بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

Biohazard 15th Anniversary January 20th In Shibuya

این اطلاعاتو از مراسم بدست آوردم.

الان تو مراسم دارم میبینم اولش صحنه هایی از رزیدنت اویل های قدیمی نشون دادن بعد اومدن سراغ رولیشنز و بعد ORC بعدشم سری chronicles HD رو معرفی کردند ولی دمو نشون ندادن ازش بعدش هم که رزیدنت اویل 6 .
در مورد رزیدنت اویل6 حرف میزنه رزیدنت اویل5 در سال 2009 رزیدنت اویل 6 کمتر از نیم سال زودتر اتفاق میفته. چند تا کرکتر قابل بازی دیگه هم در بازی وجود داره
اسم دختر همراه لیان Helena Harper هست. جیل و کلر وسکر در بازی غایب هستند. اون دختر مو بوره شری بیرکین هست. یه اسم اورد بنام Javo نمیدونم فکر کنم یکی از دشمنای بازی باشه مطمعن نیستم. کریس تو چین هست . اتفاقات بطور همزمان تو چین و امریکا رخ میده.Sasaki گفت به عنوان یک فن بزرگ بایوهازارد من خواستم تا ایده های و پیشنهادات شما رو در بازی بگنجونم . بزرگترین ویژگی یعنی ترس. Hirabayash گفت BH6 بزرگترین بایوهازاردی هست که ما تا حالا داشتیم.
Kobayashi گفت به فن ها ما خوشحالیم که باالاخره بازی رو معرفی کردیم ما رو ببخشید که شما رو معطل کردیم واسه رونمایی بازی رزیدنت اویل6 ما بهترین نحو کارمونو تو بازی انجام میدیم و از شما تشکر میکنیم برای حمایتتون.

http://www.ustream.tv/channel/ハギトコ--カプコンちょこっと公認#utm_campaign

این اسکن ها از ORC هم نشون دادن.

اینم 2 تا آرت ورک از هلنا و لیان.

من حرفمو پس گرفتم گرافیک بازی باور نکردنی هست. شب اینو بهتون ثابت میکنم.

آخرین ویرایش:
خب پس شری نیست.اصلا هیچ جاش شبیه به شری نبود..............
یه چیز دیگه:
راه رفتنشون شده راه رفتن ربکا توی زیرو!!! تفنگشون رو پایین میگیرن و راه میرن نه جلوی صورتشون بگیرن.......
در ضمن تو اخرای تریلر دقت بکنین،یه غول 12 متری هم میبینین که از زمین میاد بیرون!!!

آخرین ویرایش:
چطوری به خودتون میگید RE فن وقتی هنوز متوجه یه موضوع مهم نشدید:دی من که فن DMC ام این رو فهمیدم ولی اینجا کسی بهش اشاره نکرد :دی

بازی قراره 10 سال پس از اتفاقات راکون سیتی باشه درسته ؟ راکون سیتی و جریاناتش میشه سال 1998 ده سال بعدش میشه 2008 در صورتی که RE5 توی 2009 اتفاق افتاد

پس یا دوباره کاپکام تاریخ ها رو قاط زده یا اینکه اتفاقات RE6 مربوط میشه به یک سال قبل از RE5 ، این موضوع نبود جیل و وسکر رو هم توضیح میده

بابا متوجه شدیم ولی ترجیح دادیم مورد اول رو انتخاب کنیم!!! حالمون به هم خورد از بس به گذشته برگشتیم!!!
در ضمن مگر شماره های اصلی همیشه رو به اینده نمیرن؟ از شماره 1 تا الان ندیدیم بر گرده به گذشته...........

بابا متوجه شدیم ولی ترجیح دادیم مورد اول رو انتخاب کنیم!!! حالمون به هم خورد از بس به گذشته برگشتیم!!!
در ضمن مگر شماره های اصلی همیشه رو به اینده نمیرن؟ از شماره 1 تا الان ندیدیم بر گرده به گذشته...........

تایم بندی سری RE رو نمیدونم ولی توی بازی های دیگه زیاد اتفاق افتاده که نسخه های اصلی برگردن به گذشته و Prequel باشن

تایم بندی سری RE رو نمیدونم ولی توی بازی های دیگه زیاد اتفاق افتاده که نسخه های اصلی برگردن به گذشته و Prequel باشن
درسته.نمونش DMC.ولی احتمالا خل شده کپکام.....
و در نهایت، به قیافه هاشون دقت کن!!! هر دوتاشون (کریس و لیان) پیرتر و پخته تر شدن!!!
اون یارو جدیده هم میخوره یه ذره از این خیانت کارا باشه!!!

دقیقا یادم نیس ولی فکر کنم RE3 یکمی قبل از RE2 اتفاق میافتاد، یعنی درسته که موازی بودن ولی مثلا یه جاش جیل یه یاقوت رو یه جایی (اداره پلیس بود فکر کنم) گذاشته بود که بعدا با لئون برش میداشتیم، شایدم بر عکس بود دقیق یادم نیس.

البته اینم که RE6 یه سال قبل از RE5 اتفاق بیافته زیاد معقول به نظر نمیاد، مگه اینکه ایطوری در نظر بگیریم توی RE6 یه سری از ویلن های نامعلوم حذق میشن، ولی یه سال بعد توی RE5 با مرگ وسکر داستان تموم میشه !

تا الانش هیچ علاقه ای به این نسخه نداشتم (در کل RE مرده واسم) ولی از لحاظ داستانی جالب میزنه و اگه اینطوری بخواد باشه فوق العادست.

دقیقا یادم نیس ولی فکر کنم RE3 یکمی قبل از RE2 اتفاق میافتاد، یعنی درسته که موازی بودن ولی مثلا یه جاش جیل یه یاقوت رو یه جایی (اداره پلیس بود فکر کنم) گذاشته بود که بعدا با لئون برش میداشتیم، شایدم بر عکس بود دقیق یادم نیس.
نیمه اول بازی RE3 ،بیست و چهار ساعت قبل از RE2 اتفاق میوفته و نیمه دوم،48 ساعت بعد از RE2 اتفاق میوفته.
یعنی در کل جیل و لیان و کلیر در یک زمان تو شهر نبودن.....
وقتی RE3 داره اتفاق میوفته، لیان با کلیر و شری از شهر فرار کردن.........
به قول اقا افشین!!! هر کی با این حال کرد یه لایک بده!!!:d
f4yuaumetaaw4q5sfawu.jpg
کریس با موهای کوتاه و بی اعصاب تر از همیشه!!! هر کی جلوش بیاد به مرگی دردناک دچار میشه!!!
پ.ن : علی جان (Dante Never Cry) مثل اینکه حرفت درست از اب در اومد.... چون:
رزیدنت اویل5 در سال 2009 رزیدنت اویل 6 کمتر از نیم سال زودتر اتفاق میفته

آخرین ویرایش:
نیمه اول بازی RE3 ،بیست و چهار ساعت قبل از RE2 اتفاق میوفته و نیمه دوم،48 ساعت بعد از RE2 اتفاق میوفته.
یعنی در کل جیل و لیان و کلیر در یک زمان تو شهر نبودن.....
وقتی RE3 داره اتفاق میوفته، لیان با کلیر و شری از شهر فرار کردن.........
به قول اقا افشین!!! هر کی با این حال کرد یه لایک بده!!!:d
f4yuaumetaaw4q5sfawu.jpg
کریس با موهای کوتاه و بی اعصاب تر از همیشه!!! هر کی جلوش بیاد به مرگی دردناک دچار میشه!!!
پ.ن : علی جان (Dante Never Cry) مثل اینکه حرفت درست از اب در اومد.... چون:
مطمئنی دو قسمت داشت و 24ساعت و 48ساعت قبل و بعد RE2 اتفاق میوفته؟!
راستش رو بخوای مدت هاست که رزیدنت اویل کلاسیک رو نزدم! آخرین بار فکر کنم 5-6سال پیش بود که RE3 رو زدم! خداییش چقدر حال داد.

ببینم اون دو نیمه بازی منظورم همون قسمت که میگی وارد 48ساعت بعد RE2 اتفاق میوفته همون قسمتی هست که ما کنترول کارلوس رو در اختیار میگیرم؟!

سلام بر همه عزیزان.
اصلاً الآن رو آسمونام. Walking On The Moon
به همه طرفدارهای RE تبریک میگم.
بگم خدا این کپکام چیکار نکنه که اینقدر خون به جیگره ما کرد! عظیم ترین هایپ تاریخ رو انجام داد به شخصه دیشب قلبم داشت از تپش میفتاد!
مهم ترین مسئله اینه که RE6 معرفی شد خوب یا بد، جای بحث داره، و مهم تر از اون اینه که بچه‌های محلمون یه جعبه شیرینی تر رو ظرف 1 دقیقه 25 ثانیه به فنا دادند(راستش روم نمیشد بگم برای چی شیرینی خریدم براشون:d)
تو پست بعدی نظرم رو کامل راجع به تریلر و نسخه ششم میگم.

سلام دوستان.3 سال پیش بود که وارد این تاپیک شدم.تا جایی که در توانم بود،سعی کردم بهتون کمک کنم.واقعا از آشنایی با همتون خوشحال شدم.به خاطر کمک ها و راهنمایی های تک تکتون هم ممنون.به هر حال هر کسی یک روز میاد و یک روز هم باید بره!اگه حرفی زدم که باعث دلخوریتون شده حلالم کنید.خداخافظ بازی سنتر.خداحافظ رزیدنت اویل!
نیما جان، جان من از این حرفها نزن منم مثل تو از نبودن کلر تو بازی شاکیم ولی دنیا که به آخر نرسیده، اصلاً این جملت رو جدی نمیگیرم، و دوست دارم هر چه سریعتر پستت رو تو تاپیک ببینم.;)

Biohazard 15th Anniversary January 20th In Shibuya

این اطلاعاتو از مراسم بدست آوردم.

الان تو مراسم دارم میبینم در مورد رزیدنت اویل6 حرف میزنه رزیدنت اویل5 در سال 2009 رزیدنت اویل 6 کمتر از نیم سال زودتر اتفاق میفته. چند تا کرکتر قابل بازی دیگه هم در بازی وجود داره
اسم دختر همراه لیان Helena Harper هست. جیل و کلر وسکر در بازی غایب هستند. اون دختر مو بوره اشلی گراهام هست. یه اسم اورد بنام Javo نمیدونم فکر کنم یکی از دشمنای بازی باشه مطمعن نیستم. کریس تو چین هست . اتفاقات بطور همزمان تو چین و امریکا رخ میده.Sasaki گفت به عنوان یک فن بزرگ بایوهازارد من خواستم تا ایده های و پیشنهادات شما رو در بازی بگنجونم . بزرگترین ویژگی یعنی ترس. Hirabayash گفت BH6 بزرگترین بایوهازاردی هست که ما تا حالا داشتیم.
Kobayashi گفت به فن ها ما خوشحالیم که باالاخره بازی رو معرفی کردیم ما رو ببخشید که شما رو معطل کردیم واسه رونمایی بازی رزیدنت اویل6 ما بهترین نحو کارمونو تو بازی انجام میدیم و از شما تشکر میکنیم برای حمایتتون.

カプコンちょこっと公認 ハギーのとこトンやってみよう! on USTREAM: カプコンの名物宣伝マン“ハギー”がお届けする、カプコンのゲームを中心にしたバラエティ情報番組です。ゲーム

این اسکن ها از ORC هم نشون دادن.

اینم 2 تا آرت ورک از هلنا و لیان.

من حرفمو پس گرفتم گرافیک بازی باور نکردنی هست. شب اینو بهتون ثابت میکنم.

WOW
حمید عجب اطلاعاتی و عجب عکسی از لیان :x

من که نتونستم بخوام
دیروزم همش تو فکر این بازی بودم 500 بار تو گوشی دیدم 500 بارم پای تی وی :دی
حالا گرافیک دیوانه کننده رو نشونمون بده در ضمن می خوام بازی رو pre order کنم چیزی از نسخه پی سی نگفتن ؟؟؟
یا اینکه لید پلتفرم بازی کدوم کنسوله؟؟؟

چطوری به خودتون میگید RE فن وقتی هنوز متوجه یه موضوع مهم نشدید:دی من که فن DMC ام این رو فهمیدم ولی اینجا کسی بهش اشاره نکرد :دی

بازی قراره 10 سال پس از اتفاقات راکون سیتی باشه درسته ؟ راکون سیتی و جریاناتش میشه سال 1998 ده سال بعدش میشه 2008 در صورتی که RE5 توی 2009 اتفاق افتاد

پس یا دوباره کاپکام تاریخ ها رو قاط زده یا اینکه اتفاقات RE6 مربوط میشه به یک سال قبل از RE5 ، این موضوع نبود جیل و وسکر رو هم توضیح میده

خوب می دونی این ینی اینکه کپکام می خواد یه سری مجموعه اتفاق جدید رو روایت کنه مث شماره 123
مطمئنا بازی حالا حالا ها ریبوت نمیشه و این شخصیت ها خیلی خیلی کشش دارن

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من فک می کنم بعد از اتفاقات شماره 4 اشلی زیر دست لیان حسابی آموزش دیده و از طرف لیان رفته سراغ این یارو

خوب حالا نظرم رو راجع به نمایش نسخه جدید میگم(چه بخواید چه نخواید:d)
رزیدنت اویل 6، 6 نکته مثبت، 6 نکته منفی.
نکات مثبت:
1- بازی به دست کپکام ساخته میشه! خوب این نکته حداقل برای من خیلی مهمه، کپکام از گندهای چند وقت اخیر خودش درس گرفته و بازی رو به دست یک استودیوی غربی نسپرده. به نظرم اینجوری کنترل بیشتری به مراحل ساخت داره.مثل اینکه کپکام عاقل شده، جو بازی بسیار قابل قبول تر از نسخه‌های چهارم و پنجمه. شباهت زیاد این نسخه به سری کلاسیک برگ برنده این نسخه هست. هنوز کپکام کاملاً طرفدارها رو فراموش نکرده.

2- وجود لیان، بله این یک نکته مثبته، قبول ندارید؟ البته حضور لیان و کرس هر دو در یک نسخه هم تصمیم خوبی بود که سازنده‌ها گرفتند. اینجوری طرفداران هر دو راضی خواهند بود. لیان خیلی قیافه پخته تری پیدا کرده، این چهرش رو خیلی دوست دارم. کرس هم هنوز استخون نترکونده:d مثل نسخه پنجم هیکلش رو فرم نیست ولی خوب ظاهر همه شخصیت‌ها قابل قبوله.

3-وجود شخصیتهای جدید باعث میشه سناریوی بازی جذاب تر بشه.

4-شب بودن و تاریکی محیط... خیلی عالیه!

5- زامبی‌های سنتی و دوست داشتنی، سریعتر و عصبی تر. حداقل خوبه از شر گاندوها و ماجینی‌های بی خاصیت راحت شدیم. به نظر میرسه طراحی دشمن‌ها به خوبی صورت گرفته.

6- بازی سینمایی تر شده و این مورد به جذابیت بازی کمک میکنه.

نکات منفی:
1- از نظر من، بدون شک نبود کلر و وسکر بزرگترین نکته منفی این بازیه. ای کاش این دو شخصیت هم می‌دیدیم.

2- یک بازی سرتاسر اکشن. هنوز هم بازی تأکید زیاد بر شوتر بودن داره، از این لحاظ بازی برای طرفداران کلاسیک زیاد قابل قبول نیست.

3-تو تریلر محیط‌ها بیش از حد شلوغه، خدا کنه همیشه اینجوری نباشه.

4-گرافیک تغییر زیادی نکرده، البته این نکته زیاد مهم نیست، چون من هنوز هم گرافیک RE5 رو قبول دارم اگر کمی رو بافت‌ها و نورپردازی کار کنند چیزی کم و کسر نداره.

5-هنوز هم سیستم سنگر گیری؟! چه نیازیه نسخه اصلی همچین امکانی رو داشته باشه؟!

6-بازی یکم بیش از حد تخیلی شده، به نظرم، هر چه واقع گرایانه تر، قابل درک‌تر و جذاب تر.

آخرین ویرایش:
به نظرتون چه دلیلی داره که رییس جمهور بخواد اتفاقات راکون سیتی رو افشا کنه و لیان مخالف باشه؟؟؟؟؟؟؟ و بعد از درمیون گذاشتن این مطلب با لیان به اون شکل ترور بشه

حمید عجب اطلاعاتی و عجب عکسی از لیان :x

من که نتونستم بخوام
دیروزم همش تو فکر این بازی بودم 500 بار تو گوشی دیدم 500 بارم پای تی وی :biggrin1:
حالا گرافیک دیوانه کننده رو نشونمون بده در ضمن می خوام بازی رو pre order کنم چیزی از نسخه پی سی نگفتن ؟؟؟
یا اینکه لید پلتفرم بازی کدوم کنسوله؟؟؟

نه افشین جان ژاپنی بود باور کن به یک بدبختی هم نگاه میکردم بافرینگ شدید داشتم سایته کیفیت پخشش بالا بود . حالا باز اطلاعات جدید پیدا کردم میام تو تاپیک میگم. دیگه به بزرگی خودتوت ببخشید اگه اطلاعات یکم ناقص بود زبان ژاپنی بود و منم اسم هارو که فقط تو تصویر دیدم و اطلاعات و صحبت هارو هم از تو تویتر رومی که بود بدست آوردم .باز بهروز جان تاپیک اطلاعات جدید رو زدن اونجا رو هم حتما یه سری بزنید.

به نظرتون چه دلیلی داره که رییس جمهور بخواد اتفاقات راکون سیتی رو افشا کنه و لیان مخالف باشه؟؟؟؟؟؟؟ و بعد از درمیون گذاشتن این مطلب با لیان به اون شکل ترور بشه

از نظر من رئیس جمهور خودش پاش گیره ! به احتمال زیاد هم لئون می خواسته افشا کنه رئیس جمهور باهاش مخالفت کرده !
این یارو هم که با اشلیه اشتباه نکنم باهاش یه رابطه ای داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or