بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میگم یکی از شخصیتهای resident evil dead aim هم توو Resident Evil: Operation Raccoon City هستش فکر کنم ها درسته این شخصیت خودشه؟؟؟اگه اشتباه نکنم

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    67.4 KB · مشاهده: 8
  • user101150_pic217780_1250992442.jpg
    user101150_pic217780_1250992442.jpg
    42.8 KB · مشاهده: 7
آخرین ویرایش:
چقدر من از این قیافه ی جدید Leon خوشم اومده! حیلی بهتر شده قیافش!:d به نظرم یه کم شبیه هنری Silent Hill 4 شده!
قسمت هایی که Leon رو نشون میداد خیلی عالی بود. دقیقا همون چیزی بود که منتظرش بودم ولی قسمت های Chris یه مقدار نگران کننده بود!:d مخصوصا اون صحنه ایی که لیز خورد کاور گرفت!
اون دختره هم خیلی امیدوار بودم شری باشه! بالاخره باید یه خبری ازش بشه! به نظرم خیلی مسخرست اگه اشلی باشه! یعنی اینقدر شخصیت مهمی بود که باید تو شماره ی 6 هم باشه؟!
اون موجوده هم که دنبالمون میکرد خوب بود!:d لوگوی بازی هم که فوق العادست! در کل همونطور که انتظاز داشتم نسبت به RE5 این شماره خیلی امیدوار کنندست. مخصوصا قسمت های Leon .

البته این که کرکتر دختر شری هست دلیل نمیشه که اشلی تو بازی نباشه اگه رئیس جمهور گراهام باشه احتمالا اشلی هم هست. اونپسره هم به احتمال 99% یا هانک یا کرکتر جدید استیو بیلی و اینا نیست.

دقیقا باهات موافقم چهره لیان خیلی شبیه اون مرده شده. اون مرحله هایی که با کریس میری راضی نیستم از اون مرحله ها از RE5 هم اکشن تر شده خداییش دیگه تو RE5 کرس سوار تانک نمشد کاور گیریم نمیکرد. این دیگه آخر اکشن بود خداییش . من فکر میکردم این رزیدنت اویل کرکتر اصلیش کلر هست یا یه کرکتر جدید و بازی بطور کامل ترسناک هست و پر ار معماهای سخت یا این که فکر میکردم اکشن کامل هست و آماده میشدم برای خداحافظی اما این تریلر رو که دیدم از اون مرحل هاییش که بالیان بود خیلی خوشم اومد فقط یه فرقی که کرده نسبت به رزیدنت اویل های کلاسیک از دوربینش که بگذریم زامبی ها دسته جمعی حمله نمیکردند و کند راه میرفتن به استثنای کریسمون هد ها. خدا کنه بازی معما های سخت داشته باشه و مراحل لیان طولانیتر باشه.

لینک دانلود رزیدنت اویل 3.5 میخوام HD
هرچه قدر قسمت های Leon عالیه اون قسمتهای Chris که نشون داد نا امید کنندست!! انشاالله درستش میکنن!:d فعلا یرای شروع خوب بود همون Leon !
منم خیلی دوست داشتم Claire باشه! حالا شاعیخبری ازش بشه تو همین RE6 .

Sherry یا Ashely مسئله این است !!!!

دوستانی که نمیدونند کدوم شخصیت ها توی بازی تایید شدن و کدوم تایید نشدن حتما این پست رو بخونند

نمیتونم تک به تک نقل قول کنم ولی مثل اینکه دوستان پست صفحه قبل بهروز رو ندیدن ( یا نادیده گرفتن :دی )

بابا شری کجا بود ؟:دی این دختره تایید شده اشلیه اینم منبع معتبر

این دختره آویزونه تایید شد اشلیه (همیشه باید به یکی آویزون باشه ! :d:|)

Occurring 10 years after the events of the original game, Leon’s story is centered around Tall Oaks, a city similar to Raccoon City that succumbs to a T-virus outbreak. Chris’ story takes place in China, while a third storyline revolves around an unidentified new character and Resident Evil 4′s Ashley Graham
Prikbordfoto's | Facebook

در ضمن علاوه بر اشلی حضور آدا هم تایید شده هر چند هنوز معلوم نیست که چه نقشی توی بازی داره

پس یه جمع بندی در مورد شخصیت ها ، اونایی که تایید شدن :

Ashley
Chris
Leon
Ada
Helena

اونایی که تایید نشدن :

Claire
Jill
Albert Wesker
Alex Wesker
Sherry
Hunk
Steve

....

حق داره دیگه!این چه بازییه؟
مسخرشو دراوردن!
بازی جدید ساختن انگار کتاب داستانه!اون تو آمریکا این تو چین!این چه مزخرفیه آخه؟!
پس کلر چی؟شری و اشلی رو اوردن تو بازی که چی بشه؟این دوتا چرا اینقدر مهم شدن؟دوتا زیرنویسو اوردن کردن کاراکتر بازی!
شماره ی6 رو ساختن موضوعش واسه قبله 5 هستش!واقعا آدم میمونه چی بگه!
ورونیکا با اون همه ابهتش نشد4!شد کدورونیکا.بعد 6 موضوعش که واسه قبل از 5هست،شده6!!!
این چه بساطیه؟دلتونو به چی خوش کردین؟
میرم همون 1 رو بازی میکنم.همش تو یه عمارته.جذابیتشم 100برابر 100تاشیشه!نه زامبی زیاد داره،نه اکشنه،نه حرکات ژانگولری داره!حتی نشونشم اتومات نیست!خیلی ساده ولی جذاب.
+ جیل:اون موقع که جیلو ساختن میلا زاهوویچ پشه میخورد حالا جیل شده کپی میلا زاهوویچ!
خدایی هنوزم دلتون خوشه به این بازی؟!من نمیدونم این فن های رزیدنت اویل چه فکری میکنن که راضی میشن با این مسخره بازیها!فقط به وسیله ی تبلیغات جذاب شده وگرنه حتی اونی هم که تو نیویورک زندگی میکنه اگه یه ذره فکر کنه میفهمه که چه مزخرفی رو دارن به زور تبلیغات میدن به خوردش!

جناب P990 JUDI!شما تازه از راه رسیدی.آروم تر بذار با هم بریم!وقتی که من،احد و بقیه برای این تاپیک جون می کندیم و کلی نقد و مقاله می نوشتیم شما کجا بودی؟بعدش هم من اصلا به خاطر کلیر نمیگم.حتی اگه ربکا هم بود،منطقی تر و قابل قبول تر از کریس بود.حالا خوبه گفتم که مشکل من بیشتر با کریسه تا لیون!بعدش هم اتفاقا همین که لیون توی خط داستانی ترسناکه نشون میده که به خاطر فروشه.چون یک شخصیت محبوب رو توی خط داستانی محبوب تر هم میارن دیگه!وگرنه مگه نمی تونستن داستان لیون رو توی دامناشن تموم کنن؟اگه نمی تونستن پس اصلا برای چی توی دامناشن آوردنش؟من شرط می بندم که اگه رزیدنت اویل تا 100 هم ادامه پیدا کنه،توی همشون لیون هست!تازه این رو هم نمی تونی انار کنی که آوردن کریس و لیون با هم درخواست فن های بازی بوده.اونم فن هایی که هیچ بویی از داستان نبرده اند و اینقدر عقلشون نمی رسه که کلا خط داستانی کریس و جیل از لیون جداست!بلکه فقط به دنبال تیپ و قیافه و آرتیست بازی هستند.
محمد جان!واقعا ازت انتظار نداشتم.تو دیشب توی پیامک همش حرفای من رو تایید می کردی و خودت هم بیشتر از من می گفتی که حالم از این بازی به هم می خوره.اونوقت اینجا میای اینجوری رنگ عوض می کنی!ولی بازم اشکالی نداره.
در ضمن،درسته که این بازی رو افراد حرفه ای می سازن.ولی همین افراد حرفه ای در درجه ی اول به جیبشون نگاه می کنند!
من زیاد مزاحمتون نمیشم.دلتون به همین مزخرفاتی که به خوردتون میدن خوش باشه.چند ماه دیگه به حرف من می رسید.گرچه انقدر تیپ و قیافه ی جناب لیون مجذوبتون کرده که اگه توی رزیدنت اویل 7 و 8 هم لیون باشه بازم ایراد نمی گیرید!ولی بازم اشکالی نداره.این نیز بگذرد!

نیما من مگه الان بازی رو تایید کردم؟!اینارو نخوندی؟!!!!

ولی یه نکته هنوزم برام جالبه!هنوزم میگن که خط داستانی کرس تموم شده!!!منظورم نیما نیست،بقیه رو میگم!بازی جدید اومده و کرس هم هست!
این حرفو به کپکام بزنید اینجوری میشه::-/:-/:-/
بس کنید دیگه بابا!تا کی میخوایید طرز فکر خودتونو القا کنید!یه ذره فکر کنید میبینید خط داستانی شکسته شده کلا!و چیزی که ما تا حالا فکر میکردیم نبوده و کپکام جور دیگه ایی فکر میکنه!من قبلا هم گفته بودم که خیلی سطحی نگریه(نمیگم خنده داره!)که بگیم خط داستانی فلانی تموم شده!تنها در صورتی فلانی تموم میشه که بازی تموم میشه!حالا بازم بیایید و بگید نه تو اویل5 تموم شد!!!:dدرسته که این اویل6 واسه قبل از اویل5 هستش.ولی ورود تیم کرس نشون میده که کپکام حالا حالا ها با BSAA کار داره!(یا بهتر بگم:کرس!)

Ashley
Chris
Leon
Ada
Helena
عه ایول بچه ها بهترین شخصیت هایی که در رذیدنت اویل بودند تایید شدن امیدوارم sherry,hunk و البرت وسکر هم تایید شه که خیلی عالیه
فقط سوال دارم که ممکنه دیر پرسیده باشم.
این بازی برای چه کنسولی میاد؟
لینکی بدون هیلتر برا دانلود تریلر دارین؟

بحث و نظراتتون رو خوندم اما از دو سه نفر بعيد بود كه بدون اطلاعات نظر بدن
و بعضي ها هم تعصبي
تمام نظراتتون رو از لحظه انتشار تريلر خوندم همه نظر دادن
يكي از اعضا گفته كه wesker تو بازي هست:

اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.

اول بگم كه تحليل از هدف گيري ايدا واقعن خيالي بود

دوم اينكه اگر شما در مورد رزيدنت اويل اطلاعات داشته باشيد هرگز از كلمه پرسشي "آيا وسكر حضور دارد؟" استفاده نمي كنيد
اويل 6 در سال 2008 يعني ده سال بعد از شيوع ويروس در راكون سيتي اتفاق افتاده
يعني يكسال قبل از اويل 5
يعني كريس در اون زمان فكر ميكرده كه جيل و وسكر هر دو مرده ن
اگر شما گلد اديشن رو بازي كرده باشيد
و دموي مربوطه رو در اويل 5 مي ديديد متوجه ميشديد

وسكر و جيل از پنجره سقوط ميكنن و به خيال كريس ميميرن
و تازه در سال 2009 كريس در اويل 5 ميفهمه كه جيل و وسكر زنده هستن و داستان از چه قراره

بعد اخيرن دوبلر البرت وسكر اعلام كرده كه وسكر به هيچ وجه تو اويل 6 حضور نداره

لطفن اطلاعاتتون رو كامل كنيد.

در ضمن
يكي ديگر از اعضا گفته بود كه كركتر هاي رزيدنت اويل ترتيب و حق تقدم دارن!
يعني اگر كريس تو اويل 5 بوده تو 6 نبايد باشه ديگه و به جاش كلير بايد باشه!!
اين يه فرضيه خيالي و غير منطقيه
چرا براي اويل قانون ميسازيد؟
كپكام كجا اعلام كرده كه بايد از اين قانون تبعيت كنه؟

در جواب بقيه اعضا

اون دختر مو طلايي شري بركين هست نه اشلي
اشلي گراهام رفت آمريكا پيش پدرش
چه ربطي داره تو بازي باشه؟

خيلي از شماها تصور داريد كه اشلي و اون مرد مخوف توچين هستن
ببخشيد؟ كجاي تريلر نشون داد كه اونا تو چين هستن؟
از كجا معلوم كانادا نيست؟
از كجا معلوم سناريوي جدا نيست؟

الكس وسكر ميتونه يكي از فرضيه ها باشه اما سن الكس اصلن به اين نميخوره
استيو هم كه اصلن

من قصد داشتم نظرات شخصيم رو بگم اما وقتي با اين نظرات غير منطقي روبرو شدم جا خوردم تصميم گرفتم اطلاعاتم رو اينجا بگم
اميدوارم دلخور نشيد

ای جانم
عجبا خب عزیزه دل پدره اشلی رییس جمهور بود اشلی دختره رییس جمهور بود خب توو اول تریلر هم که نشون دادن رییس جمهور رو میکشن پس اشلی هم درگیره این ماجراست

و بعضي ها هم تعصبي

دوم اينكه اگر شما در مورد رزيدنت اويل اطلاعات داشته باشيد هرگز از كلمه پرسشي "آيا وسكر حضور دارد؟" استفاده نمي كنيد
يعني يكسال قبل از اويل 5

و تازه در سال 2009 كريس در اويل 5 ميفهمه كه جيل و وسكر زنده هستن و داستان از چه قراره

در ضمن

در جواب بقيه اعضا

استيو هم كه اصلن

من قصد داشتم نظرات شخصيم رو بگم اما وقتي با اين نظرات غير منطقي روبرو شدم جا خوردم تصميم گرفتم اطلاعاتم رو اينجا بگم
اميدوارم دلخور نشيد

خوب همون طور که نمیدونید اطلاعات بازی به تدریج منتشر شده و همشون من جمله سال وقوع بازی از همون اول مشخص نبود. اگه ما هم مثل شما مینشستیم و الان اون هم توی این ساعت از نصف شب هوس پست دادن به سرمون میزد که کلا باید اینجا رو تعطیل میکردیم :دی هر بحثی زمان خودش ارزش داره و خوبه که در زمان مقررش برسی بشه. مثلا بحثی که دیشب بود خیلی داغ‌تر از امروز بود. چون خبر هم تازه تر بود. نمیشه نشست و بعد از افتادن تمامی آب‌ها از آسیاب شروع به کار کرد :دی
من این خیال رو متوجه نشدم. هر فرضیه‌ای از خیال سرچشمه میگیره. اگه فرضیه خیالی نباشه پس واقعیته؟ :دی

و بعضي ها هم تعصبي

يعني يكسال قبل از اويل 5

در ضمن

در جواب بقيه اعضا

استيو هم كه اصلن

اميدوارم دلخور نشيد
شما 100% نمیدونی ایشون کی هستن؟ و نظزتون رو مقابل گفته های ایشون قرار دادین
من تمام پست ها رو خوندم و چون صبح میرم شب میام زیاد نمیتونم درگیر حرفاتون بشم و سعی میکنم تو 1 پست بگم
هممون فکر میکردیم داستان روی یه خطر داره پیش میره ولی تمام معادلات بهم ریخت
البته اینم بگم این به قول خودمون فلش بک زدن از عدم توانایی گسترش دادن داستان نویس (نویسنده) بر میگرده وقتی یه نویسنده ای به یه بن بست داستانی میرسه 2 راه بیشتر نداره یا تمومش کنه داستان رو (به هر نحوی) یا یه فلش بک براش بسازه اینجوری میتونه ادامه بده و این قضیه برای داستان اویل اتفاق افتاده (متاسفانه)
من نمیخوام خوب یا بد بودن نسخه شماره 6 رو با دیدن یه تریلر زیر سوال ببرم ولی از دید من وقتی این اتفاق برای داستانش افتاده زیاد نمیشه به بازی دید خوبی داشت
در مورد تریلر هم تو پست قبلیم گفتم و امیدوارم شما ها هم بیایید بررسی کنید نه قضاوت چون هرچی تا الان خوندم بیشتر قضاوتی بوده تا بررسی بهتره به جای دیدن نصفه خالی لیوان نصفه پرش رو ببینید
ورود کاراکتر جدید اهمیت دادن به کاراکتری که مهم نبوده دو بخش کردن مدل بازی و خیلی چیزای دیگه نشون دهنده اینه که این دفعه واقعا نویسنده ها گیر کردن
نمونه بارز فلش بک زدن ها رو تو فیلم ها دیدید و میدونید من چی میگم
به هر حال خوشحالم بازی جدید داره میاد ولی باز به شهامت کپکام تعجب میکنم شرکتی که اینقدر با اختیاط عمل میکنه در مورد ریلیز بازیاش چرا یه دفعه تو 1 سال این همه بازی رو میخواد رو کنه
احتمالا فکر کرده جدی جدی دنیا میخواد آخر امسال تموم بشه:))

و بعضي ها هم تعصبي

يعني يكسال قبل از اويل 5

در ضمن

در جواب بقيه اعضا

استيو هم كه اصلن

اميدوارم دلخور نشيد
شما خیلی زحمت کشیدی که رفتی آی دی فیک درست کردی واسه همین یه پست!پستی که جمع بندی صحبت های بچه ها تو این یکی دوروز هستش!!!:))
نظرات شخصیتو با آی دی اصلیت بده نه آی دی فیک!حالا جا بخور!!!:))
دلخور نشیا!!!;))

شما خیلی زحمت کشیدی که رفتی آی دی فیک درست کردی واسه همین یه پست!پستی که جمع بندی صحبت های بچه ها تو این یکی دوروز هستش!!!:))
نظرات شخصیتو با آی دی اصلیت بده نه آی دی فیک!حالا جا بخور!!!:))
دلخور نشیا!!!;))
وقتی شهر شلوغ قورباغه هفتیر می کشه همینه دیگه :))

عه ایول بچه ها بهترین شخصیت هایی که در رذیدنت اویل بودند تایید شدن امیدوارم sherry,hunk و البرت وسکر هم تایید شه که خیلی عالیه
فقط سوال دارم که ممکنه دیر پرسیده باشم.
این بازی برای چه کنسولی میاد؟
لینکی بدون هیلتر برا دانلود تریلر دارین؟
واسه PS3 و XBOX360 و فکر کنم با تاخیر واسه PC
Resident Evil 6
HD SD

یه کم حجم فرمت FLY
http://www.mediafire.com/?k91j5n57w0z5g2h

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or