بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب یه جاهایی توی CV بهش اشاره شده بود.فایل Hunk`s Report
عه... پس فکر کنم من موقع بازی کردن حسابی گیج می زنم تو خوندن فایل ها ...
;)

اتفاقا یه بار هم باهاش بازی کردیم!!! تو باید بهتر از همه بدونی!! توی RE4 حالت Mercenaries!!! که میتونی برش داری!!! همیشه هم یه ماسک رو صورتشه! همونیه که با گروهش رفت سراغ ویلیام بدبخت!!!
ای بابا... یارو Vector بودش...؟ منو باش فکر میکردم همون Hunk تشریف داره...

ای بابا... یارو Vector بودش...؟ منو باش فکر میکردم همون Hunk تشریف داره...
من دارم اشتباه میگم!!! اون همون هانکه!!! وکتور رو هیچکدوممون تا حالا ندیدیم!!! اصلا قاطی کردم فجیع!!!!

من دارم اشتباه میگم!!! اون همون هانکه!!! وکتور رو هیچکدوممون تا حالا ندیدیم!!! اصلا قاطی کردم فجیع!!!!
خسته نباشی... دیگه جداً داشتم از خودم نا امید می شدم....
آره، تا الان Vector رو جایی ندیدیم... مطمئنم خیلی خوفه... باور کنید بچه ها یا جای Nemesis رو می گیره یا جای Albert Wesker رو...

خدا لعنتت نکنه نیما. اینو از کجا می دونی تو دیگه...؟
بچه ها جداً این مسائل تو خود بازی بهش اشاره شده بود ....؟
اینکه هانک مربی وکتور بوده تو فایل ها نیومده بود
تو عکس هایی که از orc منتشر شده بود توضیحاتی از هر شخصیت داده بود

اوه اوه!ببین عضو جدید چه جواهریه!:x
فعلا آتش بسه اینجا!هممون سلاحامونو گذاشتیم تو صندوق!
هیکل کرسو باهات هستم!مشکل بچه ها اینه که رنجر ندیدن فکر میکنن کرس خیلی گنده بوده!هر چی هم میگم یه رنجر باید صخره باشه باورشون نمیشه!
محمد کریس همه چیش خوب بود تو شماره 5 به جز هیکلش که اونم کپکام برای تجاری بودن این کارو کرده بود اگه دقت کنی کپکام می خواست شبیه geow کنه هیکل کریسو :دی
خداییش اون کریس که داره سیگارشو با زیپو روشن می کنه برای من خیلی دوست داشتنی تره
اصن کریس باید بی اعصاب باشه بزنه لت و پار کنه همه چیزو
با این کاری که کپکام کرد باعث شد اسم کریس بره تو لیست شخصیت های دوپینگی :دی ولی الان تو شماره 6 معرکه شده

اینکه هانک مربی وکتور بوده تو فایل ها نیومده بود
تو عکس هایی که از orc منتشر شده بود توضیحاتی از هر شخصیت داده بود

محمد کریس همه چیش خوب بود تو شماره 5 به جز هیکلش که اونم کپکام برای تجاری بودن این کارو کرده بود اگه دقت کنی کپکام می خواست شبیه geow کنه هیکل کریسو :دی
خداییش اون کریس که داره سیگارشو با زیپو روشن می کنه برای من خیلی دوست داشتنی تره
اصن کریس باید بی اعصاب باشه بزنه لت و پار کنه همه چیزو
با این کاری که کپکام کرد باعث شد اسم کریس بره تو لیست شخصیت های دوپینگی :دی ولی الان تو شماره 6 معرکه شده
منم اون کرس اویل96رو خیلی دوست دارم.تو چندصفحه قبل هم گفتم که چرا کپ کام از اون شخصیت ها استفاده نکرد.
ولی من حس میکنم که کپ کام سعی میکنه کرسو به سیلوستراستالونه نزدیک کنه!اون از ورونیکا که صحنه ی ورود کرس به بازی دقیقا کپی فیلم صخره نورد بود،اینم از5 که هیکلش شده عین هیکل استالونه!
ولی خوب کرس یه نیروی ویژه است،اگه هیکلش مورد داشت که اون سازمان(BSAA)واسه کارهای عملیاتی انتخابش نمیکرد!:d
گیر ندین دیگه!هیکلش گنده است ولی مهم اینه که از پس کارها بر میاد!وقتی هیکلش اختلالی تو کارها به وجود نمیاره چرا ایراد میگیرید؟!:d
-----------------------------------
راستی یه مطلبی رو چندوقته میخوام بگم،یادم میره هی!
اونایی که RE4 رو با پی اس2 بازی نکردن هیچ لذتی از این بازی نبردن.
جدا توی پی اس2 حال میداد بازی کردنش.نسخه ی پی سی خیلی مزخرفه!

دقیقا.من تو هردو بازی کردم.پی سی اعصاب خورد کنه.ps2 کنترلش روون تره:d

اون از ورونیکا که صحنه ی ورود کرس به بازی دقیقا کپی فیلم صخره نورد بود
من عاشق استیل کرس تو نسخه code veronica بودم، با صحنه ابتدایی که کرس رو نشون میداد خیلی حال کردم، یادش به خیر...
فکر کنم کرس تو RE6 به روزهای اوج خودش برگرده، قاطی تر از همیشه:d، هیکلش هم دیگه بهانه‌ای دست بدخواهان نمیده، تراشیده و خوش فرم.

من رو ps3، ps2، pc و 360 بازی کردم، به قول شما رو PS2 یه حال دیگه‌ای بود... البته نسخه 360 رو به پیشنهاد لیان عزیز گرفتم که واقعاً جالب بود.

علی جالبش اینجاست که روی X-360 گرافیکش هم بالاتر از PS3 بود.... ببینم تو هم به این نتیجه رسیدی...
رسیدم... رسیدم:-? فکر کنم فقط یکم محیط روشن تر بود، یعنی تفاوت در نورپردازی داشت، البته یکم تکسچرها هم بهتر نشون داده می‌شد، در کل فرق چندان زیادی نداشتند.

آخرین ویرایش:

دقیقا.من تو هردو بازی کردم.پی سی اعصاب خورد کنه.ps2 کنترلش روون تره:d
کاملاً تایید میشه...
منم رو هر دو امتحان کردم... اما PS2ش یه چیز دیگه بود...
البته بچه ها حالا که برای PS3 و X-360 هم اومده یه چیزی بگم...
خُب PS3 که هیچی چون کلاً عاشقشم... ولی بازی کردن RE4 تو X-360 هم خیلی مزه میده... با JoyStick این X-360 هم خیلی رله میشه Zombie ترکوند...

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

من رو ps3، ps2، pc و 360 بازی کردم، به قول شما رو PS2 یه حال دیگه‌ای بود... البته نسخه 360 رو به پیشنهاد لیان عزیز گرفتم که واقعاً جالب بود.
علی جالبش اینجاست که روی X-360 گرافیکش هم بالاتر از PS3 بود.... ببینم تو هم به این نتیجه رسیدی...
البته روی PC که بازی می کردی با نصب کردن یه Patch گرافیکش تا حدودی ارتقاء پیدا می کرد... ولی بین این 4 تا ... من با گرافیک X-360 بیشتر حال کردم...

منم اون کرس اویل96رو خیلی دوست دارم.تو چندصفحه قبل هم گفتم که چرا کپ کام از اون شخصیت ها استفاده نکرد.
ولی من حس میکنم که کپ کام سعی میکنه کرسو به سیلوستراستالونه نزدیک کنه!اون از ورونیکا که صحنه ی ورود کرس به بازی دقیقا کپی فیلم صخره نورد بود،اینم از5 که هیکلش شده عین هیکل استالونه!
ولی خوب کرس یه نیروی ویژه است،اگه هیکلش مورد داشت که اون سازمان(BSAA)واسه کارهای عملیاتی انتخابش نمیکرد!:d
گیر ندین دیگه!هیکلش گنده است ولی مهم اینه که از پس کارها بر میاد!وقتی هیکلش اختلالی تو کارها به وجود نمیاره چرا ایراد میگیرید؟!:d
-----------------------------------

پس توصيه مي كنم حتما نسخه gc
رو بازي كني كه اصل جنس و از زير دست ميكامي بزرگ اومده بيرون
اصن ميكامي گفته بود اگه اين بازي روي كنسول ديگه بياد من سرمو با اره برقي ميبرم
يادش بخير اون موقع بش مي گفتن مرد شماره 1 كپكام :(

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

[h=6]فیلم بسیار تحسین شده «جدایی نادر از سیمین» با دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی، نخستین اسکار را برای سینمای ایران به ارمغان آورد و اصغر فرهادی این جایزه را از دستان سندرا بولاک دریافت کرد. این موفقیت و افتخار بزرگ رو به تمام ایرانی های عزیز در سرارسر جهان تبریک میگم....[/h]

درسته محمد جان نسخه PS2 رو منم اولین بار بازی کرده بودم و بعدش با PC . جدا نسخه PS2 نسبت به PC عالی بود ولی خدایشش اگه نسخه Game Cube رو بازی میکردی یه چیز دیگه بود ! مال PS2 پورت داغونی بود ! که همین مساله باعث شد میکامی از کپکام بره :(
[LTR][/LTR]

دوستان یه سوال در مورد این شخصیت سومی که معلوم نیست کی هست برام پیش اومده
الکس وسکر طی انجام ماموریت و ازمایشاتی در جزیره ای ویروسی رو بدست اورد , این ویروس نتایج مطلوبی رو بدن انسان ها به وجود میاره . در واقع اسپنسر اون رو مامور این کار کرده بود تا این ویروس رو براش بیاره ولی الکس خیانت کرد و فرار میکنه .
حالا ممکنه الکس ویروس رو به خودش تزریق کرده باشه و خونش برای همه مهم باشه که شری بیرکن میگفت , جهان به خون تو نیاز داره . حرکاتش ادم رو یاد البرت وسکر کبیر مینداخت:d
اما از طرف دیگه استیو هم زنده هست و این شخصیت شباهت های زیادی بهش داره و ویروس ورونیکا تو بدنش هست و همین مساله , باعث میشه خونش مهم باشه .
ولی خیلی وقته از الکس خبری نیست و هیچ اطلاعاتی ازش گفته نشده , ولی به احتمال خیلی زیاد ممکنه الکس باشه .

سلام به همه
بچه ها یه سوال
داشتم اویل 4 بازی میکردم تو صحبت های سدلر و لیان
سدلر به لیان میگه تورو بعدا محافط شخصی خودم میکنم می خواستم بدونم لیان چیز خاص و یا چیز مخفی داره که سدلر این حرفو بهش میزنه :-/

سلام به همه
بچه ها یه سوال
داشتم اویل 4 بازی میکردم تو صحبت های سدلر و لیان
سدلر به لیان میگه تورو بعدا محافط شخصی خودم میکنم می خواستم بدونم لیان چیز خاص و یا چیز مخفی داره که سدلر این حرفو بهش میزنه :-/
نه بابا امیر...
وقتی Saddler تو هر تلاشی برای کشتن Leon ناکام میمونه... اینو بهش میگه... منظورش این بود که تو با لیاقت تر از اونایی که تا الان زنده موندی و اون تق و لقای مثلاً محافظ ترکیدن رفتن...
به نوعی کنایه دار و طعنه آمیز اینو بهش میگه. به قول معروف می خواد بگه دهن ما رو تو سرویس کردی Leon

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

ولی خیلی وقته از الکس خبری نیست و هیچ اطلاعاتی ازش گفته نشده , ولی به احتمال خیلی زیاد ممکنه الکس باشه .
من چون DS و UC رو بازی نکردم میپرسم...
Alex Wesker تو این شماره ها بوده...؟ آخه من که یادم نمیاد تو شماره های اصلی دیده باشیمش...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or