بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بالاخره معلوم شد این کلمه رو برای کی به کار برده Chris...؟ البته من هنوز تحلیل احد رو کامل نخوندم...
نه معلوم نشده حتما بخون من که داشتم می خوندم اشک از چشمام سرازیر شده بود آخه 7 8 ساعت منتظرش نشسته بودم جلو مانیتور :دی :))

خوب اگه دقت کرده باشین من توضیح دادم که شخصیت مورد خطاب کرس کسی هست که همرزم‌های کرس نمیخوان باهاش درگیر بشن. کرس با این جملات اعتراض میکنه.
ایدا شاید ته قلبش مهربون باشه اما کثیفترین کارها رو کرده. یه بار نمونه‌ی ویروس و یه بار نمونه ی انگل رو دست وسکر رسونده. وسکر با استفاده از همون انگلی که ایدای خوش قلب بهش داده بود اون بلا رو سر مردم بیجاره ی آفریقا اورد :دی
در ضمن کرس مودبه و مثل اکثر اون وری ها نیست که استفاده از اون صفت واسش عادی باشه. این استدلال رو از ایدا واسه همین گفتم که آدم رو مجبور میکنه از اون واژه در موردش استفاده کنه :دی

راستی حالت 2-6 نفره ي RE6 تایید شد. مثل اینکه اولین فرضیه به حقیقت پیوست :دی البته من 4 نفری رو گفته بودم :دی
ولی خوب وسکر هم کارای کثیفی کرده ولی هیچوقت از اون لباسا نمی پوشید :دی
کریس ایندفعه فوق العاده ظاهر شده من به شخصه مخلصش هستم :دی
احد اون معلوم نیستا اون یارو 6 میزه اینو تو سایت ماکرو گذاشته یه سری اشتباهات بود تو خود سایت ماکرو

دِهکی... یعنی به Ada گفته.... البته با این حرفت کاملا موافقم که Ada کلا ذات درستی نداره...
;)
به نظر من از هر چیز این بازی که بگذریم، CapCom دوباره تو ایجاد پیچیدگی های داستان و خلق یه داستان جذاب دیگه و شوکه کردن ما، چیزی کم نذاشته...

صد در صد موافقم خود من هیچوقت رزیدنت ایول رو رها نمی کنم آخرین دلیلم هم داستان
به نظرم حتی کپکام تو ساختار و گیم پلی هم همیشه عالی بوده ممکن بازی ترسناک نبوده باشه ولی یه بازی فوق العاده بود
کپکام هیچوقت یه بازی متوسط به طرفدارا نداده
این شماره هم اونجوری که من خوندم خیلی وقته با یه تیم 600 نفری :-o در حال ساخته

کریس ایندفعه فوق العاده ظاهر شده من به شخصه مخلصش هستم :دی
شدید هستم... واقعا رله شده بود ایندفعه... منم با Chris حال کردم.
فکر کنم سازنده ها هم به این نتیجه رسیدن که "عضله" جلب توجه نمی کنه...
;)

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

What the
این CapCom لعنتی معرکست....

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

نه معلوم نشده حتما بخون من که داشتم می خوندم اشک از چشمام سرازیر شده بود آخه 7 8 ساعت منتظرش نشسته بودم جلو مانیتور :دی :))
اونطور که معلومه مخاطبش Adaست...........

Ohhhhhhhhhhhhh my Gooooooooooooood

بچه ها یه چیزی همین الان به ذهنم رسید....
خُب می دونیم که Chris و Ada همدیگه رو ندیدن... تا جاییکه من می دونم البته.... و این Leon هستش که یه جورایی گرفتار Ada شده.... و ... و ...

و

Chris مطمئناً از Ada متنفره .... "به خاطر خیانت هایی که کرده"

می گم نکنه آخر این بازی Leon و Chris بیافتن به جون هم سر کشتن Ada.... منظورم اینه که Chris بخواد Ada رو بترکونه و Leon بخواد جلوشو بگیره..

اوه اوه... اگه اینجوری بشه که اوضاع خیلی بی ریخت میشه...

یه چیز دیگه.............

مگه نمی گید هرجا Wesker هست.... Ada هم هست...

ما که تو RE5 با اینکه Weker بود ولی Ada رو ندیدیم....

این RE6 هم که جریانش قبل از RE5 اتفاق میافته...

نکنه Ada بمیره تو این بازی.....

Ohhhhhhhhhhhh Heeeeeeeeeeeeeeell

صد در صد موافقم خود من هیچوقت رزیدنت ایول رو رها نمی کنم آخرین دلیلم هم داستان
به نظرم حتی کپکام تو ساختار و گیم پلی هم همیشه عالی بوده ممکن بازی ترسناک نبوده باشه ولی یه بازی فوق العاده بود
کپکام هیچوقت یه بازی متوسط به طرفدارا نداده

خوب گفتی. کپکام بازی متوسط تا حالابیرون نداده. این داستان رزیدنت اویل هم که باز ترکونده عالی شده.بعدش واقعا600 نفر دارند روی این شماره کار می کنند؟

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

خُب می دونیم که Chris و Ada همدیگه رو ندیدن... تا جاییکه من می دونم البته.... و این Leon هستش که یه جورایی گرفتار Ada شده.... و ... و ...

و

می گم نکنه آخر این بازی Leon و Chris بیافتن به جون هم سر کشتن Ada.... منظورم اینه که Chris بخواد Ada رو بترکونه و Leon بخواد جلوشو بگیره..

یه چیز دیگه.............

اگه این طور بشه که خیلی جذاب می شود . ولی اگه Ada بمیره فکر کنم بیاد ماندنی ترین صحنه بازی بشود. راستی جمع همه جمه پس کلر کجاست؟؟؟

جناب 990 judi!مگه من چه پدر کشتگی با شما دارم که بخوام اذیتت کنم؟تمام بچه های تاپیک دوست من هستند.من همیشه توی تاپیک پست میدم و اینجا همه من رو می شناسن.ولی شما تا حالا پست ندادی و یکبار هم که اومدی پست دادی،فقط نظرات من رو زیر سوال بردی.من فقط نظر خودم رو گفتم و به هیچکس هم توهین نکردم.این شما هستی که با حرفات به من توهین کردی.من اصلا ناراحت نیستم.چون توی این مدت،بدتر از اینها رو شنیدم.ولی فقط یک لحظه با خودت فکر کن.مگه من چه دشمنی با تو دارم که اینطوری جلوم جبهه می گیری؟
در ضمن،واقعا فکر می کنی که من می خوام مطالبم رو بفروشم؟واقعا طرز فکرت اینه؟بنده ی خدا،من یک هزارم مبلغی که باید برای چاپ کتاب هزینه کنم هم سود نمی کنم.من این کتاب رو فقط برای دل خودم و آشنا کردن فن ها با داستان واقعی رزیدنت اویل می نویسم.
ولی با این حرفت که در مورد ویکی پدیا گفتی،واقعا دلم رو شکستی!اگه تمام پست های من رو خونده بودی،هیچوقت همچین حرفی نمی زدی.بچه های تاپیک می دونن.من خودم همیشه با ویکی پدیا مشکگل داشتم و دارم.چون نظر شخصی افراده و به هیچ عنوان نمیشه به عنوان یک منبع رسمی روش حساب کرد.بعدش هم کل مطالب ویکی پدیا،یک دهم مطالب کتاب من هم نمیشه.
.................................................................................................................................................
اینو در جواب اونایی میگم که میگن شخصیت های رزیدنت اویل ترتیب و اولویت ندارن:

رزیدنت اویل 1:کریس و جیل.
رزیدنت اویل 2:کلیر و لیون.
رزیدنت اویل 3:جیل.
رزیدنت اویل کد ورونیکا:کلیر و کریس.
رزیدنت اویل 0:ربکا و بیلی.
رزیدنت اویل 4:لیون.
رزیدنت اویل 5:کریس و جیل.
رزیدنت اویل 6:؟ (وجدانا خودتون قضاوت کنید!)

همونطور که می بینید،نسخه های فرد رو کریس،جیل و ربکا (کلا اعضای تیم استارز) روایت می کنند و داستانش از واقعه ی عمارت شروع میشه و در رزیدنت اویل 5 هم تموم میشه.نسخه های زوج رو هم کلیر و لیون روایت می کنند و داستانش از واقعه ی راکون سیتی شروع میشه و مسلما باید در رزیدنت اویل 6 هم تموم می شد و همونطور که ملاحظه کردید،هیچ شخصیتی در 2 نسخه ی پشت سرهم حضور نداره.این وسط در کد ورونیکا ما هم کلیر رو داریم و هم کریس رو.یعنی هر دو تا داستان با هم ادغام میشن.(تازه همونجا هم اونطوری نبوده که یک شخصیت در دو نسخه ی پشت سرهم حضور داشته باشه!)
اگه به لیست بالا دقت کنید،متوجه میشد که این موضوع،در سری رزیدنت اویل به صورت یک اصل و قانون دراومده.حالا ممکنه که بگید این قضیه کاملا اتفاقیه! :d خب پس جریان UC و دارک ساید چیه؟اگه دقت کنید،در UC کلا داستان نسخه های فرد (1، 3 و 0)روایت میشه و ما هیچ اثری از رزیدنت اویل 2،کد ورونیکا و رزیدنت اویل 4 نمی بینیم.چون قرار بوده که در رزیدنت اویل 5 این خط داستانی تموم بشه.بنابراین اومدن در UC یک جمع بندی کلی از این خط داستانی کردن.برعکس در دارک ساید کلا داستان نسخه های زوج (2،کد ورونیکا و عملیات:جاوییر که مکمل داستان رزیدنت اویل 4 بوده) روایت میشه و این خط داستانی جمع بندی میشه.پس مسلما در رزیدنت اویل 6 هم باید همین خط داستانی تموم می شده.بنابراین می بینیم که این قانون قرار گرفتن شخصیت ها،زاییده ی تخیلات بنده نیست و خود کپکام هم نه تنها همیشه اون رو رعایت کرده،بلکه در دو نسخه ی UC و دارک ساید،علنا 2 تا داستان رو از هم جدا کرده و به این قانون رسمیت بخشیده!
حالا خداییش خودتون انصاف بدید.با این توصیفات و با توجه به لیست بالا،چه از لحاظ ترتیب و چه از لحاظ داستان،رزیدنت اویل 6 حق کلیر بود یا کریس؟(لیون رو تا حدودی قبول دارم!) کریس در 3 نسخه ی متوالی (رزیدنت اویل 5،رولیشن و رزیدنت اویل 6) حضور داره.تازه داستانش هم توی همون 5 تموم شد.ولی کلیر....علاوه بر اینکه نشون دادن شری و استیو هم منوط به حضور کلیر است.(همونطور که هرجا ایدا باشه لیون هم حتما هست.)
فکر می کنم توی این 3 سال اینقدر من رو شناختید که بدونید تا از چیزی مطمئن نباشم مطرحش نمی کنم!

آخرین ویرایش:
شدید هستم... واقعا رله شده بود ایندفعه... منم با Chris حال کردم.
فکر کنم سازنده ها هم به این نتیجه رسیدن که "عضله" جلب توجه نمی کنه...
;)

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

What the
این CapCom لعنتی معرکست....

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

و

یه چیز دیگه.............

پسر ترکوندی ینی اگه همچین چیزی باشه من دسته رو ول می کنم فقط گریه می کنم ولی با وجود هلنا همچین چیزی احتمالش کم میشه چون من فک می کنم تو صحنه سقوط اتوبوس که لیان هلنا رو می گیره مطمئنا یه بوسه ای رد و بدل میشه
ولی بازم این ایده خیلی قشنگه
راضیم ازت

خوب گفتی. کپکام بازی متوسط تا حالابیرون نداده. این داستان رزیدنت اویل هم که باز ترکونده عالی شده.بعدش واقعا600 نفر دارند روی این شماره کار می کنند؟

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

اگه این طور بشه که خیلی جذاب می شود . ولی اگه Ada بمیره فکر کنم بیاد ماندنی ترین صحنه بازی بشود. راستی جمع همه جمه پس کلر کجاست؟؟؟
Zombies Are Back In Resident Evil 6, Leon's New Partner Is Helena | Siliconera

اینو بخون تو این گفته

آره اگه یکی از شخصیت ها بمیره خیلی اپیک میشه بازی
اگه لیان بکشتش که دیگگه ....

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

حالا خداییش خودتون انصاف بدید.با این توصیفات و با توجه به لیست بالا،چه از لحاظ ترتیب و چه از لحاظ داستان،رزیدنت اویل 6 حق کلیر بود یا کریس؟(لیون رو تا حدودی قبول دارم!)
نیما تو رو خدا گیر نده یکم صبر داشته باش
بزار 4تا تریلر دیگه از بازی بیاد بعد فحش بده
خود منم تا اینجای کار راضیم ولی بعد اگه تریلر ها ناامید کننده باشه نظرم عوض بشه
تا اینجای کار هم کریس از همه بیشتر حضور داشته و هیچی برابر نبوده
اگه اون شخصیت جدید استیو باشه مطمئن باش کلیر هم میاد مطمئن باش

---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 PM ارسال شده بود ----------

چیزی که هست فقط گفتن 10 سال بعد از اتفاقات راکون سیتی شاید فقط یه سری از اتفاقات ابتدا بیفته و بعد بره سال 2013

Zombies Are Back is Resident Evil 6
البته این زامبی ها با زامبی های قدیم خیلی فرق میکنن, توی تریلر دیدم که میله/نیزه (یا یک همچین چیزی) رو به سمت لئون پرت میکردن !
همون ماجینی یا گاندو هستن منتها با شکل و شمایلی چو زامبی های قدیم .

بچه ها C'mon اون کلمه ای که کریس گفت حتما شاید بر نرگرده به یه خانم !!! از اونجایی که من می دونم این کلمه به عنوان فش برای هر کسی می تونه به کار بره کاری هم به خانم و آقا و لباس و اینا نداره :d البته چون کریس بعدش می گه Sheپس داره در مورد یه خانم حرف می زنه ! ممکنه منظورش ایدا باشه اما هیچ ربطی به لباسش نداره :d شاید تو re 6 محجبه شده باشه :d
اونی هم که لئون گفت ممکنه راست باشه ها ! فکر کن کریس میاد جلو می گه من می خوام این ایدای پدر سگ رو بکشم ! لئون برمیگرده میگه پدر سگ خودتی ! حق نداری نزدیکش بشی :)):d
البته ممکنه ها ;)

البته این زامبی ها با زامبی های قدیم خیلی فرق میکنن, توی تریلر دیدم که میله/نیزه (یا یک همچین چیزی) رو به سمت لئون پرت میکردن !
همون ماجینی یا گاندو هستن منتها با شکل و شمایلی چو زامبی های قدیم .

نه بابا زامبی ها تو بخش لیان اون بد بختام ماجینی نیستن تروریست هستن با ماسک

دوستان حالا این کریس یک چیزی گفت شما هی بزنید توسر هم دیگه... واقا افشین
با اجازه با اسم کوچک صدا کردم
درست می گوید ان ها تروریستن. ولی خود زامبی ها هم قوی شدند دیدید چه پرشی به لیون زد یکی از ان ها فکر کنم کپکام براشون کلاس تکواندو گذاشته بوده;)

منم از کرس خیلی خوشم اومده باز با اون لحن مصممش برگشته. ولی مثل اینکه محمد ازحضور کارکتر محبوبش توی سال 2008 راضی نیست. :دی
خود من که کرس محبوبترین پروتاگونیست بازی واسم محسوب میشه ازش خیلی خوشم اومده. خوب محمد بیا بیشتر توضیح بده که چرا باید بدت بیاد از این وضعیت؟ :دی

راستی بچه‌ها حس میکنم کپکام داره ما رو توی سردرگمی قرار میده. از بین استدلالاتی که واسه استیو اوردم رنگ موهاش هم شبیه هست. هرچند این بارو کچله اما ته سرش رو ببینین هم رنگ موهای استیوه :دی
ااکس وسکر یه ذره دور از دهنه چون باید 48 ساله باشه. این قیافش به جوونا میخوره :دی

منم از کرس خیلی خوشم اومده باز با اون لحن مصممش برگشته. ولی مثل اینکه محمد ازحضور کارکتر محبوبش توی سال 2008 راضی نیست. :دی
خود من که کرس محبوبترین پروتاگونیست بازی واسم محسوب میشه ازش خیلی خوشم اومده. خوب محمد بیا بیشتر توضیح بده که چرا باید بدت بیاد از این وضعیت؟ :دی

راستی بچه‌ها حس میکنم کپکام داره ما رو توی سردرگمی قرار میده. از بین استدلالاتی که واسه استیو اوردم رنگ موهاش هم شبیه هست. هرچند این بارو کچله اما ته سرش رو ببینین هم رنگ موهای استیوه :دی
ااکس وسکر یه ذره دور از دهنه چون باید 48 ساله باشه. این قیافش به جوونا میخوره :دی

استیو چند سالشه ؟! بگین تا براتون مفهومی بگم که ایا این استیو هست یا نه ؟! :d

نه بابا زامبی ها تو بخش لیان اون بد بختام ماجینی نیستن تروریست هستن با ماسک
افشین جون اون تروریست هارو بنده بهشون واقف هستم, منظورم با خود Zombie ها بود که کاملاً هدفمند حمله میکنن و حتی میله (یا هرچیزی که بشه پرتاب کرد) رو به سمت شخصیت اصلی هم پرت میکنن (درست مثل گاندو یا ماجینی ها) !
ببین:
61532272963086215725.jpg

من هم با لیون کیف می کنم که هست. هوم هومممم وایسا فکر کنم . ولی با قدرتی که این مرده دارد به الکس وسکر بیشتر شبیه ولی قیافه اش باسنش جور در نمی اید هم یک حرف است. ولی بنظرم الکس وسکر است چون البرت که پر پر شد اندفعه دیگه نوبت الکس است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or