devil girl
کاربر سایت
تار عنکبوت نه ! این تصویر عدد 6 منو یاد تقسیم سلولی نوعی آغازیان می اندازه ! هر چی هست این دفعه ویروس نیست شاید یه نوع آغازیان یا قارچ باشه ! البته بیشتر شبیه آغازیان قارچ مانند هست که تقسیم سیتوپلاسمی دارن ! از این حرفا که بگذریم به زبان ساده تر این دفعه عامل آلوده کننده هر چی هست ویروس نیست !ئقت کردین به پوستر و عدد 6؟ احتمالا با یه نوع ویروسی روبرو هستیم که بیشتر حشرات رو در بر میگیره چون اکه دقت کنید شماره 6 از تار عنکبوت آویزونه
لایکه رو دادم و شدیدا هم موافقم البته در مورد اینکه الکس وسکر باشه یه ذره شک دارم ولی در بقیه موارد کاملا موافقم :dدر ضمن من از این یارو جدیده ( من میگم این Alex Wesker ـه هرکی موافقه یه لایک بده :biggrin1: ) خیلی خوشم اومد هم صداگذاری جالبی داشت هم اینکه خیلی بیخیال بود من رو بدجوری یاد دانته میندازه
در مورد رئیس جمهور هم من می گم می خواسته به لئون حق السکوت بده !!! چون یه سری مدارکی رو لئون بهش نشون داده بوده ! مدارکی که فعلا فقط لئون و رئیس جمهور ازش مطلع بودن به احتمال زیاد هم این مدارک علیه دولت بوده که به ضرر خوده رئیس جمهور گراهام هم میشده با این حال رئیس جمهور از لئون می خواد چیزی نگه ! بعدا اون عده رئیس جمهور رو آلوده به ویروس میکنن تا از شرش خلاص شن حالا فقط لئون مزاحمه که اون هم باید از سره راه کنار بره !!!(البته اینا فقط حدسیات منه!)
فکر نمی کنم اشلی توسط لئون آموزش دیده باشه !!! مگه لئون بیکاره :d به هر حال توسط هر کسی که آموزش دیده باشه از نظر من این پسر پانکیه رو از قبل می شناخته و بعدا هم خوده پسره و هم اشلی متوجه این شدن که خونه پسر به عنوان درمان همه ی دنیا نیازه پسره هم فهمیده یه قدرتهایی داره ! حالا می خوان پسره رو بکشن اما اشلی کمکش می کنه که زنده بمونه!در مورد کاراکتر اشلی هم اگه اشتباه نکنم تو شماره 4 وقتی با لیان داشتن فرار میکردن یه حرفایی مبنی بر اینکه از کار لیان خوشش اومده میگه و این احتمال هست که از طرف خود لیان آموزش دیده باشه
من هم از پسر پانکیه خیلی خوشم اومد کاراکتر باحالیه یه چیزی تو مایه های وسکر و دانته :d