Leon.Fox
کاربر سایت
ممنون سینا...Crimson Head همونیه که حمید عکسش رو گذاشته و شما میگفتی کیه ؟؟؟
فقط این مطلب رو از کجای بازی می شه فهمید... همون کتاب طلسمی که اونجا بود....
چرا بهش می گن Crimson Head....؟
ممنون سینا...Crimson Head همونیه که حمید عکسش رو گذاشته و شما میگفتی کیه ؟؟؟
داره پیاده میاد :dقرار بود ساعت های 11 یه ترجمه از ونکور به اینجا برسه ؟ کسی خبر نداره چرا دیر کرده ؟:d
قرار بود ساعت های 11 یه ترجمه از ونکور به اینجا برسه ؟ کسی خبر نداره چرا دیر کرده ؟:d
داره پیاده میاد :d
کاملا موافقم... RE4 رو دوست می دارم...مطالب خوبی بود، ولی متاسفانه re4 و re5 رو در یک سطح قرار داده که به نظر اشتباهه. درسته این دو تا نسخه کمی شبیه هم هستند ولی تفاوتهای زیادی با هم دارند...
افشین واقعا ممنون... یه بار سنگین رو از رو دوشم برداشتی... گفتم اولین نفری باشم که ازت تشکر می کنم....
بله بله اولا پشت سر من غیبت نکنین
دوما که جمعه پنجشنبه رو گرفتین خوابیدین پشت مانیتور مجردم هستین هر موقع متاهل شدین بهتون می گم پیاده داره میاد ینی چی !!!

ممنون سینا...کدوم مطلب رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طلسم چیه !!!!! این بازی علمیه , ماورایی نیست که طلسم داشته باشه !!!!!!!!!!
برای اینکه سرش سرخ رنگه ( یه مدل از زامبیه که سگ جونتره )
آره، می دونم که مرتبط به بازی به اون صورت نیست... فقط اینو گفتم که متوجه بشی من کجا منظورم بوده...نه کتاب طلسم نه کتاب نفرین شده , اون هیچی نیست .
در مورد Lisa این چیزایی که گفتی رو می دونستم... البته باز هم ممنون....زمانیکه لیزا رو میبرن و روش آزمایش میکنن ( لیزا تنها موردی بود که ویروس رو تحمل میکرد ) کم کم از حالت عادی خارج میشه . هر دانشمند یا کارمند آمبرلا که وارد سلولش میشد رو میکشت و پوستش رو میزاشت رو صورتش چون فکر میکرد که اون شخص مادرش هست ( هم علاقه زیادی به مادرش داشته و هم دلتنگ مادرش بوده ) . اون تابوت هم لیزا فکر میکرده که مادرش تو اون بوده به خاطر همین همیشه اونجا ول میگشته .
اون زنجیرها هم به تابوت وصل بود اگه دقت کنی وقتی زنجیرها میره و تابوت پرت میشه پایین لیزا هم میپره میره دنبالش ( بیشتر برای معما بودن اون تیکه بوده یعنی یکی لیزا رو سرگرم کنه و یکی هم ترتیب زنجیرها رو بده )
اون Crimson Head هم خب جا پیدا نکرده بود رفته بود اون تو . برای ترسوندن من و تو . بیشتر برای غافلگیری بوده .
http://www.pic.iran-forum.ir/images/tmgv2fpn11s5wsx3wkb.jpg
مرسی حمید جان نظر لطفته به پای ترجمه های تو که نمیرسهسلام. افشین جان ببخشید که دیر جواب دادم اینترنتم قطع بود(ترافیکم تموم شده بود) و هنوز امروز حدودای ساعت 3 وصل شد .من الان ترجمتونو خوندم واقعا زیبا بود دست هر دوتون درد نکنه. متن هم فوق العاده بود و به صورت کلی به چبزایی که ما از رزیدنت اویل 6 میخواییم اشاره شده . اگه کپکام واقعا اینو خونده باشه باید انتظار داشته باشیم رزیدنت اویل 6 کنسل شه . چون ظاهرا تو روستا و مثل 4 5 ساخته شده اینطور که از شواهد و شایعات معلومه.
جدا از فن بوی بازی به نظرم شماره 5 از 4 بهتر بود قبلا من هم مث شما فکر می کردم ولی بعد از بازی کردن همزمان این دو بازی به بهتر بودن شماره 5 پی بردممطالب خوبی بود، ولی متاسفانه re4 و re5 رو در یک سطح قرار داده که به نظر اشتباهه. درسته این دو تا نسخه کمی شبیه هم هستند ولی تفاوتهای زیادی با هم دارند...