بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ئقت کردین به پوستر و عدد 6؟ احتمالا با یه نوع ویروسی روبرو هستیم که بیشتر حشرات رو در بر میگیره چون اکه دقت کنید شماره 6 از تار عنکبوت آویزونه
تار عنکبوت نه ! این تصویر عدد 6 منو یاد تقسیم سلولی نوعی آغازیان می اندازه ! هر چی هست این دفعه ویروس نیست شاید یه نوع آغازیان یا قارچ باشه ! البته بیشتر شبیه آغازیان قارچ مانند هست که تقسیم سیتوپلاسمی دارن ! از این حرفا که بگذریم به زبان ساده تر این دفعه عامل آلوده کننده هر چی هست ویروس نیست !
در ضمن من از این یارو جدیده ( من میگم این Alex Wesker ـه هرکی موافقه یه لایک بده :biggrin1: ) خیلی خوشم اومد هم صداگذاری جالبی داشت هم اینکه خیلی بیخیال بود من رو بدجوری یاد دانته میندازه
لایکه رو دادم و شدیدا هم موافقم البته در مورد اینکه الکس وسکر باشه یه ذره شک دارم ولی در بقیه موارد کاملا موافقم ;):d

در مورد رئیس جمهور هم من می گم می خواسته به لئون حق السکوت بده !!! چون یه سری مدارکی رو لئون بهش نشون داده بوده ! مدارکی که فعلا فقط لئون و رئیس جمهور ازش مطلع بودن به احتمال زیاد هم این مدارک علیه دولت بوده که به ضرر خوده رئیس جمهور گراهام هم میشده با این حال رئیس جمهور از لئون می خواد چیزی نگه ! بعدا اون عده رئیس جمهور رو آلوده به ویروس میکنن تا از شرش خلاص شن حالا فقط لئون مزاحمه که اون هم باید از سره راه کنار بره !!!(البته اینا فقط حدسیات منه!)

در مورد کاراکتر اشلی هم اگه اشتباه نکنم تو شماره 4 وقتی با لیان داشتن فرار میکردن یه حرفایی مبنی بر اینکه از کار لیان خوشش اومده میگه و این احتمال هست که از طرف خود لیان آموزش دیده باشه
فکر نمی کنم اشلی توسط لئون آموزش دیده باشه !!! مگه لئون بیکاره :d به هر حال توسط هر کسی که آموزش دیده باشه از نظر من این پسر پانکیه رو از قبل می شناخته و بعدا هم خوده پسره و هم اشلی متوجه این شدن که خونه پسر به عنوان درمان همه ی دنیا نیازه پسره هم فهمیده یه قدرتهایی داره ! حالا می خوان پسره رو بکشن اما اشلی کمکش می کنه که زنده بمونه!

من هم از پسر پانکیه خیلی خوشم اومد کاراکتر باحالیه یه چیزی تو مایه های وسکر و دانته :d

GUESS WHO IS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

بچه ها هنوز تریلر رو ندیدیم... فکر کنم ببینمش دیگه نشه منو جمع کرد... پستاتونو یکی در میون خوندم تا برسم به آخرش...

دان که کنم برمیگردم....

I LOVE CAPCOM
I LOVE RESIDENT EVIL
I LOVE U AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALL

GUESS WHO IS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

بچه ها هنوز تریلر رو ندیدیم... فکر کنم ببینمش دیگه نشه منو جمع کرد... پستاتونو یکی در میون خوندم تا برسم به آخرش...

دان که کنم برمیگردم....

I LOVE CAPCOM
I LOVE RESIDENT EVIL
I LOVE U AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALL

تو عاشقی پسر!!!:d
بپا پس نیوفتی!!!
حمید رو جمع کردیم پدرمون در اومد.
تو دیگه نه!!!:))

سلام بر همگی!!!
در مورد اینکه لیان به طرف رئیس جمهور نشونه رفته یا نه،من با نظر اقا احد که قبلا گفت موافقم.

همون جور که احد جان گفت،لیان و هلنا توی یک صحنه نیست (با هم نیستن).اون هلنا هست که به سمت رئیس جمهور نشونه رفته نه لیان.
لیان به سمت یه نفر نشونه رفته که به هیچ وجه نمیخواد بزنتش.

دوستان خبر مهم اون دختر مو بوره اشلی نبوده و شری بیرکین بوده چهرشم زیاد فرق نکرده نمیدونم چرا هممون فکر کردیم اشلی هست.

msy1yxfffz8wnkyxf21.jpg

چهرشم زیاد فرق نکرده نمیدونم چرا هممون فکر کردیم اشلی هست.

آخرین ویرایش:
Wow
Wowwwwwwwwww
بچه ها تریلر رو دیدم... فقط می تونم بگم معرکه بود.... "البته من هر چی از RE ببینم می گم معرکست ;) "
بگذریم...
اولین نکته...
بالاخره Leon و Chris کنار هم به عنوان دو تا ناجی قراره بترکونن. و.... و .... و قراره دوباره زامبی ببینیم... ها ها... خبری از گانادوس و ماجینی و این حرفا نیست.... البته اگه درست متوجه شده باشم... راستی چه فراگیر شده بودن این زامبی ها...
ولی خودمونیما... بالاخره کسی که موفق شد RE رو به سبک کلاسیکش نزدیک کنه Leon بود... قسمت هایی که از Chris دیدیم همش Action بود، اما برای Leon خیلی اسرار آمیز بود. ولی بخش Action هر دو نفر خیلی تمیز بود...
چهره های هر دو نفر هم رو به بهبودی، خیلی بهتر شده... Leon که معرکه شده بود و تبدیل به این Handsome هایی شده بود که هر خانم بالغی رو مجذوب خودش می کنه... اما Chris هم خیلی چهره اش بهتر شده بود... از RE5 فاصله گرفته بود و شده بود یه چیزی تو مایه های RE: Remake... من که ایندفعه برای اولین بار با چهره ی Chris واقعاً حال کردم.... اون تیکه ای هم که دستش رو میذاره رو دوربین و طرف رو هُل می ده عقب خیلی رله بود.
اما داستان...
بچه ها یه جا Chris به اون پسره میگه:
All of my men died because of that bitch
!!!!!
منظورش کی بوده و چرا...؟ اصلاً Chris تو چین، ژاپن، هنککنگ.... حالا هر جا که بود... اونجا چه کار می کرد؟
چه بلایی سر رئیس جمهور اومده بود...؟ اون دختره با Leon کی بود...
بازم Leon یکی دیگه رو گرفتار خودش کرد... ;)
Ashley این وسط چه کار می کرده با اون یکی پسر جدیده که خیلی هم بروس لی بود...؟
بقیه چی شدن....؟ Jill، Clair، Ada... و Wesker...؟

سلام بر همگی!!!
سلام به روی ماهت... به چشمون سیاهت...
من امروز همه رو دوست دارم...
اوعه... :-&
یعنی می خوای بگی Leon داشته به سمت Ada نشونه میرفته...

به خدا اگه ایندفعه Leon بخواد آویزون Ada شه...

---------- نوشته در 10:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 AM ارسال شده بود ----------

دوستان خبر مهم اون دختر مو بوره اشلی نبوده و شری بیرکین بوده

msy1yxfffz8wnkyxf21.jpg

REALLLLLLLLLLLLLLLLLLLY
شایدم تو راست میگی... به نظرمم باید Sherly رو هم وارد داستان می کردند...
راستی از دندونت چه خبر حمید...؟

خبری از گانادوس و ماجینی و این حرفا نیست

:-o پس بشین یبار دیگه بدقت نگاه کن تریلرو چون خبری هست. :))

شایدم تو راست میگی... به نظرمم باید Sherly رو هم وارد داستان می کردند...
متن پنهان:

شاید چیه تایید شده در ضمن رئیس جمهور معلوم نیست که گراهام باشه یا نه!

Resident Evil 6: 24 Hours Later - PlayStation 3 Feature at IGN

سام و علیک جناب لیان!!! حالا وقتشه اواتارتو به روز کنی!!!
دوستان خبر مهم اون دختر مو بوره اشلی نبوده و شری بیرکین بوده
ایول حمید جون!!! داریم به کلیر نزدیک میشیم!!!
بچه ها توی تاپیک اونوری دارن هرچی از دهنشون در میاد به این بازی میگن!!!)x
Resident Evil 6 تایید شد...
بیایین بریم یه چیزی بکنیم تو پاچه شون!!!
بچه ها مهم اینه که هم کریس و هم لیان و هم اون یارو،توی شهر هستن نه روستا!!!

جریان این بود رئیس جمهور میخواسته بره حادثه راکون یستی رو برای همه مردم افشا کنه که تو اونجا بهش حمله میشه و ویروسی میشه . وسکر و کلر هم در بازی نیستند لیان جان.

سام و علیک جناب لیان!!! حالا وقتشه اواتارتو به روز کنی!!!
آره... فکر کنم... ولی منتظر یه چهره ی وحشی تر هستم...
;)

---------- نوشته در 10:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها توی تاپیک اونوری دارن هرچی از دهنشون در میاد به این بازی میگن!!!)x
Resident Evil 6 تایید شد...
بیایین بریم یه چیزی بکنیم تو پاچه شون!!!
بذار خوش باشن... اما اگه قضیه جدی شد...
YOU CAN COUNT ON LEON

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

تو عاشقی پسر!!!:d
بپا پس نیوفتی!!!
I LOVE U TOO BUDDY

و عاشقی پسر!!!:d
بپا پس نیوفتی!!!

البته من اون موقعی که داشتم تریلر رو میدیم تو آسمونا بودم مخصوصا وقتی اون قسمت هایی که با لیان بود رو دیدم آقاآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ اون قسمتی که زامبی میخواست لیان رو گاز بگیره بعد لیان جا خالی داد یه اسکی رفت بعد از پشت زامبی در اومد هت شاتش کرد رو دیدین؟؟؟؟؟ خدا بود اون صحنه. :x اما تا دیدم باز اکشن بازی و فایتینگ هم داره (منظورم با اون پسر جدیده هست ) یکم از آسمون اومدم پایینتر:d باز الان که دیدم شری اون دختره هست و تو بازی هم هست خیلی خوشحال شدم. آخه من دختر مستر بیرکین رو خیلی دوست دارم اما نه به اندازه جیل.
مستر بیرکین راضی باشی :d

البته در زببایی بازی که هیچ شکی نیست افشین جان اما قسمت هایی که با کریس هست یه اکشن تمام عیار هست . مخصوصا اون تکه ای که سنگر میگیره. و یه بازویی اون میگیره سیستم کاور گیریشم تو مایه های ORC هست. ولی مراحلی که با لیان باید بازی کنیم فوق العاده خواهد بود. در مورد معما فکر میکنم 100% داره چون اونا گفتم ما اینو طبق خواسته فن ها ساختیم وجود معما تو بازی هم یکی از خواسته های بزرگ فن ها بوده. فقط کاش بازی Full Horror بود. در کل زیباست.حامد در مورد شری گفت حامد فعلا خبری از شری نیست. اون صدا هم که گفتی گفته اینا تقصیر من بود. هلنا هست که یه جوری تو قضیه ویروسی شدن رئیس جمهور دخالت داره حالا چجوریشو دیگه باید صبر کنیم تا بفهمیم.

ببین اکشن تمام عیار که نه اشکن تمام عیار تو بخش اون شخصیت جدیده البته امیدوارم زیاد طولانی نباشه

دوستان خبر مهم اون دختر مو بوره اشلی نبوده و شری بیرکین بوده چهرشم زیاد فرق نکرده نمیدونم چرا هممون فکر کردیم اشلی هست.

msy1yxfffz8wnkyxf21.jpg

چهرشم زیاد فرق نکرده نمیدونم چرا هممون فکر کردیم اشلی هست.

حمید اینکه تایید شد که اشلی بوده البته من از خدامه که شری باشه چون صد در صد کلیر میاد تو بازی ولی مطمئنا با لیان روبرو نمیشه

Wow
Wowwwwwwwwww
بچه ها تریلر رو دیدم... فقط می تونم بگم معرکه بود.... "البته من هر چی از RE ببینم می گم معرکست ;) "
بگذریم...
اولین نکته...
بالاخره Leon و Chris کنار هم به عنوان دو تا ناجی قراره بترکونن. و.... و .... و قراره دوباره زامبی ببینیم... ها ها... خبری از گانادوس و ماجینی و این حرفا نیست.... البته اگه درست متوجه شده باشم... راستی چه فراگیر شده بودن این زامبی ها...
ولی خودمونیما... بالاخره کسی که موفق شد RE رو به سبک کلاسیکش نزدیک کنه Leon بود... قسمت هایی که از Chris دیدیم همش Action بود، اما برای Leon خیلی اسرار آمیز بود. ولی بخش Action هر دو نفر خیلی تمیز بود...
چهره های هر دو نفر هم رو به بهبودی، خیلی بهتر شده... Leon که معرکه شده بود و تبدیل به این Handsome هایی شده بود که هر خانم بالغی رو مجذوب خودش می کنه... اما Chris هم خیلی چهره اش بهتر شده بود... از RE5 فاصله گرفته بود و شده بود یه چیزی تو مایه های RE: Remake... من که ایندفعه برای اولین بار با چهره ی Chris واقعاً حال کردم.... اون تیکه ای هم که دستش رو میذاره رو دوربین و طرف رو هُل می ده عقب خیلی رله بود.
اما داستان...
بچه ها یه جا Chris به اون پسره میگه:
All of my men died because of that bitch
!!!!!
منظورش کی بوده و چرا...؟ اصلاً Chris تو چین، ژاپن، هنککنگ.... حالا هر جا که بود... اونجا چه کار می کرد؟
چه بلایی سر رئیس جمهور اومده بود...؟ اون دختره با Leon کی بود...
بازم Leon یکی دیگه رو گرفتار خودش کرد... ;)
Ashley این وسط چه کار می کرده با اون یکی پسر جدیده که خیلی هم بروس لی بود...؟
بقیه چی شدن....؟ Jill، Clair، Ada... و Wesker...؟
تو چیکار کردی؟؟؟ به منم بگو بخدا از بس تریلر بخش لیان و دیدم دارم روانی میشم کلا هم دیگه می ترسم فک می کنم همه مردم اطرافم زامبی شدن :دی
ببین یه بخشی تو تریلر یه نارنجک پرتاپ میشه سمت کریس و هم تیمی هاش
البته باید بگم دقت کنین کریس شده کاپیتان تیم :x
اگه پای آلبرت وسط باشه چون داستان بازی قبل از شماره 5 اون bitch می تونه جیل باشه
در کل از کریس و لیان خیلی راضیم اون شخصیت جدیدم فک نمی کنم حتی یه درصد هم پانکی باشه :دی
یه ته لهجه روس هم انگار داره
ولی اینکه اسمشو نگفتن ینی اینکه میشناسیمش البته بعضیا تو فروم های خارجی حدس میزنن استیو باشه که من حتی یه درصد هم احتمال نمیدم ولی اگه استیو باشه و پس اون دختر همونطور که حمید گفت شری و مطمئنا کلیر رو تو بازی میبینیم

---------- نوشته در 12:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

:-o پس بشین یبار دیگه بدقت نگاه کن تریلرو چون خبری هست. :))

شاید چیه تایید شده در ضمن رئیس جمهور معلوم نیست که گراهام باشه یا نه!

Resident Evil 6: 24 Hours Later - PlayStation 3 Feature at IGN

حمید اونا ماجینی نبودن که تروریست بودن
راستی یادم رفت
اون قسمت سنگر گیری هم یه موجود دست دراز بود که قبلا تو کدورونیکا اگه یادت باشه بودن
آهنگ سازی کار هم به شدت شبیه کدورونیکاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or