بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

قضیه اون مرغابی ها و لاکپشته دیگه :d
نباید میگفتی حالا که گفتی باید پاش وایسی:d
چترباز همیشه باید حواسش باشه>:)
حالا کی رسمیش میکنی من بد صابون زدم ها!!:d
دوستان کسی resident evil archives volume 2 رُ دانلود کرده؟ (بازی رُ نمیگم ها کتاب رُ میگم)

سلام مجدد به همگی .....
احد من الان روشن شدم .... از یه نظر درسته حرفت ، شاید نقش پر رنگی نداشته ولی بازم میشه گفت به راحتی نمیشه از کنارش رد شد و بیخیالش شد .... یه سوال دیگه برام پیش اومده ، یجورایی نظر خودمه ها نگین این آرین قاطی کرده ....
رزیدنت اویل 2 دقیقا همونجایی که آیدا و لیون همدیگرو روی اون پل میبینند و بعدم آیدا از اون پل پرت میشه پایین .... میخوام بگم هرکسی از اونجا پرت بشه پایین ممکنه اصلا زنده بمونه ؟!!!! به بیان دیگه میخوام بگم یجورایی حس میکنم خود آیدا هم حامل یه نوع ویروسه ..... نمیتونم قبول کنم که یکی از اون ارتفاع پرت بشه پایین و بعددم زنده بمونه !!!!!! وقتی بعدش میبینم که آلبرت وسکر کمکش میکنه و اونو جزو نیروهای خودش میکنه بیشتر به این قضیه شک میکنم .... اصلا چرا آیدا تو رزیدنت اویل 4 اون نمونه ویروس را برای وسکر نمیبره ؟!!!! اصلا چرا از دستورات سرپیچی میکنه ؟ یعنی همش بخاطر لیون بوده ؟!!!!! یه چیز دیگه هم میخواستم بگم .... اون فایلها و عکسهایی که آخر رزیدنت اویل 3 باز میشد عکسی که مربوط به کلیر ردفیلد بود همون اول میزنه : " کلیر ، ازت میخوام که فراموشم کنی " اینو کریس به کلیر میگه .... هنوز که هنوزه نشده این کلیر برادرشو ببینه ، یعنی ممکنه یکی از صحنه های دراماتیک رزیدنت اویل 6 مربوط بهمین قضیه باشه ؟

سلام مجدد به همگی .....
احد من الان روشن شدم .... از یه نظر درسته حرفت ، شاید نقش پر رنگی نداشته ولی بازم میشه گفت به راحتی نمیشه از کنارش رد شد و بیخیالش شد .... یه سوال دیگه برام پیش اومده ، یجورایی نظر خودمه ها نگین این آرین قاطی کرده ....
رزیدنت اویل 2 دقیقا همونجایی که آیدا و لیون همدیگرو روی اون پل میبینند و بعدم آیدا از اون پل پرت میشه پایین .... میخوام بگم هرکسی از اونجا پرت بشه پایین ممکنه اصلا زنده بمونه ؟!!!! به بیان دیگه میخوام بگم یجورایی حس میکنم خود آیدا هم حامل یه نوع ویروسه ..... نمیتونم قبول کنم که یکی از اون ارتفاع پرت بشه پایین و بعددم زنده بمونه !!!!!! وقتی بعدش میبینم که آلبرت وسکر کمکش میکنه و اونو جزو نیروهای خودش میکنه بیشتر به این قضیه شک میکنم .... اصلا چرا آیدا تو رزیدنت اویل 4 اون نمونه ویروس را برای وسکر نمیبره ؟!!!! اصلا چرا از دستورات سرپیچی میکنه ؟ یعنی همش بخاطر لیون بوده ؟!!!!! یه چیز دیگه هم میخواستم بگم .... اون فایلها و عکسهایی که آخر رزیدنت اویل 3 باز میشد عکسی که مربوط به کلیر ردفیلد بود همون اول میزنه : " کلیر ، ازت میخوام که فراموشم کنی " اینو کریس به کلیر میگه .... هنوز که هنوزه نشده این کلیر برادرشو ببینه ، یعنی ممکنه یکی از صحنه های دراماتیک رزیدنت اویل 6 مربوط بهمین قضیه باشه ؟

البته اون سرنوشت اصلی ایدا نیست. ایدا در حقیقت در آغوش لیان مثلا میمیره.
اما بعد یه مدت به هوش میاد و سعی میکنه با وسکر در تماس بشه. وسکر طریقه ی خارج شدت از راکون سیتی رو بهش میگه.

درود بر همه عزیزان
@movyn سلام محمد رضای عزیز. معلومه شما کابر قدیمی بودی و همه اینجا میشناسنتون، من سابقه فعالیتم مثل بچه‌ها نیست و تازه واردم، ولی به هر حال بازگشتتون رو به تاپیک خوش آمد میگم.
سلام
قدیمی که نه در حد فسیلی، اما تو یک سال گذشته سرجمع یه چهار ماهی یه خط در میون بودم ... :دی

به به اقای ماوین(البته اگه غلط نوشتم ببخشید.یادمه روش خیلی حساس بودی).خوب کردی یه سر زدی. ببینم منظورت از رمان همونیه که نیما می خواد بنویسه .یعنی نیما هم باید همین کارو بکنه.یا نه اون رمان های قبلی رو شمامیگی

نه دیگه حساس نیستم :دی درحقیقت این اسم یوزر قدیمیه :دی جدیده یه چی دیگه‌س :دی
منظور از رمان‌هایی که گفتم [همون‌طور که گفتم] رمان‌های اس.دی پری هست.

سلام مجدد به همگی .....

البته می‌شه این‌طور در نظر گرفت که ایدا یک جاسوس حرفه‌ای بوده ... جاسوسای حرفه‌ای آموزش‌های سخت زیادی رو می بینن تا در مواقع خطرناک جان خودشون رو نجات بدن.

در مورد RE4 هم می‌شه این‌طور گفت که آلبرت و ایدا هر دو [و با کراوزر؛ هر سه] ماموریتی داشتند از طرف سازمان مخفی. وسکر اطلاعات داشت و ایدا رو راهنمایی می کرد. درحقیقت هرسه برای سازمان کار می‌کردند و در ظاهر فعالیت شخصی از جانب هیچ یک از این سه نبود. البته این در ظاهر کاره و به جز ایدا دو نفر دیگه در انجام ماموریت خودشون برای سازمان، صادق نبودن.

درکل می‌شه این‌طور گفت که ایدا از دستورات راهنمای خودش در این ماموریت [وسکر] [به خوبی] تبعیت نکرد اما دراصل داشت ماموریتش رو برای سازمان به نحو مطلوب انجام می‌داد.

درمورد اون عکس RE3 و صحنه دراماتیک باید گفت که این صحنه در RE C:V [کد: ورونیکا] اتفاق افتاد و توی RE DC هم خیلی بهتر این صحنه دراماتیک رو نشون داد.

آخرین ویرایش:
یک سوال تخصصی:d
میگم راسته که ژانر Resident Evil Operation Raccoon City اکشن شوتر محضه؟یعنی اصلا HORROR نیست؟اگه اینطوره فقط یکی به من بگه این کپکام داره به کجا میره؟خب اسم بازی رو یکدفعه عوض کنه دیگه:|

بچه ها اگه می خواید برید بیرون منم می خوام بیام...
;)
اصلاً میتونیم یه مهمونی بگیریم تو آپارتمان من...
هستید؟
>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:) غار غار غار!!! صدای کرکس نمیدونم چطوره ولی در کل: غار غار غار>:)>:)>:)>:)>:)>:)

---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 AM ارسال شده بود ----------

2_7_2012_9_36_00_PM.jpg

رزیدنت اویل رولیشنز ریلیز شد. اینم لینک دانلود لانچ تریلر فوق العده زیبای بازی با کیفیت HD

File download - Gamersyde

EEEEEEEE همون ماوین ویکی پدیای خودمونی ؟:d شرمنده اصلا نشناختمت .:d

تشکر!!!:x:x:x
من همیشه واسم این سوال هست که این بازی چرا فقط واسه 3DS هست؟؟؟ این کنسول مسخره مگه چی داره که یه اویل اختصاصی بهش میدن؟؟ مگه PC و PS3 و 360 چشون بود؟؟

آخرین ویرایش:
اما بعد یه مدت به هوش میاد و سعی میکنه با وسکر در تماس بشه. وسکر طریقه ی خارج شدت از راکون سیتی رو بهش میگه.
من یکی از سوالاتی که همیشه برام بی جواب مونده همینه...!!!
پایان اصلی جایی بود که Ada پرت میشه پایین یا جایی که در آغوش Leon میمیره ... مثلاً البته...؟

البته می‌شه این‌طور در نظر گرفت که ایدا یک جاسوس حرفه‌ای بوده ... جاسوسای حرفه‌ای آموزش‌های سخت زیادی رو می بینن تا در مواقع خطرناک جان خودشون رو نجات بدن.
این هم یکی دیگه از هزارن سوال بی جواب من...
بابا این Adaی تق و لق ... چطوری این همه آموزش رو دیده... از کجا؟ توسط کی؟ اصلاً چه زمانی؟ اصلاً این سازمانه چیه؟ کجاست؟ کی تاسیسش کرده؟
این CapCom لعنتی نباید این سوالات رو با ساخت یه بازی جداگانه و معرکه جواب بده...؟

میگم راسته که ژانر Resident Evil Operation Raccoon City اکشن شوتر محضه؟یعنی اصلا HORROR نیست؟اگه اینطوره فقط یکی به من بگه این کپکام داره به کجا میره؟خب اسم بازی رو یکدفعه عوض کنه دیگه:|
بدترین کسی که اینجا از نظر اطلاعات می تونه جواب بده منم...
;)
ولی چیزی که من میدونم اینه که تقریباً یه Shooter کامله ... ولی داستانش باید جالب باشه.

ببخشید من یه سوال در مورد بازی resident evil zero دارم.من این بازیو برای کامپیوتر گرفتم و با Dolphin 3.0-204 -dirty اجراش میکنم.توی بازی وقتی فیلماش میاد fps روی 40 هستش.ولی وقتی داخل بازی میشم fps به شدت افت میکنه به 10 میرسه که بازی کردنو برام مشکل میکنه.خواستم بدونم راهی هست که بشه fps بازی رو روی 30 یا حداقل 20 آورد یا نه.

بچه ها اگه میبینید من جواب سوالاتتون رو میدم به این دلیله که فعلاً کسی نیستا... تا اساتید بیان... و جواب های کامل و درست بدن.
;)
بابا این Resident Evil Operation Raccoon City چه قدر کاراکتر داره....تا اینجا 19 تا هستن...دقیقا" اصلیا کدوما هستن؟؟؟
خُب بین این 19 تا که همشون اصلی نمیشن که....
بین اون Freak ها.... اصلیه که باید Vector باشه....
این طرفی ها هم که قاعدتاً همشون یه جورایی مهمن....
Leon
Jill
Clair

ببخشید من یه سوال در مورد بازی resident evil zero دارم.من این بازیو برای کامپیوتر گرفتم و با Dolphin 3.0-204 -dirty اجراش میکنم.توی بازی وقتی فیلماش میاد fps روی 40 هستش.ولی وقتی داخل بازی میشم fps به شدت افت میکنه به 10 میرسه که بازی کردنو برام مشکل میکنه.خواستم بدونم راهی هست که بشه fps بازی رو روی 30 یا حداقل 20 آورد یا نه.
CPUت چیه.... فکر می کنم CPUت ضعیف باشه... من هم همین مشکل رو داشتم... حمید می گفت از CPUمه.
کلاً بازی هایی Wii یا Game Cube که با Dolphin اجرا میشن نیاز به CPU قوی ای دارن.
من که نتوستم Zero رو بازی کنم هنوز....

میشه گفت آره ولی زامبی هم توش داره یه کوچولو شاید بترسید.:d

[h=6]طرفداران
[/h][h=6]کارگردان بازی Resident Evil : Operation Raccoon City آقای Masachika Kawata در مصاحبه با CVG گفت بزرکترین مانع در ارائه این بازی این بود که ما بازی بسازیم که بر پایه اصولی که در رزیدنت اویل های قدیمی بوده ساخته نشود. او گفت ما از این طریق میخواهیم فن ها را به چالش بکشیم . نتایج بسیار رضایت بخش بوده و ساختن spin-off سری بخوبی در حال انجام است و میتواند فن های های جدیدی را به ما معرفی کند. او در آخر صحبت هایش اضافه کرد امیدوار است که هم فن های سابق و هم فن های جدید از این بازی حمایت کنند و همچنین گفت فن های کنونی بازی میتوانند از محتوای جدید و هیجان انگیز بازی بیشتر لذت ببرند در حالی که وجود اکشن زیاد در بازی میتواند مورد توجه فن های جدید نیز قرار گرفته و آنها را با سری بازی های رزیدنت اویل آشنا و به این بازی علاقه مند کند.

[/h]

این قضیه Ada واسه منم سواله چون تا جایی که میدونم ترتیب درست رزیدنت اویل 2 کلیر A و لیان B هستش طبق این ada دیگه پرت نمیشه پایین تو بغل (درست نوشتم ؟) لیان میمیره کلا بی جواب مونده این قضیه

به غیر از وسکر بقیه رو هم میشناسید! ؟ از چپ به راست به ترتیب هر کی میدونه بگه.

cientificos_umbrella.jpg
از چپ به راست .
Dr.James Marcus, Alexander Ashford, Ozwell E.Spencer, Dr.William Birkin and Albert Wesker
آلبرت وسکر کبیر , ولیام برکین , آزول ای اسپنسر , الکساند اشفورد , جیمز مارکوس
2 تا جلوییها آلبرت وسکر و ویلیام برکین هستند
چه سرنوشتی داشتن اینا . مخصوصا الکساندر آشفورد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or