بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

فقط بهت تذکر دادم تو هم زیاد به این عنوان دل نبند! بازی ریلیز شه خدایی نکرده دپرس میشی!
راستش من فقط با Dead Aim خورد تو حالم... فکرشو بکن همه ی شخصیت های محبوب RE تو بازی باشن و من دپرس بشم...

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

اگه بازی اشکن قرار بازی کنم میرم کال او و گیرز و آنچارتد بازی می کنم نه رزیدنت ایول
اتفاقا بر عکس، من هم ترجیح میدم اگه قرار بازی اکشنی بازی کنم، توی اون بازی کاراکترای مورد علاقم باشن...
;)

---------- نوشته در 06:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

پسر این رولیشنز عجب میتازونه، شیطونه میگه ایکس باکس رو بفروشم برم یه 3DS بگیرم، اصلاً نمیتونم ببینم همچین چیزی راحت از دستم دربره. خدا این نینتندو رو لعنت کنه، مارو میذاره سر دوراهی:d
اینو شدید هستم.... لعنتی من هم موندم چه جوری یه 3DS بخرم...

در ضمن، این بازی یه چیز دیگه رو هم افشا می کنه.... و اون اینکه...

CAPCOM STILL ROCKS

CapCom هنوز تو اوجه و پایین اومدنی نیست...

بچه ها عذر خواهی که اسپم می کنم !
----------------------------
ممنون که به پستم و سوالم جواب دادین

من اطلاعاتم مثل سینا و نیما و احد و افشین زیاد نیست اما تا اونجایی که من میدونم. U.S.S یا همون Umbrella Security Service نیروهای ویژه آمبرلا هستند که از طرف آمبرلا فرستاده شدند به شهر راکون تا هر مدرکی بر ضد آمبرلا هست و همینطور بازماندگان رو نابود کنند. مهمترین عضوشونم هانک بود که در سال 1996 آموزش دیده بود تو تیم. SPEC - OPS نیروهایی هستند که از طرف دولت برای شرایط بسیار ویژه و خاصی آموزش دیدند..(Special Operations) تحت نظارت پلیس فدرال و دولت کار میکنند اینا در طی فاجعه T-Virus در شهر راکون از طرف دولت ماموریت پیدا کرند برای چند تا هدف . 1- نجات افرادی که به نظر اونا زنده موندنشن اهمیت داشت 2 - جمع آوری مدارکی که نشون بده آمبرلا تو فاجعه راکون سیتی دخالت داشته.3 - نابودی نیروهای ویژه آمبرلا U.S.S

آخرین ویرایش:
راستش من فقط با Dead Aim خورد تو حالم... فکرشو بکن همه ی شخصیت های محبوب RE تو بازی باشن و من دپرس بشم...

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا بر عکس، من هم ترجیح میدم اگه قرار بازی اکشنی بازی کنم، توی اون بازی کاراکترای مورد علاقم باشن...
;)

---------- نوشته در 06:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

اینو شدید هستم.... لعنتی من هم موندم چه جوری یه 3DS بخرم...

در ضمن، این بازی یه چیز دیگه رو هم افشا می کنه.... و اون اینکه...

CAPCOM STILL ROCKS

CapCom هنوز تو اوجه و پایین اومدنی نیست...

نه دیگه اشتباه بزرگت اینجاست
فک کن مثلا من شخصیت مورد علاقم سک بوی باشه بعد دوس داشته باشم تو یه بازی ترسناک کنار کرش و اسنیک و لیان ببنمش میشه همچین چیزی به نظرت؟؟؟؟
قرار نیس هرچی که ما دوس داریم توی یه فضا بگنجه اگر هم بخواد بشه باید نفسش تغییر کنه

من اطلاعاتم مثل سینا و نیما و احد و افشین زیاد نیست اما تا اونجایی که من میدونم. U.S.S یا همون Umbrella Security Service نیروهای ویژه آمبرلا هستند که از طرف آمبرلا فرستاده شدند به شهر راکون تا هر مدرکی بر ضد آمبرلا هست و همینطور بازماندگان رو نابود کنند. مهمترین عضوشونم هانک بود که در سال 1996 آموزش دیده بود تو تیم. SPEC - OPS نیروهایی هستند که از طرف دولت برای شرایط بسیار ویژه و خاصی آموزش دیدند..(Special Operations) تحت نظارت پلیس فدرال و دولت کار میکنند اینا در طی فاجعه T-Virus در شهر راکون از طرف دولت ماموریت پیدا کرند برای چند تا هدف . 1- نجات افرادی که به نظر اونا زنده موندنشن اهمیت داشت 2 - جمع آوری مدارکی که نشون بده آمبرلا تو فاجعه راکون سیتی دخالت داشته.3 - نابودی نیروهای ویژه آمبرلا U.S.S

حمید تو خودت آخر اطلاعاتی ;)
فقط یه نکته اشاره کنم به نظر من میشه اینجوری تعبیر کرد تیمspec opsِ همون تیمی که قرار بود بیان دنبال بریکین از طرف دولت تا اونو از آمبرلا خارج کنن و نقطه مقابل USS همون تیمی که اسپنسر فرستاد تا نزاره بریکین ویروس جی رو به دولت یا در واقع همین مامورای spec ops بده

من هنوز شاگردی میکنم .
یه UBCS هم بودند که همون گروه ضربت آمبرلا میشدن . همون نیکولای و میخائیل و .... هموناییکه تو Intro رزیدنت اویل 3 میریزن تو شهر .
در واقع سر دسته هر حوخه از UBCS وظیفه داشت تا بازمانده ها رو با کمک نیروهاش پیدا و بکشه تا مدرکی علیه آمبرلا نباشه . تو این سر دسته ها نیکولای از همه زرنگ تر بود و هم رسته ای هاش رو هم میکشت .

آخرین ویرایش:
حمید تو خودت آخر اطلاعاتی ;)
فقط یه نکته اشاره کنم به نظر من میشه اینجوری تعبیر کرد تیمspec opsِ همون تیمی که قرار بود بیان دنبال بریکین از طرف دولت تا اونو از آمبرلا خارج کنن و نقطه مقابل USS همون تیمی که اسپنسر فرستاد تا نزاره بریکین ویروس جی رو به دولت یا در واقع همین مامورای spec ops بده

لطف داری من کوچکترین عضو Resident evil family هستم ;) دقیقا همینطوره افشین. ولی دیر رسیدن.

حمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!

حمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!
نه نیما نیمده منم تو تهران خیلی جا ها رو میبینم دارن با اون قاب رسمی ولی وقتی خریدم دیدم خبری نیست این نسخه نه اومده برای pc نه خبری دادن که قراره بیاد

دمو هم دانلود نمیشه.

ممنون نیما جان که توضیح دادی گفتم یه جای کار میلنگه پس قضیه اینه. من تا الان اصلا نمیدونستم که اینا هم آلفا و بتا دارن . قضیه داره جالب میشه. حالا تو داستان اینا با ویلیام درگیر میشن چه اتفاقی میافته قاعدتا ویلیام نباید کشته بشه پس چی میشه اونجا ؟ سرنوشت اینا تو ORC مشخص میشه ؟ البته به هر حال هانک عضو U.S.S بوده و مهمترینشون در این که هیچ شکی نیست. در ضمن نیما اگه Gold Edition قرار باشه واسه PC بیاد خبرش از یک ماه قبل تو اینترنت پخش میشه. مطمعن باش.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان!!;)
من اومدم بااخباری جدید در مورد resident evil6(همون اویل اورجینال ایرانی که عکساشو براتون گذاشتم) دراینجاقسمت هایی ازاین بازی رو براتون شرح میدهم:
1- درفیلم چپتری ازاین بازی زامبی مونثی همان طورکه به سمت لیون میایدتیکه پرانی میکند:وایییی!!!چه جنتل منی...گازت بگیرم؟!؟!؟
درهمین لحظه ایداتلپی وسط آندو پریده وروبه زامبی میگوید: (بروگومشو زامبی موزی مگه خودت برادرپدرنداری؟!؟!)وکار زامبی راتمام میکند!!!!!
2- دریکی ازlevelهای این بازی لیون واشلی باید از دست گشت ارشاد وماموران فرارنماییندکه این قسمت بازی بسی دشوار است ودرصورت برد امتیازبالایی نصیب gamerگرامی میگردد!
نکته:بازیکن گرامی بارکعتی نمازمیتواند بازی را تاجایی که ادامه داده سیو نماید!
3- ازlevelهای بسیار دشواراین بازی قسمت حرم امامزاده میباشدکه در اینجا لیون باذکریاابوافضل واشلی بابستن چادربه کمرش واردحرم شده و برای رسیدن به ضریح ودستیابی به راهنمای قدم به قدم بازی باید تمامی زامبی های حرم به قتل برسند (گفتن ذکروصلوات میتواندبسیارموثرباشد)!!!
4- یکی از غولهای بازی نفس اماره ی انسان میباشدو غول انتهای بازی خود شیطان است!توجه داشته باشیدکه اگر به نفس اماره (غول گرامی یکی از چپترها)محل نگذارید خود به خودازبین میرود!!!
5- "صحنه ی قیامت" این صحنه مربوط به انتهای بازی است ومحل اعلام امتیازات است(باید در طول بازی توجه داشت که هرچه زامبی های بیشتتری راامربه معروف نمایید امتیازبیشتری کسب میکنید,که آنهم برای زامبی های زبان نفهم کاری بس پدردرار است بنابراین بیشتربازیکن ها کشتن آنهاراترجیع میدهند!)

کاری از محی والیییی!:)

آخرین ویرایش:
نیما جان , گلد ادیشن فقط برای PS3 و X360 هست و حالا اگه تو بازی سنتر نتونستی , تو گیم اسپات اسم بازی ها رو سرچ کنی , پلتفرم هاش رو برات مشخص می کنه .
پس تو ORC سرنوشت تیم دلتا مشخص میشه .
سینا و حمید و نیما افشین ممنون بابت اطلاع رسانی تون .

من نظر سنجی جدید میخوام !:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or