بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حالا شرمنده بهت بر نخوره ولی بیش از نصفه محتوای این تاپیک درباره ی نظر فن هاست و بر پایه منابع معتبر نیست،اگه فقط بخواید راجع به چیزایی که کپکام تایید کرده حرف بزنید سر 50 صفحه تاپیک رو باید تموم میکردید می رفت،ولی شما هم دقت نکردی،کارلوس برای جیل همیطوری خودشو به ... نداد که پادزهر پیدا کنه واسه ویروس اگه به جیل اهمیت نمیداد.
مرسی از نظرت .
نظر فنها درباره چی ؟؟؟؟؟ این مهمه . درباره مسائل اصلی . درباره نقطه های گنگ و مبهم داستان و کاراکترها و ..... اصل رو ول نمیکنن فرع رو بچسبن که .
ببینید قضیه علاقه مندی باید دوطرفه باشه.
1- شاید کارلوس از جیل خوشش بیاد . گناه نیست ولی ممکنه جیل همچین حسی رو نداشته باشه .
2- در شرایط بحرانی مثل راکون سیتی همیشه هرچی تعدادتون بیشتر باشه احتمال زنده موندنتون بیشتره . ( داستان رو میگم نه گیم پلی رو ) مثل خیلی از فیلمها .
3- بعضی وقتها خط داستانی ایجاب میکنه که به سمتی بری
..............

خب اگه اینجوری باشه جیل تو RE1 سرش رو میزاره رو شونه کریس .
خب اگه اینجوریه پس لابد لیان هم با اون پلیسها رفته نوشابه کیک خورده .( تصویر آخر RE2 )
واقعا اینجور سوالها سطح تایپیک رو به شدت میاره پایین .
سینا تورو خدا یه فکری به حال دل و روده ما بکن پکیدم از خنده =))
78605565510258867761.jpg

-----------------------------------------

بچه ها حق با سینا
برای این جور فعالیت ها باید برید تو کلوپ
آدرس کلوپ بازیسنتر صفحه انجمن دست چپ پایین نقد و بررسی اعضا طرفداران رزیدنت ایول :دی
اگه خواستین بگین براتون کروکی بکشم گم نشید :دی
-----------------------------------------
خب نمی دونم فهمیدین یا نه ولی من هنوز تو رای گیری شرکت نکردم
چون بحثش نیمه تموم موند پایه اید آیا؟؟؟

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها راستی کسی از داش من حمید خبر نداره؟؟؟ کم پیداست

سلام به همه دوستای عزیزم ..... میبینم که خوب دارید بحث و گفتگو میکنید و دعوا و جروبحث راه میندازید .....
تاحالا فرصت نمیشد چیزی بگم و تو بحث ها شرکت کنم ولی اینبار لازمه بیام کلی درمورد خیلی چیزا بنویسم ....
اینجا چه خبره ؟!!!! معلوم هست ؟ باور کنید زشته ، قبلنا اینطوری نبود .... هنوز هیچی نشده سریع میپرید بهم و جای اینکه بحثتون درمورد موضوعات اصلی و جلوبردن گفتگوها باشه به بیراهه و جواب تند دادن و .... میکشه ....
-----------------------
سینا جان حرفت درست ، جای اینگونه صحبتها اینجا نیست همون کلوب بهتره ، تا حدودی ایراد نداره ولی خب تا الان سطح نوشته ها خیلی پایین اومده و همینطور هم نوشته های بی مورد ادامه داره .... امیدوارم فضا مثل همون سابق دربیاد ....
------------------------
احد ازت یه سوال دارم ، چطوری به این رسیدی که کارلوس اصلا نقشی نداره و بکل داستانش تموم شده ؟!؟! والا هنوزم برای من سرنوشتش علامت سواله که کارلوس چی شد ، بعد حوادث RE3 کجا غیبش زد ، بالاخره هر چی باشه همکار جیل ولنتاین بود ، کمکش کرد براش پادزهر تهیه کرد ، والا عوامل پشت صحنه همچون سازمان و .... به کسی که کوچکترین چیزی درمورد حوادث راکون سیتی و آمبرلا بدونه رحم نمیکنند چه برسه به کارلوس .... خلاصه من حرفتو قبول ندارم ، چون نمیتونم قبول کنم که کارلوس همون آخر RE3 نقشش تموم شد و رفت پی کار و زندگیش ....
-------------------------
درمورد RE6 ..... همون لحظات اول نمایش تریلر ، دانلود کردم و دیدمش ، البته کف کردم و کلی هیجان زده ، چند روز پیش هم داشتم گیم پلی کامل REVELATION میدیدم .... نمیدونم چرا حس میکنم این دوتا یه جورایی با هم مرتبطند ، البته میدونم و اعلام هم شده که اینطوره ، ولی خب میخوام بگم سورپرایزها به همینجا ختم نمیشه .... لیون در بازی وجود داره ، همیشه لیون وقتی وارد بازی میشه درکنارش مطمئنا آیدا هم هست ، حس میکنم یجورایی زیرنظر داره لیون و کاراشو ، هی میخواد مواظب اوضاع و لیون باشه ، پس میخوام بگم به احتمال 95% آیدا در بازی هست .....
کریس وارد بازی شده ، حالت و استایلش خیلی خیلی شبیه RE:REVELATION هست .... همیشه وقتی کریس هست یجورایی جیل هم مرتبط میشه با داستان ، همیشه هم یا جیل دبال کریسه یا کریس دنبال جیل ، احتمال میدم جیل هم باشه ولی خب کمتر .... ولی درمورد کلیر ردفیلد ، مطمئنا در بازی نقشی داره ، مخصوصا وقتی که مطمئنم اون یارو میتونه استیو باشه ، و اون دختره هم شری .... حس میکنم از دست وسکر فرار کرده باشند که اینطور دنبال خودش و خونش میگردن ، اینطور که معلومه قبل بازی RE5 اتفاق افتاده ، پس میتونه احتمال چنین چیزی بالا باشه ....
هرچی فکر میکنم به شخصیتهای بیشتری میرسم ، البته اینو هم میخواستم بگم ، کریس وقتی اون حرفو میزنه حس میکنم نمیتونه منظورش از اون شخص ، کسی همچون آیدا باشه ، اصلا مگه کریس این آیدا دیده ؟!
---------------------------------
بقیه حرفامو هم کم کم میزنم ، اگر فرصت بشه ، احد بیا بحث این کارلوسو باز کن دلیلتو از حرفی که زدی بدونم .....

بچه ها راستی کسی از داش من حمید خبر نداره؟؟؟ کم پیداست

افشین جون من تو پیج هستم 24 ساعت و دنبال خبر ;)

سلام آرین . رسیدن بخیر .

Resident Evil 6 : Leon VS Chris

575f909f45be9018c1918c5a2cb4bc3b.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2_7_2012_1_02_02_AM.jpg

ضمنا این Cosplay Teaser بسیار زیبا از REORC رو هم حتما دانلود کنید.

http://s2.picofile.com/file/7285468167/videoplayback_7.flv.html

آخرین ویرایش:
=)) =)) =)) =)) =)):))
yahoo_21.gif
yahoo_21.gif
yahoo_21.gif
yahoo_21.gif

حمید خدا خفت نکنه... نمیای نمیای... وقتی هم میای می ترکونی... پوکیدم از خنده...
-----------------
بچه ها چه خبر بود بالا... باز دعوا شده بود...
;)
سینا جون شاکی... باز تو عصبونی شدی دوست من...!!!
;)
احساس کردم بعضی از پست ها پاک شده...!!!

احد ازت یه سوال دارم ، چطوری به این رسیدی که کارلوس اصلا نقشی نداره و بکل داستانش تموم شده ؟!؟! والا هنوزم برای من سرنوشتش علامت سواله که کارلوس چی شد ، بعد حوادث RE3 کجا غیبش زد ، بالاخره هر چی باشه همکار جیل ولنتاین بود ، کمکش کرد براش پادزهر تهیه کرد ، والا عوامل پشت صحنه همچون سازمان و .... به کسی که کوچکترین چیزی درمورد حوادث راکون سیتی و آمبرلا بدونه رحم نمیکنند چه برسه به کارلوس .... خلاصه من حرفتو قبول ندارم ، چون نمیتونم قبول کنم که کارلوس همون آخر RE3 نقشش تموم شد و رفت پی کار و زندگیش ....

منم خیلی دوست دارم جواب این سوال ها رو بدونم... به نظر منم Carlos می تونست نقش پُر رنگ تری تو این بازی ایفا کنه...

همیشه لیون وقتی وارد بازی میشه درکنارش مطمئنا آیدا هم هست ، حس میکنم یجورایی زیرنظر داره لیون و کاراشو ، هی میخواد مواظب اوضاع و لیون باشه ، پس میخوام بگم به احتمال 95% آیدا در بازی هست .....
"بچه ها این جملاتم فن بازی نیستا... به طور کلی دارم میگم..."
اگه اینجوری باشه که خیلی لُس میشه... نمی دونم چه دلیلی داره که Ada همش باید Leon رو تحت نظر داشته باشه؟ من هم میگم Ada ممکنه باشه ولی اگه باشه، احساس می کنم که Leon و Ada تو این شماره میونه ی خوبی با هم نداشته باشن...
احتمال میدم جیل هم باشه ولی خب کمتر .... ولی درمورد کلیر ردفیلد ، مطمئنا در بازی نقشی داره ، مخصوصا وقتی که مطمئنم اون یارو میتونه استیو باشه ، و اون دختره هم شری .... حس میکنم از دست وسکر فرار کرده باشند که اینطور دنبال خودش و خونش میگردن ، اینطور که معلومه قبل بازی RE5 اتفاق افتاده ، پس میتونه احتمال چنین چیزی بالا باشه ....
Jill که میگم نیست... دوست دارم باشه ولی یه جورایی حس می کنم که نیستش... اما Clair رو شدید پایم... هستش... اونم نافرم...
قول می دم Clair به عنوان برگ برنده ی CapCom به حساب میاد...
Sherry و Steve رو نیستم به هیچ وجه...

از اونجایی که تو هم دتبال کتاب های اویل هستی گفتم شاید بد نباشه بگم چطوری کتابای رزیدنت اویل رو تهیه کردم ،به دنیای بازی واسه کتاباش زنگ زدم از سری کتاباش و نحوه تهیه پرسیدم،کتاب اولش دسیسه آمبرلا ترجمه شده ولی کتاب دوم که راجع به ربکاست رو ترجمه نکردن هنوز(درباره اتفاقات اویل زیرو هستش) و بجاش رفتن سری سوم کتاب شهر مردگان رو ترجمه کردن(هنوز نخوندم ولی فکر کنم راجع به لئون و واقعه راکون سیتی باشه دیگه :پی) ،راجع به نحوه سفارش و تحویل هم 2 راه بهم گفت،یکی اینه که پول رو به حسابشون واریز کنی و شماره پیگیریشو بدی که در این صورت باید پول پیک رو خودت حساب کنی و خودت هم بفرستی دم در انتشاراتی تا برات بگیره بیاره روش دوم هم که من همینکارو کردم اینه که پاشی یه سر بری گیشا کوچه فروزانفرد کتابارو دستی بگیری بیای(محیط داخل نشریه حس خوبی بم داد xD.)راستی آواتارتم خیلی نازه.

هرکی دنبال کتاب هست لطفا تو پروفایلش بگید. مرسی.

از عمد این رو تو تاپیک گفتم،شما یه سرچی بزن حتی یه مطلب پیدا نمیکنی که نحوه تهیه کتاب رو توضیح داده باشه،برای افراد دیگه حتما پی ام خصوصی میدم بشون.

نحوه خریدن کتاب زیاد به تاپیک و بحث هاش مربوط نمیشه. ضمن اینکه تا وقتی کتاب نیما هست و قراره بیاد من یکی که اینارو نمیخرم.

نحوه خریدن کتاب زیاد به تاپیک و بحث هاش مربوط نمیشه. ضمن اینکه تا وقتی کتاب نیما هست و قراره بیاد من یکی که اینارو نمیخرم.
خوب شما الان چرا گیر میدی بدون دلیل ،یه اطلاع رسانی بود کردم تموم شد رفت ولی کلا مثل اینکه با افراد جدید تو این تاپیک زیاد حال نمی کنید خیلی هاتون.

باشه اشکالی نداره.

موفق باشید.

خوب شما الان چرا گیر میدی بدون دلیل ،یه اطلاع رسانی بود کردم تموم شد رفت ولی کلا مثل اینکه با افراد جدید تو این تاپیک زیاد حال نمی کنید خیلی هاتون.

باشه اشکالی نداره.

موفق باشید.

عزیز من مسئله گیر دادن به افراد جدید نیست قدمتم رو چشم من فقط اینو گفتم تا از اسپم های بعدی جلوگیری بشه که مسلما اگه نمیگفتم همینطوری دوستان دیگه هم در این مورد باز سوال میکردند و اسپم زیاد میشد حالا شما اگه ناراحت شدی من معذرت میخوام. وظیفم بود بگم گفتم.

از اونجایی که تو هم دتبال کتاب های اویل هستی گفتم شاید بد نباشه بگم چطوری کتابای رزیدنت اویل رو تهیه کردم ،به دنیای بازی واسه کتاباش زنگ زدم از سری کتاباش و نحوه تهیه پرسیدم،کتاب اولش دسیسه آمبرلا ترجمه شده ولی کتاب دوم که راجع به ربکاست رو ترجمه نکردن هنوز(درباره اتفاقات اویل زیرو هستش) و بجاش رفتن سری سوم کتاب شهر مردگان رو ترجمه کردن(هنوز نخوندم ولی فکر کنم راجع به لئون و واقعه راکون سیتی باشه دیگه :پی) ،راجع به نحوه سفارش و تحویل هم 2 راه بهم گفت،یکی اینه که پول رو به حسابشون واریز کنی و شماره پیگیریشو بدی که در این صورت باید پول پیک رو خودت حساب کنی و خودت هم بفرستی دم در انتشاراتی تا برات بگیره بیاره روش دوم هم که من همینکارو کردم اینه که پاشی یه سر بری گیشا کوچه فروزانفرد کتابارو دستی بگیری بیای(محیط داخل نشریه حس خوبی بم داد xD.)راستی آواتارتم خیلی نازه.
ممنون بابت اطلاع رسانیت
ولی خدمتتون عرض کنم که سری کتاب به این شکله که میگم
The Umbrella Conspiracy
Caliban Cove
City of the Dead
Underworld
Nemesis
Code: Veronica
Zero Hour
و دنیای بازی داره درست ترجمه میکنه
خلیج کالیبان رو ترجمه کردن ولی به مرحله چاپ نرسید به خاطر همین جابجا شد خلیج کالیبان رُ تو نشریشون چاپ کردن
درود :biggrin1:
بحث دقیقا بر چیه؟ درکل اصلا بحث متمرکزی وجود داره؟ :biggrin1:
به به ببین کی اومده برگشتن بخیر
بحث متمرکزمون تموم شد منتظریم اطلاعاتمون کامل بشه بعدا بحث کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or