RockIT
کاربر سایت
چه وضعشه اینجا ؟؟؟ ما مگه این همه در دعوا نداشتیم چند وقت پیش که انقدر پست بی ربط نذارین
دوباره فعالیت کلوپ فراموش شد
چی بگم آخه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرسنجی
مهمترین المان وحشت در سری رزیدنت ایول کدام است؟؟؟
گزینه هاشو شما پیشنهاد بدین
فک کنم بهتر باشه به جای داستان یا شخصیت ها یکم هم در مورد مسائل دیگه بحث کنیم
---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------
نمی دونم یه تریلر این اواخر اومد حمید و سینا گذاشتن یا نه
آخر تریلر نشون میده که اعضای uss همراه هانکن ولی هانک بر می گرده چون ویروس جی رو جا گذاشته !!!!!
در واقع من اینطور فکر می کنم که این شش نفر به عنوان بکاپ برای هانک اومدن و هانک هم برای این تیم نقش رییس رو داره مث وسکر برای استارز
دوباره فعالیت کلوپ فراموش شد
چی بگم آخه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرسنجی
مهمترین المان وحشت در سری رزیدنت ایول کدام است؟؟؟
گزینه هاشو شما پیشنهاد بدین
فک کنم بهتر باشه به جای داستان یا شخصیت ها یکم هم در مورد مسائل دیگه بحث کنیم
---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------
درسته نیماحمید،اشتباه نکن.اون تیمی که هانک فرماندشون بود و همشون به جز هانک توسط بیرکن کشته شدند،تیم آلفای U.S.S بودند.4 نفر هم بیشتر نبودند.ولی این 6 نفر که لوپو فرماندشونه،تیم دلتای U.S.S هستند و سرنوشتشون هم مشخص نیست!اصلا داستان اینها بعد از داستان تیم آلفا اتفاق میفته.یعنی وقتی که ویروس T به طور کامل در شهر منتشر شده.وگرنه تیم آلفا که همون اول کار مردند و اصلا این روزها رو ندیدند!ملموریت تیم آلفا فقط بدست آوردن نمونه ی ویروس G بود.ولی ماموریت تیم دلتا کشتن بازماندگانه.در ضمن تیم دلتا خیلی حرفه ای تر از تیم آلفا است.تیم آلفا زیاد مالی نبودند (به استثنای هانک).
دمو هم دانلود نمیشه.
مطمئنید که Gold Edition برای PC نیومده؟حتی با شبیه ساز؟من خودم توی مغازه دیدم.قابش مال Gold Editionبود.از این قاب های مونتاژی هم نبود.دقیقا مثل قاب نسخه ی ایکس باکس بود!
نمی دونم یه تریلر این اواخر اومد حمید و سینا گذاشتن یا نه
آخر تریلر نشون میده که اعضای uss همراه هانکن ولی هانک بر می گرده چون ویروس جی رو جا گذاشته !!!!!
در واقع من اینطور فکر می کنم که این شش نفر به عنوان بکاپ برای هانک اومدن و هانک هم برای این تیم نقش رییس رو داره مث وسکر برای استارز

:d