قضیه اون مرغابی ها و لاکپشته دیگه :d
نباید میگفتی حالا که گفتی باید پاش وایسی:d
چترباز همیشه باید حواسش باشه
نباید میگفتی حالا که گفتی باید پاش وایسی:d
چترباز همیشه باید حواسش باشه

حالا کی رسمیش میکنی من بد صابون زدم ها!!:d

سلام مجدد به همگی .....
احد من الان روشن شدم .... از یه نظر درسته حرفت ، شاید نقش پر رنگی نداشته ولی بازم میشه گفت به راحتی نمیشه از کنارش رد شد و بیخیالش شد .... یه سوال دیگه برام پیش اومده ، یجورایی نظر خودمه ها نگین این آرین قاطی کرده ....
رزیدنت اویل 2 دقیقا همونجایی که آیدا و لیون همدیگرو روی اون پل میبینند و بعدم آیدا از اون پل پرت میشه پایین .... میخوام بگم هرکسی از اونجا پرت بشه پایین ممکنه اصلا زنده بمونه ؟!!!! به بیان دیگه میخوام بگم یجورایی حس میکنم خود آیدا هم حامل یه نوع ویروسه ..... نمیتونم قبول کنم که یکی از اون ارتفاع پرت بشه پایین و بعددم زنده بمونه !!!!!! وقتی بعدش میبینم که آلبرت وسکر کمکش میکنه و اونو جزو نیروهای خودش میکنه بیشتر به این قضیه شک میکنم .... اصلا چرا آیدا تو رزیدنت اویل 4 اون نمونه ویروس را برای وسکر نمیبره ؟!!!! اصلا چرا از دستورات سرپیچی میکنه ؟ یعنی همش بخاطر لیون بوده ؟!!!!! یه چیز دیگه هم میخواستم بگم .... اون فایلها و عکسهایی که آخر رزیدنت اویل 3 باز میشد عکسی که مربوط به کلیر ردفیلد بود همون اول میزنه : " کلیر ، ازت میخوام که فراموشم کنی " اینو کریس به کلیر میگه .... هنوز که هنوزه نشده این کلیر برادرشو ببینه ، یعنی ممکنه یکی از صحنه های دراماتیک رزیدنت اویل 6 مربوط بهمین قضیه باشه ؟
سلام
به به اقای ماوین(البته اگه غلط نوشتم ببخشید.یادمه روش خیلی حساس بودی).خوب کردی یه سر زدی. ببینم منظورت از رمان همونیه که نیما می خواد بنویسه .یعنی نیما هم باید همین کارو بکنه.یا نه اون رمان های قبلی رو شمامیگی
سلام مجدد به همگی .....
احد من الان روشن شدم .... از یه نظر درسته حرفت ، شاید نقش پر رنگی نداشته ولی بازم میشه گفت به راحتی نمیشه از کنارش رد شد و بیخیالش شد .... یه سوال دیگه برام پیش اومده ، یجورایی نظر خودمه ها نگین این آرین قاطی کرده ....
رزیدنت اویل 2 دقیقا همونجایی که آیدا و لیون همدیگرو روی اون پل میبینند و بعدم آیدا از اون پل پرت میشه پایین .... میخوام بگم هرکسی از اونجا پرت بشه پایین ممکنه اصلا زنده بمونه ؟!!!! به بیان دیگه میخوام بگم یجورایی حس میکنم خود آیدا هم حامل یه نوع ویروسه ..... نمیتونم قبول کنم که یکی از اون ارتفاع پرت بشه پایین و بعددم زنده بمونه !!!!!! وقتی بعدش میبینم که آلبرت وسکر کمکش میکنه و اونو جزو نیروهای خودش میکنه بیشتر به این قضیه شک میکنم .... اصلا چرا آیدا تو رزیدنت اویل 4 اون نمونه ویروس را برای وسکر نمیبره ؟!!!! اصلا چرا از دستورات سرپیچی میکنه ؟ یعنی همش بخاطر لیون بوده ؟!!!!! یه چیز دیگه هم میخواستم بگم .... اون فایلها و عکسهایی که آخر رزیدنت اویل 3 باز میشد عکسی که مربوط به کلیر ردفیلد بود همون اول میزنه : " کلیر ، ازت میخوام که فراموشم کنی " اینو کریس به کلیر میگه .... هنوز که هنوزه نشده این کلیر برادرشو ببینه ، یعنی ممکنه یکی از صحنه های دراماتیک رزیدنت اویل 6 مربوط بهمین قضیه باشه ؟
بچه ها اگه می خواید برید بیرون منم می خوام بیام...
اصلاً میتونیم یه مهمونی بگیریم تو آپارتمان من...
هستید؟

غار غار غار!!! صدای کرکس نمیدونم چطوره ولی در کل: غار غار غار

![]()
رزیدنت اویل رولیشنز ریلیز شد. اینم لینک دانلود لانچ تریلر فوق العده زیبای بازی با کیفیت HD
File download - Gamersyde
EEEEEEEE همون ماوین ویکی پدیای خودمونی ؟:d شرمنده اصلا نشناختمت .:d

من یکی از سوالاتی که همیشه برام بی جواب مونده همینه...!!!اما بعد یه مدت به هوش میاد و سعی میکنه با وسکر در تماس بشه. وسکر طریقه ی خارج شدت از راکون سیتی رو بهش میگه.
این هم یکی دیگه از هزارن سوال بی جواب من...البته میشه اینطور در نظر گرفت که ایدا یک جاسوس حرفهای بوده ... جاسوسای حرفهای آموزشهای سخت زیادی رو می بینن تا در مواقع خطرناک جان خودشون رو نجات بدن.
بدترین کسی که اینجا از نظر اطلاعات می تونه جواب بده منم...یک سوال تخصصی:d
میگم راسته که ژانر Resident Evil Operation Raccoon City اکشن شوتر محضه؟یعنی اصلا HORROR نیست؟اگه اینطوره فقط یکی به من بگه این کپکام داره به کجا میره؟خب اسم بازی رو یکدفعه عوض کنه دیگه![]()

خُب بین این 19 تا که همشون اصلی نمیشن که....بابا این Resident Evil Operation Raccoon City چه قدر کاراکتر داره....تا اینجا 19 تا هستن...دقیقا" اصلیا کدوما هستن؟؟؟
CPUت چیه.... فکر می کنم CPUت ضعیف باشه... من هم همین مشکل رو داشتم... حمید می گفت از CPUمه.ببخشید من یه سوال در مورد بازی resident evil zero دارم.من این بازیو برای کامپیوتر گرفتم و با Dolphin 3.0-204 -dirty اجراش میکنم.توی بازی وقتی فیلماش میاد fps روی 40 هستش.ولی وقتی داخل بازی میشم fps به شدت افت میکنه به 10 میرسه که بازی کردنو برام مشکل میکنه.خواستم بدونم راهی هست که بشه fps بازی رو روی 30 یا حداقل 20 آورد یا نه.
یک سوال تخصصی:d
میگم راسته که ژانر Resident Evil Operation Raccoon City اکشن شوتر محضه؟یعنی اصلا HORROR نیست؟اگه اینطوره فقط یکی به من بگه این کپکام داره به کجا میره؟خب اسم بازی رو یکدفعه عوض کنه دیگه![]()
[h=6]طرفداران
[/h][h=6]کارگردان بازی Resident Evil : Operation Raccoon City آقای Masachika Kawata در مصاحبه با CVG گفت بزرکترین مانع در ارائه این بازی این بود که ما بازی بسازیم که بر پایه اصولی که در رزیدنت اویل های قدیمی بوده ساخته نشود. او گفت ما از این طریق میخواهیم فن ها را به چالش بکشیم . نتایج بسیار رضایت بخش بوده و ساختن spin-off سری بخوبی در حال انجام است و میتواند فن های های جدیدی را به ما معرفی کند. او در آخر صحبت هایش اضافه کرد امیدوار است که هم فن های سابق و هم فن های جدید از این بازی حمایت کنند و همچنین گفت فن های کنونی بازی میتوانند از محتوای جدید و هیجان انگیز بازی بیشتر لذت ببرند در حالی که وجود اکشن زیاد در بازی میتواند مورد توجه فن های جدید نیز قرار گرفته و آنها را با سری بازی های رزیدنت اویل آشنا و به این بازی علاقه مند کند.
[/h]
از چپ به راست .به غیر از وسکر بقیه رو هم میشناسید! ؟ از چپ به راست به ترتیب هر کی میدونه بگه.
![]()