بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام دوستان
از قسمت زنگ تفریح رزیدنت اویل مزاحم میشم
یکسری تغییراتی در صدا و دیالوگهای عشقم(لیون جووووون)ایجاد کردیم طبق نظر دوستان
اما تا اطلاع ثانوی هرچی بزاریم با همون دیالوگهای مبتذله:))
راستی در مورد حرف دوستمون که میگه لیون gentleman و اینحرفا باید بگنم به خدا این کلیپا برای شوخیو خندس وگرنه خودم میدونم لیون جواهره(در ضمن غلط کرده با خانوما خوبه)

مرسی عزیز.هستیم کم و بیش.ترجیح میدم خواننده باشم بیشتر.
گفتی ریمیک!چندوقته میخوام برم زیر3ساعت رکورد بزنم که لانچر بی نهایت رو هم بگیرم ولی دست و دلم به بازی نمیره!:-s
تونستی کلت بی نهایتو بگیری؟
نه رفیق... راستش اونقدر بازی انجام نشده دارم که...

در ضمن اصلاً از دلم نمیاد که تا این RE:Zero رو بازی نکردم برم سراغ Remake.... این Remake لعنتی هم اومد و منو شیفته ی خودش کرد و رفت...

به قول تو حتماً باید اون کلت بی نهایته رو بگیرم و بعدش با خیال راحت تو اون عمارت زامبی زده بچرخم و از فضای وحشیانش لذت ببرم...
;)

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

تریلر برای چند وقته پیش اون تریلری که توش لیان کشته میشه
چیز خاصی نداره
افشین... از تو دیگه بعیده پسر....

آخر اون تریلر فقط نشون میده که صدای شلیک گلوله اومد... همین....

بی خیال مرد... واقعاً فکر میکنی Leon به این سادگیا کشته میشه.... من می دونم اونجا چه اتفاقی افتاد...
آخه خودم اونجا بودم دیگه... ;)

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

راستی در مورد حرف دوستمون که میگه لیون gentleman و اینحرفا باید بگنم به خدا این کلیپا برای شوخیو خندس وگرنه خودم میدونم لیون جواهره(در ضمن غلط کرده با خانوما خوبه)
آره، میدونم. من هم به شوخی گفتم...

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

امیدوارم اینطوری که میگین باشه
گرچه بازی هایی که از نظر گرافیکی مطرح هستن از همون اول مخاطب رو از نظر گرافیکی جذب می کنن در صورتی که این عنوان هیچ مانوری روی این موضوع نداده
کدوم عنوان افشین.... اگه فقط منظورت ORC باشه که خُب حرف زیادی نیست... من هم با علی موافقم. تا حدودی گرافیکش همراه نسل خودشه...

اما اگه منظورت از عنوان، به طور کلی عنوان RE هستش که به نظر من اشتباه می کنی.... CapCom و نابغه هاش همیشه تو هر شماره ی جدیدی که ارائه دادند چیزی از گرافیک کم نذاشتن... حتی تو Franchiseهای دیگشون هم مثل Onimusha و DMC همین مسئله صدق میکنه...

ماجرای این بازی مگه مربوط به زمان re2 نمیشه ! خب پس مسلمه که لئون کشته نمیشه چون توی شماره ی 4 یعنی چند سال بعد از حوادث راکون سیتی زنده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا دلم برای این re جدید تاپ تاپ می کنه خییییییلیییییییی دلم برای لئون تنگ شده :x

واقعا دلم برای این re جدید تاپ تاپ می کنه خییییییلیییییییی دلم برای لئون تنگ شده :x
اینو جلو محی نگو:))
خووووووووووووووووووووووووب کار جدید منو محی یکی دیگه از صحنه های re4(هنوز اصلاحات صورت نگرفته.........شرمنده)
http://ge.tt/8URUlDC?c

ماجرای این بازی مگه مربوط به زمان re2 نمیشه ! خب پس مسلمه که لئون کشته نمیشه چون توی شماره ی 4 یعنی چند سال بعد از حوادث راکون سیتی زنده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این وعده‌ای هست که سازندگان دادند: امکان کشته شدن لیان برای جذابیت بیشتر! کلاً میگم این بازی زیاد جالب نیست برای همین جور موارده، چیزای بیخودی وارد داستان کردند!

این وعده‌ای هست که سازندگان دادند: امکان کشته شدن لیان برای جذابیت بیشتر! کلاً میگم این بازی زیاد جالب نیست برای همین جور موارده، چیزای بیخودی وارد داستان کردند!
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?!!!
اینکه خییییییییییلییییییییییی وحشتناکه :(

علی من واقعاً نمی دونم تو چرا با این عنوان مشکل داری پسر...!!!
Get over with it man
اصلاً شاید موضوع این نباشه و فقط این صحنه رو برای جذاب کردن تریلر نشون دادن... من مطمئنم این CapCom یه آس داره که وقتی بازی Release شد، رو می کنه...
لعنتی من عاشق این CapCom هستم...
پس چه بلایی سر Loyalty to the End اومد رفیق...؟

Get over with it man
اصلاً شاید موضوع این نباشه و فقط این صحنه رو برای جذاب کردن تریلر نشون دادن... من مطمئنم این CapCom یه آس داره که وقتی بازی Release شد، رو می کنه...

دقیقا موافقم شدید ! کاپکوم یه چی میگی اما یه کاری می کنه کارستون :d کاپکوم کارش درسته شک نکنین با این اینکه یه ذره از لحاظ پول و اقتصاد و رشوه و اینا فکر کنم مشکل داره اما آخرش کاپکوم بهترینها رو داره :d

در مورد گرافیک بازی اونقدرها هم نگران نباشید، گرافیک بازی شاید شاهکار نباشه ولی مطمئناً در حد عناوین با کیفیت هست، زود قضاوت نکنید. ولی خیلی دوست داشتم بازی رو با موتور FT FrameWork می‌ساختند. پسر هنوزم وقتی RE 5 و Lost Planet 2 رو بازی میکنم فکم میچسبه زمین، چه قدرتی داشت این انجین! فریم میداد در حد لالیگا!

اون MT Framework هستش نه FT ، در کل کپکام بیشتر بازیهاش رو با این انجین میسازه . بازیهای مثل Resident Evil 5 و DMC 4 با ورژن 1.4 ساخته شدن و Lost Planet 2 با ورژن 2.0 انجین MT Framework بود
در کل تو این اوخر بازیهایی که با این انجین ساخته شد مثل Marvel vs. Capcom 3 یا Dragon's Dogma هیچ کدوم dx10 رو ساپورت نمیکردن . چراش رو نمیدونم ! در کل به نظرم جای کار زیاد داره انجینش و گویا داهره اپ میشه .

Get over with it man
هنوزم وفادار به آرمانها هستم لیان جون:d فقط بهت تذکر دادم تو هم زیاد به این عنوان دل نبند! بازی ریلیز شه خدایی نکرده دپرس میشی! در ضمن این رو از خودم نگفتم خود SlantSix گفته که همچین داستانی وجود داره.
آره لیان جون منم عاشق کپکام بودم ولی الآن نیستم به همین راحتی!

اون MT Framework هستش نه FT ، در کل کپکام بیشتر بازیهاش رو با این انجین میسازه . بازیهای مثل Resident Evil 5 و DMC 4 با ورژن 1.4 ساخته شدن و Lost Planet 2 با ورژن 2.0 انجین MT Framework بود
در کل تو این اوخر بازیهایی که با این انجین ساخته شد مثل Marvel vs. Capcom 3 یا Dragon's Dogma هیچ کدوم dx10 رو ساپورت نمیکردن . چراش رو نمیدونم ! در کل به نظرم جای کار زیاد داره انجینش و گویا داهره اپ میشه .
(اشتباه تایپی:d) به هر حال یکی از بهترین انجین‌ها تو این نسل هست. با همه جور سخت افزاری هم همخونی داره.

نه رفیق... راستش اونقدر بازی انجام نشده دارم که...

در ضمن اصلاً از دلم نمیاد که تا این RE:Zero رو بازی نکردم برم سراغ Remake.... این Remake لعنتی هم اومد و منو شیفته ی خودش کرد و رفت...

به قول تو حتماً باید اون کلت بی نهایته رو بگیرم و بعدش با خیال راحت تو اون عمارت زامبی زده بچرخم و از فضای وحشیانش لذت ببرم...
;)

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

افشین... از تو دیگه بعیده پسر....

آخر اون تریلر فقط نشون میده که صدای شلیک گلوله اومد... همین....

بی خیال مرد... واقعاً فکر میکنی Leon به این سادگیا کشته میشه.... من می دونم اونجا چه اتفاقی افتاد...
آخه خودم اونجا بودم دیگه... ;)

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

آره، میدونم. من هم به شوخی گفتم...

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

کدوم عنوان افشین.... اگه فقط منظورت ORC باشه که خُب حرف زیادی نیست... من هم با علی موافقم. تا حدودی گرافیکش همراه نسل خودشه...

اما اگه منظورت از عنوان، به طور کلی عنوان RE هستش که به نظر من اشتباه می کنی.... CapCom و نابغه هاش همیشه تو هر شماره ی جدیدی که ارائه دادند چیزی از گرافیک کم نذاشتن... حتی تو Franchiseهای دیگشون هم مثل Onimusha و DMC همین مسئله صدق میکنه...

خو وقتی سازنده گفته میشه کشت میشه دیگه البته این فقط یه مسخره بازی بیشتر نیس و تو داستان هم تاثیر نداره
نکته دیگه هم بحث نابغه ها شد :(
کپکام با دست خودش نابغه هاشو اخراج کرد
دیگه هیچ میکامی یا کامیایی تو کپکام نیس تا بازی بسازه که جاودان بمونه :(

Get over with it man

من مشکل دارم
اگه بازی اشکن قرار بازی کنم میرم کال او و گیرز و آنچارتد بازی می کنم نه رزیدنت ایول
قرار نیس که به هر چیزی قداست بدیم
این بازی نه سازنده هاش بویی از رزیدنت ایول بردن نه می خوان که ببرن
حالا شاید ته تهش یه بازی اکشن خوب باشه ولی بازم میشه همون شماره 5 دیگه تازه بازم نمیتونه از لحاظ داستانی به شماره 5 برسه

سلام دوستان :دی باوو به جان خودم من تو استور آمریکا یه چیزی قابل دانلود بود مربوط با کالکشن میشد(سایلنت هیل) دیدم اما الان نی:(الان تقصیر منه شهروند چیه

این چه ربطی به رزیدنت اویل داشت؟فکر کنم عوضی اومدی! :d
گرافیک عملیات:راکون سیتی به نظر من قابل قبوله.گرچه گرافیک دموها خیلی خیلی بالاتر از گیم پلی است و مثل رزیدنت اویل 5 نیست که روی گرافیک گیم پلی هم به اندازه ی گرافیک دموها کار شده باشه.
در ضمن خود سازندگان بازی اعلام کردند که میشه کلیر و لیون رو کشت.ولی کاملا اختیاریه و هیچ لطمه ای به اصل داستان نمی زنه! (در مورد جیل،ایدا و سایر شخصیت های قدیمی هم همینطور.)
این دموی جدید رولیشن کیفیت HD نداره؟
از خانم ها محی و الی هم تقاضا می کنم که از این دموها بیشتر بسازن.فقط همش محدود به رزیدنت اویل 4 و لیون نباشه.برای وسکر،کریس،جیل،کلیر،ربکا و سایر شخصیت ها هم صدا بذارید.دیالوگ ها هم اگه یک ذره خودمونی تر باشن بهتره.اینجا همه باجنبه اند! ;)

فکر خوبیه حمید.اگه داستان دامناشن و رزیدنت اویل 6 رو هم به کتاب اضافه کنم،کتاب از لحاظ داستانی کامل کامل میشه! :d

سلام دوستان :دی باوو به جان خودم من تو استور آمریکا یه چیزی قابل دانلود بود مربوط با کالکشن میشد(سایلنت هیل) دیدم اما الان نی:(الان تقصیر منه شهروند چیه

اینجا تاپیک رزیدنت اویل هست برو تاپیک بغلی :d

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

ین دموی جدید رولیشن کیفیت HD نداره؟ فکر خوبیه حمید.اگه داستان دامناشن و رزیدنت اویل 6 رو هم به کتاب اضافه کنم،کتاب از لحاظ داستانی کامل کامل میشه! :d)

پیدا کنم میزارم برات. اگه بخوای اون کارو کنی با بچه ها میایم خونتون کمکت کنیم:d خیلی هم کمکت میکنیم نه کم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or