بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

از نظر من رئیس جمهور خودش پاش گیره ! به احتمال زیاد هم لئون می خواسته افشا کنه رئیس جمهور باهاش مخالفت کرده !
این یارو هم که با اشلیه اشتباه نکنم باهاش یه رابطه ای داره
ولی من مخالفم . به نظرم اون پسره روش آزمایش شده و تنها کسی بوده که تونسته زنده بمونه و به نمونه ها جواب مثبت بده . به خاطر همین دنبال خونش هستن .
از طرفی هم زمانیکه شهر دچار آشوب میشه از موقعیت استفاده میکنه و فرار میکنه .

ولی من مخالفم . به نظرم اون پسره روش آزمایش شده و تنها کسی بوده که تونسته زنده بمونه و به نمونه ها جواب مثبت بده . به خاطر همین دنبال خونش هستن .
از طرفی هم زمانیکه شهر دچار آشوب میشه از موقعیت استفاده میکنه و فرار میکنه .

آره منم دقیقا باهات موافقم بعد از این که اشلی میگه نمیزارن هیچ اتفاقی برات بیفته دنیا بهت نیاز داره . خودشم میگه Not me just my blood

تو این عکس دیگه مشخصه که لیان هم به طرف رئیس جمهور هدف گرفته. پس لیلن و هلنا هردوشون به طرف رئیس جمهور نشونه گرفتن.

nf8bicl4b2ofwrgmcc84.jpg

آخرین ویرایش:
حمید اینکه لیان نیست , هلنا هست . لیان کاپشن تنش بود ولی این دستاش بیرونه .
اگه از Damnation هم چیزی میگفتن خوب بود .
اول تریلر نشون میده که رئیس جمهور , لیان رو تو دفترش میبینه ( احتمال کاخ سفید ) ولی بعد جایی که زامبی میشه ( یا حالا هرچی ) تو یه اتاق دیگش یعنی به نظرم یه جایی با هم قرار گذاشته بودن تا همدیگرو ببینن , تا رئیس جمهور یه مدارکی به لیان بده که حمله بیوترورستی شروع میشه و احتمالا هم اولین قربانیش رئیس جمهور هست . در واقع رئیس جمهور رو میکشن تا اطلاعاتی درز نکنه .

آخرین ویرایش:
اول تریلر نشون میده که رئیس جمهور , لیان رو تو دفترش میبینه ( احتمال کاخ سفید ) ولی بعد جایی که زامبی میشه ( یا حالا هرچی ) تو یه اتاق دیگش یعنی به نظرم یه جایی با هم قرار گذاشته بودن تا همدیگرو ببینن , تا رئیس جمهور یه مدارکی به لیان بده که حمله بیوترورستی شروع میشه و احتمالا هم اولین قربانیش رئیس جمهور هست . در واقع رئیس جمهور رو میکشن تا اطلاعاتی درز نکنه .

نه این لیان هست از موهاش و دکمه کاپشنش کاملا مشخصه.

خودت داری میگی کاپشن . کاپشن استین داره . این دستاش برهنس . خب هلناس دیگه . بعد لیان انگار نمیخواد تیر بزنه یعنی چهرش رو ببین انگار یه شخص آشنایی جلوشه .
حالا مهم نیست بالاخره رئیس جمهور میمیره ولی احتمالا قبلش چیزهایی میگه .

خودت داری میگی کاپشن . کاپشن استین داره . این دستاش برهنس . خب هلناس دیگه . بعد لیان انگار نمیخواد تیر بزنه یعنی چهرش رو ببین انگار یه شخص آشنایی جلوشه .
حالا مهم نیست بالاخره رئیس جمهور میمیره ولی احتمالا قبلش چیزهایی میگه .

آره راست میگی دوباره تریلر رو دیدم ولی لیان بعدش میگه Mr.President !

بازم یه احتمال دیگه .
ممکنه خود Mr.President چیزی به خودش تزریق کنه و تغییر حالت بده . در واقع نه راه رفتی داشته نه راه برگشتی .
مرگ Mr.President منو یاد کشته شدن سناتور Davis تو آخر Resident Evil Degeneration میندازه .

ببین رییس جمهور گراهام میگه من همه چیز رو به اونا می گم در واقع داره با لیان مشورت می کنه
ولی چیزی که هست انگار خودش هم میدونه که می خواد بمیره و داره یه سری راز رو برای لیان بر ملا می کنه

شاید منظورش از اونا خبرنگارها و روزنامه ها باشه . به هر حال 2 تا مکان مختلف هست محل ملاقاتشون و تنها .مهم اینه که چه اطلاعاتی میده ؟
به نظرم یه ربطی با Resident Evil Degeneration داره

آره راست میگی دوباره تریلر رو دیدم ولی لیان بعدش میگه Mr.President !
این یعنی تیر خلاص رو لیان میزنه.
اینکه افشین میگه رئیس جمهور میدونسته که میخواد بمیره، این نظریه سینا رو که رئیس جمهور خودش اون بلا رو سر خودش آورده تقویت میکنه.

رئیس جمهور میخواد جریان واقعه raccon city رو تو یه همایش به همه مردم دنیا بگه . بعد در جریان یه حمله به کاخ سفید رئیس جمهور ویروسی میشه.

شاید منظورش از اونا خبرنگارها و روزنامه ها باشه . به هر حال 2 تا مکان مختلف هست محل ملاقاتشون و تنها .مهم اینه که چه اطلاعاتی میده ؟
به نظرم یه ربطی با Resident Evil Degeneration داره
صد در صد degeneration مربوط میشه فک نمی کنم خبر نگار ها باشن یه حدسی زدم که تو بقیه کامنت می گم

این یعنی تیر خلاص رو لیان میزنه.
اینکه افشین میگه رئیس جمهور میدونسته که میخواد بمیره، این نظریه سینا رو که رئیس جمهور خودش اون بلا رو سر خودش آورده تقویت میکنه.

رئیس جمهور میخواد جریان واقعه raccon city رو تو یه همایش به همه مردم دنیا بگه . بعد در جریان یه حمله به کاخ سفید رئیس جمهور ویروسی میشه.

خوب حدسم اینکه شماره 6 4 سال بعد از شماره 4 اتفاق میفته ینی زمانی که دوره ریاست جمهوری گراهام تموم میشه
من فک می کنم گراهام می خواسته اطلاعات رو افشا کنه تا بین مردم محبوب بشه یا حداقل اعتماد کسب کنه برای دوره بعدیش یا احساس گناه می کرده

-----------------------------------------
بچه ها بهتون قول میدم بخش ترسناک بازی خیلی ترسناک باشه الان نشستم تیلر رو استپ بای استپ دیدم یه کلیسا نشون میده که جلوش زامبی های پوست کنده :دی
مث اول کد ورونیکا هستن فک کنم از قبر درومدن
و اینکه کلیسا می تونه پر از معما باشه
در کل این تریلر که سرعت روایتش بالاست و تو بخش لیان اکثرا به صورت ترسناک کار شده

آخرین ویرایش:
من تریلر رو به لطف سینا دیدم دمت گرم
خیلی خوشم اومد ازش باحال ساختن بازی رو
یه چیزایی به ذهنم رسیده میگم
ئقت کردین به پوستر و عدد 6؟ احتمالا با یه نوع ویروسی روبرو هستیم که بیشتر حشرات رو در بر میگیره چون اکه دقت کنید شماره 6 از تار عنکبوت آویزونه
البته میتونه نماد origins یا ریشه ها هم باشه ولی به نظرم تار عنکبوت بهتره
در مورد کاراکتر اشلی هم اگه اشتباه نکنم تو شماره 4 وقتی با لیان داشتن فرار میکردن یه حرفایی مبنی بر اینکه از کار لیان خوشش اومده میگه و این احتمال هست که از طرف خود لیان آموزش دیده باشه
همون حرف من شد گفته بودم کپکام باید اهمیت داستانی بیشتری به لیان بده و نسخه های داستانی آبکی رو به لیان ربط نده که همونم شد
من یه احتمال میدم درسته هلنا با لیان هستش تو اول تریلر ولی به ابن دقت کردین شاید صدای اون زن صدای شری باشه؟ یعنی فقط صداش تو صفحه باشه؟ چون وقتی میگه its all my fault احتمالا اشاره ای به ار دست دادن گردنبندش تو نسحه 2 میکنه اینا همه نظرات منه ها:d
ولی در کل کپکام یا از رو خریت یا از رو شهامت زیاد چند نسخه از اویل ها رو تو امسال داده و ریسک بزرگی رو داره میکنه
ولی در کل خوشم اومد و با این یکی مخالف نیستم

یه نکته ایی که توجه من رو به خودش جلب کرد تنها بودن Leon توی گیم پلی بود ، خب کاپکام تایید کرده که هلنا پارتنر لئونه ولی شاید از ابتدای بازی همراهمون نباشه و بعدا به لئون بپیونده

مثلا اون اوایل توی مترو یا توی شهر لئون به نظر تنها میاد ولی جلوتر وقتی یه زامبی دنبال لئونه و سریعا میخواد در رو روی زامبی ببنده هلنا هم کنارش ایستاده

در ضمن من از این یارو جدیده ( من میگم این Alex Wesker ـه هرکی موافقه یه لایک بده :دی ) خیلی خوشم اومد هم صداگذاری جالبی داشت هم اینکه خیلی بیخیال بود من رو بدجوری یاد دانته میندازه

صد در صد degeneration مربوط میشه فک نمی کنم خبر نگار ها باشن یه حدسی زدم که تو بقیه کامنت می گم

خوب حدسم اینکه شماره 6 4 سال بعد از شماره 4 اتفاق میفته ینی زمانی که دوره ریاست جمهوری گراهام تموم میشه
من فک می کنم گراهام می خواسته اطلاعات رو افشا کنه تا بین مردم محبوب بشه یا حداقل اعتماد کسب کنه برای دوره بعدیش یا احساس گناه می کرده

-----------------------------------------
بچه ها بهتون قول میدم بخش ترسناک بازی خیلی ترسناک باشه الان نشستم تیلر رو استپ بای استپ دیدم یه کلیسا نشون میده که جلوش زامبی های پوست کنده :دی
مث اول کد ورونیکا هستن فک کنم از قبر درومدن
و اینکه کلیسا می تونه پر از معما باشه
در کل این تریلر که سرعت روایتش بالاست و تو بخش لیان اکثرا به صورت ترسناک کار شده

البته در زببایی بازی که هیچ شکی نیست افشین جان اما قسمت هایی که با کریس هست یه اکشن تمام عیار هست . مخصوصا اون تکه ای که سنگر میگیره. و یه بازویی اون میگیره سیستم کاور گیریشم تو مایه های ORC هست. ولی مراحلی که با لیان باید بازی کنیم فوق العاده خواهد بود. در مورد معما فکر میکنم 100% داره چون اونا گفتم ما اینو طبق خواسته فن ها ساختیم وجود معما تو بازی هم یکی از خواسته های بزرگ فن ها بوده. فقط کاش بازی Full Horror بود. در کل زیباست.حامد در مورد شری گفت حامد فعلا خبری از شری نیست. اون صدا هم که گفتی گفته اینا تقصیر من بود. هلنا هست که یه جوری تو قضیه ویروسی شدن رئیس جمهور دخالت داره حالا چجوریشو دیگه باید صبر کنیم تا بفهمیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or