اتفاقا خودمم تا همین چند ساعت پیش فکر میکردم یعنی مطمئن بودم اشلی هست با وجود اینکه کپکام این موضوع رو تایید نکرده ولی مساله اینجاست خود احد این قضیه رو به طور کامل تکذیب کرده!حالا همون سازنده ها ( که دارن بازی رو میسازن ) اومدن گفتن ( تایید کردن ) این شخص مو زرد که دیدید اشلیه ، حالا چه از نظر شما منطقی باشه و چه غیر منطقی این شخصیت که داری توی RE6 و توی تریلر میبینی اشلی گراهامه
یه دختر بلوند هم مثل اینکه پارتنر این شخص ناشناس هست. در اول به نظر میرسه اون اشلی گراهام دختر رئیس جمهور آمریکا در سال 2004 هست. رئیس جمهور آمریکا توی بازی حضور داره. چه حدس خوبی؟!! اما با اون نکاتی که در بالا ذکر شد نقش اون توی داستان بی معنی هست. از طرفی اشلی یک دختر ترسو بود و نمیتونه توی 4 سال اینهمه تغییر کنه. اما وقتی با دقت بیشتری مسئله رو بررسی میکنیم این دختر خیلی آشناتر به نظر میرسه. چون یکی از شخصیتهای Resident Evil هست. اون کسی نیست جز شری بیرکین. شری در اصل دختر یکی از دانشمندان آمبرلا به اسم ویلیام بیرکین هست. ویلیام را میشه آغازگر فجایع Raccoon City نامید. ویلیام در گدشته و قبل از مرگ خود همکار آلبرت وسکر بود. ثمره ی تحقیقات ویلیام ساخت ویروس G هست. شری بیرکین در طول ان 10 سال بزرگتر شده است و همان طور که مشخص است آموزشهای زیادی دیده است. تازه او در سنین کودکی که در 2 Resident Evil بود به تنهایی بخشی از بازی رو علی رغم وجود زامبیها پیش برده.
خوب همون طور که نمیدونید اطلاعات بازی به تدریج منتشر شده و همشون من جمله سال وقوع بازی از همون اول مشخص نبود. اگه ما هم مثل شما مینشستیم و الان اون هم توی این ساعت از نصف شب هوس پست دادن به سرمون میزد که کلا باید اینجا رو تعطیل میکردیمهر بحثی زمان خودش ارزش داره و خوبه که در زمان مقررش برسی بشه. مثلا بحثی که دیشب بود خیلی داغتر از امروز بود. چون خبر هم تازه تر بود. نمیشه نشست و بعد از افتادن تمامی آبها از آسیاب شروع به کار کرد
من این خیال رو متوجه نشدم. هر فرضیهای از خیال سرچشمه میگیره. اگه فرضیه خیالی نباشه پس واقعیته؟![]()

یعنی Ada شبیه هرزه هاست سرو وضعش احد جون ؟! حال نکردم با این جملهچون سر و وضعش هم با اونی که کرس توصیفش کرد همخوانی داره.

نه پس!مریم مقدسه!!!یعنی Ada شبیه هرزه هاست سرو وضعش احد جون ؟! حال نکردم با این جمله

اینم لینک
169_toasted_resident_evil_6_trailer_012012a_hd.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Navid
حدود 130 مگ هستش
کیفیتش فوق العادست و نظراتی هم که زیرش زدن جالبه

اقا میشه شما توحین نکنین یا حتی اگه میکنین غیر مستقیمش کنیدنه پس!مریم مقدسه!!!
و یه چیز دیگه دست راست این طرف چیه یه چیزی مثل دست جکه
یا من دارم اشتباه میکنم
![]()
نمی دونم درسته یا نه ولی احساس می کنم سازنده ها امدن در بازی تعداد دشمن های غول پیکر را افزایش دادند بنظرت این به بازی کمک می کند؟میشه بگین توهینش کجا بوده؟!نکنه باید به ایدا هم احترام بذاریم؟!اقا میشه شما توحین نکنین یا حتی اگه میکنین غیر مستقیمش کنید
عالیه پسر، چقدر ما تفاهم داریم افشین جان! هر چیزی رو که بخوام تایپ کنم شما زحمتش رو از قبل کشیدی.:dمن فک می کنم جدا از اینکه مرجع حرف کریس در مورد اون زن ایدا می تونه باشه (که البته نمی شه ربطش داد به لباساش)
جیل می تونه گزینه بهتری باشه
ایدا تا حالا اینجوری کسی رو نکشته و تقریبا یه روی مثبت داشته
ولی جیل در اوون زمان تحت فرمان آلبرت بوده و اگر همونطوری که خودت اشاره کردی پای آلبرت وسط باشه
اون موقع کریس نمی دونسته اون جیل (ممکنه نقاب داشته و از روی ظاهر فقط فهمیده که زن )
اما در مورد اینکه لیان تو صحنه مرگ پرزیدنت بوده میشه اینطوری هم گفت که پرزیدنت داره به سمت هلنا حرکت می کنه و لیان هم اونجا حضور داره و تا آخرین لحظه به رییس جمهور شلیک نمی کنه
گرچه مطمئنم کپکام تو تریلر بعد حتما این صحنه رو برامون روشن می کنه