بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ببین اویل1 هم زمان قدیم نبود که!سال98بود!ولی محیط قدیمی بود.منظور من اینه.سیستم قدیمی بود.به زمانهای قدیم ربط پیدا میکرد.مطمئن باش اگر داستان و سیستم مدرن بشه و مربوط به زمان ما باشه،بازی فقط و فقط به سمت اکشن شدن میره.

محمد جان منظور من از زمان قدیم زمان شمشیر رو اینا که نبود که قربونت :d اویل 1 هم سال 1996 بود واسه ps1. رزیدنت اویل 2 سال 1998 بود. رزیدنت اویل اوتبریک که تو امارت نبود که ولی اونجا هم تایپ رایتر بود . نبود ؟ !

سال عرضه ی بازیو نمیگم.سال داستانو میگم.خوب آره.دستگاه تایپ تو اویل4 هم بود!ولی فقط به خاطر حفظ سنت.من منظورم این نبود که تو اویلای دیگه دستگاه تایپ نبوده.میگم به خاطر اینکه آغازداستان توی عمارت بوده باتوجه به حال و هوای اون اینو گذاشتن.

خب منم میگم که تو اوتبریک که عمارت نبود چرا گذاشتن واسه حقظ سنت بازم ! نمیدونم شاید حق با شما باشه.

آره دیگه حمید.چون از اولش همین بوده.فقط روحساب حفظ سنت!وگرنه تو یه مکانی مثل آر پی دی که شما از اولش با کامپیوتر درو باز میکنی،دستگاه تایپ چه معنی میده؟!

خب آخه تو رزیدنت اویل 1 هم از این دستگاههای الکترونیکی بوده ولی برای سیو کردن تایپ رایتر استفاده میشد. حالا هر چی. کلا کار جالبی بود.:)

آخرین ویرایش:
محمد جان منظور من از زمان قدیم زمان شمشیر رو اینا که نبود که قربونت :d اویل 1 هم سال 1996 بود واسه ps1. رزیدنت اویل 2 سال 1998 بود. رزیدنت اویل اوتبریک که تو امارت نبود که ولی اونجا هم تایپ رایتر بود . نبود ؟ !
سال عرضه ی بازیو نمیگم.سال داستانو میگم.خوب آره.دستگاه تایپ تو اویل4 هم بود!ولی فقط به خاطر حفظ سنت.من منظورم این نبود که تو اویلای دیگه دستگاه تایپ نبوده.میگم به خاطر اینکه آغازداستان توی عمارت بوده باتوجه به حال و هوای اون اینو گذاشتن.
آره دیگه حمید.چون از اولش همین بوده.فقط روحساب حفظ سنت!وگرنه تو یه مکانی مثل آر پی دی که شما از اولش با کامپیوتر درو باز میکنی،دستگاه تایپ چه معنی میده؟!

آخرین ویرایش:
من هم کاملا با صحبت های محمد و حمید موافقم...
واقعا ترسی که از یه چیز ناشناخته و مرموز به آدم القاء بشه، دیوانه کنندست.... و البته لذت بخش... ;)

رفقا، جواب ابهامات منو ندادید... برام واقعا مهمه بدونم. ممنون.

خب آخه تو رزیدنت اویل 1 هم از این دستگاههای الکترونیکی بوده ولی برای سیو کردن تایپ رایتر استفاده میشد. حالا هر چی. کلا کار جالبی بود.:)

منتظر بودم همینو بگی!:d
دستگا های الکترونیکی تو1 رو شما وقتی میبینی که به قسمت مدرن بازی(آزمایشگاه)وارد شدی!;)

بچه ها راستی من وقتی داشتم RE: Remake بازی می کردم، چند تا سوال برام پیش اومد...

1- اون شخصی که توی تابوت بود و با گرفتن 4 تا Death Mask تابوت میافتاد پایین و اون شخص از تابوت میومد بیرون... کی بود...؟ همون Trevor بود...؟

2- وقتی می خوایم وارد Court Yard بشیم و از سمت راست می ریم، جایی که به کلبه Lisa ختم می شه و تَهِش یه Crank پیدا می کنیم، توی راه یه مجسمه هستش که وقتی چِکِش می کنیم می نویسه:
A Large Statue is Standing Alone in the Dark
مفهوم خاصی داره...؟ معنی جمله رو نمیگما... منظورم اینه که آیا به چیز خاصی اشاره می کنه؟؟ چون هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرد...

3- تو بازی Lost in Nightmare وقتی که کارمون تو اتاق پیانو تموم میشه... وقتی دوباره برگردیم سمت اتاق پیانو، صدای نواختن پیانو میاد که وقتی نزدیک اتاق و وارد اتاق میشیم صدا قطع میشه.... قضیه چیه؟

4- "یه جورایی بی ربطه ها"
بچه ها من RE: Remake رو تازه بازی کردم (به لطف حمید جونم ;) ) و خیلی وقت پیش RE 1 رو بازی کردم... برام این سوال پیش اومده که آیا داستان Trevor و Lisa و خیلی چیزای دیگه تو RE 1 هم بوده...؟

---------- نوشته در 11:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

PERSONA دوست دارم...

لیان عزیز من واقعا جواب سوالاتو نمیدونم که جواب ندادم.1. اون شخص رو نمیدونم کی بود. ممکنه jorge trevor باشه آره.2. اصلا یادم نماید این چیزی رئ که میگی فقط یه جا یادمه یه سنگ تابوت ماننده باید فکر کنم چهار تا نشون بزاری توش تا بهت مگنوم بده یه راه فرعی تو جنگل که چند تا زامبی و کلاغ هم داره تو اون منطقه نمیدونم منظورت اونجاست یا نه.3. LIN رو بازی نکردم تا حالا چون کنسول ندارم.4. داستان لیزا ترور و مادرش و اینا تو رزیدنت اویل 1 اوریجینال نبودند ولی توی داستان اصلی رزیدنت اویل بودند یکی از دلایل ساخت رزیدنت اویل ریمیک همین نقاط مبهم بازی بود.

لیان عزیز من واقعا جواب سوالاتو نمیدونم که جواب ندادم.1. اون شخص رو نمیدونم کی بود. ممکنه jorge trevor باشه آره.2. اصلا یادم نماید این چیزی رئ که میگی فقط یه جا یادمه یه سنگ تابوت ماننده باید فکر کنم چهار تا نشون بزاری توش تا بهت مگنوم بده یه راه فرعی تو جنگل که چند تا زامبی و کلاغ هم داره تو اون منطقه نمیدونم منظورت اونجاست یا نه.3. LIN رو بازی نکردم تا حالا چون کنسول ندارم.4. داستان لیزا ترور و مادرش و اینا تو رزیدنت اویل 1 اوریجینال نبودند ولی توی داستان اصلی رزیدنت اویل بودند یکی از دلایل ساخت رزیدنت اویل ریمیک همین نقاط مبهم بازی بود.
می دونستی خیلی می خوامت حمید... :-*
راجع به سوال 4 جوابمو گرفتم... راجع به سوال 2 هم می دونم چی می گی... اونجا منظورم نبود رفیق...
راجع به بقیش هم دمت گرم....

برای شما آقای Leon.Fox
تو اون تابوت مادر لیزا بوده
اون مجسمه هیچ چیز خاصی نیست
اونم بیشتر برای جو رعب وحشت بود
کلا داستان لیزا و پدر مادرش و آزمایش شدنشون رو باید تو فایل ها بخونی و داستان مربوطشون .

وجود زامبی در بازی و تایپ رایتر یا چیزی شبیه به اون مثل کامپیوتر واسه سیو اینارو نگفته بودی شما افشین جان. البته گفته بودی تایپ رایتر ولی فکر کنم باید چیز جدید جایگزینش کنه کپکام. چون اون قدیمی شده دیگه. نه که من بدم بیاد که تو رزیدنت اویل6 باشه اما کپکام بعید میدونم از این مورد استفاده کنه. ضمنا یکی از موارد دیگه موزیک بازی هست که خیلی به ترسناکتر شدن و جذابیت بازی کمک میکنه نمونه بارزشو تو رزیدنت اویل 2 به وضوح دیدید. و همچنین برق زدن اشیا و ابجکت هایی که مورد نیاز هست یک ویژگی فوق العاده ی بود که زیبایی بازی رو دو چندان میکرد. ضمنا من یادم رفته بود بگم تو مورد سومت منطقی بودن یا توجیه علمی بازی به نظر من این زیاد مهم نیست واسه که کلا رزیدنت اویل توجیه آنچنان علمی نداره چرا میدونم مربوط به پدیده ی ژنوم میشه اما شما گفتی این تغییرات از کد ورونیکا شروع شد در صورتی که از همون رزیدنت اویل 2 شروع شد. برای مثال چشم سوم ویلیام بیرکین رو چطوری توجیه میکنی ؟ بر اساس منطقی بودن یا توجیه علمی ؟ اون تغییرات ویلیام بیرکین هیچ توجیه علمی ندارن . به نظر من که این مورد سوم مهم نیست حالا بقیه رو نمیدونم چه نظری دارن.

کلا بازی رزیدنت اویل توجیه علمی نداره زیاد مثلا چطور میشه وقتی یه زامبی گازت میگیره و ویروسی میشی با یه اسپری همه ی چی به حالت اول برگرده ! نه تنها رزیدنت اویل خیلی از بازی ها.اما داستانشو میشه تا حدودی از نظر علمی توجیه کرد.
ببین من نگرفتم :دی الان برای کپکام چیزی فرستادین؟!
خب آخه یه چیزی مگه قرار نبود از طرف سایت بفرستین
متنش چی بود آخه ؟
اصن الان موقش نبود تازه بهتر بود از طرف مدیر سایت فرستاده میشد

در مورد تایپ رایتر هم بگم که می تونه تو درجه سختی بالاتر می تونه باشه تازه خیلی از بازی ها هستن که هنوز سیو غیر اتوماتیک دارن ذخیره اینک ریبون بخشی از گیم پلی بود البته به جز اونایی که با اینک ریبون تموم نشدنی بازی می کردن !!!!

ببین من نگرفتم :دی الان برای کپکام چیزی فرستادین؟!
خب آخه یه چیزی مگه قرار نبود از طرف سایت بفرستین
متنش چی بود آخه ؟
اصن الان موقش نبود تازه بهتر بود از طرف مدیر سایت فرستاده میشد

در مورد تایپ رایتر هم بگم که می تونه تو درجه سختی بالاتر می تونه باشه تازه خیلی از بازی ها هستن که هنوز سیو غیر اتوماتیک دارن ذخیره اینک ریبون بخشی از گیم پلی بود البته به جز اونایی که با اینک ریبون تموم نشدنی بازی می کردن !!!!

هیچی نفرستادیم هنوز افشین جان.

برای شما آقای Leon.Fox تو اون تابوت مادر لیزا بوده اون مجسمه هیچ چیز خاصی نیست اونم بیشتر برای جو رعب وحشت بود کلا داستان لیزا و پدر مادرش و آزمایش شدنشون رو باید تو فایل ها بخونی و داستان مربوطشون .
رفیق گلم، آقا سینا... شماره یک رو کاملا اشتباه متوجه شدی... جایی که می گی توی تابوت، مادر Lisa بود رو کاملا متوجه بودم و منظورم اونجا نبود. اگه بهتر بخونی متوجه میشی... راجع به شماره 4 هم، داستان رو کاملا متوجه شدم رفیق. اما باز مثل اینکه شما درست متوجه سوال من نشدی... دوباره بخون... ;) به هر حال ممنون...

سوال 1 - آره دیگه Lisa Trevor بود .
سوال 4 - داستان Lisa تو شماره 1 نبود فقط یه نوشته هایی از George Trevor پدر لیزا که ساخت عمارت اسپنسر رو به عهده داشت بود . در واقع داستان لیزا و پدر مادرش تو روند بازی معلوم نمیشه و فقط تو فایلها هست . از شک کردن جورج به اسپنسر و کشوندن لیزا و مادرش به عمارت تا آزمایشهای اولیه ویروس رو پدر مادر و خود لیزا تا کشف ویروس G توسط برکین از روی لیزا .

سوال 1 - آره دیگه Lisa Trevor بود .
سوال 4 - داستان Lisa تو شماره 1 نبود فقط یه نوشته هایی از George Trevor پدر لیزا که ساخت عمارت اسپنسر رو به عهده داشت بود . در واقع داستان لیزا و پدر مادرش تو روند بازی معلوم نمیشه و فقط تو فایلها هست . از شک کردن جورج به اسپنسر و کشوندن لیزا و مادرش به عمارت تا آزمایشهای اولیه ویروس رو پدر مادر و خود لیزا تا کشف ویروس G توسط برکین از روی لیزا .

سینا منظور لیان این بود . این که لیزا نیست!:d

34dee6p3ad5xgtmyv60a.jpg

ای بابا اینو میگید .
اینکه Crimson Head هست

Crimson Head نوعشه . :d اسمش جرج ترور نیست ؟

نه جورج که همون اولش وقتی ویروس رو بهش میزنن میمیره .
آهان یادم اومد اسمش جواده . جورجشون رفته سینه قبرستون .

مسخره میکنی ؟ :d من موقع آمپول زدنش نبودم سینا. خب همشون اولش میمرن بعد دوباره زنده میشن دیگه. آها یعنی این نشده اما این با زامبی های دیگه فرق داره چهرش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or