بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چه وضعشه اینجا ؟؟؟ ما مگه این همه در دعوا نداشتیم چند وقت پیش که انقدر پست بی ربط نذارین
دوباره فعالیت کلوپ فراموش شد
چی بگم آخه
:|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرسنجی
مهمترین المان وحشت در سری رزیدنت ایول کدام است؟؟؟

گزینه هاشو شما پیشنهاد بدین
فک کنم بهتر باشه به جای داستان یا شخصیت ها یکم هم در مورد مسائل دیگه بحث کنیم

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

حمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!
درسته نیما
نمی دونم یه تریلر این اواخر اومد حمید و سینا گذاشتن یا نه
آخر تریلر نشون میده که اعضای uss همراه هانکن ولی هانک بر می گرده چون ویروس جی رو جا گذاشته !!!!!
در واقع من اینطور فکر می کنم که این شش نفر به عنوان بکاپ برای هانک اومدن و هانک هم برای این تیم نقش رییس رو داره مث وسکر برای استارز

بچه ها یه سایت جالب پیدا کردم که یه سری سوالاتی می پرسه و بعد به شما نشون میده شخصیتتون به کدوم یکی از شخصیتهای re نزدیکتره
جالبه حتما امتحان کنین

شخصیت من به هیچ کدوم شبیه نیست من میدونم.:d

چه وضعشه اینجا ؟؟؟ ما مگه این همه در دعوا نداشتیم چند وقت پیش که انقدر پست بی ربط نذارین
دوباره فعالیت کلوپ فراموش شد
چی بگم آخه
:|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرسنجی

فک کنم بهتر باشه به جای داستان یا شخصیت ها یکم هم در مورد مسائل دیگه بحث کنیم

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

درسته نیما
نمی دونم یه تریلر این اواخر اومد حمید و سینا گذاشتن یا نه
آخر تریلر نشون میده که اعضای uss همراه هانکن ولی هانک بر می گرده چون ویروس جی رو جا گذاشته !!!!!
در واقع من اینطور فکر می کنم که این شش نفر به عنوان بکاپ برای هانک اومدن و هانک هم برای این تیم نقش رییس رو داره مث وسکر برای استارز

100% گذاشتم تریلر مالتی رو میگی دیگه افشین. منم مثل تو فکر میکنم افشین. فقط منتظرم ببینم سرنوشت این تیم دلتا U.S.S چی میشه ! یعنی عاشق جنگ اینا با ویلیام بیرکین هستم . چه بلایی سر ویلیام بیچاره میارن. حتما زخمی میشه فرار میکنه. در مورد نظر سنجی هم من المانشو میگم این نظر منه. بقیه هم بگن بهترین هارو انتخاب میکنیم.

1- فضای تاریک بازی و بازی در شب 2- صدا گذاری بازی 3- وجود زامبی ها 4- کمبود مهمات 5 - نبود پرتنر و احساس تنهایی در بازی 6- موزیک متن بازی 7- مرحله ای نبودن بازی و پیوسته بودن اون فعلا همینا یادم میاد.

آخرین ویرایش:
نه دیگه اشتباه بزرگت اینجاست
فک کن مثلا من شخصیت مورد علاقم سک بوی باشه بعد دوس داشته باشم تو یه بازی ترسناک کنار کرش و اسنیک و لیان ببنمش میشه همچین چیزی به نظرت؟؟؟؟
قرار نیس هرچی که ما دوس داریم توی یه فضا بگنجه اگر هم بخواد بشه باید نفسش تغییر کنه
نه افشین... تو منظورم رو بد متوجه شدی... منم دلم نمیخواد کاراکترای محبوبم از هر بازی تو یه جا جمع بشن... مثالی که تو زدی اصلاً منظور من نبود.
بحث در مورد این قضیه از حوصله ی تاپیک خارجه... اگه مشتاق باشی، تو پروفایلت راجع بهش توضیح میدم...

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

1- فضای تاریک بازی و بازی در شب .
و بارون....
خیلی جَو میده...

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها تست رو انجام بدین
خیلی جالبه !! تستهای منطقی تر پیدا کردم هم می زارم ;):d
راستش سوالاتش خیلی سطحی بود...
از Leon شدنم احساس غرور نکردم... [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] [FONT=helvetica,Arial] [/FONT]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 15%, bgcolor: #FFFFAA"]
bar-1.jpg
[/TD]
[TD="width: 2%, bgcolor: #FFFFAA, align: center"]
1.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Leon - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA, align: center"]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
2.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Carlos - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
3.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Chris - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
4.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Steve - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
5.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Jill - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
6.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Wesker - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
7.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Ada - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
8.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Claire - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
9.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Alexia - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TD]
ir
[/TD]
[/TR]
[TR]
bar-1.jpg
[/TD]
10.png
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFAA"][FONT=Arial, Helvetica]Rebecca - Resident Evil [/FONT] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

نظرسنجی

همه ی چیزایی که حمید گفت + بارون...
صدای خش خش و چیک چیک بارون یه جَو خاصی میده...

---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 PM ارسال شده بود ----------

این Carlos کی هست؟؟:-/
یکی از Mercenery هایی که Umbrella فرستاده بود به Raccoon City تا گندهای زده شده توسط شرکت رو پاک کن... و به Jill هم خیلی کمک میکنه.
ازش خوشم میومد...
شهاب مگه تو RE3 رو بازی نکردی...؟

{{{{یکی از Mercenery هایی که Umbrella فرستاده بود به Raccoon City تا گندهای زده شده توسط شرکت رو پاک کن... و به Jill هم خیلی کمک میکنه.
ازش خوشم میومد...
شهاب مگه تو RE3 رو بازی نکردی...؟}}}}}}}}}}

اهان یادم امد کی رو می گی . {بازم خیلی گلی:-* }
مگه می شود رزیدنت اویل ان هم 3 را بازی نکرده باشم.

نظرسنجی

افشین جان طرحت برای یک نظر سنجی جدید عالیه، امیدوارم بچه‌های دیگه هم همکاری کنند. واقعاً چه چیزی باعث شده که سری رزیدنت اویل وحشت‌ناک به نظر برسه؟

1- داستان واقع گرایانه و قابل لمس و روایت قابل قبول آن.
2- طراحی محیط آشفته و ویران و جو سنگین.
3- وجود زامبی‌ها و هیولاهای غیر منطقی.
4- صداگذاری و طراحی موسیقی عالی و متناسب با هر محیط.
5- جوسازی مناسب و استفاده مناسب از عناصر محیطی برای شوکه کردن مخاطب.
6- تنهایی کاراکتر و ضعف آن در برابر جریانات در حال اتفاق.

خوب یک سؤال هم دارم. هانک مگه نتونست ویروس G رو در طول مأموریتش بدست بیاره، پس برای چی تو شهر ماندگار شد و بیرون نزد؟ حالا در طول بازی همکاری‌ای با تیم دلتای USS داره یا نه؟

خوب یک سؤال هم دارم. هانک مگه نتونست ویروس G رو در طول مأموریتش بدست بیاره، پس برای چی تو شهر ماندگار شد و بیرون نزد؟ حالا در طول بازی همکاری‌ای با تیم دلتای USS داره یا نه؟
واقعاً... جداً چرا؟
سوال خوبی بود... من فکر کنم جواب سوالت رو.... (البته شاید) تو همین ORC بگیری...
البته نیما و سینا و حمید و بقیه بهتر میتونن جواب بدن....

ببین روایت داستانی RE2 یجوری بود و روایت داستانی RE ORC یجور دیگس . مثل Darkside Chronicles
یه چیزهای مشترکی داره ولی یه چیزهایی هم تکمیل میشه .
سینا جان در اصل داستان تکمیل نمیشه بلکه بهش آب بسته میشه! قرار نبوده داستان اینجوری بشه، سازندگان برای جذابیت چیزهایی رو وارد داستان کردند که به هیچ وجه در داستان اصلی سری وجود نداشته! حالا این وسط بعضی قسمت‌ها از زیر دستشون در رفته و با داستان اصلی تناقض ایجاد کرده!

سینا جان در اصل داستان تکمیل نمیشه بلکه بهش آب بسته میشه! قرار نبوده داستان اینجوری بشه، سازندگان برای جذابیت چیزهایی رو وارد داستان کردند که به هیچ وجه در داستان اصلی سری وجود نداشته! حالا این وسط بعضی قسمت‌ها از زیر دستشون در رفته و با داستان اصلی تناقض ایجاد کرده!
با اینکه من طرفدار این عنوان هستم... اما با این حرف علی کاملاً موافقم...
این همه موضوع...

حقیقته ولی تلخ یا شیرینش پای خود بازیکن هست .
بله چاره‌ای نیست باید تحمل کنیم.
این همه موضوع...
اتفاقاً اینها دست روی داستان نسخه‌های محبوب و شخصیت‌های محبوب گذاشتند که دیگه تیر خلاص رو بزنند. یعنی چی؟ یعنی من و شما علی‌رغم میلمون بشینیم پای بازی(همون حرفی که خودت در مورد شخصیت‌ها زدی) و باهاشون مولتی پلیر بازی کنیم!
داستان سری RE اینقدر گسترده هست که برای یک SPIN OFF بتونند به راحتی شخصیت‌های جدیدی وارد بازی کنند و داستان جدیدی روایت بکنند. مثلاً چند شخصیت بازمانده که تو شهر راکون دنبال راه نجات هستند و ... . اینطوری نیازی نبود داستان اورجینال بازی رو تغییرات ناخواسته بدند! داستانشون قشنگه ولی به درد بازی نمیخوره! در اصل اینها می‌خوان بگن که همیچین چیزهایی وجود داشته ولی فرصتی برای بازگویی این وقایع نبوده! دقیقاً چه چیزی باعث شد فیلم‌ها به این شدت مورد تنفر هوادارها قرار بگیره؟ چون بیش از حد به داستان سری آب بسته شده بود! المانهای تخیلی وارد فیلم کردند که اصلاً جالب نبود! فکر می‌کنم هیمن بلا رو با این نسخه سر مجموعه بازی‌ها هم بیارند!

بله چاره‌ای نیست باید تحمل کنیم.

اتفاقاً اینها دست روی داستان نسخه‌های محبوب و شخصیت‌های محبوب گذاشتند که دیگه تیر خلاص رو بزنند. یعنی چی؟ یعنی من و شما علی‌رغم میلمون بشینیم پای بازی(همون حرفی که خودت در مورد شخصیت‌ها زدی) و باهاشون مولتی پلیر بازی کنیم!
داستان سری RE اینقدر گسترده هست که برای یک SPIN OFF بتونند به راحتی شخصیت‌های جدیدی وارد بازی کنند و داستان جدیدی روایت بکنند. مثلاً چند شخصیت بازمانده که تو شهر راکون دنبال راه نجات هستند و ... . اینطوری نیازی نبود داستان اورجینال بازی رو تغییرات ناخواسته بدند! داستانشون قشنگه ولی به درد بازی نمیخوره! در اصل اینها می‌خوان بگن که همیچین چیزهایی وجود داشته ولی فرصتی برای بازگویی این وقایع نبوده! دقیقاً چه چیزی باعث شد فیلم‌ها به این شدت مورد تنفر هوادارها قرار بگیره؟ چون بیش از حد به داستان سری آب بسته شده بود! المانهای تخیلی وارد فیلم کردند که اصلاً جالب نبود! فکر می‌کنم هیمن بلا رو با این نسخه سر مجموعه بازی‌ها هم بیارند!
خُب تمام حرفات درست... ولی فکر می کنم CapCom جراتشو نداشت که بیاد یه کاراکتر جدید برای داستانی که در گذشته اتفاق میافته معرفی کنه...
شاید آوردن یه کاراکتر جدید برای داستان های بعدی منطقی باشه... اما توی این داستان و بعد از بنابودی Raccoon City...
بعید میدونم...

بنظزر من یکی از اصلی ترین دلایل ترسناک بودن این بازی این بود که اولین بازی بود که زامبی وزامبی کشی را به طور گسترده معرفی کرد وقرار دادن شخصیت هایی محبوب هم چون کلر ولیون وجیل به بازی بیشتر کمک کرد ودر اخر هم جو ترسناک ومعروف رزیدنت اویل بود که با عث اوج گرفتن این بازی شد. ومن درRE:OPR از نظر شخصیت پردازی خوشم می اید بنظرم خوب کار کردن .وخیلی دوست دارم دوباره در شهر راکون باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or