بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دِ بحث اصلی الان همینجاست شهاب... بازگشت به Raccoon City به چه قیمتی....
که البته من به هر قیمتی آمادم که برگردم...
;)
علی و سینا و نیما و بقیه نزنید لطفاً...
من هم حاظرم به هر قیمتی به راکون سیتی برگردم .می شود من هم با خودت ببری لیون جان.
نترس هرکی خواست بزنتت من جلوش وایمیسم ;)

خوب یک سؤال هم دارم. هانک مگه نتونست ویروس G رو در طول مأموریتش بدست بیاره، پس برای چی تو شهر ماندگار شد و بیرون نزد؟ حالا در طول بازی همکاری‌ای با تیم دلتای USS داره یا نه؟

هانک در ابتدا نتونست. وقتی تیم آلفا فرستاده شدند به آزمایشگاه ویلیام بیرکین تا G-Virus رو بدست بیارند بعد که وارد آزمایشگاه شدند بیرکین از دادن ویروس خودداری کرد و تفگش رو در آورد ولی نا خود آگاه دستش به لیوان چای خورد و همین صدای افتادن لیوان باعث شد یکی از سربازا بترسه و بطرف ویلیام تیراندازی کنه بعدا هانک و افرادش نمونه G-Virus و همین طور T-Virus رو برداشتند تا از طریق فاضلاب برند بیرون بعد ویلیام که نیمه جون بود ویروس جی رو به خودش زد وتبدیل به هیولا شد بعد دنبال سزبازها کرد و همشونو کشت نمونه ویروس G رو هم مصرف کرد و ویروس T رو هم زیر پاش له کرد بعدا هم که موش تو فاضلاب . ..... تیم دلتا فرستاده میشه به آزمایشگاه ویلیام بیرکین برای کمک به تیم الفا و بدست آوردن ویروس اونا وارد آزمایشگاه نمیشن ولی صدای تیر اندازی رو میشنون و بعد میبینند که هانک داره فرار میکنه و ویلیام هم پشت سر اون به سرعت دنبالش میدوه بعد تیم دلتا به طرف ویلیام بیرکین تیراندازی میکنه و حرکتشو کند میکنه ( بعدا هانک برمیگرده به آزمایشگاه و نمونه ویروس g رو بدست مییاره بعد هم از طریق پشت بوم فرار میکنند. اینجوری میشه که هانک و تیم دلتا فرار میکنند و بقیه ماجرا بدست لیان و کلر در رزیدنت اویل 2 سپرده میشه.

اینطور که من فهمیدم هر دو تا تیم در یک زمان 23 سپتامبر به آزمایشگاه فرستاده شدند اما تیم آلفا اول وارد عمل میشه و تیم دلتا با تیم آلفا تو یه محل قرار میزارن تا بعد از اتمام ماموریت همو ببینن. بعد از یک هفته هانک یه فعالیت هایی رو انجام میده که مشخص نیست چی بوده و بعدش با نمونه ویروس G از راکون سیتی میره.

آخرین ویرایش:
سینا جان در اصل داستان تکمیل نمیشه بلکه بهش آب بسته میشه! قرار نبوده داستان اینجوری بشه، سازندگان برای جذابیت چیزهایی رو وارد داستان کردند که به هیچ وجه در داستان اصلی سری وجود نداشته! حالا این وسط بعضی قسمت‌ها از زیر دستشون در رفته و با داستان اصلی تناقض ایجاد کرده!

علی جان , روایت داستانش هر جوری که هست , لطمه ای به داستان اصلی که تو RE2 و RE3 اتفاق افتاده نمیزنه .

واقعا جالب بود.توی سایت اول شدم کارلوس.توی سایت دوم جیل و توی سایت سوم هم لیون!

هر کاری کردم کلیر بشم نشد!حالا به ربکا هم راضی بودم! :d

نظر سنجی که افشین گفت خوبه.ولی به نظرم فعلا شخصیت اصلی RE6 در اولویته.نظر سنجی افشین رو همیشه میشه گذاشت.

من واسه استراحت میام دیگه :d
سوالای این یکی بهتره
what resident evil character are you?
و سوالات این یکی خیلی خیلی تخصصی تر هست
which Resident Evil Character are you?
لذت ببرین ;)
من برا اولی شدم کریس
برا دومی هم شدم کلر. اینم عکسش:
a6vcb8z2oqmo1nligsj.bmp

خوشا به سعادتت ابوذر جان!کلیر شدن چه حسی داره؟:d

تعویض نظر سنجی یادتون نره!(شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6:کلیر،لیون،کلیر و لیون و یک شخصیت جدید)
احد با این نظر سنجی موافقت نکرد البته دلایل خودش رو داره من نمیدونم چرا؟!
نظر افشین هم خوبه، میشه مدت‌ها روش بحث کرد، ولی در مورد کاراکتر قسمت ششم چه بحثی میشه کرد؟:d
بچه‌ها تاپیک 6000تا رو هم رد کرد:victory: (فقط 5900 تاش اسپم‌های خودم بود:d)
کلاً ببخشید اسپم دادم!:sorry:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or