بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اول از همه کی DC و UC رو تموم کرده؟ خیلی جالب هستن این دوتا بازی و یه سری کوچک از گره ها رو باز میکنن.

سلام. من همه رو تموم کردم به غیز از گلد ادیشن چون کنسول ندارم. آره جالب هستن مخصوصا رابطه لیان با کراورز تو عملیات جاویر رو من تا قبل DC اصلا نمیدونستم. یا تو UC که کاملا نشون میده فرار وسکر از امارتو و همینطور بعد از فرار وسکر از امارت چه اتفاتی رخ میده.

ولی از کجا معلوم توی یه شهر بزرگ توی چین نباشه؟ شاید اصلا توی روستا نباشه.

چون وندی ماک گفته صدا پیشه یه زن روستایی چینی هست تو بازی.

سلام. من همه رو تموم کردم به غیز از گلد ادیشن چون کنسول ندارم. آره جالب هستن مخصوصا رابطه لیان با کراورز تو عملیات جاویر رو من تا قبل DC اصلا نمیدونستم. یا تو UC که کاملا نشون میده فرار وسکر از امارتو و همینطور بعد از فرار وسکر از امارت چه اتفاتی رخ میده.
چطوری حمید...
لعنتی این دو تا رو هنوز وقت نکردم بازی کنم.... اصلاً شاید سیستمم اجرا نکنه....

به نظر شما این خوبه؟
چه کسی اتفاقات RE6 رو رقم میزنه؟
منظورم این نیست که کاراکتر اصلی کیه،منظورم مثلا وسکر در RE5 و .....
به عنوان مثال مثلا وسکر پدر!!! داره یه کارایی میکنه یا شری یا ....
من که اینا رو به کاراکتر های اصلی بیشتر ترجیح میدم:
اول از همه هانک-نیکولای-شری-کارلوس-کراوزر-وسکر-استیو بورنساید (گرچه خیلی هم از اخلاقش خوشم نمیومد-چون بچه گونه بود)(البته اگر وسکر سر به نیستش نکرده باشه!!!)
بازم نظر خودتونه.....
چون وندی ماک گفته صدا پیشه یه زن روستایی چینی هست تو بازی.
خب یه روستایی توی بازی به این معنی نیست که بازی تو روستا هست.چون مدرکی نیست......
دوستان یکی بیاد یه خورده اصلاعات در مورد این سرگی ولادیمیر بگه،یه خورده مبهمه......
اینم ترجمه همون فایلی که گفتم:
خطاب به اقای الفرد اشفورد-رئیس بخش
امروز ساعت 16:32 با موفقیت از پایگاه حمل و نقل امبرلا با مقادیر زیادی کپسول B.O.W رسیدم.مراقبت شدیدی هنگام حمل و نقل به کار گرفته شد و همه هر 108 محل بازرسی دارای شرایط "سبز" بر طبق شرایط استاندارد بودند.
اون کپسول به طور کاملا صحیح در یک فریزر قرار گرفته شد.
فقط یک چیز هست که من درک نمیکنم.به طور معمول،ما برای ماموریت های ویژه انتخاب شدیم.چرا این دفعه به ما دستور حمل یه کپسول منجمد داده شده بود؟
کاملا متوجهم که اینها شاید جز مسائل فوق محرمانه به حساب بیاید اما بدون اگاهی از محتوای محموله،سلامتیمون میتونه در یه ریسک بزرگ قرار بگیره.
این خیلی مهمه مخصوصا اگر این محموله،حامل چیزی مضر باشه.
ما ازتون در خواست اطلاعات بیشتری داریم مخصوصا اگر در اینده مشابه این گونه از ماموریت ها داشته باشیم.
(اینجاش یه خورده در مورد بخش میگه و مهم نیست)
امروز ساعت 23:00 ما برای ماموریت بعدیمون اماده میشیم.
واحد نیروهای ویژه امبرلا-هانک

خب توجه داشته باشین که RE:CV 3 ماه بعد ازحادثه راکون سیتی اتفاق میوفته.
حالا اینجا من یه ذره ابهام دارم.هانک قبلا ویروس G رو از ویلیام گرفته بود و اگر اشتباه نکنم داده بود به ازول ای اسپنسر.
خب اخرش میگه ما داریم میریم برای یه ماموریت دیگه.همه مون میدونیم که ماموریتاشون هرچی بودن،مسلما انجام یه کاری برای امبرلا بوده.حالا من میخوام بدونم که این هانک از این ماموریت به بعد کجا رفته.
بچه ها توی این UC یه چیزی دیدم داشتم نیم ساعت کف میریختم!!! با جیل و کریس میری توی یه راهرو که لیزرها میان به سمتت (تو فیلمشم بود) بعدش کریس یه واروی تر و تمیز میزنه که اصلا مختون هنگ میکنه!!!

خب اخرش میگه ما داریم میریم برای یه ماموریت دیگه.همه مون میدونیم که ماموریتاشون هرچی بودن،مسلما انجام یه کاری برای امبرلا بوده.حالا من میخوام بدونم که این هانک از این ماموریت به بعد کجا رفته.
فکر کنم باید منتظر ORC باشی تا سرانجام Hunk رو متوجه بشی...

راجع به اتفاق افتادن RE6 تو روستا... به نظر من چون یکی از جذابترین Locationهای RE4 ، روستا بوده، CAPCOM تصمیم گرفته که این موفقیت کوچیکش رو دوباره تکرار کنه...

خودت به شخصه آیا با منطقه روستایی تو RE4 حال نکردی...؟

---------- نوشته در 12:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

من اطلاعاتم کمه وگرنه عاشق اینجور بحث ها هستم حیف:(
نفرمایید استاد این حرف رو... ما که به شخصه کلی از اطلاعات سودمند شما استفاده کردیم.

لیان دقیقا!!!
یکی از دلایلی که منتظر ORC هستم همینه.....
اون VECTOR هم خیلی مرموزه،دقت کردین که همیشه توی عکسای منتشر شده،جلوتر از بقیه وامیسه و نسبت به بقیه یه خرده بیشتر جلوه میده؟
البته گفته شده که هانک و وکتور با هم رفیق هستن

من اطلاعاتم کمه وگرنه عاشق اینجور بحث ها هستم حیف:(
کسی آمار نداره این اویل های wii که قرار بود پورت بشن برای ps3 اومدن یا نه؟

نه حامد جان هنوز نیومده فقط گفتن تو سال 2012 عرضه میشه .

---------- نوشته در 12:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم باید منتظر ORC باشی تا سرانجام Hunk رو متوجه بشی...

راجع به اتفاق افتادن RE6 تو روستا... به نظر من چون یکی از جذابترین Locationهای RE4 ، روستا بوده، CAPCOM تصمیم گرفته که این موفقیت کوچیکش رو دوباره تکرار کنه...

---------- نوشته در 12:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

نفرمایید استاد این حرف رو... ما که به شخصه کلی از اطلاعات سودمند شما استفاده کردیم.

نگوووووووووووووووووووووو کجای روستا خوبه آخه ؟ خدایش تو شهر با اون ساختمونهای مخوف و اتاق هایی که رو دیوار هاش خون پاشیده شده با چراغ هایی که گاها خاموش و روشن میشن بهتره یا تو علف ها بدویی فقط ؟ :d

حمید راست میگه.به شخصه حال نکردم.حتی با روستای شماره 5 هم حال نکردم.
ولی راکون سیتی!!!
اون کجا و روستا کجا!!!

نگوووووووووووووووووووووو کجای روستا خوبه آخه ؟ خدایش تو شهر با اون ساختمونهای مخوف و اتاق هایی که رو دیوار هاش خون پاشیده شده با چراغ هایی که گاها خاموش و روشن میشن بهتره یا تو علف ها بدویی فقط ؟ :d

حمید راست میگه.به شخصه حال نکردم.حتی با روستای شماره 5 هم حال نکردم.
ولی راکون سیتی!!!
اون کجا و روستا کجا!!!
آره خُب، قبول دارم محیط های شهری و محیط های مرموز مثل کاخ ها سلطنتی و خونه های بزرگ فوق العاده ان...
اما با روستا هم حال کردم...
به خاطر محیط مه آلود و ابریش... >:d<

بچه ها Sheva چطوره... توی شخصیت های فرعی، من بیشتر از همه دوسش دارم...
William Birkin هم بد نیست...!!!

از ویلیام خیلی خوشم میاد .. ویروس جی رو کشف کرد و همین ویروس باعث شد وسکر زنده بمونه و کاراش رو مخفیانه انجام بده .

من نظرم اینه که همه چیز در مورد سازمان تو RE6 مشخص میشه و ادا هم میتونه شخصیت منفی بازی باشه و همین طور همه چیز در مورد الکس وسکر مشخص میشه .
البرت به ادا ملحق شد تا براش نمونه ها رو بیاره ولی اخر RE4 ادا گفت به جا نمونه چیز دیگه ای برای البرت فرستاده و به نظرم همه ابهامات تو شماره بعد رفع میشن . ولی تا حالا که کپکام بازیش رو معرفی رسمی نکرده !

سلام
حالا که بچه ها هستن یه سوالی رو دوباره میپرسم چون شدیدا مغزمو مشغول کرده
به خدا

چقدر احتمال وجود داره که ada جاسوس شرکت تراویس( tricel) تریسل باشه:-o

احتمالا زیر 10 درصد چون همینحوری نمیان تابلو کنن یه شرکتی کلا از اول مخفی بوده
چرا این قدر کم
طبق فایل ها تریسل قبل از امبرالا تنها شرکتی بود که توی این زمینه فعالیت میکرد
این بخشی از فایل های اویل 5
در آغاز اواسط قرن 20 ، شرکت تراویس به طور فعال شروع به جمع آوری نمونه هایی از گیاهان ، جانوران و حشرات بود. آثار هنری در جمع آوری این نمونه ها بسیار موثر بود.
نمونه های جمع آوری شده در تحقیقات دارویی مورد استفاده قرار گرفت ، و بعد از آن این پژوهش با موفقیت تجاری روبرو شد و شرکت داروسازی تراویس تاسیس شد. شرکت بازرگانی تراویس هم پایه ای برای بخش حمل و نقل شد. تمامی این موفقیت ها از اطلاعات موجود در کتابهای هنری متولد شد. نمونه های بدست آمده از جانوران آفریقایی برای ایجاد بخش مستقل و دارویی مورد استفاده قرار گرفت. به سال 1960 این سه بخش از تراویس تاسیس شده بودند ، به همین منظور اسم اون رو به تریسل تقییر دادند.
با این حال خانواده ی تراویس تنها کسانی نبودند که از دانش محرمانه ی هنری مطلع بودند. بنیانگذاران آمبرلا ، اوزول اسپنسر ، توانست اون اطلاعات سود مند رو ضبط کنه. ناگفته نماند که اعمل خاص اندیپایا هم مورد توجه اسپنسر بود. فرضیه ی اسپنسر این بود که گل به کار رفته در مراسم مذهبی این قبیله بسیار با اهمیته ، و این در نهایت به کشف این نمونه ویروس منجر شد.
منبع

چقدر احتمال وجود داره که ada جاسوس شرکت تراویس( tricel) تریسل باشه:-o

صفر درصد . ادا جاسوس سازمانی بود که هیچ اطلاعاتی ازش فاش نشده و رقیب امبرلا بوده و همین سازمان با مدارکی که وسکر علیه امبرلا به دادگاه ارائه میکنه , باعث میشه اسپنسر تحت تعقیب قرار بگیره . اگه ادا جاسوس ترایسل بود که وسکر رو دور نمیزد .

تو گزارش وسکر هم اشاراتی شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or