RockIT
کاربر سایت
نه معلوم نشده حتما بخون من که داشتم می خوندم اشک از چشمام سرازیر شده بود آخه 7 8 ساعت منتظرش نشسته بودم جلو مانیتوربالاخره معلوم شد این کلمه رو برای کی به کار برده Chris...؟ البته من هنوز تحلیل احد رو کامل نخوندم...

ولی خوب وسکر هم کارای کثیفی کرده ولی هیچوقت از اون لباسا نمی پوشیدخوب اگه دقت کرده باشین من توضیح دادم که شخصیت مورد خطاب کرس کسی هست که همرزمهای کرس نمیخوان باهاش درگیر بشن. کرس با این جملات اعتراض میکنه.
ایدا شاید ته قلبش مهربون باشه اما کثیفترین کارها رو کرده. یه بار نمونهی ویروس و یه بار نمونه ی انگل رو دست وسکر رسونده. وسکر با استفاده از همون انگلی که ایدای خوش قلب بهش داده بود اون بلا رو سر مردم بیجاره ی آفریقا اورد
در ضمن کرس مودبه و مثل اکثر اون وری ها نیست که استفاده از اون صفت واسش عادی باشه. این استدلال رو از ایدا واسه همین گفتم که آدم رو مجبور میکنه از اون واژه در موردش استفاده کنه
راستی حالت 2-6 نفره ي RE6 تایید شد. مثل اینکه اولین فرضیه به حقیقت پیوستالبته من 4 نفری رو گفته بودم
![]()
کریس ایندفعه فوق العاده ظاهر شده من به شخصه مخلصش هستم
احد اون معلوم نیستا اون یارو 6 میزه اینو تو سایت ماکرو گذاشته یه سری اشتباهات بود تو خود سایت ماکرو
دِهکی... یعنی به Ada گفته.... البته با این حرفت کاملا موافقم که Ada کلا ذات درستی نداره...
به نظر من از هر چیز این بازی که بگذریم، CapCom دوباره تو ایجاد پیچیدگی های داستان و خلق یه داستان جذاب دیگه و شوکه کردن ما، چیزی کم نذاشته...
صد در صد موافقم خود من هیچوقت رزیدنت ایول رو رها نمی کنم آخرین دلیلم هم داستان
به نظرم حتی کپکام تو ساختار و گیم پلی هم همیشه عالی بوده ممکن بازی ترسناک نبوده باشه ولی یه بازی فوق العاده بود
کپکام هیچوقت یه بازی متوسط به طرفدارا نداده
این شماره هم اونجوری که من خوندم خیلی وقته با یه تیم 600 نفری :-o در حال ساخته