بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کدوم مطلب رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طلسم چیه !!!!! این بازی علمیه , ماورایی نیست که طلسم داشته باشه !!!!!!!!!!
برای اینکه سرش سرخ رنگه ( یه مدل از زامبیه که سگ جونتره )

آنچه در رزیدنت ایول 6 می خواهیم
سری بازی های سبک بقای وحشت کپ کام می تواند تغییرات اندکی داشته باشد .این خواسته های ماست!

Resident-Evil-6-Teaser-TGS.jpg

رزیدنت ایول 6 هنوز وارد بازار نشده است ،حداقل نه به طور رسمی.علارغم شایعات و خواسته های درست و غلطی که در بین بیش از یک میلیون طرفدار در سرتاسر دنیا وجود دارد،هنوز شرکت کپ کام ساخته شدن یا انتشار نسخه اصلی بعدی در سری سبک بقای وحشتش را تائید نکرده است.
شرکت کپ کام نیازی نمی بیند تا در این باره اطلاعاتی منتشر کند ولی درز کردن اطلاعاتی درباره گویندگان صدا در آن و موارد مهمی چون رتبه رزیدنت ایول 5 که به عنوان پر فروش ترین نسخه شناخته شده است و مباحثی از این حیث تضمین می کند که نسخه بعدی رزیدنت ایول در راه است.و حال این پرسش پیش می آید که نسخه ی در راه چه نوع رزیدنت ایولی خواهد بود؟

لطفا مارا بترسانید

رزیدنت ایول 4 جلوه جدیدی از سری زامبی های کپکام را به تصویر کشید،زاویه دوربین به عنوان یک عنصر مهم در بازی تغییر مکان داد.جریان بازی دیگر مانند نسخه ای قبلی ، بازیکن را در موقعییتی قرار نمی داد تا برای حفظ جان خود با جان و دل بجنگد،از شدت ترسناکی بازی کاسته شده بود و بیشتر به بازی های اکشن شباهت یافته بود.
رزیدنت ایول 5 نیز تنها زیر این تغییر خط کشید و بر آن تاکید کرد.این نسخه نیز مانند نسخه چهارم از سبک قدیمی نسخه های قبلی فاصله گرفته بود و کاملا از نظر سبک مشابه نسخه قبل خود بود و این در حالی است که طرفداران این بازی نزدیک به یک دهه انتظار نسخه متفاوت را می کشیدند صرف نظر از کیفیت گرافیکی، رزیدنت ایول 5 نیز مشابه نسخه چهارم بود با همان مشکلات سابق.
کپ کام به عقاید مخاطبان خود احترام گذاشته وبه نظرات آنان توجه می کند به همین خاطر رزیدنت ایول رولیشنز راهی خلاقانه برای حفظ تعادل بین اکشن و حالت تعلیق در بازی به وسیله جابه جایی مدام در لوکیشن های بازی که خود را با هر سلیقه ای وفق می دهد یافته است

رزیدنت ایول 6 می بایست مشتاقانه اصول و مبانی رزیدنت ایول را بپذیرد و با آنان هم سو شود.
می توان در میان موقعیت های ترسناک نیز حوادث جذابی را خلق کرد تا هم هیجان بازی بالا رود و هم سبک اصلی آن پا بر جا بماند.فیلم های ترسناک رزیدنت ایول این قابلیت را به اثبات رسانده است.بنابراین دلیلی وجود ندارد تا از اصل موضوع رزیدنت ایول دور شد و به سبک بیگانه ایی رو آورد.
دوباره آن محیط های مضطرب کننده و موجوداتی بی رحم را وارد صحنه کنید.همان محیط تاریکی را بازسازی کنید که دلهره می آفریند.شب تاریکی که وحشت به یک باره از گوشه ایی بر بازیکن حجوم می آورد نه هوای آفتابی و روشنی که هیچ وحشتی را القا نمی کند.

زنده ماندن هدف اصلی است

بحران اصلی رزیدنت ایول تهدید فرد تنهایی است که تمام تلاشش فرار از مرگ فجیحی است که وی را تعقیب می کند.بازی بایست به گونه ایی باشد که حتی هنگامی که مهمات فراوان در دست دارید باز هم دلهره داشته باشید و تهدید شوید.نسخه های 4 و 5 این بازی فاقد این ویژگی ها بوده است.به طوری که در طی بازی ترس و هراسی حس نمی شود.هیچ موجود ترسناکی یا خطری نمی تواند بازیکن را تهدید کند هنگامی که او به طور کامل مسلح شده است و به طور همزمان چندین سلاح با خود دارد. رزیدنت ایول 6 می بایست تقریبا بازیکن را از مهمات محروم سازد. به طوری که وی مجبور به گریز باشد.بازیکن می بایست مجبور باشد برای زنده ماندن در استفاده کردن از مهمات خود صرفه جویی کرده و در مواقع بسیار ضروری مجبور به شلیک کردن شود. این سوال باید به طور مداوم در ذهن بازیکن به وجود آید که آیا بهتر نیست بگریزم و در جایی مهم تر از داشته های خود بهره ببرم؟ این چیزی است که اصالت وحشت فراگیر رزیدنت ایول را به بازیکن تلقین می کند.

میراث را به یاد آورید

نسخه های 4 و 5 رزیدنت ایول از موضوع اصلی منحرف شده اند و داستان اصلی را کنار گذاشته بودنند.
و در باره شخصیت های مهم بازی این سوال وجود دارد که چرا کریس رد فیلد و لیون کندی ماجرای مشترکی با یکدیکر ندارند و اصلا یکدیگر را نمی بینند.
طرفداران این بازی تمایل دارند که این دو شخصیت را در حال کار با یکدیگر ببینند. این در حالی است که کپ کام هنوز به دور ماندن این دو شخصیت از یکدیگر ادامه می دهد.
رزیدنت ایول 6 باید دوباره از قهرمانان و شخصیت هایی یاد آوری کند که در مشهور شدن این بازی نقش مهمی بازی کرده اند.و همچنین باید از افکار و اعمال گیج کننده که از موضوع اصلی فاصله گرفته است دوری کند.
به درستی که تحقق چنین خواسته هایی کار ساده ایی نیست ولی در کنار بازی های فراوانی که همین سبک زامبی کشی را به تصویر می کشند نباید رزیدنت ایول با بیش از 15 سال سابقه به گونه ایی پیش رود که گویا باید گذشته درخشان آن را از خاطر برد.

مراقب همکاری در بازی باشید

کارکتر های زیاد و زمان کم. صرف نظر از اینکه کریس ردفیلد یا لیان کندی نقش اول یک بازی قرار بگیرند کپکام نیز منکر این نیست که عاشق اینست که رزیدنت ایول را پر از شخصیت های تازه وارد کند رولیشنز چهار شخصیت تاثیرگذار را به همراه کریس و جیل برای مبارزه با شخصیت منفی معرفی می کند
هر چقدر می گذرد به نظر می رسد که سازندگان بیشتر شیقته این می شوند تا دو قهرمان را در یک داستان مشابه قرار دهند ( رولیشنز 6 شخصیت اصلی را در سه بخش مجزا تقسیم کرده است )
در رزیدنت ایول 5 که این بخش با حضوریک حامی تکامل یافت و به صورت بخشی جدایی ناپذیر از گیم پلی در آمد به صورت آنلاین توسط بازیکن دوم قابل بازی بود
اضافه شدن شوا به سری رزیدت ایول معقول بود اما نه به مکانیزم گیم پلی آن. بازی کردن به همراه هوش مصنوعی مثل یک خر لنگ بود و بازی کردن با یک شریک آنلاین به شدت همان یک ذره ترس و تنشی که ممکن بود در بازی باشد را از بین می برد . درست مثل شنیدن یک جوک مزحک هنگامی که در حال جستجو در یک کلبه ترسناک هستید تا شما را از این حالت خارج کند.
قضیه زمانی بدتر هم می شد که خطوط معیوب اینترنت خیلی مایوسانه به بازیکن یاد آوری می کردند که نتهایی بازی کردن ممکن است راه بهتری باشد
خواه با در نظر گرفتن ضربه ای که مکانیزم همکاری به جو بازی یا کیفیت کلی آن وارد می کند، رزیدنت ایول 6 می بایست به راحتی کاملا از این ایده صرف نظر کند.
اگر کپکام بخش های مالتی پلیر می خواهد ، آن را از بخش اصلی بازی جدا نگه دارد.هیچکس نمی خواهد که یک زیر دست داشته باشد که هیچ کاری به جز نگه داشتن مهمات نمی تواند بکند یا حتی بدتر از آن اینورتوری را هدر بدهد
این تصور که یک بازی در سبک بقای وحشت باید با یک شریک بازی شود هرچند در ایده قابل تحسین است ولی به همان اندازه واضح است که جواب نمی دهد.
آزمایش ها یا وارد کردن تعداد بیشماری شخصیت جدید را بگذارید برای یک فرانچایز دیگر رزیدنت ایول 6 را دست نخورده نگه دارید

زامبی ها را برگردانید

نزدیک به ده سال است که زامبی ها نقش برجسته ای را در بازی رزیدت ایول بازی نکرده اند از زمانی که رزیدنت ایول زیرو برای گیم کیوب عرضه شد. در حین غیبت آنها موجودات آلوده به لاس پلاگاس و ماجینی ها جای آنها را گرفتند .
چیزی که می خواهید به آنها بگویید ، کپکام تلاش می کند جایگزینی برای زامبی ها بیابد هیچ کدام از آنها موجودات ازو در رزیدنت ایول رولیشنز که جایگزین های موثری هستند را از شکست در مقابل موجودات نمادین و خاطره انگیز سری نجات نمی دهد
ساده به نظر می رسد چیزی که نیازی به بازگرداندن ندارد اما نقاط اتکای ترس به یک دلیل محبوب هستند آنها نوای خاصی به یک دنیا می دهند ، رزیدت ایول 6 به نوایی احتیاج دارد که بتواند تلاش خود را برای هرچه بیشتر وفادار ماندن به دیدگاه اصلی کپکام اصلاح کند .

قملرو جدیدی بیابید

بازگرداندن زامبی ها، اجتناب کردن از المان های همکاری در داستان اصلی در بر گرفتن تاریخچه سری ...
بی شک بعضی از شما به ویژه مخالفان رزیدنت ایول متعجب هستید که چرا رزیدنت ایول باید به جایگاه گذشته اش باز گردد در صورتی که زمانی در آنجا بوده است
ساده است - در برگرفتن ریشه های بقای وحشت مانع بر پیشرفت نیست .
رزیدنت ایول رولیشنز یک نمونه کامل برای کارگردانی به جا برای سری است. ایده های ایجاد شده توسط سری های قبلی را در بر می گیرد ولی هنوز در حال یافتن محل های جدیدی برای جستجوست از جمله پیدا کردن تعادل بین سبک بقای وحشت و اکشن در بازی
رزیدنت ایول نمی تواند هیچوقت فراموش کند که چه چیز آن را در ابتدا بزرگ کرد اما این ، فرصت های نو آوری را رها می کند.
آیا اگر زامبی ها بازگردند چیزی که واضح است اینست که ما در ابتدا موجوداتی به باهوشی اوز ها نخواهیم دید؟؟ ما قبلا هم رزیدنت ایول هایی با شخصیت های زیاد و بدون متوسل شدن به ایده های اجباری همکاری دیده ایم.
رولیشنز حتی داستانش را به فصل های مجزا تقسیم می کند ، به بازیکن ها اجازه می دهد در محیط های مختلف و با استایل های متفاوت بازی کنند و تنوع را با ساختار هوشمندانه و به آرامی در اوج نگه می دارد .
رزیدنت ایول 5 بازی بدی نیست در واقع یک عنوان فوق العاده اکشن امروزی است. با این حال این شماره لزوما در خور این فرانچایز نیست که یک چیز عجیب و غریب است.

در طول چند سال گذشته ، سری رزیدنت ایول رویکردش را نسبت به سبک بقای وحشت به طرز قابل توجهی تغییر داده است. تغییر می تواند خیلی خوب باشد اما نه وقتی که بهای چیزی باشد که یک بازی کامپیوتری را معرفی می کند.
آینده هجوم کپکام به دنیای زامبی ها باید یاد آور رزیدنت ایول 4 و همچنین شماره های قبل از آن باشد.
شماره 4 همان قدر که عالی بود به ندرت توانست تنش و ترس واضحی که همه ما انتظار داشتیم ایجاد کند ما می خواهیم که دوباره بترسیم.
خوشبختانه رولیشنز نشان می دهد همه چیز در مسیر درست است . با مقداری کمی از گذشته سری و پیشرفت کلی آن در ذهن رزیدنت ایول 6 می تواند بهترین بازی در سبک بقای وحشت باشد که کپکام ساخته است.
حالا فقط به تایید وجود آن نیاز داریم...

------------------------------------------------------------------------
بابت تاخیرش معذرت می خوام بخش اولش رو خانومم و بخش دومش رو خودم ترجمه کردم کاستی اگر بود ببخشید

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

قرار بود ساعت های 11 یه ترجمه از ونکور به اینجا برسه ؟ کسی خبر نداره چرا دیر کرده ؟:d

داره پیاده میاد :d

بله بله اولا پشت سر من غیبت نکنین :دی
دوما که جمعه پنجشنبه رو گرفتین خوابیدین پشت مانیتور مجردم هستین هر موقع متاهل شدین بهتون می گم پیاده داره میاد ینی چی !!!

مطالب خوبی بود، ولی متاسفانه re4 و re5 رو در یک سطح قرار داده که به نظر اشتباهه. درسته این دو تا نسخه کمی شبیه هم هستند ولی تفاوتهای زیادی با هم دارند...

مطالب خوبی بود، ولی متاسفانه re4 و re5 رو در یک سطح قرار داده که به نظر اشتباهه. درسته این دو تا نسخه کمی شبیه هم هستند ولی تفاوتهای زیادی با هم دارند...
کاملا موافقم... RE4 رو دوست می دارم...

---------- نوشته در 08:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 AM ارسال شده بود ----------

بله بله اولا پشت سر من غیبت نکنین :دی
دوما که جمعه پنجشنبه رو گرفتین خوابیدین پشت مانیتور مجردم هستین هر موقع متاهل شدین بهتون می گم پیاده داره میاد ینی چی !!!
افشین واقعا ممنون... یه بار سنگین رو از رو دوشم برداشتی... گفتم اولین نفری باشم که ازت تشکر می کنم....
در ضمن حمید جان، شرمنده به خاطر بدقولی.... :">

---------- نوشته در 08:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 AM ارسال شده بود ----------

کدوم مطلب رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طلسم چیه !!!!! این بازی علمیه , ماورایی نیست که طلسم داشته باشه !!!!!!!!!!
برای اینکه سرش سرخ رنگه ( یه مدل از زامبیه که سگ جونتره )
ممنون سینا...
در ضمن می دونم این بازی علمیه... منظورم از کتاب طلسم یا شاید بهتر بود می گفتم کتاب نفرین شده همون کتاب سبزه بود که زیر او تابوته بود...
منظورمم از مطلب، زامبی های Crimson Head بود... آخه تا جایی که من یادمه، Crimson Head زامبی نبوده که... نوعی از اون جک و جونورایی بود که تو مراحل پایانی بازی یعنی آزمایشگاه باهاش برخورد می کنیم...

نه کتاب طلسم نه کتاب نفرین شده , اون هیچی نیست .
منظورت B.O.W هاست ??? آره Crimson Head ها هم جزء B.O.W هاست .
در واقع اینا نوع پیشرفته ای از زامبی ها بودن .ببین زامبی هایی که ما میشناسیم به خاطر شیوع و پخش شدن ویروس T در عمارت و شعبه کاراموزی و ویروس G تو شهر به وجود اومدن ولی این Crimson head ها انسانهایی بودن که بطور مستقیم ویروس T رو روشون آزمایش کردن ( یعنی ویروس رو بهشون تزریق کردن )
به خاطر همین هم تعدادشون کمتره و هم از زامبی های معمولی قویتر و سریعتر هستند .

نه کتاب طلسم نه کتاب نفرین شده , اون هیچی نیست .
آره، می دونم که مرتبط به بازی به اون صورت نیست... فقط اینو گفتم که متوجه بشی من کجا منظورم بوده...
به هر حال ممنون سینا جان، حسابی مخت رو جویدما... شرمنده.... :-*
فقط یه مورد کوچیکه دیگه.... البته یه کم بی ربطه. سوال اصلی من اینه که اون Crimson Head برای چی تو اون تابوته گیر کرده بوده، چرا اون تابوته رو اونجوری به زنجیر کشیده بودن... منظورم اینه که شاید سازنده ها می خواستن به چیزی اشاره کنند... مگه نه...؟

زمانیکه لیزا رو میبرن و روش آزمایش میکنن ( لیزا تنها موردی بود که ویروس رو تحمل میکرد ) کم کم از حالت عادی خارج میشه . هر دانشمند یا کارمند آمبرلا که وارد سلولش میشد رو میکشت و پوستش رو میزاشت رو صورتش چون فکر میکرد که اون شخص مادرش هست ( هم علاقه زیادی به مادرش داشته و هم دلتنگ مادرش بوده ) . اون تابوت هم لیزا فکر میکرده که مادرش تو اون بوده به خاطر همین همیشه اونجا ول میگشته .
اون زنجیرها هم به تابوت وصل بود اگه دقت کنی وقتی زنجیرها میره و تابوت پرت میشه پایین لیزا هم میپره میره دنبالش ( بیشتر برای معما بودن اون تیکه بوده یعنی یکی لیزا رو سرگرم کنه و یکی هم ترتیب زنجیرها رو بده )
اون Crimson Head هم خب جا پیدا نکرده بود رفته بود اون تو . برای ترسوندن من و تو . بیشتر برای غافلگیری بوده .
http://www.pic.iran-forum.ir/images/tmgv2fpn11s5wsx3wkb.jpg

زمانیکه لیزا رو میبرن و روش آزمایش میکنن ( لیزا تنها موردی بود که ویروس رو تحمل میکرد ) کم کم از حالت عادی خارج میشه . هر دانشمند یا کارمند آمبرلا که وارد سلولش میشد رو میکشت و پوستش رو میزاشت رو صورتش چون فکر میکرد که اون شخص مادرش هست ( هم علاقه زیادی به مادرش داشته و هم دلتنگ مادرش بوده ) . اون تابوت هم لیزا فکر میکرده که مادرش تو اون بوده به خاطر همین همیشه اونجا ول میگشته .
اون زنجیرها هم به تابوت وصل بود اگه دقت کنی وقتی زنجیرها میره و تابوت پرت میشه پایین لیزا هم میپره میره دنبالش ( بیشتر برای معما بودن اون تیکه بوده یعنی یکی لیزا رو سرگرم کنه و یکی هم ترتیب زنجیرها رو بده )
اون Crimson Head هم خب جا پیدا نکرده بود رفته بود اون تو . برای ترسوندن من و تو . بیشتر برای غافلگیری بوده .
http://www.pic.iran-forum.ir/images/tmgv2fpn11s5wsx3wkb.jpg
در مورد Lisa این چیزایی که گفتی رو می دونستم... البته باز هم ممنون....
در کل خیلی حال دادی رفیق....

سلام. افشین جان ببخشید که دیر جواب دادم اینترنتم قطع بود(ترافیکم تموم شده بود) و هنوز امروز حدودای ساعت 3 وصل شد .من الان ترجمتونو خوندم واقعا زیبا بود دست هر دوتون درد نکنه. متن هم فوق العاده بود و به صورت کلی به چبزایی که ما از رزیدنت اویل 6 میخواییم اشاره شده . اگه کپکام واقعا اینو خونده باشه باید انتظار داشته باشیم رزیدنت اویل 6 کنسل شه . چون ظاهرا تو روستا و مثل 4 5 ساخته شده اینطور که از شواهد و شایعات معلومه.

سلام. افشین جان ببخشید که دیر جواب دادم اینترنتم قطع بود(ترافیکم تموم شده بود) و هنوز امروز حدودای ساعت 3 وصل شد .من الان ترجمتونو خوندم واقعا زیبا بود دست هر دوتون درد نکنه. متن هم فوق العاده بود و به صورت کلی به چبزایی که ما از رزیدنت اویل 6 میخواییم اشاره شده . اگه کپکام واقعا اینو خونده باشه باید انتظار داشته باشیم رزیدنت اویل 6 کنسل شه . چون ظاهرا تو روستا و مثل 4 5 ساخته شده اینطور که از شواهد و شایعات معلومه.
مرسی حمید جان نظر لطفته به پای ترجمه های تو که نمیرسه
کنسل که نه ولی ممکن فضاش شهری تر بشه
به هر حال من مطمئنم کپکام فعلا نمی خواد حرفی در مورد شماره 6 بزنه و منتظر نتیجه ماموریت راکون سیتی و رولیشنزه
بنابراین تا اون موقع می تونه هر جور تغییری به بازی بده
سال 2012 هم شروع شد امیدوارم همین روزا یه خبری از دمنیشن بیاد و از نگرانی درمون بیاره

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

جدا از فن بوی بازی به نظرم شماره 5 از 4 بهتر بود قبلا من هم مث شما فکر می کردم ولی بعد از بازی کردن همزمان این دو بازی به بهتر بودن شماره 5 پی بردم
داستان قوی تر گیم پلی کامل تر مراحل بهتر و مهمتر از همه مهم تر وسکر :دی و پیروی کامل از شماره قبل البته به صورت منطقی تر
مثلا تو بعضی از مرحله های شماره 4 به من احساس حماقت دس می داد مخصوصا قسمتی اشلی دست و پا چلفتی داشت با رانندگش می کرد و دیوار ها رو خورد می کردو منم گانادو می کشتم :|
شماره 5 کمتر از این چیزا داشت و اینکه حس تنش تو بازی بیشتر بود مثلا مرحله لیکر ها یا مرحله قبل از کشتن اگسلا توی کشتی تنش خاصی داشت و شماره 4 بعد از روستا چنگی به دل نمی زد البته همه اینا وقتی بود که تو حالت سخت بازی می کردی
در نهایت جفت بازی ها ربطی به سری نداشتن (شماره 5 فقط از نظر گیم پلی ) برای همینم من در حال حاظر شماره 5 رو بیشتر می پسندم

بله بله اولا پشت سر من غیبت نکنین :biggrin1:
افشین دمت گرم ازخانمتم تشکر کن از طرف ماها تو زحمت افتادش
میگم:d عید همگی مبارک:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or