بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چرا از دیروز تا حال خبری نیست تو این تاپیک... بچه ها کجان...؟ تاپیک زامبی زده شده ها....
از RE6 خبری نشد.... راستی تاریخ دقیق Release شدن ORC کِیه...؟
1 به خاطر فصل امتحاناته
2 چیزی نمونده که صحبت کنیم
اونایی هم که هستن میبینن کسی نیست نمیان(یکی خود من بیام چی بگم؟ حرف و بحثی نمونده اطلاعاتم ناقصه وقت کامل کردنشم ندارم:()

به قول نیما همه جواب بدین. لطفا

کرکتر مورد علاقتون تو سری بازی های رزیدنت اویل کی هست و چرا ؟

من خودم اول میبگم.

جیل ولینتاین چون خیلی خوشگله قویه شجاعه و پیانیست با استعدادیه و از همه مهمتر اولین کرکتری بود که من تو بازی رزیدنت اویل دیدم. حدود 14 15 سال پیش تو رزیدنت اویل 1996 .:x

هر کی تونست حدس بزنه این کیه
bvzmexeel2tpl5v1wiv8.jpg

آخرین ویرایش:
به قول نیما همه جواب بدین. لطفا

کرکتر مورد علاقتون تو سری بازی های رزیدنت اویل کی هست و چرا ؟

من خودم اول میبگم.

جیل ولینتاین چون خیلی خوشگله قویه شجاعه و پیانیست با استعدادیه و از همه مهمتر اولین کرکتری بود که من تو بازی رزیدنت اویل دیدم. حدود 14 15 سال پیش تو رزیدنت اویل 1996 .:x
پیشنهاد خیلی خوبیه
ada به خاطر اخلاقش و قیافش:-*

بچه ها کسی در مورد re4hd darknes چیزی میدونه

اون عکس که تابلویه دیگه.حدس زدم نمی خواد.عکس ادوارد دوی خلبان تیم براوو که توسط سگ ها کشته میشهخ و بعدا هم تبدیل به یک زامبی میشه و دوباره توسط ربکا کشته میشه!

مثل این می مونه که عکس وسکر رو بذاریم وسط و بگیم حدس بزنید این کیه؟:d

شخصیت مورد علاقه ی من هم کلیر است.به خاطر اینکه برخلاف بیشتر شخصضیت ها که آموزش دیده بودند،کلیر هیچ گوه آموزش رسمی ندیده بود.فقط یک ذره کریس بهش آموزش داده بود.ولی با این حال تونست مثل بقیه مقاومت کنه و حتی هیولایی مثل بیرکن که هانک حریفش نبود رو هم شکست بده!
علاوه بر اینکه کلیر نخستین شخصیتی بود که داستان رو وارد حال و هوای هاطفی و خانوادگی کرد و از اون حالت خشن و خشک درآورد.فکرش رو بکنید:دو نفر (کریس و جیل) به اسرار آمبرلا پی می برند و درصدد مبارزه با اون برمیان.یکیشون توی شهر می مونه و اون یکیشون هم میره به پاریس تا بر علیه آمبرلا مدرک جمع آوری کنه.ولی به تنها خواهرش نمیگه.چون می ترسه که اون رو توی خطر بندازه.ولی دست تقدیر اینطور رقم می زنه که خواهرش نگرانش بشه و بره به شهر تا برادرش رو پیدا کنه.ولی همین مسئله ی به ظاهر ساده باعث میشه که خودش نقش اساسی در داستان ایفا کنه و پایه های شرکت عظیم آمبرلا رو بلرزونه و تا جایی پیش بره که دو تا از ارکان اصلی آمبرلا یعنی ویلیام بیرکن و خاندان آشفورد رو نابود کنه!
از طرف دیگه کلیر احساساتی ترین شخصیت رزیدنت اویل محسوب میشه.یعنی هم جنگجو بوده و هم احساساتی و همین امر باعث میشه که شخصیت متعادلی داشته باشه.
بعد از کلیر هم به ترتیب وسکر،جیل و ربکا رو دوست دارم.گرچه به نظر من نزدیک ترین شخصیت پردازی به کلیر رو ربکا داره.چون بیشتر خصوصیات کلیر رو داره.با این تفاوت که کلیر خیلی خیلی جدی تر و ورزیده تره!

شخصیت مورد علاقه منم که مشخصه گفتن نداره تابلو تر از این؟
آلبرت وسکر کبیر >:)
دلیل اینکه ازش خوشم میاد یکی سفت و جدی بودنشه، مصمم و خشن بودنشه، تا ته هر کاری تا پای دادن جونشم شده میره و جا نمیزنه، از اول بوده، از قیافش خوشم میاد، صدا گزاریش محشره از همه مهمتر 3 نفر جمع شدن تا آلبرت وسکر کبیر تو اویل باشه
دوستان و عزیزان
کاربر فعال شدم:clap::groupwave:

سلام

شخصیت مورد علاقه من هم اول البرت وسکر هست , شخصیت پردازی عالیش یکی از دلایلی هست که خیلی ازش خوشم میاد , به نظر من شخصیت منفیی بود که ویژگی های خاصی داشت و میشه گفت تو دنیای بازی ها در بین تمامی شخصیت های منفی , از همه محبوب تر هست . باهوش بودنش و خصوصیات اخلاقیش و رفتارش و اینکه برای رسیدن به هدفش چقدر صبر کرد و اینده نگر بودنش و همه خصوصیاتش با هم باعث شدن خیلی ازش خوشم بیاد .

شخصیت مورد علاقه بعدی هم جیل ولنتاین هست , البته اولین کرکتری که باهاش تو RE اشنا شدم لیان و کلر بودن . جیل رو خیلی دوستش داشتم و دارم , اولین بار هم تو RE3 با این کرکتر اشنا شدم . کلا هوش بالاش و جدی بودنش و ... رو دوست دارم .

آخرین ویرایش:
ون عکس که تابلویه دیگه.حدس زدم نمی خواد.عکس ادوارد دوی خلبان تیم براوو که توسط سگ ها کشته میشهخ و بعدا هم تبدیل به یک زامبی میشه و دوباره توسط ربکا کشته میشه!

نیما عکس تابلو واسه کسانی که بازی رو انجام دادن و داستان بازی رو کاملا میدونند من این عکس رو گذاشتم که اونایی که هنوز رزیدنت اویل .... رو بازی نکردن و داستان بازی رو کاملا نمیدونن از رو قیافش حدس بزنن . خیلی هم با اون حرفی که تو زدی که انگار وسکر رو عکسشو بزاری فرق داره اهمیت وسکر تو رزیدنت اویل کجا و این کجا ! از اون حرفا زدی نیما ها. :d حتی کسی که رزیدنت اویل رو بازی نکرده وسکر رو میشناسه ولی اینو تو این حالت زامبی ممکنه همه نشناسن. (کسانی که رزیدنت اویل ... رو بازی نکردن)

... Zero

نظرتون راجع به این ویدئو و ارتباطش با رزیدنت اویل رولیشنز چیه ؟

1_6_2012_8_14_05_PM.jpg

دانلود

اینا چیه می ذاری حمید؟تا 3 روز غذا از گلوم پایین نمیره!

من الآن فقط دارم به این فکر می کنم که چطوری این رو به رولیشن ربطش دادی؟قدرت تخیلت خیلی بالاست حمید!
yahoo_4.gif

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

راستی،حمید!توی اون سایتی که عکس کلیر که خودت کشیده بودی رو گذاشتی،مطالبش رو هم خودت نوشتی؟میشه ترجمشون رو هم بذاری؟اینم لینکش:

reHorror: Imagining Resident Evil 6 | Rely on Horror

نیما این که چیزی نیست پس تو فیلم Wrong Turn 4 رو ببینی چی میگی
yahoo_21.gif
ارتباطش با رولیشنز رو باید شما کشف کنی اون سایت رو مطالبشو من نزاشتم فقط عکس رو من کشیدم
yahoo_1.gif

wrongturn061511.jpg

آخرین ویرایش:
نیما عکس تابلو واسه کسانی که بازی رو انجام دادن و داستان بازی رو کاملا میدونند من این عکس رو گذاشتم که اونایی که هنوز رزیدنت اویل .... رو بازی نکردن و داستان بازی رو کاملا نمیدونن از رو قیافش حدس بزنن . خیلی هم با اون حرفی که تو زدی که انگار وسکر رو عکسشو بزاری فرق داره اهمیت وسکر تو رزیدنت اویل کجا و این کجا ! از اون حرفا زدی نیما ها. :d حتی کسی که رزیدنت اویل رو بازی نکرده وسکر رو میشناسه ولی اینو تو این حالت زامبی ممکنه همه نشناسن. (کسانی که رزیدنت اویل ... رو بازی نکردن)

... Zero

1_6_2012_8_14_05_PM.jpg

دانلود

حمید دمت گرم ولی حالم بد شد این چیه؟

اینا چیه می ذاری حمید؟تا 3 روز غذا از گلوم پایین نمیره!

من الآن فقط دارم به این فکر می کنم که چطوری این رو به رولیشن ربطش دادی؟قدرت تخیلت خیلی بالاست حمید!:d

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

راستی،حمید!توی اون سایتی که عکس کلیر که خودت کشیده بودی رو گذاشتی،مطالبش رو هم خودت نوشتی؟میشه ترجمشون رو هم بذاری؟اینم لینکش:

reHorror: Imagining Resident Evil 6 | Rely on Horror

http://s1.picofile.com/file/7238209779/videoplayback_3.flv.html
حمید خدا لعنتت نکنه با این...

شخصیت محبوب من رو هم که همه می دونند... اگه دوستان متهمم نکنند به خاطر این علاقه... من عاشق Leon S. Kennedy هستم به دلایل متعدد که بارها و بارها گفتم...

یه سوال!
من میخوام بازی رزیدت اویل 4 رو دانلود کنم.انگار یه نسخه ای به اسم رزیدت اویل 4 اویل دریمز هست که هیچ اثرای ازش تو سایت رزیدنت اویل یا کپ کام و ...نیست.
شما چیزی می دونین؟

یه سوال!
من میخوام بازی رزیدت اویل 4 رو دانلود کنم.انگار یه نسخه ای به اسم رزیدت اویل 4 اویل دریمز هست که هیچ اثرای ازش تو سایت رزیدنت اویل یا کپ کام و ...نیست.
شما چیزی می دونین؟

این بازی با عنوانی که شما میگید رسمی نیست ممکنه چند تا مود به بازی اضافه شده باشه مثل بازی کردن در حالت جیل یا کلر یا ....

vu0sqf9c3bmtas08y6.jpg

آخرین ویرایش:
خب سلام به همه دوستان عزیز.از کجا شروع کنم؟نمیدونم....شاید بهتره اصلا شروع نکنم ولی نمیشه.
اول از همه کی DC و UC رو تموم کرده؟ خیلی جالب هستن این دوتا بازی و یه سری کوچک از گره ها رو باز میکنن.
دوم: همین دیروز CV رو تموم کردم (افرین به من) برای اولین بار.اما چیزی که بیشتر از همه ذهن منو مشغول کرد فایلی به اسم HUNK`S REPORT بود.اگر دوست داشته باشین ترجمه میکنم و براتون میذارم چون به نظرم جای بحث داره.به نظرم یه راه ارتباطی با RE6 داره.بازم نمیدونم چون ترتیب اتفاق افتادن وقایع از دستم در رفته.
سوم:اقا نیما گفتی که هانک روسیه ای هست نه؟ به نظر نمیاد چون اگر دقت کرده باشین تمام کاراکترهای روسیه ای توی RE از حرف زدنشون میشه تشخیص داد که روسیه ای هستن ولی توی DC هانک با لهجه غلیظ امریکایی حرف میزنه.
چهارم:به نظر شما،این وسط عجیب نیست که خبری از هانک و نیکولای نیست؟ اونم روسیه ای ها که همیشه ترجیح میدن ابراز وجود کنن؟ همیشه دوست دارن روی صندلی عقب بشینن چون جای بیشتری برای ولو شدن هست و منتظر یه فرصتن؟ عجیب نیست؟ من که خودم شخصا دوست دارم بدونم که هانک و نیکولای کجا هستن.
RE6 میگن توی چین هست ولی از کجا معلوم توی یه شهر بزرگ توی چین نباشه؟ شاید اصلا توی روستا نباشه.
پ.ن:این نظر سنجی رو هم محض رضای خدا عوض کنین!!! الان دیگه موزه ها برای خریدنش صف میکشن!!!
اقا اصلا چرا بریم سراغ کاراکتر های اصلی و کلیشه ای تا بحث کنیم؟ چرا یه دفعه هم شده نمیایین روی فرعی ها بحث کنین در حالی که اصلی ها به بن بست خوردن و خیلی کم میشه بگیم چه اتفاقی میوفته براشون در حالیکه روی فرعی ها به خوبی میتونیم مانور بدیم جای بحث بیشتری هم داره؟
چاره اش فقط یک دقیقه! فقط یک دقیقه رها کردن کلیر-جیل-کریس-لیان-ایدا و ..... هست

آخرین ویرایش:
خب سلام به همه دوستان عزیز.
به به، رفیق قدیمی... >:d<
خُب حالا که با Wesker کاری نداشتی، چه خطر از Nemesis... جلوش کم نیاوردی که...؟
;)

---------- نوشته در 08:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 AM ارسال شده بود ----------

پ.ن:این نظر سنجی رو هم محض رضای خدا عوض کنین!!! الان دیگه موزه ها برای خریدنش صف میکشن!!!
با احد رایزنی کن... الان مدت هاست بچه ها همین نظر رو دارن...
چندتا پیشنهاد هم داشتیم از موزه های خفن... ولی گفتیم بذار Safe بیاد که چونه بزنه.
;)

---------- نوشته در 08:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 AM ارسال شده بود ----------

چاره اش فقط یک دقیقه! فقط یک دقیقه رها کردن کلیر-جیل-کریس-لیان-ایدا و ..... هست
رفیق، اینجوری که سری RE رو هواست... :d

حالا بی شوخی، نظر بدی نیست... بچه ها Sheva چطوره... توی شخصیت های فرعی، من بیشتر از همه دوسش دارم...
William Birkin هم بد نیست...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or