بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کاملا درسته حسین.امیر جان،آخه یک حرف هایی می زنی که آدم مغزش رگ به رگ میشه.من که خون دماغ شدم! :d واقعا از تو دیگه توقع نداشتم.حالا اگه لیون می گفت یک چیزی!

چاکر لیون خان! :d

مگه تو داستان رو نمی دونی؟آمبرلا،سازمان و ترایسل،3 تا مقوله ی کاملا جداگانه هستند.ایدا برای سازمان کار می کنه نه ترایسل.وسکر هم اول عضو آمبرلا بوده.ولی در تاریخ 25 جولای سال 1998 از آمبرلا جدا میشه و به سازمان ملحق میشه و اونجا با یکی از ماموران فوق العاده حرفه ای و کارکشته ی سازمان به نام ایدا ونگ وارد همکاری میشه.تا اینکه 5 سال بعد یعنی در سال 2003 به دستور سازمان مدارکی رو بر علیه آمبرلا به دادگاه ارائه میده و آمبرلا محکوم میشه!بلافاصله پس از نابودی آمبرلا توسط کریس و جیل،وسکر از سازمان جدا میشه و به ترایسل ملحق میشه.بنابراین می بینیم که سازمان و ترایسل،2 تا مقوله ی کاملا مجزا هستند.حتی خود ایدا هم در رزیدنت اویل 4 در گزارش خودش به سازمان میگه:شرکت دارویی S (که در رزیدنت اویل 5 مشخص میشه همون ترایسل بوده) برای تمام مردم جهان خدمات دارویی و درمانی ارائه می کنه.ما می دونیم که وسکر با اونا در ارتباطه!به نظر من سرنوشت ترایسل در دامناشن و سرنوشت سازمان،ایدا و همچنین الکس وسکر در رزیدنت اویل 6 مشخص میشه.این رو هم اضافه کنم آمبرلا،سازمان و ترایسل رقیب هم هستند!گرچه آمبرلا برای مدتی با ترایسل وارد همکاری میشه.ولی ترایسل فقط می خواسته از اون برای رسیدن به اهداف خودش استفاده کنه.این رو هم اضافه کنم که بنیانگذار شرکت ترایسل مادر بزرگ اکسلا (خواهر هنری تراویس) بوده.بنیانگذار سازمان هم احتمالا الکس وسکره!

مگه تو داستان رو نمی دونی؟آمبرلا،سازمان و ترایسل،3 تا مقوله ی کاملا جداگانه هستند.ایدا برای سازمان کار می کنه نه ترایسل.وسکر هم اول عضو آمبرلا بوده.ولی در تاریخ 25 جولای سال 1998 از آمبرلا جدا میشه و به سازمان ملحق میشه و اونجا با یکی از ماموران فوق العاده حرفه ای و کارکشته ی سازمان به نام ایدا ونگ وارد همکاری میشه.تا اینکه 5 سال بعد یعنی در سال 2003 به دستور سازمان مدارکی رو بر علیه آمبرلا به دادگاه ارائه میده و آمبرلا محکوم میشه!بلافاصله پس از نابودی آمبرلا توسط کریس و جیل،وسکر از سازمان جدا میشه و به ترایسل ملحق میشه.بنابراین می بینیم که سازمان و ترایسل،2 تا مقوله ی کاملا مجزا هستند.حتی خود ایدا هم در رزیدنت اویل 4 در گزارش خودش به سازمان میگه:شرکت دارویی S (که در رزیدنت اویل 5 مشخص میشه همون ترایسل بوده) برای تمام مردم جهان خدمات دارویی و درمانی ارائه می کنه.ما می دونیم که وسکر با اونا در ارتباطه!به نظر من سرنوشت ترایسل در دامناشن و سرنوشت سازمان،ایدا و همچنین الکس وسکر در رزیدنت اویل 6 مشخص میشه.این رو هم اضافه کنم آمبرلا،سازمان و ترایسل رقیب هم هستند!گرچه آمبرلا برای مدتی با ترایسل وارد همکاری میشه.ولی ترایسل فقط می خواسته از اون برای رسیدن به اهداف خودش استفاده کنه.این رو هم اضافه کنم که بنیانگذار شرکت ترایسل مادر بزرگ اکسلا (خواهر هنری تراویس) بوده.بنیانگذار سازمان هم احتمالا الکس وسکره!
ولی بازم من توی شکم
چرا
اون تیکه ای رو که مشخص کردمو دوباره بخون
راستی اون تریسل نه ترایسل

یه توضیح کوچک:
RE:The Umbrella Chronicles و RE: The Darkside Chronicles 2 تا شماره از این سری بودن که برای کنسول Wii ساخته شدن.
اولی شامل 4 سناریو به نام های :
Train Derailment :خارج شدن قطار از خط-مربوط بهRE ZERO
Mansion Incident :حادثه عمارت-RE REMAKE
Raccoon`s Destruction :نابودی شهر راکون-حوادث RE3
Umbrella`s End :پایان امبرلا-که رویارویی کریس و جیل با اخرین پایگاه امبرلا در روسیه و نبردشون با قدرتمند ترین تایرانت امبرلا T.a.l.o.s رو به تصویر میکشه
و دومی شامل سناریوهای :
Operation Javier :که لیان و کراوزر رو در امریکای شمالی و در یه روستا به تصویر میکشه که دنبال فردی به اسم Javier Hidalgo که یکی از سازندگان داروی شرکت امبرلا هست میگردند
Memories Of A Lost City :خاطرات شهر گمشده-که حوادث RE2 ؤ< به طور کامل به تصویر میکشه
Game Of Oblivion :بازی نیستی-حوادث RE:CV رو به تصویر میکشه
Krauser`s Hidden Story :که پشت پرده داستان کراوزر رو بیان میکنه
هر دوتای این بازی ها دارای دوربین اول شخص (هدفی) هستند که خود بازی شما رو هدایت میکنه و شما مسئول تیر اندازی و .... هستین
به نظر خودم که خیلی قشنگ هستن مخصوصا DC که واقعا عالیه--ویلیام و Mr.X به بهترین وجه ممکن به تصویر کشیده شدن.
اگر تاحالا بازیشون نکردین حتما دنبالشون برین چون یه خورده بیشتر متوجه قضایا میشین
امیدوارم کامل باشه.

تریلر جدید و فوق العاده دیدنی از رزیدنت اویل : اپریشن راکون سیتی از دستش ندید.

rd1n14cvocd27a2bzg4.jpg

دانلود کم حجم 25 مگ

آخرین ویرایش:
سلام حمید،منتظرت بودم.
حمید عالی بود!!! چیکار کردن!!! افرین!!! وکتور رو داشتی؟
میگم اینو فیلم کنن بهتر نیست؟

سلام. یعنی بگم فوق العاده بود این CG اینا باید دمنیشن رو هم میساختن.

تریلر جدید Resident Evil ORC بصورت HD
File download - Gamersyde

ممنون سینا. من میخواستم تا داغ هست بچسبونم به تنور :d تریلر رو کامل دیدم این Intro بازی هست فوق العاده بود. ملت کف کردن دیشب!

آخرین ویرایش:
سلام به همه عزیزان دوست و دوستان عزیز. بدون مو خوش میگذره؟!:d چه خبرا؟ تو این چند وقته که نبودم کپکام رو با خاک یکسان کردید یا نه؟
دست بچه‌های ما و بچه‌های slant six درد نکنه، بعد از خستگی امتحانای ناجوانمردانه، یه همچین تریلر جالبی میچسبه!
واقعاً کارگردانی جالبی داشت، جو کثیف بازی به راحتی قابل درک بود. آخی... آخی یاد RE2 افتادم... . دروغ چرا یکم ته دلم به این عنوان امیدوار شدم ولی همچنان اعتقاد دارم این عنوان میتونست خیلی بهتر از این ظاهر بشه.

تریلر جدید Resident Evil ORC بصورت HD
File download - Gamersyde
ممنون از حمید برای لینک قبلی .
همش که نه ولی به همه توصیه میکنم ببینید . کف خون قاطی میکنید .
چیز اسپولی هم نداره .
سینا یه جا آپ کن من بتونم بکشمش تو رپید باز از این نمیشه

من دلم نمیخواد به جای این کثافت های U.S.S بازی کنم. اون پلیس ها بهتر بودن.:d

اینا اسم سرباز های Spec - Ops هستند : Tweed, Dee-Ay, Harley, Willow, Shona and Party Girl

آخرین ویرایش:
از ویلیام خیلی خوشم میاد .. ویروس جی رو کشف کرد و همین ویروس باعث شد وسکر زنده بمونه و کاراش رو مخفیانه انجام بده .
آره، می تونیم راجع به William صحبت کنیم... گذشتش هم نسبت به دیگران خیلی مبهمه...

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 AM ارسال شده بود ----------

حالا اگه لیون می گفت یک چیزی!

چاکر لیون خان! :d

No Problemo Buddy...
;)
شما راحت باش... من کلاً اینجام برای چیز یاد گرفتن...
>:d<

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 AM ارسال شده بود ----------

راستی اون تریسل نه ترایسل
فکر کنم ترایسل درست تر باشه ها امیر...
;)
چه اسپم بیخودی دادم.... :p

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

اگر تاحالا بازیشون نکردین حتما دنبالشون برین چون یه خورده بیشتر متوجه قضایا میشین
واقعاً امیدوارم سیستمم اجرا کنه و برم بازیشون کنم... راستش هنوز از ترس همین قضیه نرفتم سراغشون... اما می دونم که بازی کردنشون لازمه... اینا پورت نمیشن برای PS3 یا X-box

لعنتی وقتی Remake رو بازی کردم دیدم چقدر نکات مبهم برا روشن شد.... :-o

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

تریلر جدید و فوق العاده دیدنی از رزیدنت اویل : اپریشن راکون سیتی از دستش ندید.
حمید دمت گرم... معرکه بود...
بچه ها دیدید گفتم این عنوان هم خوبه... لعنتی هر چی که اسم RE رو یدک بکشه من عاشقشم...

---------- نوشته در 12:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان دوست و دوستان عزیز. بدون مو خوش میگذره؟!:d چه خبرا؟ تو این چند وقته که نبودم کپکام رو با خاک یکسان کردید یا نه؟
دست بچه‌های ما و بچه‌های slant six درد نکنه، بعد از خستگی امتحانای ناجوانمردانه، یه همچین تریلر جالبی میچسبه!
واقعاً کارگردانی جالبی داشت، جو کثیف بازی به راحتی قابل درک بود. آخی... آخی یاد RE2 افتادم... . دروغ چرا یکم ته دلم به این عنوان امیدوار شدم ولی همچنان اعتقاد دارم این عنوان میتونست خیلی بهتر از این ظاهر بشه.
به، رفیق Silent Hillی ما چطوره...؟ >:d< چه خطرا از کله هرمی...
خوشحالم که داری با این عنوان هم ارتباط برقرار می کنی...

با حجم 25 مگ گذاشتم که یعنی ندیدی واقعا ؟ o :

نخیر.25 مگ برای شما چیزی نیس برای ما یه عمره!!!!!!!!!!!!!
آهان راستی برا زمان استراحتتون دوستان یه قسمت از re4 رو گذاشتم که عمرا اگه دیده باشین نبینین از دستتون رفتهb-)
http://ge.tt/8sZwN7C?c

به، رفیق Silent Hillی ما چطوره...؟ >:d< چه خطرا از کله هرمی...
خوشحالم که داری با این عنوان هم ارتباط برقرار می کنی...

به رفیق سلام خوبم، شما چطوری؟:d
لیان عزیز بنده قبل از اینکه پام به تپه سکوت باز شه تو عمارت اسپنسر و خیابونهای راکون سیتی چرخ میزدم!

نخیر.25 مگ برای شما چیزی نیس برای ما یه عمره!!!!!!!!!!!!!
آهان راستی برا زمان استراحتتون دوستان یه قسمت از re4 رو گذاشتم که عمرا اگه دیده باشین نبینین از دستتون رفتهb-)
http://ge.tt/8sZwN7C?c
=)) بسی خندیدیم، کار زیبایی از گروه دوبلاژ جوان! در حد سریال‌های farsi one بود. اصلاً جنس صدای لیان داشت منو دیوونه میکرد چقدر به هیکلش این صدا میمود:)) ای تو روحتم باحال بود. دیالوگ‌ها اصلاً مفهومی و معنا گرا بودند... دست دوبلرهای گرامی درد نکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or