Little John
کاربر سایت
بیایارو میتونست اینو هم بگه:
ماما میا!!!
راستی حمید جون اون تریلرو نمیشه دانلود کرد؟!!!
File download - Gamersyde
بیایارو میتونست اینو هم بگه:
ماما میا!!!
راستی حمید جون اون تریلرو نمیشه دانلود کرد؟!!!
راستش من فقط با Dead Aim خورد تو حالم... فکرشو بکن همه ی شخصیت های محبوب RE تو بازی باشن و من دپرس بشم...فقط بهت تذکر دادم تو هم زیاد به این عنوان دل نبند! بازی ریلیز شه خدایی نکرده دپرس میشی!
اتفاقا بر عکس، من هم ترجیح میدم اگه قرار بازی اکشنی بازی کنم، توی اون بازی کاراکترای مورد علاقم باشن...اگه بازی اشکن قرار بازی کنم میرم کال او و گیرز و آنچارتد بازی می کنم نه رزیدنت ایول

اینو شدید هستم.... لعنتی من هم موندم چه جوری یه 3DS بخرم...پسر این رولیشنز عجب میتازونه، شیطونه میگه ایکس باکس رو بفروشم برم یه 3DS بگیرم، اصلاً نمیتونم ببینم همچین چیزی راحت از دستم دربره. خدا این نینتندو رو لعنت کنه، مارو میذاره سر دوراهی:d
بچه ها عذر خواهی که اسپم می کنم !
----------------------------
ممنون که به پستم و سوالم جواب دادین
راستش من فقط با Dead Aim خورد تو حالم... فکرشو بکن همه ی شخصیت های محبوب RE تو بازی باشن و من دپرس بشم...
---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------
اتفاقا بر عکس، من هم ترجیح میدم اگه قرار بازی اکشنی بازی کنم، توی اون بازی کاراکترای مورد علاقم باشن...
---------- نوشته در 06:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------
اینو شدید هستم.... لعنتی من هم موندم چه جوری یه 3DS بخرم...
در ضمن، این بازی یه چیز دیگه رو هم افشا می کنه.... و اون اینکه...
CAPCOM STILL ROCKS
CapCom هنوز تو اوجه و پایین اومدنی نیست...
من اطلاعاتم مثل سینا و نیما و احد و افشین زیاد نیست اما تا اونجایی که من میدونم. U.S.S یا همون Umbrella Security Service نیروهای ویژه آمبرلا هستند که از طرف آمبرلا فرستاده شدند به شهر راکون تا هر مدرکی بر ضد آمبرلا هست و همینطور بازماندگان رو نابود کنند. مهمترین عضوشونم هانک بود که در سال 1996 آموزش دیده بود تو تیم. SPEC - OPS نیروهایی هستند که از طرف دولت برای شرایط بسیار ویژه و خاصی آموزش دیدند..(Special Operations) تحت نظارت پلیس فدرال و دولت کار میکنند اینا در طی فاجعه T-Virus در شهر راکون از طرف دولت ماموریت پیدا کرند برای چند تا هدف . 1- نجات افرادی که به نظر اونا زنده موندنشن اهمیت داشت 2 - جمع آوری مدارکی که نشون بده آمبرلا تو فاجعه راکون سیتی دخالت داشته.3 - نابودی نیروهای ویژه آمبرلا U.S.S

حمید تو خودت آخر اطلاعاتی
فقط یه نکته اشاره کنم به نظر من میشه اینجوری تعبیر کرد تیمspec opsِ همون تیمی که قرار بود بیان دنبال بریکین از طرف دولت تا اونو از آمبرلا خارج کنن و نقطه مقابل USS همون تیمی که اسپنسر فرستاد تا نزاره بریکین ویروس جی رو به دولت یا در واقع همین مامورای spec ops بده
دقیقا همینطوره افشین. ولی دیر رسیدن.نه نیما نیمده منم تو تهران خیلی جا ها رو میبینم دارن با اون قاب رسمی ولی وقتی خریدم دیدم خبری نیست این نسخه نه اومده برای pc نه خبری دادن که قراره بیادحمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!
حمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!