بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

گیم اسپات تریلر رزیدنت را اومده و علاوه بر بالابردن کیفیت، بصورت زیرنویس برای کاربران پرمیومش گذاشته ...
من دانلودش کردم، و الان گذاشتم آپ بشه و به محض آپ شدن میذارن تا ببینین
تحلیلشون خوب بود ...

حالا همون سازنده ها ( که دارن بازی رو میسازن ) اومدن گفتن ( تایید کردن ) این شخص مو زرد که دیدید اشلیه ، حالا چه از نظر شما منطقی باشه و چه غیر منطقی این شخصیت که داری توی RE6 و توی تریلر میبینی اشلی گراهامه
اتفاقا خودمم تا همین چند ساعت پیش فکر میکردم یعنی مطمئن بودم اشلی هست با وجود اینکه کپکام این موضوع رو تایید نکرده ولی مساله اینجاست خود احد این قضیه رو به طور کامل تکذیب کرده!:دی
یه دور مقاله رو بخون! خود احد هم توش اشاره میکنه این شخصیت اشلی نمیتونه باشه بلکه شری بیرکین هست! دلایل خودش هم آورده که الان دارم میخونم بیشتر به واقعیت نزدیکتره تا دلایلی که خودت ذکر کردی.
یه دختر بلوند هم مثل اینکه پارتنر این شخص ناشناس هست. در اول به نظر میرسه اون اشلی گراهام دختر رئیس جمهور آمریکا در سال 2004 هست. رئیس جمهور آمریکا توی بازی حضور داره. چه حدس خوبی؟!! اما با اون نکاتی که در بالا ذکر شد نقش اون توی داستان بی معنی هست. از طرفی اشلی یک دختر ترسو بود و نمیتونه توی 4 سال اینهمه تغییر کنه. اما وقتی با دقت بیشتری مسئله رو بررسی میکنیم این دختر خیلی آشناتر به نظر میرسه. چون یکی از شخصیت‌های Resident Evil هست. اون کسی نیست جز شری بیرکین. شری در اصل دختر یکی از دانشمندان آمبرلا به اسم ویلیام بیرکین هست. ویلیام را میشه آغازگر فجایع Raccoon City نامید. ویلیام در گدشته و قبل از مرگ خود همکار آلبرت وسکر بود. ثمره ی تحقیقات ویلیام ساخت ویروس G هست. شری بیرکین در طول ان 10 سال بزرگ‌تر شده است و همان طور که مشخص است آموزش‌های زیادی دیده است. تازه او در سنین کودکی که در 2 Resident Evil بود به تنهایی بخشی از بازی رو علی رغم وجود زامبی‌ها پیش برده.

خوب همون طور که نمیدونید اطلاعات بازی به تدریج منتشر شده و همشون من جمله سال وقوع بازی از همون اول مشخص نبود. اگه ما هم مثل شما مینشستیم و الان اون هم توی این ساعت از نصف شب هوس پست دادن به سرمون میزد که کلا باید اینجا رو تعطیل میکردیم :دی هر بحثی زمان خودش ارزش داره و خوبه که در زمان مقررش برسی بشه. مثلا بحثی که دیشب بود خیلی داغ‌تر از امروز بود. چون خبر هم تازه تر بود. نمیشه نشست و بعد از افتادن تمامی آب‌ها از آسیاب شروع به کار کرد :دی
من این خیال رو متوجه نشدم. هر فرضیه‌ای از خیال سرچشمه میگیره. اگه فرضیه خیالی نباشه پس واقعیته؟ :دی

ممنون از پاسخ توون
اما فكر ميكنم اينجا هم اشتباه كرديد
چون درست در كنفرانس و جشن پانزدهمين سالگرد رزيدنت اويل طي همون مراسم اعلام شد كه اين بازي ده سال پس از وقوع شيوع ويروس در راكون سيتي اتفاق ميوفته (دقيقن همون شب اعلام شد، همون شبي كه تريلر منتشر شد)

به هرحال من قصد بدي ندارم و نداشتم
فقط خواستم بگم كه wesker با فرضيات شما در بازي حضور نخواهد داشت

اگر هم نيمه شب پاسخ دادم چون تو همين لحظه فرصت كردم
نميدونم پاسخ دادن تو بازي سنتر ساعت داره؟

در ضمن اگر پاسخي به پست هاي بعضي از اعضا نميدم دليل نميشه كه تيكه هاتون رو نخوندم
اما تاريخ عضويت من رو نگاه كنيد، اولين پست من رو هم نگاه كنيد ;)
نميدونم چرا فكر ميكنيد بحث كردن درباره نظرات اشتباه اعضا نياز به آيدي تقلبي داره
فقط يه كم مودب باشين هم بد نيست، ايراد نداره بگيد غورباغه..
از كساني مثل شما كه اطلاعاتي در مورد رزيدنت اويل ندارن توقع بيشتر از اين نميرفت

خوش باشين

احد جان کاش خودت میومدی درباره مطلبت تو تاپیک بحث می کردیم
من فک می کنم جدا از اینکه مرجع حرف کریس در مورد اون زن ایدا می تونه باشه (که البته نمی شه ربطش داد به لباساش :دی )
جیل می تونه گزینه بهتری باشه
ایدا تا حالا اینجوری کسی رو نکشته و تقریبا یه روی مثبت داشته
ولی جیل در اوون زمان تحت فرمان آلبرت بوده و اگر همونطوری که خودت اشاره کردی پای آلبرت وسط باشه
اون موقع کریس نمی دونسته اون جیل (ممکنه نقاب داشته و از روی ظاهر فقط فهمیده که زن )
اما در مورد اینکه لیان تو صحنه مرگ پرزیدنت بوده میشه اینطوری هم گفت که پرزیدنت داره به سمت هلنا حرکت می کنه و لیان هم اونجا حضور داره و تا آخرین لحظه به رییس جمهور شلیک نمی کنه
گرچه مطمئنم کپکام تو تریلر بعد حتما این صحنه رو برامون روشن می کنه

احد اول از همه تشکر میکنم بابت مطلب زیبات ( خیلی خوبه که حداقل یه نفر دیگه هم هست که بجای بحث های بیخود تریلر رو بررسی میکنه )

نظریه ایی که در مورد شری دادی خیلی جالب بود و به شخصه خیلی خوب میشه اگه درست باشه اما من هنوزم فکر میکنم اون دختر اشلیه

راستی اونجا که کریس داشت شلیک میکرد و اشخاص مقابلش اسلحه به دست داشتن اونا به نظرم زامبی نبودن و تروریست هایی بودن که میخواستن ویروس توی شهر پخش کنند

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 PM ارسال شده بود ----------

الان دوباره تریلر رو دیدم و احد در مورد مکان کریس و اون شخصیت جدیده باهات موافقم

چون اول اون شخصیت جدیده توی محیط روستا و برفیه و کریس توی چین ولی بعد آخرای تریلر جاشون عوض میشه

شخصیت جدید توی چین :
902b497eb972.jpg

اینم مدرک برای اینکه اونایی که کریس داره باهاشون میجنگه ( اونایی که اسلحه بدست دارن ) آدم هستن ( ماسک زده ) و تروریستن نه زامبی ;)

8a9750337a41.jpg

سلام

اول جا داره ار احد عزیز تشکر ویژه کنم , مطلب عالیی بود .
خوب از قسمتی که مربوط به لیان بود , خوشم اومد و راضی کننده بود ولی قسمتی که مربوط به کریس بود خیلی نا امیدم کرد . زیادی اکشن بود ! ولی نسبت به re4 و re5 تا اینجا خیلی بهتره .
نکته دیگه داستانش هست که به نظرم خیلی پیچیده هست , چون از طرفی ادا ونگ حضور داره و به احتمال خیلی قوی با سازمان طرفیم و از طرف دیگه اون چهره ناشناس که یکی از سران امبرلا بوده هم نقشی تو داستان داره یعنی ممکنه با یه سازمان جدید طرف باشیم . اما امبرلا نابود شد ولی با اینکه نابود شده , چرا این شخص نمی خواد اسرارش گفته بشه ؟ یعنی دوباره ممکنه با سازمان یا شرکتی مثل امبرلا طرف باشیم ؟ یا اگه رییس جمهور میخواسته اسراره سازمان رو فاش کنه , این شخص چه رابطی میتونه به سازمان داشته باشه !
البرت وسکر هم گفته شده حضور نداره , اگه هم داشته باشه کریس اون رو نمی بینه , تو re5 کریس وقتی وسکر رو دید با تعجب گفت : تو زنده ! ولی حتما البرت وسکر نقشی تو re6 داره . ادا و چین و سازمان هم به نظرم خیلی به هم ربط دارند و قبلا هم گفتم . کریس هم منظورش ادا باید باشه .
و ..... :d

آخرین ویرایش:
اینم لینک
169_toasted_resident_evil_6_trailer_012012a_hd.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Navid

حدود 130 مگ هستش
کیفیتش فوق العادست و نظراتی هم که زیرش زدن جالبه

ممنون نوید جان الان دارم دانلودش میکنم

اینم لینک ار سایت آپلودباز برای اونایی که با 4Shared مشکل دارن ;)

Download 169 toasted resident evil mp4

نه پس!مریم مقدسه!!!
اقا میشه شما توحین نکنین یا حتی اگه میکنین غیر مستقیمش کنید
حالا
بچه ها یه نکته ای رو هم من بگم با وجود این این عکس
files_articles__10256148[w500h281mresizeByMaxSize].jpg

کاملا مشحصه که کلا کپکاک نمی خواد بازی رو منطقی درست کنه
البته نمونه های دیگه ای هم هست
مثل این

ulyqu8oj1dbxtzaw2geg.jpg

کاملا مشخصه چیز بزرگیه
و یه چیز دیگه دست راست این طرف چیه یه چیزی مثل دست جکه
یا من دارم اشتباه میکنم
0d7ys7wmwhmjzqg99lgh.jpg

و یه چیز دیگه دست راست این طرف چیه یه چیزی مثل دست جکه
یا من دارم اشتباه میکنم
0d7ys7wmwhmjzqg99lgh.jpg

اره شاید دست جک باشد.;) نمی دونم درسته یا نه ولی احساس می کنم سازنده ها امدن در بازی تعداد دشمن های غول پیکر را افزایش دادند بنظرت این به بازی کمک می کند؟

با آپگریدی که اسلحه ها رو میکنیم رستم یا اکوان دیو هم بیاد جلو تو کمتر از 10 ثانیه راهی دیار باقی میشه این B.O.W ها که چیزی نیستن
امیدوارم آپگرید اسلحه ها مثل RE2 باشه . RE4 و RE5 خیلی بد بود شده بود Army Of Two
ولی فکر کنم بیخودی امیدوارم

درود بر همه

احد جان تحلیلت رو کامل خوندم واقعاً کامل و بی نقص بود. البته تو یک مورد باهات اختلاف نظر دارم، و اون هم صحنه شلیک به رئیس جمهوره. البته هنوز زود برای قضاوت!
من فک می کنم جدا از اینکه مرجع حرف کریس در مورد اون زن ایدا می تونه باشه (که البته نمی شه ربطش داد به لباساش :دی )
جیل می تونه گزینه بهتری باشه
ایدا تا حالا اینجوری کسی رو نکشته و تقریبا یه روی مثبت داشته
ولی جیل در اوون زمان تحت فرمان آلبرت بوده و اگر همونطوری که خودت اشاره کردی پای آلبرت وسط باشه
اون موقع کریس نمی دونسته اون جیل (ممکنه نقاب داشته و از روی ظاهر فقط فهمیده که زن )
اما در مورد اینکه لیان تو صحنه مرگ پرزیدنت بوده میشه اینطوری هم گفت که پرزیدنت داره به سمت هلنا حرکت می کنه و لیان هم اونجا حضور داره و تا آخرین لحظه به رییس جمهور شلیک نمی کنه
گرچه مطمئنم کپکام تو تریلر بعد حتما این صحنه رو برامون روشن می کنه
عالیه پسر، چقدر ما تفاهم داریم افشین جان! هر چیزی رو که بخوام تایپ کنم شما زحمتش رو از قبل کشیدی.:d
خوب به نظر من هم، با جمله کرس نمیتونیم اینطوری برداشت کنیم که شخصیت مورد نظرش ایداست،(مخصوصاً اون استدلال احد جالب بود:d، این طرز پوشش برای اون‌ها خیلی عادیه احد جون:d اینجا معنای واژه اینه که به طرز بی رحمانه‌ای این کار کثیف رو انجام داده(پخش کردن ویروس).) ایدا هر چقدر هم که شرارت داشته باشه، ولی ته قلبش یه عطوفتی هست(شایدم فقط مهرش رو نثار لیان میکنه، کی میدونه؟!:d). ولی در مورد جیل که افشین جان اشاره کرد، احتمالش ضعیفه، چون اگر کرس قبلاً جیل رو با این شمایل دیده بود حتماً تو نسخه پنجم تو اولین دیدارش با جیل (تسخیر شده توسط وسکر)، عکس العملی نشون میداد: مثلاُ میگفت چقدر استایلش برام آشناست! یا من این بنده خدا رو قبلاً جایی ندیده بودم!:d(شایدم حفره روایت داستان باشه!)
و اما نظر خودم اینه که شاید این طرف که کرس عزیز مارو از کوره به در کرده خود هلنا باشه!! البته بعید به نظر میرسه ولی خوب یک نظره. من که میگم این هلنا یک شخصیت منفیه، شاید، شاید هم نه:d
با جمله آخر افشین هم کاملاً موافقم بهترین برداشتی که میشه از این صحنه تریلر کرد، کشته شدن زامبی (رئیس جمهور سابق) به دست لیانه. البته شاید ما گول کارگردانی تریلر رو خوردیم! ولی به نظرم این موضوع در تریلر بعدی روشن میشه. الیته اگر بخوام با نظریه پردازیه خودم صحنه رو توصیف کنم هلنا که شخصیت منفی‌ای هم داره عامل کشته شدن رئیس جمهور بوده!

@Dante Never Cry
علی جون سلام:d
میگم چرا شما گیر دادی این دختره که تو تریلره اشلیه؟ میتونی یک توجیهی برای حضورش تو این نسخه بیاری؟(نظر شخصیه خودت فقط). اینکه این دختر شری برکین باشه محتمل تر و قابل حدس تره، این طور نیست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or