بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

عالی بود.

اجازه بدید من هم چند مورد درباره Gameplay اضافه کنم:>.

2. منوی استارت و آیتم ها

گیم پلی آهسته ولی با دقت جز اصول پایه RE به حساب می آید. استفاده و دستکاری آیتمها و اسلحه ها با خیال آسوده و آماده شدن برای ورود به اتاقی ترسناک هیجان و ترس بازی را به شدت افزایش میداد. این نکته در RE 5 کلا از بین رفت و سیستم آیتم و سلاح به سمت بازیهای شوتر رفت.

resident-evil-2-claire-inventory-screenshot-big.jpg

2. منوی استارت و آیتم ها

این بخش توی اویل 4 خیلی بهتر کار شده بود
اینطور که همون جور که توی تصویر معلوم یه شاتگان به اندازه یه کلت جا گرفته یا فندک به اندازه تیرکمون جا گرفته
که این درست نیست توی شماره 5 هم همین مشکل وجود داشت ولی خیلی بدتر
توی شماره 4 به این صورت بود که کلت یه اندازه خاصی داشت و یه شاتگان بیشتر از اون(هر ایتم تعداد خاصی از واحد هارو پر میکرد)

2. منوی استارت و آیتم ها

اینطور که همون جور که توی تصویر معلوم یه شاتگان به اندازه یه کلت جا گرفته یا فندک به اندازه تیرکمون جا گرفته
توی شماره 4 به این صورت بود که کلت یه اندازه خاصی داشت و یه شاتگان بیشتر از اون(هر ایتم تعداد خاصی از واحد هارو پر میکرد)
من هم با امیر کاملا موافقم، البته یه جورایی شبیه Invetory بازی Commondose شده بود... اما در کل حال میداد...

---------- نوشته در 12:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

با تشکر از احد جان و نیما جان :d

تا حالا چیز خاصی ازش فاش نشده , سازمانی هست که رقیب امبرلا بوده و ادا واسه اون سازمان کار میکرده به عبارتی جاسوسی امبرلا رو از طرف سازمان به عهده گرفته و چون وسکر Dead Man بود :d به ادا ملحق میشه و بهش میشه که نمونه ویروس جی رو بدست بیاره .
بعد همین سازمان و وسکر مدارکی رو به دادگاه میدن که امبرلا رو محکوم میکنن . سازمان در واقع مثل امبرلا هست حالا همه قضایا مربوط به این سازمان تو RE6 به احتمال خیلی زیاد روشن میشن .

تشکرات فراوان...

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

4. بازگشت به محیط های قبلی و ابتدایی بازی و تغییر پذیری آنها

مکانی که در شکل زیر میبینید، در RE 3 در اوایل بازی به چشم میخورد که آتش گرفته است و دربی مرموز پشت این آتش وجود دارد. ولی امکان دسترسی به این درب وجود ندارد. در روند بازی که کلی با این مکان فاصله گرفته اید متوجه میشوید که باید دوباره به این مکان برگردید و با آیتمهایی که در دست دارید آتش را خاموش کنید و وارد درب شده و بازی را ادامه دهید. در طول بازگشت متوجه تغییرات محیط میشوید و ترس عجیبی به شما دست میدهد چون این مکان در اوایل بازی امن به نظر میرسید و حتی ممکن است با موجودات عجیبی هم روبرو شوید.

Image6.jpg

با این شمارت شدید هستم...
خیلی حال میده وقتی یه جایی رو که قبلا رفتی و بعد از مدتی برای یع معمایی یا یه چیزی که لازمش داری باید دوباره برگردی...
یا جایی که بهش برمیخوری و ته دلت میدونی میشه رفت اونجا، اما نمیتونی و مجبوری با اکراه یا فکر اینکه یه آیتم با آپگریدی رو از دست دادی از اونجا چشم پوشی کنی و تو مراحل بالاتر برمیگردی اونجا...
Alex جان خیلی نکته تُپُلی رو گفتی...

الکس جان خیلی خیلی نکات خوبی رو گفتی مثل افشین به ریز ترین نکات اشاره کردی
سایت های زیادی هست حامد جان .اما به نظر من تو تاپیک خودمون راحت تر میشه بحث کرد برای دادن ایده هاتونم به کپکام به آدرس info@capcom.com ایمیل بزنید بلکه فرجی حاصل شد.

امروز رفتم روزنامه جام جم رو گرفتم یکی از تیتر های قسمت Game این بود.

شیطان غریب
آیا کپکام واقعا پول را در اولویت قرار داده است؟

تقویم سال 2012 تقدیم به همه طرفداران رزیدنت اویل.

من میگم یه متن آماده کنیم هممون هی اینو تو فاصله های 1 روز به کپکام بزنیم وقتی ببینن یه نامه نزدیک 200 بار براشون استفاده شده بالاخره مجبورن یه جوابی بدن

2. منوی استارت و آیتم ها

آخه اونجوری که شما میگی خب باید یه سری تفنگ ها و ایتم ها رو بیخیال شد من همون مدل اوله رو خیلی ترجیه میدم به مدل شماره 4 مدل اویل 2 هم خوب بود مدل اویل 5 هم قابل قبول هست

من میگم یه متن آماده کنیم هممون هی اینو تو فاصله های 1 روز به کپکام بزنیم وقتی ببینن یه نامه نزدیک 200 بار براشون استفاده شده بالاخره مجبورن یه جوابی بدن
کپکام که تو تحریمه کاری نمیتونه بکنه حالا که اصرار میکنی باشه متن رو رو اماده کنید منم هستم:))
آخه اونجوری که شما میگی خب باید یه سری تفنگ ها و ایتم ها رو بیخیال شد من همون مدل اوله رو خیلی ترجیه میدم به مدل شماره 4 مدل اویل 2 هم خوب بود مدل اویل 5 هم قابل قبول هست
عزیز مخالفی دیگه کاریت نمیشه کرد
به نظر شما منطقی که یه تخم مرغ به اندازه یه بازوکا جا بگیره:d

حامد جان الان دیگه واسه رزیدنت اویل6 یکم دیر شده اگه قصد دارید پیشنهادی بدید واسه ساختن رزیدنت اویل 7 بفرستین اگه در کار باشه البته. فقط هر چی فرستادین اینم اضافه کنید که ساختن رزیدنت اویل کار شرکت های غربی نیست. یا حداقل شرکت های بزرگ باشه مثل EA نه ....

کپکام که تو تحریمه کاری نمیتونه بکنه حالا که اصرار میکنی باشه متن رو رو اماده کنید منم هستم:))

عزیز مخالفی دیگه کاریت نمیشه کرد
به نظر شما منطقی که یه تخم مرغ به اندازه یه بازوکا جا بگیره:d
من کلان و همیشه مخالفم مگه اینکه مخالفش ثابت بشه
ببین من با مدل شماره 4 حال کردم نمیگم بده ولی خیلی جا ها برای من این مشکل پیش اومده به دلیل مچ نبودن جا ها مجبور بودم یه سری وسایل رو حذف کنم واسه 5 خوب بود مثلا 5 تا تخم مرغ تو 1 اسلات بود ولی خب onscreen بودنش کارو خراب میکرد خیلی موقع ها خیلی از ماها برای استراحت و دور بودن از safe room مجبور بودیم به منو رو بیاریم من بازم میگم شبیه نسخه کلاسیک ولی با تغییراتی که اصل قضیه بهم نریزه موافقم نه چیزی شبیه نسخه 4 نه شبیه نسخه 5
خب ما هم فن این بازی هستیم و اگه نتونیم حرفامون رو به کپکام برسونیم یکم تو فن بودنمون باید شک کنیم

---------- نوشته در 04:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

حامد جان الان دیگه واسه رزیدنت اویل6 یکم دیر شده اگه قصد دارید پیشنهادی بدید واسه ساختن رزیدنت اویل 7 بفرستین اگه در کار باشه البته. فقط هر چی فرستادین اینم اضافه کنید که ساختن رزیدنت اویل کار شرکت های غربی نیست. یا حداقل شرکت های بزرگ باشه مثل EA نه ....
میشه الانم برای 6 کاری کرد اگه زورمون برسه نهایتش تاخیر میندازیم و باعث میشیم اضافه کنن به بازی (نگید دل این بابا چقدر خوشه چون دیدم که خیلی ها تونستن)
متن فارسیشو یکی که نگارشش خوبه بنویسه بعد بهش اضافه یا کم میکنیم بعد میدیم افشین ترجمش کنه بعد همگی ارسالش میکنیم به کپکام تو امضامونم میگیم بچه های سایت بیان بفرستن ایمیل رو

حامد دلم میخواد امیدوار باشم اما .... حالا شاید اصلا همینجوری باشه شاید با این که ظاهرا Spark Unlimited داره میسازتش بازی خوبی از آب در بیاد .

اینجوری که تو میگی حمید، فکر کنم RE7 بشه یه پروژه چندصد ساله که بشینیم با نوه هامون بازی کنیم... ;)
ولی شرکت های غربیت رو هستم...
خدا کنه بلایی که سر بازی Silent Hill اومد سر این عنوان نیاد...

این Box Art های غیر رسمی RE6 که فن ها درست میکنن و عکس کلر رو قرار میدن خیلی جالبه ! :d کلر باید شخصیت اصلی بازی باشه ;;)
اقا هنوز کپکام RE6 رو معرفی نکرده بعد RE7 کجا بوده !:d

امیدوارم Spark Unlimited نسازه بازی رو :(

ببینید همیشه مخالف باشید تا اتفاق خوبی افتاد سورپرایز بشید
من با جمله بالا با مخالفت شدید موافقم :d
یکی متنشو آماده کنه دیگه من زیاد اهل نامه های رسمی نیستم اونایی که واردن بنویسید
یه تیری میندازیم دیگه هزینه هم که نداره حالا یا میخوره یا نمیخوره به هدف

عالی بود.

اجازه بدید من هم چند مورد درباره Gameplay اضافه کنم:>

خیلی خوب بود مرسی

--------------------------------------------------------------------------------
بچه ها می گم نقد و ول کردین نسیه رو چسبیدین
من می گم بریم طومار امضا کنیم برای پورت رولیشن برای psvita چون مطمئنا اکثرمون این کنسول می خریم
اگه واقعا کپکام عاشق پولِ که هست این کارو می کنه دیگه
نظرتون چیه؟؟؟؟؟

خیلی خوب بود مرسی

--------------------------------------------------------------------------------
بچه ها می گم نقد و ول کردین نسیه رو چسبیدین
من می گم بریم طومار امضا کنیم برای پورت رولیشن برای psvita چون مطمئنا اکثرمون این کنسول می خریم
اگه واقعا کپکام عاشق پولِ که هست این کارو می کنه دیگه
نظرتون چیه؟؟؟؟؟

اگه پورت کردن زمان میبره من حوصله صبر کردم ندارم دیگه جون افشین.:d

PS Vita و یه RE روی این کنسول رو شدید هستم...
راستی بچه ها مگه قرار نبود CapCom یه RE برای PSP بده... چی شد پس...؟
دقیقا
فک کنم رولیشنز همون باشه
البته امیدوارم دمنیشن به سر نوشت اون رزیدنت ایول چی اس چی دچار نشه !!!!

اگه پورت کردن زمان میبره من حوصله صبر کردم ندارم دیگه جون افشین.:d
حالا اگه عجله داری برو 3ds بخر ولی خداییش زور داره به خاطر یه بازی انقد پول بدی
به نظرم رو ویتا می تونه با گرافیک و رزولوشن بهتر بیاد کلی هم فروش کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or