بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

امیدوارم ORC خیلی کم فروش کنه و کپکام ضربه بزرگی بهش وارد شه تا دیگه از این غلطا نکنه !!:d خیلی مسخرست کنترل نمسیس رو بگیری تو دستت باهاش بازی کنی ! انگار هر چی به تاریخ انتشارش نزدیک میشیم , مسخره تر میشه !
دیشب برا صدمین بار RE2 رو بازی کردم .. اصلا هزار بار هم بازی میکنم از بازیش خسته نمیشم .. به نظرم بهترین شماره سری RE هستش .
Nemesis Mode Trailer رو اگر هنوز ندیدین , از اینجا دانلود کنید .

آخرین ویرایش:
بابا بیخیال شید بچه ها...
حالا اجازه بدید اصلاً بازی ریلیز شه... باور کنید اونقدرها هم بد نیستا. به جنبه های خوبش فکر کنید...
لطفاً هم دوباره گیر ندید من RE رو از شماره 4 و 5 شروع کردم... ولی به CapCom ایمان دارم...
Loyalty to the End
;)

داداش اسفندیار پاچیدم به سقف!!!!
=))=))=))=))
"به دست گرفتن نمسیس کلید پیروزیست" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=))=))=))=))
پس جیل و اینجا پشم بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

حتما هستن که نمسیس کلید پیروزی شده دیگه!!
=))
من واسه خنده هم شده این بازی رو میگیرم. انقدر بازی های ترسناک رفتم و فر خوردم خسته شدم. حالا یک بازی خنده دار بازی میکنیم حال کنیم. فرض کن:
مقطوع النسل کردن لیکر ها با لگد در ناحیه ی بحرانیشون=))
نمسیس غولی برای تمام فصول=))
کشتن لیون به شیوه های مختلف=))
و موارد دیگر
.....
بدبخت نمسیس. یعنی واسه این بیچاره یه ذره ابهت باقی نذاشتن.

=))
مقطوع النسل!!!
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
خودمونیم ها ولی از این جنبه بهش نگاه کنیم واقعا ابهت داره!!!
=))=))
یه تریلر ازش دیدم یارو یه اسپری در اورد و به هوا میزد!!!!=))
مثلا میخواست اثرات ویروس در هوا رو کم کنه!!!=))
مثلا بچه ها توی حالت انلاین یه نفز کنترل Mr.X رو به عهده بگیره و یه نفر هم کنترل Nemesis!!! بعدش با هم کشتی بگیرن وسط راکون سیتی!!! زامبی ها هم وایسن اطراف و تشویق کنن!!!

آخرین ویرایش:
درود بر همه هیترهای بزرگ ORC
لیان جون تحویل بگیر
F***ing Loyalty is dead my pal:d

علی با آواتارت هلاکم کردی:دی
ای جان
ینی راضیما راضی حالا یه آهنگ درخواست کن از سایلنت هیل یا رزی یا حتی یه آهنگ راک :دی

به خاطر توام که شده من این کارو می کنم ;)
منم خیلی دوس دارم orc نه بفروشه نه امتیاز بگیره فک کن تو بازی لیان و کلیر و جیل و کارلوس وو تمام شخصیت هایی که دوست داریم رو بکشیم :-&
از اینکه 60 دلار هم برای بازی می خوام بدم اصن راضی نیستم
احتمالا بعد از تموم کردنش برای دوره درمانی شروع کنم شماره کلاسیک رو دوباره از زیرو بازی کنم :دی
یعنی خیلی آقایی افشین جان، دوست دارم آبکش آبکش:d

:dLisa Theme please
البته اگه مشکلی نیست:d
کلاً هر چی راجع به RC:-& گفتی تأیید میشه.

بابا یه بار به این "اورک" از دید آمبرلا ها نگاه کنین نه از دید شخصیت های اصلی!!!
همه چی با هم جور در میاد!
از دید لیونی=یه آشغال به تمام معنا!!!!
از دید آمبرلا=؟؟؟؟!!!!!!

از دید آمبرلا= یه آشغال به تمام معنا
از دید فن‌ها= یه آشغال به تمام معنا
:d

شما صاحب اختیاری علی جون... راحت باش...
بعداً به خدمتت میرسم...

اما من باهات مخالفم افشین... به نظرم CapCom دیگه نمیاد این حماقت رو بکنه و نوشتن سناریوی بازی رو هم به Slant Six بده.... من که بعید میدونم. یعنی اگه اینجوری باشه که من هم به جبهه ی علی میپیوندم....
چاکریم، در خدمتیم.
هم اکنون به جبهه ما بپیوند، تا دیر نشده.
البته من فکر میکنم حداقل در بخش داستانی دخالت مستقیم داشته. سناریوی بازی توسط خود کپکام نوشته شده. ولی باز هم زیاد قوی نیست، یک خط داستانی ضعیف برای اینکه این نسخه ارزش بازی کردن داشته باشه.
باز هم میگم این نسخه یک SOCOM با طعم زامبیه.

ولی مطمئنا بخش سینگل خیلی قوی نداره
شک نکن، بازی بیشتر مبتنی بر بخش مولتی پلیره.

آقا پایه‌ هستین بریم کپکام رو رو سرشون خراب کنیم؟
احد جان باز بگو RE4 بد بود:d

=))
فک کنم این سازنده ها دوست های صمیمی پل اندرسون باشن :دی
دقیقاً! حداقل تو کارگردانی کات سین‌ها از رو سری فیلم اسکی رفتند. فکر میکنم ORC از لحاظ تخیل دست مجموعه فیلم‌ها رو از پشت ببنده!

آخرین ویرایش:
درود بر همه هیترهای بزرگ ORC
لیان جون تحویل بگیر
F***ing Loyalty is dead my pal:d

Not for people who believe in faith
Not for Leon

چاکریم، در خدمتیم.
هم اکنون به جبهه ما بپیوند، تا دیر نشده.
البته من فکر میکنم حداقل در بخش داستانی دخالت مستقیم داشته. سناریوی بازی توسط خود کپکام نوشته شده. ولی باز هم زیاد قوی نیست، یک خط داستانی ضعیف برای اینکه این نسخه ارزش بازی کردن داشته باشه.
خدمت از ماست... ;)
ولی عمراً به جبهتون نه میپیوندم و نه وصله میخورم...
پرچم CapCom بالاست...
اما من باز هم میگم داستانش مطمئناً جالب خواهد بود...
Have a little faith buddy
just a leap of faith and u'll see miracles

احد جان باز بگو RE4 بد بود:d
اینو خوب اومدی...
Love u
ما ملت باید حتماً باید یه بلا سرمون بیاد که قدر داشته هامون رو بدوینم....

چه باحاله این ORC :))
فکر کنم مشه یه سری مینی گیم هم بهش اضافه کرد.مثلا شوت کردن لیون تو دروازه........یا بزرگ کردن نمسیس به عنوان حیوان خانگی........:d

ولی حالا خودمونیم ها.به دست گرفتن کنترل نمسیس هم حال میده ها.حداقل برای من یکی که جذابه!ولی در کل قبول دارک که بازیش مزخرفه.

فکرش رو بکنید که تایرنت 103 و نمسیس با هم یک مبارزه داشته باشن.واقعا جالب میشه.البته منظورم اون تایرنتی که کلیر و لیون باهش درگیر بودند نیست.بلکه یکی دیگه از اون 6 تا تایرنت 103 که درذ نقاط دیگر شهر رها شدند!مطمئنم که در این بازی،سرنوشت تک تکشون مشخص میشه!

---------- نوشته در 06:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:02 PM ارسال شده بود ----------

الآن تریلر رو دیدم.نظرم عوض شد.واقعا عالی بود.فقط نفهمیدم که این کنترل نمسیس،مال سناریوی داستانی اصلی بود یا مال مینی گیم ها؟اگه جزو داستان اصلی باشه که عالی میشه!ولی خداییش خیلی شبیه فیلم ها است.
ولی یک سوال:چرا نمسیس با تیم آمبرلا همکاری می کنه.ولی تایرنت 103 بهشون حمله می کنه؟یعنی واقعا ممکنه که مبارزه ای بین این 2 ابر هیولا دربگیره؟!

چه باحاله این ORC :))
فکر کنم مشه یه سری مینی گیم هم بهش اضافه کرد.مثلا شوت کردن لیون تو دروازه........یا بزرگ کردن نمسیس به عنوان حیوان خانگی........:d
این که گفتی orc بازی خوبیه ازت ناامید شدم. اما اینکه لیون رو بشه شوت کرد
=))=))=))=))=))

الآن تریلر رو دیدم.نظرم عوض شد.واقعا عالی بود.فقط نفهمیدم که این کنترل نمسیس،مال سناریوی داستانی اصلی بود یا مال مینی گیم ها؟اگه جزو داستان اصلی باشه که عالی میشه!ولی خداییش خیلی شبیه فیلم ها است.
ولی یک سوال:چرا نمسیس با تیم آمبرلا همکاری می کنه.ولی تایرنت 103 بهشون حمله می کنه؟یعنی واقعا ممکنه که مبارزه ای بین این 2 ابر هیولا دربگیره؟!
همکاری‌ای وجود نداره، کنترل نمسیس بدبخت و مفلوک به وسیله کامپیوتر دست نیروهای USS میفته و اینا هم عین بز ازش کار میکشند:d
حالا خیلی این قضیه جالبه که به وجد اومدی نیما خان؟!:d

توی ویکی نوشته که اون حالت نمسیس،فقط مال یک مینی گیم قابل دانلوده و ربطی به داستنان اصلی نداره.نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!
این قابلیت یا همون Nemesis Mode به قول شما به داستان اصلی ربط نداره و برای قسمته مولتی پلیر بازیه، این خصوصیت هم انحصاراً برای کنسول XBOX360 وجود داره.
اگر از من میپرسید صد در صد باید ناراحت باشید که چرا اصلاً همچین قابلیتی گذاشتن، و صد در صد خوشحال باشید که حداقل تو بخش داستانیه بازی یه همچین ایده چیپی وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or