
از دید آمبرلا=؟؟؟؟!!!!!!
شما صاحب اختیاری علی جون... راحت باش...
چاکریم، در خدمتیم.بعداً به خدمتت میرسم...
اما من باهات مخالفم افشین... به نظرم CapCom دیگه نمیاد این حماقت رو بکنه و نوشتن سناریوی بازی رو هم به Slant Six بده.... من که بعید میدونم. یعنی اگه اینجوری باشه که من هم به جبهه ی علی میپیوندم....
شک نکن، بازی بیشتر مبتنی بر بخش مولتی پلیره.ولی مطمئنا بخش سینگل خیلی قوی نداره
احد جان باز بگو RE4 بد بود:dآقا پایه هستین بریم کپکام رو رو سرشون خراب کنیم؟
دقیقاً! حداقل تو کارگردانی کات سینها از رو سری فیلم اسکی رفتند. فکر میکنم ORC از لحاظ تخیل دست مجموعه فیلمها رو از پشت ببنده!
فک کنم این سازنده ها دوست های صمیمی پل اندرسون باشن![]()
درود بر همه هیترهای بزرگ ORC
لیان جون تحویل بگیر
F***ing Loyalty is dead my pal:d
خدمت از ماست...چاکریم، در خدمتیم.
هم اکنون به جبهه ما بپیوند، تا دیر نشده.
البته من فکر میکنم حداقل در بخش داستانی دخالت مستقیم داشته. سناریوی بازی توسط خود کپکام نوشته شده. ولی باز هم زیاد قوی نیست، یک خط داستانی ضعیف برای اینکه این نسخه ارزش بازی کردن داشته باشه.

اینو خوب اومدی...احد جان باز بگو RE4 بد بود:d

این که گفتی orc بازی خوبیه ازت ناامید شدم. اما اینکه لیون رو بشه شوت کردچه باحاله این ORC
فکر کنم مشه یه سری مینی گیم هم بهش اضافه کرد.مثلا شوت کردن لیون تو دروازه........یا بزرگ کردن نمسیس به عنوان حیوان خانگی........:d

همکاریای وجود نداره، کنترل نمسیس بدبخت و مفلوک به وسیله کامپیوتر دست نیروهای USS میفته و اینا هم عین بز ازش کار میکشند:d
الآن تریلر رو دیدم.نظرم عوض شد.واقعا عالی بود.فقط نفهمیدم که این کنترل نمسیس،مال سناریوی داستانی اصلی بود یا مال مینی گیم ها؟اگه جزو داستان اصلی باشه که عالی میشه!ولی خداییش خیلی شبیه فیلم ها است.
ولی یک سوال:چرا نمسیس با تیم آمبرلا همکاری می کنه.ولی تایرنت 103 بهشون حمله می کنه؟یعنی واقعا ممکنه که مبارزه ای بین این 2 ابر هیولا دربگیره؟!
این قابلیت یا همون Nemesis Mode به قول شما به داستان اصلی ربط نداره و برای قسمته مولتی پلیر بازیه، این خصوصیت هم انحصاراً برای کنسول XBOX360 وجود داره.توی ویکی نوشته که اون حالت نمسیس،فقط مال یک مینی گیم قابل دانلوده و ربطی به داستنان اصلی نداره.نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!