hmd2009
کاربر سایت
ببین اویل1 هم زمان قدیم نبود که!سال98بود!ولی محیط قدیمی بود.منظور من اینه.سیستم قدیمی بود.به زمانهای قدیم ربط پیدا میکرد.مطمئن باش اگر داستان و سیستم مدرن بشه و مربوط به زمان ما باشه،بازی فقط و فقط به سمت اکشن شدن میره.
محمد جان منظور من از زمان قدیم زمان شمشیر رو اینا که نبود که قربونت :d اویل 1 هم سال 1996 بود واسه ps1. رزیدنت اویل 2 سال 1998 بود. رزیدنت اویل اوتبریک که تو امارت نبود که ولی اونجا هم تایپ رایتر بود . نبود ؟ !
سال عرضه ی بازیو نمیگم.سال داستانو میگم.خوب آره.دستگاه تایپ تو اویل4 هم بود!ولی فقط به خاطر حفظ سنت.من منظورم این نبود که تو اویلای دیگه دستگاه تایپ نبوده.میگم به خاطر اینکه آغازداستان توی عمارت بوده باتوجه به حال و هوای اون اینو گذاشتن.
خب منم میگم که تو اوتبریک که عمارت نبود چرا گذاشتن واسه حقظ سنت بازم ! نمیدونم شاید حق با شما باشه.
آره دیگه حمید.چون از اولش همین بوده.فقط روحساب حفظ سنت!وگرنه تو یه مکانی مثل آر پی دی که شما از اولش با کامپیوتر درو باز میکنی،دستگاه تایپ چه معنی میده؟!
خب آخه تو رزیدنت اویل 1 هم از این دستگاههای الکترونیکی بوده ولی برای سیو کردن تایپ رایتر استفاده میشد. حالا هر چی. کلا کار جالبی بود.
آخرین ویرایش: