بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام به همه
بچه ها یه سوال
چقدر احتمال وجود داره ada جاسوس تریسل باشه
شاید بگید از کجا به این نتیجه رسیدم
این ترجمه یکی از فایل های اویل 5
فایل ticell
تریسل متشکل از سازمان حمل و نقل ، توسعه منابع طبیعی ، و تقسیمات دارویی است. تاریخچه ی تریسل به عصر اکتشافات بشر برمیگرده. شرکت تریسل متعلق به یک تاجر ثروتمند اروپا به نام " توماس تراویس " بود. سود این شرکت بسیار گسترده تر از تجارت پرسود مشرق زمین بود. تراویس بازرگان در قرن 19 به عنوان یک ریسک تجاری سودآور شناخته شده بود. "هنری تراویس" ، جوانترین فرزند "توماس" ، بسیاری از ثروت خود را به اکتشاف در آفریقا سرمایه گذاری کرد.
در طول این دوره سوء استفاده از کاشفانی مانند دیوید لیوینگستون موضوع داغ روزنامه ها شده بود."هنری" هم به همین منظور به همراه یک تیم 5 نفره برای اکتشافات خود به آفریقا رفت. ثروت عظیم خانواده ی تراویس به اون اجازه میداد که مرتبا به آفریقا سفر کنه و تحقیقات خودشو در اونجا کامل کنه. پس از پنجمین و آخرین سفر "هنری تراویس" به خونه برمیگرده در حالی که 34 سال از اولین سفر میگذشته.
هنری بعد از سفر خودش 72 جلد کتاب با عنوان "نظرسنجی از تاریخ طبیعی" منتشر کرد و گفت : "این کتاب همه چیز رو تحت پوشش خودش قرار میده از جمله : حیوانات ، گیاهان، حشرات ، مواد معدنی، و تایپوگرافی ساکنان بومی و فرهنگ ، تاریخ و سنت مرد آفریقا. این کتابها همچینی شامل سوابق گسترده با شرح کامل اقوام مختلف ، در سراسر این قاره بودند. این مجموعه یک دانشنامه ی واقعی و کامل از قاره ی آفریقا بودند. تامس برادر بزرگتر هنری ، در اومن زمان به شایعاتی دامن میزد که میگفتند : آثار هنری چیزی بیشتر از یک داستان نویسی نیست. تصور میشه که اون برای این به شایعات دامن میزد ، چون میدونست فقط از طریق شرکت تراویس میشه اطلاعات کتاب رو بهره برداری کرد.
اطلاعات جالب از توپوگرافی در جلد 17 تا 24 موجود بود. در پایان قرن 19 شرکت بازرگانی تراویس بهره برداری از منابع طبیعی آفریقا رو آغاز کرده بود. در سراسر قاره ، معادن فلزات گرانبها کشف شد ، و شرکت در حال توسئه ی نفت و گاز طبیعی بود. در همین حال سود شرکت همچنان رو به اوج گرفتن بود. در آغاز اواسط قرن 20 ، شرکت تراویس به طور فعال شروع به جمع آوری نمونه هایی از گیاهان ، جانوران و حشرات بود. آثار هنری در جمع آوری این نمونه ها بسیار موثر بود.
نمونه های جمع آوری شده در تحقیقات دارویی مورد استفاده قرار گرفت ، و بعد از آن این پژوهش با موفقیت تجاری روبرو شد و شرکت داروسازی تراویس تاسیس شد. شرکت بازرگانی تراویس هم پایه ای برای بخش حمل و نقل شد. تمامی این موفقیت ها از اطلاعات موجود در کتابهای هنری متولد شد. نمونه های بدست آمده از جانوران آفریقایی برای ایجاد بخش مستقل و دارویی مورد استفاده قرار گرفت. به سال 1960 این سه بخش از تراویس تاسیس شده بودند ، به همین منظور اسم اون رو به تریسل تقییر دادند.
با این حال خانواده ی تراویس تنها کسانی نبودند که از دانش محرمانه ی هنری مطلع بودند. بنیانگذاران آمبرلا ، اوزول اسپنسر ، توانست اون اطلاعات سود مند رو ضبط کنه. ناگفته نماند که اعمل خاص اندیپایا هم مورد توجه اسپنسر بود. فرضیه ی اسپنسر این بود که گل به کار رفته در مراسم مذهبی این قبیله بسیار با اهمیته ، و این در نهایت به کشف این نمونه ویروس منجر شد.
منبع

همگی سلام!!!
الان از دست نمسیس فرار کردم و گفتم یه سوال بپرسم و دوباره فرار کنم!!!
میگن تریلر RE6 اومده؟
یکی از زامبی ها داشت یه چیزی میگفت؟!!!

همگی سلام!!!
میگن تریلر RE6 اومده؟

به سلام محمد جان.نه بابا فکر نکنم تا قبل E3 خبری بشه ازش.

راستی دوستان تریلر جدید از ORC اومده که با دوربین گرفته شده ولی نشون میده که تو بیمارستان شهر راکون هم جزو یکی از لوکیشن های بازی هست. به نظر من که جالبه دوست داشتین دانلود کنید.

iybgw6c5t8v5dvcv5ix.jpg

لینک دانلود

همگی سلام!!!
میگن تریلر RE6 اومده؟
سلام سلام...
می بینم که نمسیس رو پیچوندی و یه سری به رفقای قدیمیت زدی...

---------- نوشته در 08:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 AM ارسال شده بود ----------

سلام به همه
بچه ها یه سوال
چقدر احتمال وجود داره ada جاسوس تریسل باشه
آخه اینجا که حرفی از Ada زده نشده...!!! ولی اگه این چیزی که میگی صحت داشته باشه، به نظرم موضوع جالبیه برای بحث...

گر نباشد ایدایی هرگز نباشد لیانی:d
تاپیک باز خوابیده
بچه ها هم که یکی یکی غیبشون میزنه کتاب نیما هم پیشرفت داشته ولی امتحانات مهمتره
منم که همینجوری میچرخم
حمید این تریلر خیلی کیفیتش داغونه ولی خب از هیجی بهتره دمت گرم
میگم 6 رو فعلا بیخیال در مورد رولیشنز صحبت زیادی شده بیایید در مورد Orc حرف بزنیم
خدا کنه یه دستی به سر و روی این کاراکتراش بکشن البته مولتی هر بازی ای اجازه دستکاری گرافیک زیادی به کاربر نمیده
نمونش النا تو U3 قسمت داستانیش با همون کاراکتر تو قسمت مولتی زمین تا آسمون فرق داره
ولی جدا از اسپین آفیش اگه فقط به داستان 2 بچسبن خوبه قاطی نکنن داستانا رو با هم
اینجوری کنن کپکام سرد میشه برای ریمیکهاشو ساختن

گر نباشد ایدایی هرگز نباشد لیانی:d
تاپیک باز خوابیده بچه ها هم که یکی یکی غیبشون میزنه کتاب نیما هم پیشرفت داشته ولی امتحانات مهمتره منم که همینجوری میچرخم حمید این تریلر خیلی کیفیتش داغونه ولی خب از هیجی بهتره دمت گرم میگم 6 رو فعلا بیخیال در مورد رولیشنز صحبت زیادی شده بیایید در مورد Orc حرف بزنیم خدا کنه یه دستی به سر و روی این کاراکتراش بکشن البته مولتی هر بازی ای اجازه دستکاری گرافیک زیادی به کاربر نمیده نمونش النا تو U3 قسمت داستانیش با همون کاراکتر تو قسمت مولتی زمین تا آسمون فرق داره ولی جدا از اسپین آفیش اگه فقط به داستان 2 بچسبن خوبه قاطی نکنن داستانا رو با هم اینجوری کنن کپکام سرد میشه برای ریمیکهاشو ساختن
حامد جان کلا تریلر با دوربین فیلم برداری شده Off- Screen هست. در مورد orc میخوایید بدونید آیا تو بازی پازل هم هست یا نه ؟

آخرین ویرایش:
در مورد orc میخوایید بدونید آیا تو بازی پازل هم هست یا نه ؟
فکر نکنم که چنین سبکی معما هم داشته باشه...

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 PM ارسال شده بود ----------

خیلی بخواد معما داشته باشه... پیدا کردن راه خروج یا یه همچین چیزاییه...!

حامد جان کلا تریلر با دوربین فیلم برداری شده Off- Screen هست. در مورد orc میخوایید بدونید آیا تو بازی پازل هم هست یا نه ؟
منم بعید میدونم معما باشه هرچی بود و نیست لیان و کلیر حل کردن محمدم درست میگه تو این سبک تنها معما پیدا کردن راه خروجه
ولی اگه همونطور که تریلر نشون میده تو بیمارستان هستن احتمال اینکه 3 رو هم قاطی این قضیه کرده باشن هست و همون صحبت پست قبلیم میشه

اگه معما و پازل درست و حسابی داشته باشه من تحریم کپکامو برمیدارم و میگم بقیه بچه ها هم که کپکامو تحریم کردن هم بازی کننb-)
وای به حالش اگه درست و حسابی نباشه چنان تحریم میکنم که بره دیگه پشت سرشم نگاه نکنه>:))x

کر نکنم که چنین سبکی معما هم داشته باشه...
خیلی بخواد معما داشته باشه... پیدا کردن راه خروج یا یه همچین چیزاییه...!

منم بعید میدونم . بازی های سبک اکشن معمولا معما ندارن.

منم بعید میدونم معما باشه هرچی بود و نیست لیان و کلیر حل کردن محمدم درست میگه تو این سبک تنها معما پیدا کردن راه خروجه
ولی اگه همونطور که تریلر نشون میده تو بیمارستان هستن احتمال اینکه 3 رو هم قاطی این قضیه کرده باشن هست و همون صحبت پست قبلیم میشه

حامد بعضی از حوادث رزیدنت اویل 3 تو این بازی گنجونده شده .

گه معما و پازل درست و حسابی داشته باشه من تحریم کپکامو برمیدارم و میگم بقیه بچه ها هم که کپکامو تحریم کردن هم بازی کننb-)
متن پنهان:

والا من که تحریم نکردم و بازی میکنم. :)

تنها نکته ی لذت بخش ORC دوباره دیدن قسمت های اشنای Raccoon City هست مخصوصا همون بیمارستان.

علاوه بر اونا نحوه ی روایت داستان از دید U.S.S هم جالب هست به نظر من.

NEW
اینم یه ویدئو دیگه که صحنه هایی از مبارزه با ویلیام بیرکین رو نشون میده

دانلود

آخرین ویرایش:
چرا از دیروز تا حال خبری نیست تو این تاپیک... بچه ها کجان...؟ تاپیک زامبی زده شده ها....
از RE6 خبری نشد.... راستی تاریخ دقیق Release شدن ORC کِیه...؟

تاریخ ریلیز شدنش 20 ماه 3 میلادی امسال است.به تاریخ ما میشه اواسط اسفند ماه.
در ضمن لیون جان!من اون مطالب در مورد Crimson Head و کلا تمام مطالبی که میگم رو از منابع رسمی خود کپکام مثل کتاب Archives و فایل هایی که در مورد B.O.W ها در ماجراهای آمبرلا و دارک ساید وجود داره میگم و اصلا از سایت های غیر رسمی مثل ویکی امثال اون چیزی نمی نویسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or