بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

توی ویکی نوشته که اون حالت نمسیس،فقط مال یک مینی گیم قابل دانلوده و ربطی به داستنان اصلی نداره.نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!
اگه دقت کنی اون حالت نمسیس فقط برای 360 معرفی شده
آخر اون تریلر هم فقط آرم 360 و ایکس باکس لایو رو نشون داد و خبری از پی اس3 نبود.

ولی حالا خودمونیم ها.به دست گرفتن کنترل نمسیس هم حال میده ها.حداقل برای من یکی که جذابه!ولی در کل قبول دارک که بازیش مزخرفه.

فکرش رو بکنید که تایرنت 103 و نمسیس با هم یک مبارزه داشته باشن.واقعا جالب میشه.البته منظورم اون تایرنتی که کلیر و لیون باهش درگیر بودند نیست.بلکه یکی دیگه از اون 6 تا تایرنت 103 که درذ نقاط دیگر شهر رها شدند!مطمئنم که در این بازی،سرنوشت تک تکشون مشخص میشه!

---------- نوشته در 06:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:02 PM ارسال شده بود ----------

الآن تریلر رو دیدم.نظرم عوض شد.واقعا عالی بود.فقط نفهمیدم که این کنترل نمسیس،مال سناریوی داستانی اصلی بود یا مال مینی گیم ها؟اگه جزو داستان اصلی باشه که عالی میشه!ولی خداییش خیلی شبیه فیلم ها است.
ولی یک سوال:چرا نمسیس با تیم آمبرلا همکاری می کنه.ولی تایرنت 103 بهشون حمله می کنه؟یعنی واقعا ممکنه که مبارزه ای بین این 2 ابر هیولا دربگیره؟!
نیما کلا بیخیالش شو چون برای pc نیست و تو هم pc داری
جواب سوالتم اینه اونایی که شما دیدی برای بخش داستانی بوده و اینکه اصن از تو واقعا بعید بود
مگه تایرانت 103 قابل کنترل بود آخه !!!!!
یه موجود ابله بود بدبخت
نکته دیگه اینکه به احتمال زیاد نمیسیس تو حالت داستانی هم برامون مشکل ساز باشه چون حتی تو همین مالتی پلیر کلید پیروزی نمسیس و بازم یه تیم دیگه می زنه دهن اونکی رو صاف می کنه

همکاری‌ای وجود نداره، کنترل نمسیس بدبخت و مفلوک به وسیله کامپیوتر دست نیروهای USS میفته و اینا هم عین بز ازش کار میکشند:d
حالا خیلی این قضیه جالبه که به وجد اومدی نیما خان؟!:d

این قابلیت یا همون Nemesis Mode به قول شما به داستان اصلی ربط نداره و برای قسمته مولتی پلیر بازیه، این خصوصیت هم انحصاراً برای کنسول XBOX360 وجود داره.
اگر از من میپرسید صد در صد باید ناراحت باشید که چرا اصلاً همچین قابلیتی گذاشتن، و صد در صد خوشحال باشید که حداقل تو بخش داستانیه بازی یه همچین ایده چیپی وجود نداره.
خداییش می بینید کپکام چه بلایی سرمون آورده برای خودمون متاسفم
کاری کرده که فن ها دارن سر کنترلی بودن نمیسیس تو بازی بحث می کنن
لعنت به کپکام

21607159672634905492.jpg

نظرتون راجع به این مکان تو سناریو لیان چیه ؟ بنظر خیلی مرمور میرسه!. خیلی جای با حاله من عاشق این اینوایرمنتها و نورپردازی هستم.

نظرتون راجع به این مکان تو سناریو لیان چیه ؟ بنظر خیلی مرمور میرسه!. خیلی جای با حاله من عاشق این اینوایرمنتها و نورپردازی هستم.
درود بر همه
حمیدجان دمت گرم.
خیلی با این عکسه حال کردم، در نگاه اول یاد code veronica افتادم، یادش به خیر. این عکس خیلی راحت حس ترس رو القا میکنه.

مرسی حمید
خیلی باحاله راستی بچه ها یه تئوری جدید برای شخصیت جدید شماره 6 داده شده که می تونه درست باشه
آرک تامسون
از اونجایی که آرک تامسون دوست صمیمی لیان هم بود بی ربط به بازی نیست
البته این نظر من نیست تو یه پیج در موردش بحث بود
عکس رو هم نمی دونم کجا آپلود کنم اگر کسی که می تونه باز کنه جایی آپلود کنه که همه ببینن ممنون میشم
416835_350576614986474_177217178989086_1128555_1574717603_n.jpg

اینم عکسی که داش افشین گذاشته
ولی فکر کنم همونی که خودت گذاشتی رو همه بتونن ببینن ،افشین

Attachments

• 416835_350576614986474_177217178989086_1128555_1574717603_n.jpg
    416835_350576614986474_177217178989086_1128555_1574717603_n.jpg
    29.6 KB · مشاهده: 8
حمید دمت گرم... عکسه خیلی باحال بود...
بچه ها به جان خودم این RE6 قرار بترکونه مثل اینکه...
Hooooooooooo Hooooooooooooooo

درود بر همه
حمیدجان دمت گرم.
خیلی با این عکسه حال کردم، در نگاه اول یاد code veronica افتادم، یادش به خیر. این عکس خیلی راحت حس ترس رو القا میکنه.
علی، آخه این کجاش به Code Veronica ربط داره رفیق من... بیشتر شیبه RE4 میمونه یا RE2
:p

21607159672634905492.jpg

به نظر من محیط ها مخصوصا بخش لیان خیلی شبیه اوت برک طراحی شدن
این قسمت هم شبیه حیاط یه کلیسا یا یه پارک می مونه و منو یاد مرحله اول اوت برک 2 میندازه

به نظر من محیط ها مخصوصا بخش لیان خیلی شبیه اوت برک طراحی شدن
این قسمت هم شبیه حیاط یه کلیسا یا یه پارک می مونه و منو یاد مرحله اول اوت برک 2 میندازه
من Out Breake رو فقط شماره ی یکش اونم بخش توی بار رو بازی کردم...
ولی با قضاوت از روی تریلرهاش به نظرم راست میگی افشین... البته شبیه Clock Tower توی RE3 هم هستا...

---------- نوشته در 11:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

خی لیان جان علی داره میگه در نگاه اول!!! منظورش هم اگر اشتباه نکنم جلوی عمارت اشفورد رو میگه من که یاد DP افتادم!!!
هِین...؟ این هم حرفیه...
بابا بیخیال... اگر بخوایم شباهتش رو پیدا کنیم باور کنید میرسیم به شباهتش با یکی از Locationهای RE5...
;)

همه ی این بحثارو بیخیال شید!این دخترا با خودشون بحث میکنن،میان وسط بحثای شما واسه هم نوشابه باز میکنن و...!شما ها هم که مشغول خودتونید!!!:))
این یک اسپم نیست!اینو نمیگفتم روزم شب نمیشد!!!

افشین جان،اون یارو استیوه.آرک نیست.اگه استیو هم نباشه،بازم آرک نیست.سوروایور اصلا جزو مجموعه ی اصلی نیست.حتی در کتاب Archives که کامل ترین منبع رزیدنت اویل محسوب میشه هم هیچ اسمی از سوروایور و اوت بریک و سایر نسخه های فرعی برده نشده.بعدش هم اون شخصیت کسیه که سرنوشتی مشابه شری داشته باشه و صد البته نزدیک ترین گزینه همون استیوه!چون دقیقا مثل شری توسط وسکر دزدیده و به سازمان برده شد.حالا ببینید کی گفتم!

افشین جان،اون یارو استیوه.آرک نیست.اگه استیو هم نباشه،بازم آرک نیست.سوروایور اصلا جزو مجموعه ی اصلی نیست.حتی در کتاب Archives که کامل ترین منبع رزیدنت اویل محسوب میشه هم هیچ اسمی از سوروایور و اوت بریک و سایر نسخه های فرعی برده نشده.بعدش هم اون شخصیت کسیه که سرنوشتی مشابه شری داشته باشه و صد البته نزدیک ترین گزینه همون استیوه!چون دقیقا مثل شری توسط وسکر دزدیده و به سازمان برده شد.حالا ببینید کی گفتم!
چه حالی میده این استیو نباشه!!!!:d

:arrowd:

مرسی حمید
خیلی باحاله راستی بچه ها یه تئوری جدید برای شخصیت جدید شماره 6 داده شده که می تونه درست باشه
آرک تامسون
از اونجایی که آرک تامسون دوست صمیمی لیان هم بود بی ربط به بازی نیست
البته این نظر من نیست تو یه پیج در موردش بحث بود
عکس رو هم نمی دونم کجا آپلود کنم اگر کسی که می تونه باز کنه جایی آپلود کنه که همه ببینن ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or