بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ولی مث وسکر به g تبدیل نشد
ببخشید بچه ها منظورم بریکین بود

این پسره کجا هانکه ! این خیلی جوونه 23-24 ساله می زنه ! هر چی بیشتر بهش نگاه می کنم بیشتر به عمقش پی می برم !
یه وسکر جوون آخی ! :x

الکس اصلا نمی تونه باشه
الکس سنش از آلبرت هم بیشتر بود

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

این پسره کجا هانکه ! این خیلی جوونه 23-24 ساله می زنه ! هر چی بیشتر بهش نگاه می کنم بیشتر به عمقش پی می برم !
یه وسکر جوون آخی ! :x

این دختره آویزونه تایید شد اشلیه (همیشه باید به یکی آویزون باشه ! :d:|)
Prikbordfoto's | Facebook

ای بابا
بالاخره کیه این زنک :دی
هر روز یه چی می گین :دی

اسپنسر , الکس رو سرپرست Project W میکنه . اونم مدارک رو بر میداره و فرار میکنه .الکس از آلبرت خیلی باهوش تر بوده . امکان داره رئیس سازمان باشه .
پس مسلما الکس از البرت بزرگتر هست .( این 1 خطی که گفتم کلی بود میشه . میشه بازم دربارش گفت ولی نمیگم چون مسیر تایپیک رونمیخوام منحرف کنم .)

کلا تو کل اویل یه دختره آویزوون که بیشتر نداشتیم اونم اشلی بود :d پس اشلیه دیگه این دختره ! ;)
پس یعنی می گین این پسره الکس نیست ؟! شاید رمز زده جوونتر شده ! :d ولی خداییش وقتی گفتن new charecter یعنی جدیده دیگه !!! شاید یکی از کسایی بوده که وسکر قبلا روش آزمایش انجام میداده ؟! شاید هم یه چیزه وحشتناک تر...... پسره وسکره ! :-o (دقیقا مثه همون زمانی که گفتن نیرو پسره ورجیله همه کف کردن کاپکوم تایید کرد !:d)
فکر کن این پسره وسکره !!!! باور کنین این احتمال رو هم نمی شه رد کرد

یک سری از لوکیشن ها توی تریلر کاملاً منو یاد Resident Evil 4 میندازه, مثلاً قصر Salazar آیا ؟
67533119954843049093.png
رضا منم همین حس رو توی بعضی از صحنه ها داشتم ، بعد از دیدن تریلر Pop Block دیگه تقریبا مطمئن شدم بخشی از بازی توی همون لوکیشن های نسخه چهارم اتفاق میوفته ( حتی اگه اینطور نباشه حداقل از لحاظ طراحی خیلی بهشون نزدیکه )

آتوسا خانوم حالا میشد قبول کرد ورجیل پسر داره ولی آلبرت ؟! مگر اینکه توی آزمایشگاه برای خودش پسر ساخته باشه

----------------------------

خب همون بهتر که تایید شد این اشلیه ( هرچند اصلا ازش خوشم نمیاد ) ولی به هر حال احتمال اینکه بخشی از بازی توی اسپانیا اتفاق بیوفته رو افزایش میده

سلام برو بچ من باز اومدم
اول از همه میخوام بگم به نظرم حظور لیان در کنار کریس یا جیل نمیتونه مانعی داشته باشه چونکه با مرگ وسکر خط داستانی کریس از بین میره در حالی که کریس خودش عضو بی اس ای ایه و برای نابودی این نو ویروس ها و بیماری ها و کسانی که این چیزا رو به وجود میارن مبارزه میکنه و لیان هم که برای نابودی میراث جهنمی امبرلا تلاش میکنه(عین مکالمه کلیر با لیان دیجنریشن)پس میشه بعد از اویل 5 و مرگ وسکر میشه همه رو بهم وصل کرد خط داستانی اول از بین رفته و همگی یه هدفو دنبال میکنن نیما جان دوران وسکر دیگه تموم شد باید همه درجهت یه هدف تلاش کنن لیان کلیر کریس جیل و..... همه و همه یکی هستن و یک هدفو دنبال میکنن

آتوسا خانوم حالا میشد قبول کرد ورجیل پسر داره ولی آلبرت ؟! مگر اینکه توی آزمایشگاه برای خودش پسر ساخته باشه
آره من هم از همین نظر میگم ! پسره از نوع آزمایشگاهیه ! خیلی به این مسئله مشکوکم !!! احتمالش زیاده

کلا تو کل اویل یه دختره آویزوون که بیشتر نداشتیم اونم اشلی بود :d پس اشلیه دیگه این دختره ! ;)
پس یعنی می گین این پسره الکس نیست ؟! شاید رمز زده جوونتر شده ! :d ولی خداییش وقتی گفتن new charecter یعنی جدیده دیگه !!! شاید یکی از کسایی بوده که وسکر قبلا روش آزمایش انجام میداده ؟! شاید هم یه چیزه وحشتناک تر...... پسره وسکره ! :-o (دقیقا مثه همون زمانی که گفتن نیرو پسره ورجیله همه کف کردن کاپکوم تایید کرد !:d)
فکر کن این پسره وسکره !!!! باور کنین این احتمال رو هم نمی شه رد کرد

حسابی تو کف این یاروییا بیخیال باو زیاد بش گیر نده خودشون معرفیش می کنن
حالا حتما باید گیر بدی که این وسکر باشه ! نیست اگه پسر وسکر باشه که خیلی مسخره میشه اصن ت فضای رزیدنت ایول نمی گنجه
حالا شاید تو دویل بشه ولی ایول نچ!!!!!

سلام برو بچ من باز اومدم
اول از همه میخوام بگم به نظرم حظور لیان در کنار کریس یا جیل نمیتونه مانعی داشته باشه چونکه با مرگ وسکر خط داستانی کریس از بین میره در حالی که کریس خودش عضو بی اس ای ایه و برای نابودی این نو ویروس ها و بیماری ها و کسانی که این چیزا رو به وجود میارن مبارزه میکنه و لیان هم که برای نابودی میراث جهنمی امبرلا تلاش میکنه(عین مکالمه کلیر با لیان دیجنریشن)پس میشه بعد از اویل 5 و مرگ وسکر میشه همه رو بهم وصل کرد خط داستانی اول از بین رفته و همگی یه هدفو دنبال میکنن نیما جان دوران وسکر دیگه تموم شد باید همه درجهت یه هدف تلاش کنن لیان کلیر کریس جیل و..... همه و همه یکی هستن و یک هدفو دنبال میکنن

سالام سالام
داستان قبل از شماره 5 روایت میشه البته شاید اینم مث شری و اشلی هی تایید بشه هی کنسل بشه :دی

آره من هم از همین نظر میگم ! پسره از نوع آزمایشگاهیه ! خیلی به این مسئله مشکوکم !!! احتمالش زیاده

باز گیر دادیا :دی

اینم حرفیه که میگن ممکنه وسکر یه میراث!!! از خودش به گذاشته باشه......
یارو هم امیدوارم هانک باشه یا وکتور.
باز هم از ته دلم امیدوارم که یه خورده هم به بعد از RE6 بپردازه....
بدجور خورد تو ذوقم بابت ولی:
PERFECT!!!

خب همون بهتر که تایید شد این اشلیه ( هرچند اصلا ازش خوشم نمیاد ) ولی به هر حال احتمال اینکه بخشی از بازی توی اسپانیا اتفاق بیوفته رو افزایش میده
ببینم الان شخصیت مونث فقط Sherry تایید شده درسته؟! اشلی و ادا هنوز تایید نشدند تا الان. کلر هم اعلام شده تو بازی حضور نداره. درست نمیگم!؟

ولی Ada هست ولی معلوم نیست نقش منفی داشته باشه یا مثبت.
مگه ادا هم تایید شده حضورش؟!

دوستان خبر مهم اون دختر مو بوره اشلی نبوده و شری بیرکین بوده چهرشم زیاد فرق نکرده نمیدونم چرا هممون فکر کردیم اشلی هست.
درود
:-oتاپیک با چه سرعتی جلو رفته!!!! فن‌های رزیدنت اویل ترکوندند!
ایول درست حدس زدم، از اولش هم میدونستم هیچ منطقی نمیتونه پشت حضور اشلی تو این نسخه باشه. خوشحالم که دوباره شری رو میبینم. ولی طراحی چهرش خیلی شبیه به اشلیه.

من دوتا حدس راجع به شخصیت جدید که همراه با شری دیدیم، دارم: این بنده خدا یا الکس وسکره یا هانک جیگر:x (اگر دقت کنید میمیک صورتش شبیه به روسی‌هاست یکم!) در کل خیلی استیلش حرفه‌ای میزنه! از هر دو حالت استقبال میشه.

و در مورد وسکر من مطئنم با وجود کرس در بازی حتماً چهره دلربا و مبارک آلبرت کبیر رو زیارت میکنیم این یک اصله. نیازی نیست که کپکام همه اطلاعات رو قبل از انتشار بازی تأیید کنه. دوست دارید پستم رو بوکمارک کنید، ببینید کی گفتم.:d

چقدر من از این قیافه ی جدید Leon خوشم اومده! حیلی بهتر شده قیافش!:d به نظرم یه کم شبیه هنری Silent Hill 4 شده!
قسمت هایی که Leon رو نشون میداد خیلی عالی بود. دقیقا همون چیزی بود که منتظرش بودم ولی قسمت های Chris یه مقدار نگران کننده بود!:d مخصوصا اون صحنه ایی که لیز خورد کاور گرفت!
اون دختره هم خیلی امیدوار بودم شری باشه! بالاخره باید یه خبری ازش بشه! به نظرم خیلی مسخرست اگه اشلی باشه! یعنی اینقدر شخصیت مهمی بود که باید تو شماره ی 6 هم باشه؟!
اون موجوده هم که دنبالمون میکرد خوب بود!:d لوگوی بازی هم که فوق العادست! در کل همونطور که انتظاز داشتم نسبت به RE5 این شماره خیلی امیدوار کنندست. مخصوصا قسمت های Leon .

چقدر من از این قیافه ی جدید Leon خوشم اومده! حیلی بهتر شده قیافش!:d به نظرم یه کم شبیه هنری Silent Hill 4 شده!
قسمت هایی که Leon رو نشون میداد خیلی عالی بود. دقیقا همون چیزی بود که منتظرش بودم ولی قسمت های Chris یه مقدار نگران کننده بود!:d مخصوصا اون صحنه ایی که لیز خورد کاور گرفت!
اون دختره هم خیلی امیدوار بودم شری باشه! بالاخره باید یه خبری ازش بشه! به نظرم خیلی مسخرست اگه اشلی باشه! یعنی اینقدر شخصیت مهمی بود که باید تو شماره ی 6 هم باشه؟!
اون موجوده هم که دنبالمون میکرد خوب بود!:d لوگوی بازی هم که فوق العادست! در کل همونطور که انتظاز داشتم نسبت به RE5 این شماره خیلی امیدوار کنندست. مخصوصا قسمت های Leon .

البته این که کرکتر دختر شری هست دلیل نمیشه که اشلی تو بازی نباشه اگه رئیس جمهور گراهام باشه احتمالا اشلی هم هست. اونپسره هم به احتمال 99% یا هانک یا کرکتر جدید استیو بیلی و اینا نیست.

چقدر من از این قیافه ی جدید Leon خوشم اومده! حیلی بهتر شده قیافش!
yahoo_4.gif
به نظرم یه کم شبیه هنری Silent Hill 4 شده!
قسمت هایی که Leon رو نشون میداد خیلی عالی بود. دقیقا همون چیزی بود که منتظرش بودم ولی قسمت های Chris یه مقدار نگران کننده بود!
yahoo_4.gif
مخصوصا اون صحنه ایی که لیز خورد کاور گرفت!
اون موجوده هم که دنبالمون میکرد خوب بود!
yahoo_4.gif
لوگوی بازی هم که فوق العادست! در کل همونطور که انتظاز داشتم نسبت به RE5 این شماره خیلی امیدوار کنندست. مخصوصا قسمت های Leon .

دقیقا باهات موافقم چهره لیان خیلی شبیه اون مرده شده. اون مرحله هایی که با کریس میری راضی نیستم از اون مرحله ها از RE5 هم اکشن تر شده خداییش دیگه تو RE5 کرس سوار تانک نمشد کاور گیریم نمیکرد. این دیگه آخر اکشن بود خداییش . من فکر میکردم این رزیدنت اویل کرکتر اصلیش کلر هست یا یه کرکتر جدید و بازی بطور کامل ترسناک هست و پر ار معماهای سخت یا این که فکر میکردم اکشن کامل هست و آماده میشدم برای خداحافظی اما این تریلر رو که دیدم از اون مرحل هاییش که بالیان بود خیلی خوشم اومد فقط یه فرقی که کرده نسبت به رزیدنت اویل های کلاسیک از دوربینش که بگذریم زامبی ها دسته جمعی حمله نمیکردند و کند راه میرفتن به استثنای کریسمون هد ها. خدا کنه بازی معما های سخت داشته باشه و مراحل لیان طولانیتر باشه.

لینک دانلود رزیدنت اویل 3.5 میخوام HD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or